Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bebem,ben emily'in her tonda kalemlerini kullanıyorum ve memnunum gülom..yarın sana resimlerini bulıyımda ekliyim kara gözlümkaydirigubbakcemile5
BENDE yatıyorum ıyı gecelerrr

allah rahatlık versin canoŞeniz
yarın gel iftarsan sonra çay içerizhihoyyyt

canolar kardeşim geldi (zebani) ben gittim kusura kalmayın yarın görüşürük sefkilierim:))

oh be sonunda foto ekledim ya rahat uyuyacam:lepi:
zebani :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
valla bende rahat uyucam(bu saatten sonra uyursambenneyaptımki)seni görüp yattığım için:1rolleyes:

Bunca hengamenin içinde bir de makkaj yapmış kıyamam
Özlemişim kaşını gözünü harikasınboshayallersmile
harbiden ilsom ya..gel alnından öpecem..ne kadar doğru bir yorum olumunekankayizsmile
bunca işin arasında valla billa allama kitabıma :hulya:

Bana da müsaade şekerler çok yoruldum bu gecekafamçokkarıştı

Arzum hadi yatalımaklinialirimsmile
yat bacım yatŞeniz iyi yorulduk,ama tükkanı mühürletmedik :hooray: yarın tükkanı besmele ile açın,ne zamandır bi tersliktir gidiyo,abdessiz girenmi var ne :smiley-cool:
tee islomm öptüm güzeller çok teşekkür ederim güzel yazılarınız için ve müdireye karşı resil etmediğiniz için

niko topla nen ortalığı çok yorgunuz biz....
niko toplamasın ortalığı bak noluyo
el birliğiyle güzel iş çıkardık şükür:lepi:yarın tükkanı huzurla açıcazzemuszemus

ben geldim davulcu gecti az önce yaa bnm bişeyler yemem lazım sanki

:roflol: :roflol: :roflol:
küçükken bende davulcuyu duyunca yemeğe kalkardım:)ay bide çok korkardım eyvahedigeldismile ohaoldumsmile

vooooaaavvv demeekk hastaasınnn delikafadulden süleyelim bunu onaaa delikafadulden

laaaaaaaaaaayyynn bende makkajj yaptıım
niye profesyonel yorumlaaar gelmediiii :dilcikar:
tüsüyoruuummm nan hepinizeeeee Çok üzgünüm çoook

ahandaaa küstüüüüüüümm :dilcikar:

nazar duası:Saruboceq:

hepinize tek tek nazar boncuğu yolluyom

tanrıçam tükkanı besmeleyle açın dedi bende tam teşkilatlı kalkan yaptım size:enbuyukkk::1hug:

hoşbulduk tanrıçam:asigim::asigim:
senin bu nikon gacısı benide öldiriyi gülmektensırnaşık şey:roflol::roflol:
senin günlüğünün devamını yazmış tanrıçam yani evlendikten sonraki hallerini
taklitçi nikooooo:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
ohh çay kayfede varmışmafoldumben
dert etme tanrıçam benim pcde donup kaliyi hatta bazen mefta oliyii-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Oruç nerdeee hatuuunnn kafamçokkarıştı

oooyyyy teşekkür ederiiizzz Nazar boncuuuna da bayıLırıımm lülülülülülü

Tünaydın kızlar zemuszemus

tünaydın göksum çoğu hala uyuyodur bende yeni uyandım ilk iş kk başına geçmek oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nazar boncuğunu bende çok severim
zaten sana koccaman bi nazar boncuğu gerek:jeyyar:sengözlerimebaksanab(annadın sen)

enaaaaaaaam bişeyler sezdimm sankiii şakkıdı anadıımmm hatuunn sırnaşık şey

ama ben o kadan uğraşıyımm makkaj yapim siz bi yorum yapmayıın hıhh :dilcikar:

Bu aradaaa 3000. sayfadayızzz ve 30000. yorumu danrıcayaaa bırakınnn kimse yazmasııııınnn delikafadulden

Tünaydın gücel hatunlarımmm alkisalkisalkis
Tanrıçam Şeniz
çok geçmişe gidemedim kukucanlarım ama şutarafagitti

erzumun makkaşı boshayallersmile

et sütyen dalgası
sempatiksalakcinni
islonun sapukluğu aklinialirimsmile

nikomun günlüğüne koptum

ahahhahaha :roflol: :roflol: :roflol:

girmeye vaktim olmuyor bebelerim hepinizi çok seviyum...:a015:

Minim de gitmeye mi karar vermiş hayırrrrrrrrrrrr olmazzzzzzzz :umursamaz:
sakın yapma öle bişi kankaammm
olumunekankayizsmile :mymeka:

kız şimdi değil
iftardan sonravereliniortak

Kıııııııııızz taaam üle oLsuun gayfeee istiyoreeemm
bidee waffle kafamçokkarıştı yaaaaaaaaaa sabah sabah nerden de akLıma geldiiiiiii :gitme:

şşşşşşşşş oooooooopp tııpp yapıyoruuzz danrıcaa gelceeekk biz geyiği değiştireliim aybuuurr :roflol:
30000. yorumu aşıcaz çnküüü delikafadulden

Mapisdasaaa geeell

annamak için kafamı yordum amma yok annayamadım
sonunda kopya çektim nikodan yerimseniben

ben daha cevap yazmıyom 3000. mesaj tanrıçama kalsın

Tanrıçam benı mi özlemiş kıyamam ben onaa:asigim:
hava sıcak ya kuzum iş yerinde pc var geberiyorum
ev gelince canım açmak istemiyo bile
o yuzden fazla girmiyorum

