tarafsiz bir sekilde dogruyu söylermisiniz?

Ayrılmışsınız, ki bence bitsin zaten. Bu saatten sonra dikiş tutmaz bu ilişki. Bir dahaki sefere daha güvendiğiniz ve size daha çok güvenen biriyle birlikte olun.
Bende bunun farkindayim zaten, bu süreci kisa bir sürede atlatmak istiyorum. Üzülüyorum..

Cok cocukca degil mi, sen dedigimi yapip fuarda calismasaydin ben de kadinin evine gitmeyecektim...gibi seyler...
Ya da evlenince hersey yariyariya meselesi... hastalansan sen ode senin masrafin mi denecek? Ben bu iliskide bir paylasim goremedim. Olay iktidar savasina donmus sanki. Ya da birseyler oturmamis. Pek oturacak gibi de degil. Cunku gorus farki da cok, yani soyle: kadinin bir sene onun evinde kalmasi ona normal geliyor mesela. Bir erkek senin evde bir sene kalsa normal karsilamaz ama. Ki adam fuarda calismani kiskaniyor. Ilerde nasil calismana izin verir ki? Adamin karakteri de oturmamis. Kendi yapinca hersey normal.
Sen dedigimi yapsaydin ben de senin dedigini yapardim demis.. adam sidik yarisinda sanki. saglikli bir birliktelik goremedim. Biterse de uzulme bence.

Ben de ona aynisini dedim sen yapinca normal ben yapinca kiyamet kopuyor. Birde ici rahat olsun diye calistigim insanlarla tanistirdim. Isim biter bitmez gel sana yemek ismarlayim dedim gönlü hos olsun diye. Sen bunu bir kenera yaz ve beni cezalandirmaya calis. Gercekten cok kirginim su an. Aramadi ben de aramam, böyle kalir bu is. Gidisati saglikli degildi ki bitisi saglikli olsun.

İki tarafta hatalı. Hem zaten ayrılık olmuş bence çünkü sen güle güle demişsin arkanızı dönüp gitmişsiniz.Zaten kusura bakmayın da ne öyle evlere gitmeli falan kurs.Hayır yani bende özel derstir falan aldım adam evimize geliyordu evde annem babam ailem vardı. Birebir evine gitmek falan çok yanlış şeyler.

Bana göre de yanlis seyler ama burda normal diyen arkadaslar da var. Ben dogru bulmuyorum dedim o da sen bilirsin ben gitcem dedi ben de tamam güle güle dedim. Ne yapabilirdim ki?

Bana göre de yanlis seyler ama burda normal diyen arkadaslar da var. Ben dogru bulmuyorum dedim o da sen bilirsin ben gitcem dedi ben de tamam güle güle dedim. Ne yapabilirdim ki?
Sevgiliniz ya da eski mi demem gerekir bilemiyorum ama hiç samimi gelmiyor bana kusura bakmayın da. Yani sizi sevse düşüncelerinize saygı duyar. Kursa devam et ama birebir kadının evine gitmek yanlış. Birlikte gidelim deseydiniz.

Utanmazsan basimizda kontrolcü gibi gel dedi bana.

kızın evine gitmeye bahane aramış
çok istemese sizin orta yolu bulduğunuz gibi o da bulurdu, veya uzatmazdı

Utanmam deseydiniz. Zaten gelmenizi istemiyor belli. Bence elinizi eteğinizi çekin bu adamdan.
Gitsem ikiside bana kontrolcü hasta muamelesi yapardi. Gerek yok pesinden gidemem. Cektim zaten bir sey yapmiyorum. Ona göre de kendisi haklidir. Sen calismaya gittin ben de evine giderim dedi baska bir sey demedi.

Gitsem ikiside bana kontrolcü hasta muamelesi yapardi. Gerek yok pesinden gidemem. Cektim zaten bir sey yapmiyorum. Ona göre de kendisi haklidir. Sen calismaya gittin ben de evine giderim dedi baska bir sey demedi.
Anladım bence artık kendi yolunuza bakmalısın.

Biraz daha degerlendirirseniz sevinirim. Yanlislarimi analiz etmek istiyorum.
adam cok saygısız dusuncesız bencıl ve sırf gıtmek ıcın bahane arayıp suc bastırıp psıkolojık baskı yapıp gozden cıkarıp sonuca ulastırdı
uzlasma yok sorunu cozumleme yok guven verıcı degıl

guven sorunu yasıyorum yazmıssınız bır yorumda bosuna degıl yanı... ayrıca fuarda calısma orda sırf kızlarla konusmak ıcın gelıyorlar zıhnıyetınde bır adam ılerde orda calısma bunla gorusme sen evde otur dıyecek bırıne donusecek bellı

ben sadece sızın fazla baglandıgınızı bıtmesı gereken ılıskıyı sızın surdurdugunuzu dusunuyorum

aradi bu arada su anda beni acmadim
tabı bıttı dersı ıstedıgını yaptı sımdı guya gonul alacak ama yuzde yuz emınım gonul alırken sızı hatalı bularak alacak ,alacakmıs gıbı yapıp sızı elestırecek yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…