herkes de bu dövme konusuna takmış. evet benim deli tarafımı kimse bilmiyor. ne kadınlar var adamdan bir beter. adamı altımda sürüklerdim de kimse elimden alamazdı. beceremedim işteSiz adamdan daha tuhafsınız.
İlk görüşmeden bak ben bakireyim hee evlenmeden sevişmem demenizdeki amaç neydi?
Ciddi bir kızım ve benimle sevişmek istiyorsan nikahı basmalısın mesajı mı verdiniz aklınızca?
He canım he, otelin önünde dövecektin. Aynen. Komedi filmi çekiyoruz herhalde. Yaş kaç? 17,5 18 falan mı?
Deli tarafınızı :) ay ay çok mu sinirlisin sen cimcime :)herkes de bu dövme konusuna takmış. evet benim deli tarafımı kimse bilmiyor. ne kadınlar var adamdan bir beter. adamı altımda sürüklerdim de kimse elimden alamazdı. beceremedim işte
He he kesin sürüklerdin.herkes de bu dövme konusuna takmış. evet benim deli tarafımı kimse bilmiyor. ne kadınlar var adamdan bir beter. adamı altımda sürüklerdim de kimse elimden alamazdı. beceremedim işte
CimcimeDeli tarafınızı :) ay ay çok mu sinirlisin sen cimcime :)
Aklıma 4. sınıfta erkek çocuklarını sıkıştırıp dövmeye çalışmalarım geldi :)
Abartmayınız nadir olsada var erkek döven kadınlar bizim bir teyze aynı anda 2 adamı paket etmişti polisler gelmişti 5 tane zor tutmuştu bu teyzeyi orta yaşlarda birisi idi şimdi aynı herkes korkar ondan
yahu niye küçük gördünüz beni? ne kadınlar var ülkedeki erkeklerin hakkından gelir. erkekten beter ananeme çekmişim. o da zamanında çam yarması gibi adamı devirmiş bütün mahalle şahittirDeli tarafınızı :) ay ay çok mu sinirlisin sen cimcime :)
Aklıma 4. sınıfta erkek çocuklarını sıkıştırıp dövmeye çalışmalarım geldi :)
Harbiden ben de böyle dedimNe okudum ben?
kuafor sizi satsa (!) sizin haberiniz olurdu bence. insan en azindan komisyonunu ister yani. tazminat dilekcesine eklemenizi tavsiye ederim.adam daha ilk zamanlardan otele gidelim diyorsa güvendiği bir şey vardır.Kuaför kadın dükkanına gelenleri adamlara mı satıyor nedir anlamadım. Ortada para pul olmasa adam nasıl cesaret etsin ki? manyak manyak şey var aklımda
ay sesli güldüm Allah da sizi güldürsün :)kuafor sizi satsa sizin haberiniz olurdu bence. insan en azindan komisyonunu ister yani. tazminat dilekcesine eklemenizi tavsiye ederim.
Çaydan öncenasıl oluyor da hayatında ilk kez gördüğün adama bakire olduğunu söyleyebiliyorsun?
ne alaka yani insan neden bu bilgiyi verir.
ne yani çaylar geldi sonra bakireyim mi dediniz?
bu nasıl söylenir ki?
bakiresin ya da değilsin bu kimseyi ilgilendirmiyor ama o konuşmayı yapmak enteresan bişey olsa gerek.
çaydan bir yudum alıp, bakireyim bu arada... falan mı deniyor nasıl oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?