• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarihe gün gün gömülen bir aşkın hikayesi.. yardım edin nolur..

bendeki artık aşktan cıktı biliyorum..
aşk bu kadar hatayı kabul etmez..
saplantıya, alıskanlıga döndü :(

evet... sevgisine,arada bir gösterdiği ilgiye o kadar muhtaç durumdasınız ki gidiş gelişleri, iğrenç istekleri, haysiyetsiz ve terbiyesizce davranışlarının ciddiyetinin, sizi kullandığının farkında bile değilsiniz. yazık gerçekten. karşı tarafta zaten onur diye birşey yok. sevgiye muhtaç bir kızı iğrenç isteklerine alet etmeye çalışıyor. maalesef sizde olayın vehametinin farkında değilsiniz yeterince.

gerekirse acı çekin, kalbiniz ağrısın, günlerce ağlayın. ama bu durumdan kendinizi kurtarın. sizi kullanmasına izin vermeyin. korkmayın. sonsuza kadar onu sevmeyeceksiniz. tam bir karar verin, bitirin ve size ulaşmasını tamamen engelleyin. bir süre acı çekeceksiniz...sonra kurtulduğunuza şükredeceksiniz. geçmiş günlere üzülmeyin, geleceği görsek zaten çok farklı davranırdık. kendinizi yargılamayın. bundan sonrasına odaklanın. ve en kısa zamanda bu durumu tamamen sona erdirin. size saygı duymayan bir insanla gelecek kuramazsınız. isterse size sırılsıklam aşık olsun. önce saygı olmalı. ki karşı tarafın sizi sevdiğini de sanmıyorum. insan sevdiğinin onurunu böyle yerle bir edip ona hakaret etmez...

Allah yardımcınız olsun

amin... bir kere yaklasık 1 yıl görüsmedim.. yüzünü görmedim..
ama olmuyo :( duramıyorum onsuz ben napacağım..

bazı arkadaslarımda tabiki birseyler olacak kardes kardes olmaz diyor..
bazısıda en fazla öpecek diyor..
adnan da(sevdigim cocuk) bende erkegim bilmemne diyor off..

canım doğru birtanedir.oda bir erkekle rahatsız olduğun halde yakınlaşmamaktır.doğrusu bu.o erkekse sen de bir bayansın.gururun var namusun var. olmalı:34:

evet bende istesem sorun olmayacak zaten...
ama ben onu öpmek dahi istemiyorum beni soğuttu yahu :(
tamam öptün bitti sen eve gelince birdaha niye yok nasıldım, bilmemne diye konu açıyorsun...
şöyle şöyle yapınca hosuna gidiyomu diyosun ki ben soguyorum o zaman..
anlık seyleri uzatıyoda uzatıyo...
ben sadece elimi tutmakla yetinsin istiyorum ama olmuyo..

BİRAZ UZUN AMA OKUYUN NOLUR..
2009 da tanıstık... 14.5-15 yasındaydım.. simdi ise ben 18, o 20... ilk askımdı.. hic degismedi yeri gönlümde..
cok gitti geldi.. ama yoklugunda bile birini almadım hayatıma,kalbime..
bana yardım edin.. özet geçersem ;

