- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Beni anladiginiz icin tesekkür ederim ben zaten calismicam bana baksin demiyorum. Ben zaten su an bile ufak tefek islerde calisiyorum ama bu kadar para odakli düsünmesi bana cok garip geliyor. Insan birbirine bir seyler yoluna girinceye kadar maddi manevi destek olmaz mi?Bu adam normal değil bence koşarak uzaklaş.kendine eş değil ev arkadaşı arıyor.daha şimdiden bu kadar para odaklı olması iyi değil.kısıtlamaya gelince bence ikinizde abartmışsınız.özel ders alırken başında bekleyince birşey olmaz mı sanıyorsun?her dakika başını bekleyemeyeceğine göre bu çocukca davranışlardan vazgeç.fuar işi için yaptığı yanlış.ne kendinden taviz ver ne de başkasını kısıtla.bundan sonra arama o ararsa bakarsın duruma.şimdi ararsan sanki üstüne düşmüş çok aşırı takmış gibi olacaksın iyice havaya girecek.
Bence tuhaf. Tüm erkekler calismayan ya da calisamayan eslerini baslarindan atsinlar o zaman. Enayilik yaptiklari.Degil .
Nasil yani? Fuar konusunda mi?O seni dinlerken sen onu dinlememişsin
Bence tuhaf değil. En nihayetinde geleneksel yapıda bile kız çeyiz getirir, ev kurarken şunlar şunlar kız tarafına aittir denilen bir şey var.Beni anlamiyorsunuz, sartlarimi bilmiyorsunuz. Ben zaten calismicam bana baksin demiyorum, ben zaten yabanci bir ülkede üniversite okuyorum calismak icin. Erkegin evlenmek icin harcamalari tek basina yapmamak icin bunu beklemesi tuhaf degil mi diyorum?
Değil ben de yapmam çünkü neden kendimden kısayım yani bencilce belki ama doğru olan buBeni anlamiyorsunuz, sartlarimi bilmiyorsunuz. Ben zaten calismicam bana baksin demiyorum, ben zaten yabanci bir ülkede üniversite okuyorum calismak icin. Erkegin evlenmek icin harcamalari tek basina yapmamak icin bunu beklemesi tuhaf degil mi diyorum?
Herkesin hayata bakis acisi farklidir . Ben asla calismayan bir adamla evlenmem . Evlenirim calisiyordur hastalanir issiz vs vs o durum ayri .Bence tuhaf. Tüm erkekler calismayan ya da calisamayan eslerini baslarindan atsinlar o zaman. Enayilik yaptiklari.
Su an aramam zaten kirginim hic bir sey konusmak istemiyorum.Bu adam normal değil bence koşarak uzaklaş.kendine eş değil ev arkadaşı arıyor.daha şimdiden bu kadar para odaklı olması iyi değil.kısıtlamaya gelince bence ikinizde abartmışsınız.özel ders alırken başında bekleyince birşey olmaz mı sanıyorsun?her dakika başını bekleyemeyeceğine göre bu çocukca davranışlardan vazgeç.fuar işi için yaptığı yanlış.ne kendinden taviz ver ne de başkasını kısıtla.bundan sonra arama o ararsa bakarsın duruma.şimdi ararsan sanki üstüne düşmüş çok aşırı takmış gibi olacaksın iyice havaya girecek.
Evet yaparim ev isini de yari yariya diyor ama sizce tuhaf degil mi evlenmek icin kadinin calismasini beklemek?
Kendinizi iyileştirmek için bir şey yapıyor musunuz peki?Benim de güven sorunum var. Hem de bir psikopat tarafından ölümle ve intiharla tehdit edildim zamanında. Hiçbir erkeğe güvenmiyorum ve erkeklerden korkuyorum. Her an gardımı almış vaziyette bana ilgi duyan herkesi reddediyorum. Anksiyete bozukluğundan muzdaribim. Ayrıca aldatıldım da. Bu çok zor bir durum.
Dolayısıyla kimseyle ilişki yaşamıyorum. Çünkü benim yaşadığım sorun kimseyi bağlamaz. Kimsenin hayatını karartmaya hakkım yok. Karşılıklı güven sorununuz varsa ve bu adam sizin canınızı yakmak için o kadının evine gidiyorsa -ateşle barut yan yana durmaz- zaten bu ilişki bitmiş demektir. Ders işin bahanesi. Ayrıca sizin çalışmanıza da kimse karışamaz. Kendini bilen kadın, ordunun içinde kalsa ona bir şey olmaz.
Ben size katiliyorum. Benim demek istedigim sey karsindaki insana acik acik önce para kazan sonra evlenelim imaji verirsen baya itici oluyor bence. Sadece paraya odakli düsünüyor gibi oluyor.Herkesin hayata bakis acisi farklidir . Ben asla calismayan bir adamla evlenmem . Evlenirim calisiyordur hastalanir issiz vs vs o durum ayri .
Ama daha en basindan calismayan birinin ilerde çalışacağı ne malum ? Anne baba iliskisi degil yasadiginiz size bu derece baksin.
Evde çalış demişsin dinlemiş fuarda çalışma demiş dinlememişsinNasil yani? Fuar konusunda mi?
