- 3 Haziran 2015
- 1.492
- 2.192
- 83
- Konu Sahibi Myprincesses
-
Hoşgeldin canm başaracağız inşallah. Evliyim 32 yaşındayım. Çalışmıyorum. Hamilelikte aldm bu kiloları. 58 kiloydum 85 oldum. Doğumdan sonra 5 kg gitti sadece. Yılbaşında 80 kilo ile diyete başladım 10kg verebldm. 3 aydırda bırakmıştım diyeti veremedim.şimdi kaldığım yerden devam inşallahSlm bende 2 gün oldu diyete başlayalı kararlıyım inşallah benimde hedefim 20 kilo inşallah veririz kaç yaşındasın evlimisin çalışıyormusun?
Senin yaş kilo medeni durum nedir canm?Slm bende 2 gün oldu diyete başlayalı kararlıyım inşallah benimde hedefim 20 kilo inşallah veririz kaç yaşındasın evlimisin çalışıyormusun?
Verceğiz inşallah ben o 10kiloyu attıysam bu 15 kiloyuda atacağıma inanıyorum. Azim ve irade. Pes etmemelisin. Sonra çoook mutlu olacaksın.Bende 26 yaşındayım canım kilom 78 ben 2 senede aldım evlendikten sonra 17 kilo aldım bide masa başı çalışıyorum inşallah veririz bu fazlaliklari canim
Süper..hedef kaç peki?Ben de 15 Eylül'de başladım diyete 60 kg ile
52Süper..hedef kaç peki?
Senin işin daha kolay canm burdan devam
Hoşgeldiiiiiinnnnn başaracağızzz hep beraberrrrBende vaarııııımmm......yaşım 25.1.64 boyum ve 74.200kğ.
Ayyyy inşallah inşallah canım......Hoşgeldiiiiiinnnnn başaracağızzz hep beraberrrr
Ben inanıyorum canm ben çok kararlıyım.Bence sende pes etme devamAyyyy inşallah inşallah canım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?