Bir sonbahar ayı idi bana geldiğinde...
17 ekim 2009 ..
Netten çıktın karşıma...
Olmaz dedim önce..
Sonra gönül bu dedim.. Severse engel tanımaz..
İstanbuldandın.. semtlerimizde oldukca yakındı..
Şans verdim önce kendime sonra sana..
17.10.2009 : Beni ilk ekledigin gün..
19.10.2009 : sevgili olma çabaları .. Erkendi ama kaptırmıştım kendimi..
28.10.2009 : Babam mesajını yakalamıstı... bütün gece bagırıp cagırdı...
Korkmustum.. kalbim hiç atmadıgı kadar hızlı carpıyordu...
Zaten hep engellerle dolu bi aşktı benimki .. Baksana daha baslamadan bitmesinden belli...
29.10.2009 : ilk buluşma ♥ Kalbimin sesini bütün Beşiktaş sahili duyuyor sanmıştıım.. Elimi tuttun.. Zangır zangır titriyordum.. Titreme titreme dedin gülerek Ne cesaretmiş bendeki be 1 gün önce baban olayı öğreniyor.. 1 gün sonra Sevgiyle bulusucam deyip yanına geldim..
Sonra arkamdan kuyumu kazacagınızı bilseydim emin olun sizi hiç bir araya getirmezdim....
20.11.2009: Dogum gunum.. beraber kutlamıstık... kutlamıstık dedigim cepte paramı var gezmistik iste AnadoluHisarı-Üsküdar-Kuzguncuk
25.11.2009 : okul çıkışına o söz yüzügünü getirip parmagıma takman ♥
01.01.2010 : o kadar üzücü olaydan sonra yine benimle olman.. varlıgını sol yanımda hissetmem ♥
17.04.2010: basımı gögsüne yaslayınca hiçbir sey dusunmezdım...
23.04.2010: güzel bir gündü.. ♥
24.04.2010 : Yine ona gitmen.. ve benim bitmem...
31.05.2010 : Bana dönüşüün...
01.06.2010 : Okul cıkısıma geldin.. son bulusmamız degildi ama o günden sonra hersey bitmişti...
Bu seferde kara bi kıza kaptırmıstın gönlünü... ben kahrını çekmekten usanmıştım.. sen çektirmekten usanmadın...
Yine bir kac kez görüstük.. En son 13.09.2010 idi...
aylar gecti görüsmedik ama telefonla haberdar oluyodum.. arada arar hal hatır sorardın.. dertlerini anlatırdın... sonra kullanma moduna gecerdin.. vefasızım... 16.11.2010 ; senin dogum gününde o kara kızı sevdigini ögrendim.. itiraf etmesende biliyodum ama agzından duymak cok daha koydu..
09.05.2011; Öylesine gelmiştin işte... bana yine vaadler verip ortadan kaybolmustun...
10.11.2011; sizin komsu mahallelerinizden birine tasındım... belki artık görebilecektim seni..
12.11.2011; Hasretine dayanamayan ben sana yine ulastım.. önce bagırıp cagırsanda sonra yumusadın...
13.11.2011 , 14.11.2011, 15.11.2011, 16.11.2011 hep seninle telefonla konusarak geçti...
16.11.2011..; 20 yaşına giriyordun.. telefonla dogum gununu kutladım...
Sonra yine ortadan kaybolmustun....
04.12.2011; aradın gel dedin.... bulustuk... oturduk, konustuk,sahilde gezdik,balıkçıları izledik.... hüzünle karısık bir mutluluk vardı içimde...
14.12.2011; Yine aklında o vardı biliyordum.... beni öldürdün sözlerinle...
artık sen olsanda ben yokum...
YÜREGİN DİNGONUN AGIRI OLDU BE SEVDİGİM...KARDESİMM DEDİGİMLE BİLE CIKTIN... . AMA BEN ZATEN TAM YILLARDIR SENSİZİİİİMM EVET ARADA Bİ GÖRÜSSEKDE BİR GELİP BİR GİTSENDE RUHEN SENSİZİM.... AKLIN KALBİN BENİMLE DEGİL.. ONDAN ÖNCE DE BENİMLEMİYDİ ORASI MECHUL.. BENİMLE GİBİYDİ İŞTE.. ARAYA 6-7 KIZ GİRDİ..
ARTIK DÖNSENDE OLMAZ.. GÜVENEMEM Kİ ..
ZATEN BİZİM İLİŞKİMİZ DÜZGÜN GİTSE İDİ BİLE İLERDE MUTLAKA SORUN ÇIKACAKTI..
BEN TÜRK SEN KÜRT..
SENİNKİLER BENİ İSTEMEZ BENİMKİLER SENİ...
DAHA ŞİMDİDEN SORUN ÇIKIYORDU ..
AHH AH..
BU KALBİM VİRANE OLDU...
DUYGUSUZU OYNUYORUM...
GECELERİ DAYANAMIYOR AGLIYORUM....
AH BE YÜREK SIZIM.... KARA GÖZLERİNİ ÖZLEDİİM.....
BEN SENİ TANIDIGIMDA 15 YASINDA İLKOKULU YENİ BİTİRMİŞ KÜCÜCÜK Bİ KIZDIM..
ŞİMDİ GELDİM 18 İME... ZAMAN NE CABUK GECİYOR DEGİLMİ KARA GÖZLÜM...
ÖZLEDİM.... ÇOK ÖZLEDİM...