Hmm. Bunlar çok sorun olabilir. Tabiki hayat müşterek ama siz evleneceksiniz, iş anlaşması yapmayacaksiniz. Senin güven, sevgi, ilgi, alaka ihtiyacını da karşılamıyor aksine zorluk çıkartıyor. Öğrenci halinle bi de. Sana hiçbir anlamda destek olmayan adamla ne yapmayı düşünüyorsun?Maddi olmuyor anladigim kadariiyla ben calisana kadar da evlenmeyi düsünmüyor. Evlenirse her harcamayi yari yariya bölmek istiyormus.
Aramam zaten ben de o konuda cok katiyimdir. Sizinle paylasmak fikir almak yetiyor su an bana. Kalbim kirik ve aciyor ama ömür boyu böyle yasamak istemiyorum. Yanlisim varsa düzeltmek istiyorum. Ama bu insanla yanlisin bende oldugunu düsünmüyorum nedense.Hayat şartları çok zor artık, çalışan bir eş isteyebilir hakkıdır ama şimdiden her masraf yarı yarıya olacak diye hesap yapan adam evlilik için seçilecek kişi değildir bence. Bunun işsizliği var, hastalığı var, sakatlığı var insanın başına ne geleceğinin garantisi yok nihayetinde.
Fuarda çalışmanızdan rahatsızsa günübirlik çalışacak alternatif bir iş bulana kadar, maddi olarak destek olmak zorundadır. Olgun bir kişiliği olsa fuarda çalıştığınız için sizi bu şekilde cezalandırmaya kalkışmazdı. Gerçi ben o kızın evine yalnız gitmek için bunu bahane olarak kullandığını düşünüyorum. Aralarında bir ilişki olacağı için değil de , sanki o kıza karşı sizin boyunduruğunuzdan çıktığını göstermeye ,erkekliğini ispatlamaya çalışıyor gibi geldi.
Sorunuza gelince ayrılmadığınıza eminim ama ne olursa olsun kendinizi tutun, yazmayın, aramayın. Önünde sonunda arar. Eğer siz ararsanız bu davranışını alışkanlık haline getirir. İstediğim zaman rest çekebilirim nasılsa boş tehdit ediyor der her daim.
En iyisi biraz zaman verip düsünmek galiba. Kafam cok karisik su an. Vicdanim rahatsiz ediyor niye bu konuda sorun cikarttin, cikartmasan belki böyle olmazdi diye kafamda bir ses dolasiyor.Aramam zaten ben de o konuda cok katiyimdir. Sizinle paylasmak fikir almak yetiyor su an bana. Kalbim kirik ve aciyor ama ömür boyu böyle yasamak istemiyorum. Yanlisim varsa düzeltmek istiyorum. Ama bu insanla yanlisin bende oldugunu düsünmüyorum nedense.
Boşver arkadaşım ya, Hem güven vermiyor hem cimri, hem kısıtlayıcı. Fırsat bu fırsat sal gitsin, huzuru bulursun. Gencecik insansın. Şununla vakit kaybettiğine değer mi?Para konusunda eli acik degil hic.
Sagolun cok tatlisiniz cok genc degilim bu arada.Boşver arkadaşım ya, Hem güven vermiyor hem cimri, hem kısıtlayıcı. Fırsat bu fırsat sal gitsin, huzuru bulursun. Gencecik insansın. Şununla vakit kaybettiğine değer mi?
Evet iliskinin analizini yaptigimda malesef eksiler artilardan daha fazla. Mantigimla düsünmüyorum ki su an kalbimle sadece. Mantigim zaten hayir diyor.Hmm. Bunlar çok sorun olabilir. Tabiki hayat müşterek ama siz evleneceksiniz, iş anlaşması yapmayacaksiniz. Senin güven, sevgi, ilgi, alaka ihtiyacını da karşılamıyor aksine zorluk çıkartıyor. Öğrenci halinle bi de. Sana hiçbir anlamda destek olmayan adamla ne yapmayı düşünüyorsun?
Antidepresan kullanıyorum. Selectra. Pek iyileştiğimi söyleyemem. Aynı kaygıyı yaşamaktan korkuyorum. Kendimi kapatıyorum maalesef. Çünkü biliyorum ki masum ve naif bir adam da karşıma çıksa, şu an onu tehlike olarak göreceğim. Kimsenin hayatını mahvetmek, kimsede yara açmak istemiyorum.Kendinizi iyileştirmek için bir şey yapıyor musunuz peki?
Önceki sayfadaki yorumum sizinle benzer biçimde ama çok da katı gelmiş olabilir.
İnsanlar ilişkilerinde de büyüyüp iyileşebiliyor. Ama çoğu insan bunu anlamadığı için benim sorunum var bana katlansın tavrında olduğu için böyle bir yorumda bulunmuştum ben.
Eğer kendinizi tamamen kapatıyorsanız yapmayın lütfen.
Bece olur yani olmuyorsa da yolunuza taş koymasın.şimdiden yok çalışmadan olmaz yok ikiye böleriz falan ne gerek var bunları konuşmaya.maddi yardımda bulunmak zorunda değil ama daha öğrencisiniz ihtiyacınız vardır part time çalışmak gayet normal eğer sorun çıkarıyorsa kendisi çalışan insan ufak yardımda bulunabilir.bu afam güven vermedi hiç.Beni anladiginiz icin tesekkür ederim ben zaten calismicam bana baksin demiyorum. Ben zaten su an bile ufak tefek islerde calisiyorum ama bu kadar para odakli düsünmesi bana cok garip geliyor. Insan birbirine bir seyler yoluna girinceye kadar maddi manevi destek olmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?