- Konu Sahibi melankolik_24
-
En iyisi biraz zaman verip düsünmek galiba. Kafam cok karisik su an. Vicdanim rahatsiz ediyor niye bu konuda sorun cikarttin, cikartmasan belki böyle olmazdi diye kafamda bir ses dolasiyor.
Zaten bitti galiba. Zaten güven verse bu kadar sorunlar olmazdi. Cok beklentili bir insan degilim zaten.Bece olur yani olmuyorsa da yolunuza taş koymasın.şimdiden yok çalışmadan olmaz yok ikiye böleriz falan ne gerek var bunları konuşmaya.maddi yardımda bulunmak zorunda değil ama daha öğrencisiniz ihtiyacınız vardır part time çalışmak gayet normal eğer sorun çıkarıyorsa kendisi çalışan insan ufak yardımda bulunabilir.bu afam güven vermedi hiç.
Ayrildik gözüyle bakiyorum su an o da aramaz ben de, böyle biter sanirim. Evet su an belirsizlik var ama bu yaptigindan sonra zaten eskisi gibi devam edemem onla. Dediginiz gibi resmen cezalandirmak icin yapti cünkü hemen sen de fuarda calistin dedi. Bir iliskide cezalandirmalar basladiysa artik ondan ne hayir gelir ki?Vicdanınız rahat olsun, sorunun kaynağı siz değilsiniz. Paraya ihtiyacınız olduğu halde sırf onun içini rahatlatmak adına işi bıraktınız buna rağmen sevgiliniz sizi cezalandırmak istedi. Bir de şu andaki hissinizin kaynağı vicdan rahatsızlığı değildir bence , iyi tahlil edin; ayrıldık mı ayrılmadık mı ilişkimize ne olacak kaygısının yarattığı acı gibi geliyor bana daha çok.
Basmadigimdan bunlari yasiyorum zaten. Neyse o da cezayla bir yere varilmadigini görür.Hem maddi yönden destek olmucak hemde nerde çalıştığım konusunda fikri olucak? Neremle güleceğimi şaşırır, kıçına tekmeyi başardım. Kamil ya
Ben askin yetmedigini cok iyi anladim zaten, ask var ama yinede anlasamiyoruz. Karakterler cok ters belkide.Birbirine güvenmeyen 2 yetişkin,
Aşk asla yeterli değil
Uyumda yoksa o iş yaş, sürekli kavga ileBen askin yetmedigini cok iyi anladim zaten, ask var ama yinede anlasamiyoruz. Karakterler cok ters belkide.
Taviz verme hayatından, 20 yıllık evliyim ben. Hep derim kıçlarını kaldırmayın şu erkek milletinin. Sonra gidip başa bela oluyorlar. Zaten ilişkiniz nerden tutsak elde kalacak cinsten. Benim için boşa vakit kaybı.Basmadigimdan bunlari yasiyorum zaten. Neyse o da cezayla bir yere varilmadigini görür.
Güvenden cok hayat görüsünün farkliligida denebilir bence. Kimi insan der benim su konularda kirmizi cizgilerim vardir, birlikte oldugu insanda da o kirmizi cizgilerin cogu mevcutsa nasil olcak ki? Mesela benim kadin erkek iliskilerinde kirmizi cizgilerim var is arkadasligi ya da profesyonel bir durum olmadigi sürece erkekle arkadaslik yapmam tabi görünce konusurum ederim ama özellikle sinemaya cafeye gitmem. Birlikte oldugum insan da bunlari normal gören biriyse dogal olarak sorun cikar. Baskiyla alakasi yok.İkiniz de çocukça davranmışınız bence. Böyle güven ilişkisi olmaz. O size inat gidiyor. Fuarda çalışmanıza sorun çıkarması da hata. Sizin de ona engeller koymanız hata.
Peki sizi duygusal olarak her türlü baskilar ve kendine gelince kapiyi ceker giderse? Bu arada baskilamak ne derece dogru kelime bilemiyorum. Benim cevremde genelde duydugum sey evlenince istedigin her seyi istedigin gibi yapamazsin artik, evliligin zorluguda burdan geliyor zaten. Bir tek dogru yok galiba bu konuda
O sizin bakis aciniz. O zaman cok yakin karsi cins arkadasla tatilede gidilebilir sorun olmamasi lazim. Sonucta güveniyorsaniz sorun olmaz. Bazi sinirlar olur evlenince. Bekarken her istedigimi yaparim ama evlendigim insan bir seyden rahatsiz oluyorsa göz göre göre de onu yapmam, oturur konusuruz oluruna bakarim. Bu benim fikrim.42 yasinda evli bir kadinim , her istedigimi yaparim , bekar olmaktan tek farki sadece esime planimla ilgili bilgi veririm
Siz evliligi yanlis anlamissiniz , evlilik birbirinin boynuna takilan zincir degildir , tamamen karsilikli guvene dayanan bir iliski seklidir
Zaten guven olmayan evlilikleri de burada bdv'de okuyoruz ancak burasi adi ustunde bir derdim var zaten saglikli evliligi olanlar paylasim yapmiyor burada sorunlu evliligi olanlar konu aciyor
Dunyada milyarca insan birbirine guverrnek evlenip mutlu mesut yasiyor
Elbette sizin fikriniz , sizin hayatinizO sizin bakis aciniz. O zaman cok yakin karsi cins arkadasla tatilede gidilebilir sorun olmamasi lazim. Sonucta güveniyorsaniz sorun olmaz. Bazi sinirlar olur evlenince. Bekarken her istedigimi yaparim ama evlendigim insan bir seyden rahatsiz oluyorsa göz göre göre de onu yapmam, oturur konusuruz oluruna bakarim. Bu benim fikrim.
Öneri almak icin konu actim zaten. Durum bu, bundan sonrasini nasil düzeltebilirim ya da neler yapabilirim diye. Iliskimde su an ki belirsizlikten söz ettim.Elbette sizin fikriniz , sizin hayatiniz
Buraya sorunu olup konu acan da sizsiniz ben degilim , hayatinizi istediginiz gibi yasarsiniz
Benim güven sorunum var kendiside daha önce aldatildigi icin ayni sekilde o yüzden iliskimize bunu bilerek basladik.
Sanmiyorum konusmaya caliscagini kiz belki doldurmustur simdi onu. Zaten daha önce benim kiskandigimi söyledigi zaman ayril bence ondan demis. Zaten o zamandan beri daha da negatif oldum kiza.Bence sen haklısın. Ayrica adam o kızın evine gitmeyi bahane etmiş resmen fuarda çalışmani. Sen calismasan da gidecekti bence. Sadece senin yüzünden oldu diye yapıp suç bastircak aklı sıra. Yerinde olsam ben de başka birinin evine gittim o gün derim konuşmaya çalışırsa. Kendi düşen ağlamaz çok yüz verme.
Sanmiyorum konusmaya caliscagini kiz belki doldurmustur simdi onu. Zaten daha önce benim kiskandigimi söyledigi zaman ayril bence ondan demis. Zaten o zamandan beri daha da negatif oldum kiza.
Kısa vadede mutlu olmak istiyorsan kalbini, uzun vadede mutlu olmak istiyorsan mantığını dinleyeceksin.Evet iliskinin analizini yaptigimda malesef eksiler artilardan daha fazla. Mantigimla düsünmüyorum ki su an kalbimle sadece. Mantigim zaten hayir diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?