17.12.2011 : ELDE VAR 0
08.02.2012 : döndün... yine vaadler vererek...
12.02.2012 : yine gördüm seni.. çok güzel bir gündü..
15.02.2012 : karsılıklı cay ictik o sogukta, sahilde oturduk.. ay ısıgında gözlerini izledim..
16.02.12: evinizin oraya geldim 2 sn. de olsa camdan gördüm seni..
19.02.2012: yine güzel birgündü..
21.02.2012: son buluşmamız.. bilsem sarılmazmıydım yar sana? kokunu çekmezmiydim içime eskisi gibi...
02.03.2012: ve bitti.... bende bittim...
29.04.2012: Aradın, bulusmak istedin. Saat gece 3'den sabah 6'ya kadar telefonda konustuk.. Ama yıne gelmedın.
10.05.2012: Gece yarısı kendi numarandan cagrı attın, bende karsılık verdım. Sonra saat 2 bucuğu gecıyordu aradın. Yaklasık 15 dakıka konuştuk. İşe başlamışsın, o yuzden aramamıssında falan.. Yıne bırsuru bahanen vardı. Neyse ne... Benı ozledıgını soyluyosun. Bulusup adalara gıtmek ıstedıgını hatta benı sevdıgını! Belkı en ufak bır kıvılcım bıle yok ıcınde. Sadece yılların vermıs oldugu alıskanlık duygusu var. Belkı hala aklında o karakız. Ama dusunmek ıstemıyorum ınan. Bu duyguları bırdaha yasayamam. Sen benım ılk sevdam, ılk aldanısımsın. Sen benım ılk acımsın... Yasamak ıstıyorum bu acı ve hasretle karısık sevdayı SONUNA KADAR! TÜKENENE KADAR!
11.05.2012: Konustuk öyle yarım saat telefonda, yarı kavgalı yarı barısık.

12.05.2012: GECE 3'Ü 5 GEÇERKEN ARADI.. ZATEN ÇOK KÖTÜYDÜM O GÜN BÜTÜN GÜN HİÇ DURMADAN KALBİM AĞRIDI... AİLEVİ SORUNLARIM FALANDA VAR.. PARASAL V.S.. PSİKOLOJİK OLARAK ZATEN YIKIĞIM.. ODA GELMİŞ BANA BENİM OLMANI İSTİYORUM.. AFEDERSİNİZ BENİMKİ RAHAT DURMUYO, KALKTI ÖYLE OLDU BÖYLE OLDU DİYO.. BENDE BAŞLADIM AĞLAMAYA.. DEDİM BENİM SORUNLARIM BANA YETİYO.. SEN BANA NE DİYOSUN SEVMEM YETMEDİMİ DEDİM.. ODA MUCERRED SEN FİLMLERDEKİ GİBİ BİR AŞK İSTİYOSUN KUSURA BAKMA BEN BÖYLE SEVİYORUM.. SEN SANA HİÇ DOKUNMADAN SEVEYİM İSTİYORSUN FALAN DEDİ..
BENDE EVET ELİMİ TUTSAN, ARADA DA ÖPSEN YETMİYOMU DEDİM.. ODA KISITLIYORSUN BENİ DİYO...
KIZLAR BU COCUK KÜRT, ŞAFİLERDEN.. BABASI İMAM, ANNESİ ÇARŞAFLI DÜŞÜNÜN.. O KADAR KOYU Bİ AİLE..
2010 DAN BERİ AKLINA TAKTIĞI Bİ KIZ VARDIYA ONA YÜZ VERMEYEN MAHALLESİNDEN, KIZIN KUZENLERİYLE ABİLERİYLE ARKADAŞ... DAHA TEKLİF ETTİĞİNİ, SEVDİĞİNİ BİLE BİLMİYORLAR KAN ÇIKAR DÜŞÜNÜN.. YANİ DEMEK İSTEDİĞİM O KIZLA OLSAYDI BUNLARI YAPAMAZDI.. YOK ELLEMEKMİŞ BİLMEMNEYMİŞ.. KIZDA KÜRT AYNI KÖYDENLER.. KAPALI..
BENİM CAHİLLİĞİME GELDİ.. BU BANA ESKİDEN DOKUNUYORDU HEP DAHA FAZLASINI İSTEDİ.. BİRŞEY YAŞAMADIK DOKUNMAKTAN BAŞKA.. AMA 3 SENEDİR HALA BUNLARI İSTEYİP DİLE GETİRMESİ YORDU BENİ.. NEDEN YA NEDEN.. BELKİ HALA AKLINDA O KIZ VAR, ÇÜNKÜ TAKINTI YAPTI BİLİYORUM.. KIZLAR ZATEN NE ONUN AİLESİ BENİ İSTER, NE BİZİMKİLER ONU... HER YÖNDEN İMKANSIZ BİDE ONUN BU HUYLARIYLA UĞRAŞIYORUM.... DÜN DEDİM BİRDAHA ARAMA HEP AYNI TAS AYNI HAMAMSIN ÖYLE KAPATTIK .. NAPACAĞIM BEN
Ya allah aşkına üç kağıtçını teki nasıl sevdin bunu. Boşver at kaafanda sende diyorsun hala aklında o kızmı avr diye evet var bence sen bırak bu adamı. :34:

evet bende istesem sorun olmayacak zaten...
ama ben onu öpmek dahi istemiyorum beni soğuttu yahu :(
tamam öptün bitti sen eve gelince birdaha niye yok nasıldım, bilmemne diye konu açıyorsun...
şöyle şöyle yapınca hosuna gidiyomu diyosun ki ben soguyorum o zaman..
anlık seyleri uzatıyoda uzatıyo...
ben sadece elimi tutmakla yetinsin istiyorum ama olmuyo..

sen kapalımısınz? <
Ya zeten ayırmyırum asla yanlış anlaşılmasın ama Kürtlerin hepsi bir olmuoyor.heleı senın tarz anlattıkalrın bu adam senın zorla ırzınada gecmeye çalışlır. zorla evlenır. evlenınce senıde aldatır. Başak kadınlada anlatır.

ya bu kadar şey yaşamışsın hala anlamıyor musun? bu adam fırsatını bulsa senle birlikte olup bir daha suratına bile bakmayacak..
bir kaç ayda bir araması boşta kalınca şunu arıyım da biraz vakit geçiriyimdne öte değil ki..
sevdiğin çocugun hormonları tavan yapmış durumda
akıllı davran kendini kullandırma
babanın annenin kulağına gitse yaptıkların ne derler hiç düşündün mü?

inan bana bu muhabbetleri eşler kocaları ile bile yapmaz.. çok çirkin çok argo çok sapık ve pislikçe
aşk bu geçer inan bana on yıl da sürse geçer.
sonunda kendinden utanmak istemiyorsan gel vazgeç bu svdadan..
numaranı değiştir sana ulaşamasın..

birde ben o kıza neden bu kadar taktım :( o kızın adı geçse, biri şalını onun gibi bağlasa, biraz ona benzese sinir oluyorum..
o kızın tipinde birini bu kadar kıskanacağımı tahmin edemezdim :S

simdi düsünüyorum da 2009 kurban bayramında avrupa yakasına geçmiştik...
sonra eve dönerken(anadolu yakasında yasıyoruz) bayram dolayısıyla otobüsde iğne atsan yere düşmezdi..
buda benim arkamdaydı.. ben hiç bişey anlamadım naptıgınıda.. hissetmedim ki birsey..
eve cok gec kalmıstım onun korkusu vardı, babam sinirlidir baya..
yanı aklım evdeydi..
neyse otobüsden indik, eve geldim..
bu mesaj attı; arkadan dayadıgımda benımkının sertligini hissettinmi dedi..
ben tabi şok..
ilk defa öyle seyler duymustum o zaman ondan..
ayrılmıstım hemen.. ama yine barıstım..
ozamanlar bana cok tiksinc gelıyodu, hala öyle gelıyo..
ama artık alıstım böyle davranmasına cokta yaralamıyo.. naparsa yapsın yanımda olsun havasındayım noldu bana bılmıyorum:(
tek sorun aklında o kızın olup olmadıgı sanki, o kıza odaklandım..
yani o kız aklına girmeden de bana böyle davranıyordu, ondan sonra olan birsey degildi..
ama bunlardan cok o yaralıyo beni bilmiyorum..
onunda aklı fikri böyle seylerde kızlar..
acaba tek bana karsımı yoksa cıktıgı kızlara hepmi böyle bilmiyorum.. :(

Son düzenleme:
sonra eve dönerken(anadolu yakasında yasıyoruz) bayram dolayısıyla otobüsde iğne atsan yere düşmezdi..
buda benim arkamdaydı.. ben hiç bişey anlamadım naptıgınıda.. hissetmedim ki birsey..
yanı aklım evdeydi..
ben tabi şok..
ama artık alıstım böyle davranmasına cokta yaralamıyo.. naparsa yapsın yanımda olsun havasındayım noldu bana bılmıyorum:(
yani o kız aklına girmeden de bana böyle davranıyordu, ondan sonra olan birsey degildi..
ya sen sorumsuzmusun.? neyaprsa yapsın yanında olsun bumu. ozman açma topik sen zaten kararını aklına işlemişin.

ya sen sorumsuzmusun.? neyaprsa yapsın yanında olsun bumu. ozman açma topik sen zaten kararını aklına işlemişin.

mantıken olaya baktıgımda bende ıstemıyorum ama onu neden aklımdan atamıyorum... olay bu..