:roflol::roflol: allam ya ben bu karı gibi delisini görmedim
kız sen kocayı muşamı gönderdin benım haberim yok
benım koca bu senede basıma kaldı
bi yere giremiiii

oyyy offf amannn vooovvv vışşşşş süpersonik ve süpertoniksin canom yaaa
:asigim::asigim:

hee sölebide bi zahmet selamımı söyle:jeyyar:
canım valla k.kalma:umursamaz:sen makyajın 'm' sinden anlamıyosun..cesaretin olsa yarışmaya katılsaydında görseydik:dilcikar:sna neden yorum yapıyımki tatlım aaaa-tatlicadiarzu-:roflol:

nazar duası:Saruboceq:

hepinize tek tek nazar boncuğu yolluyom

tanrıçam tükkanı besmeleyle açın dedi bende tam teşkilatlı kalkan yaptım size:enbuyukkk::1hug:
hiiiiiiiiiii ömrümmm:asigim:
kuurban olıyım seni verene:asigim:içim açıldı nur yüzlüm..allah razı olsun:asigim:
topiğe bereket getirdin,ne zamandır bu garılar abdes almadan geliyo kırıcam kafalarını:roflol:melekler doldu içeri ohh ohhhihoyyyt hihoyyyt

nur yüzlüm,ben hatta diyorumki hep,topikçek(sende dahil)buluşsak bi gün..ama tam takım..işte o zamanki makarayı düşünemiyorum :roflol: :roflol: ama benim cabbar faktörü varken,telde bile görüşemez iken:gitme:hayallerde avunuyorummafoldumben
çay kahve vardı sahurda,ama resim bulup ekliyene kadar sahur yaptım:roflol:
şimdide eklemiyim oruçlu millet:kedi:iftardan sonra bekliyorum çaya aklinialirimsmile

tünaydın göksum çoğu hala uyuyodur bende yeni uyandım ilk iş kk başına geçmek oldu
nazar boncuğunu bende çok severim
zaten sana koccaman bi nazar boncuğu gerek:jeyyar:sengözlerimebaksanab(annadın sen)
bendee bendeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt bayılırım nazar boncuğunahihoyyyt hihoyyyt
bende uyanır uyanmaz kk,ya giriyorum:smiley-cool:cabbarı bile aramadan:roflol:

Bu aradaaa 3000. sayfadayızzz ve 30000. yorumu danrıcayaaa bırakınnn kimse yazmasııııınnn delikafadulden

oyyy kıymetli pırlanta çiçeeemŞeniz(nası oluyosa)
ne ince garısın la:jeyyar:neler düşünüyo..yalnız şunu düşündüm,ben yazana kadar belki dolpin ebru gelip selam kızlar diyip gidermiş :roflol: :roflol:
ay hemen yazıyorum durunndelikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol:
özete bak:))hoşgeldin ve güle güle kanka:mymeka: :roflol:
ben sağa özelden yazdım özetidün munemiz teftişe geldi saolsun:)anamız ağladıda accuk:)dün acayip güldüm ya:roflol: :roflol: mune ayrıca çok tatlı:1hug:..kanka niko garısı günlükte benlen maytap geçiyo:smiley-cool:
mini gitmicek bebem(işallah)kafasını dinleyip gelicek ben,m bebeğimmafoldumben
bizde seni çok seviyoruz dağ çileğimŞeniz

annamak için kafamı yordum amma yok annayamadım
sonunda kopya çektim nikodan

ben daha cevap yazmıyom 3000. mesaj tanrıçama kalsın
yazsaydın ayburum aşkolsun ya:)onur ettiniz şımarttınız:)hemen yazıyımda bitsin bu stres:)
niko sekreteryam herşey bilir allah için:1closedeyes:kimin kankasıbayanssulusmile(aybur+tanrıça):jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
okudun dimi manyaa:roflol: nazom bana gönderme yapıyo deli garı :roflol: :roflol: :roflol:
özledim tabiii:1hug:özlemezmiyim,ama sık gelmiyosun:enbuyukkklmuyo nazomkaydirigubbakcemile
benim koca başıma kaldı diyo ahahahaha koptum:roflol: :roflol:

ulaaan senin dötünee furmaaz mıyıımm seni döfmezzz myiim ben şimmmciikk
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

arzuuşşşş cadısıııı hep yorumları okuyorsunn da bu sayfadakilerii nideen okumadıınn kötükedihüso

Danrıcaaaam yazıcaktıı 30000. yorumuuuuu kötükedihüso

Seniii dayak manyaaa yapceemm bugünn görceen seeen :mymeka:

miç garı:mymeka:bn yazıcaktım ben ulan ben:mymeka: mafoldumben
pislik ya nasıda eğleniyo:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ben dlopin ebruyu bekliyodum şahsen:roflol: :roflol: :roflol:
olsun yabancı değel,ben demek sen demek:smiley-cool:sen demek yine sen demekfisfisfis
bi tane gözüne yaptında,ben gerisinide bildiğim için yazdım o sözleri:1closedeyes:fırında pidem
tamamdır gözüm,karrrışmaa bende:smiley-cool:sana kolay gelsin,çalışıken uyuma kankakaydirigubbakcemile5

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
:a015: :a015: :a015: :a015:sen el bebek gül bebek büyük,bak..elin oğlu gelsin ağlatsınmafoldumbenpardon kızımafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…