Canım benim seni çok iyi anlıyorum.
Çünkü hemen hemen benzer şeyleri yaşadım bende zamanında.
Bende 14 yaşında bi kızdım netten tanışmıştık ve ilk aşkım ne yazık ki değmeyecek,karaktersiz biri çıktı.
Hiç unutamam dedim,çok ağladım,başkalarını sevmeyi denedim olmadı vs.
3 yıl böyle git-gellerle geçti. Ama ben senin kadar beni kullanmasına izin vermedim tabi ki.
Sende artık buna izin verme. Acı çekiyorsun biliyorum ama ona boyun eğme.
Çünkü anlattıklarına bakılırsa gerçekten çok karaktersiz bi insan. Değmez canım inan değmez.
Sever bana gelir diye bekleme asla. Gelse de seni kırar,döker,parçalar.
Sana verebilecek ne sevgisi ne başka bişeyi yok onun bunu bil.
Unutacaksın ya unutacaksın. Kendini ona mıhlama. Sen şimdi takıntılı hale getirdin ondan böyle oluyor emin ol.
Şimdi beni sorarsan o insandan sonra aşık oldum ilk defa. Ve onunla birlikteyim 1 yıldır.
Ben ki unutamam ilk aşkımı diyen bir kızdım. Başkasına bakmayan,etkilenmeyen.
Şimdi sevgilimi çok seviyorum. İyi ki çıkmış karşıma.
Sana da aynen böyle olacak emin ol. Değer bilen birisi gelecek ve o güzel kalbini çalacak.
Sen o çocuktan uzak durmaya bak. Gerekirse hattını değiştir ulaşamasın bir daha sana.
Sende düşünmemeye çalış olduğunca. Seni anlıyorum sende bana güven tatlım olur mu?
Geçecek çünküüüüüüüü. :54:

.

Son düzenleme:
yanı aklım evdeydi..
ben tabi şok..

Seninde aklin hep bunlarda ne istiyosun sen ben anlamadimki git bir kere birlikte ol oda bi daha bakmasin yuzune aramasin anca oyle keseceksin sen umudu belli oldu.

Haketmeyen biri için kendini yıllarca yeteri kadar yormuşsun zaten.. Şimdi ne istiyorsun anlamadım? Yine yorulmak mı? Bak bunu herkez der ama inan çok doğru söz.. Daha 18 yaşındasın ve karşına niceleri çıkar.. Bundan 2-3 yıl sonra ben ne kadar çocuk muşum.. Şimdi yavaş yavaş büyüdüğümü hissediyorum dersin.. Sakın derim.. Bi daha aynı hataya düşme.. Önünde ne yıllar var.. Bırak onsuz ve mutlu olsun.. İstersen başarırsın.. Kendini bi haketmeyene kaptırıp da işkence çekme.. Zaman geçsin gülersin yıllarını bi hiç uğruna heba ettiğine.. Umarım aynı hataya yine düşmezsin..

Seninde aklin hep bunlarda ne istiyosun sen ben anlamadimki git bir kere birlikte ol oda bi daha bakmasin yuzune aramasin anca oyle keseceksin sen umudu belli oldu.

diyoki yatmak istesem kız cok.
seninle ugrasmazdım bu kadar, baskasına giderdim diyo.

Haketmeyen biri için kendini yıllarca yeteri kadar yormuşsun zaten.. Şimdi ne istiyorsun anlamadım? Yine yorulmak mı? Bak bunu herkez der ama inan çok doğru söz.. Daha 18 yaşındasın ve karşına niceleri çıkar.. Bundan 2-3 yıl sonra ben ne kadar çocuk muşum.. Şimdi yavaş yavaş büyüdüğümü hissediyorum dersin.. Sakın derim.. Bi daha aynı hataya düşme.. Önünde ne yıllar var.. Bırak onsuz ve mutlu olsun.. İstersen başarırsın.. Kendini bi haketmeyene kaptırıp da işkence çekme.. Zaman geçsin gülersin yıllarını bi hiç uğruna heba ettiğine.. Umarım aynı hataya yine düşmezsin..

off inş söylediğin aynen cıkar..

Back
X