Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sevgilimi 2009da tanıdım aynen senin gibi internette tanıstık ilkokuldan mezun olmustum.Senin sevdiğin çocuk akrep burcu,,benimki de öyle...Kardeşim dediği insanlarla aslında seviyesiz ilişkisi olduğunu öğrendim kendide itiraf etti sonradan ama ben kabul edip geçmişte kaldı diyerek sineye çektim tam 3 sene onunla beraber bi iliski yasadım.Onunla büyüdüm oda benimle diyebilirim aynen oda benden 5 yas büyüktü..Ayrıldık 1 ay olacak yakında ama ne sen sor ne ben söyleyeyim 1,5 senedir ilişkiyi ben tek basıma yasadım o kadar çok ağladım emek verdim sızladım ki karşılığı hep ağlamak oldu hayırlısı değilmiş demekki benim icin....Şimdi bana göstermediği ilgiyi başka kızlara gösteriyo ve bunu uzaktan izlemek harbiden kötü..Hayırmı şermi henüz bir şey diyemiyorum ama belki böyle olması en doğrusu oldu gerçek yüzünü gördüm.Ama maalesef sevgim ve aşkım bitmedi onca şeye rağmen...
Sana diyorum ki bu çocuktan uzak dur,, her yalnız kalışında seni keklik görmüş geri dönmüş o kızla yakınlasamıyo yada baskasıyla sana sarıyoeline koluna mukayet olmaz ateşle barut dikkat et derim...Seni umursamıyo ağla üzül bağır çağır ama seni sevdiğine sakın inanma ve güvenme ona hemde asla! ben 3 senedir kendimi kandırdım yanındayken iyi oluyolar canları cicileri oluyosun yanından ayrıldığın dakka yabancı oluyosun el oluyosun
ben enayi yerine kondum sende daha fazla kendini böyle hırpalatma !
aynen öyle istemiyo kız değere binmiş sen akrep burcusun güçlüsünbakışlarınla başkalarını aşık et kendine böyle sadakatsız bir insana günlerini ziyan ettirme bende yengeç burcuyum saf sevgimi duygularımı kullandı bırakıp gitti başkalarıyla gönül eğlendiriyo hakettim mi? belkide hakettim çok sevdiğim her konuda tolerans gösterdiğim icin...
yha hala siz bide bu adamdan vaz gecemiyorum derdinzdesinz bırakın adını dahi almayın agzınıza niyeti acık ve net yha bu arada size martaval sıkıyor sizden istedigi bedeniniz sizi öle görüyo belki siz onun gözünde hafif bi taşsınz bırakın yhavalla deli oldum heeeeeediyoki yatmak istesem kız cok.
seninle ugrasmazdım bu kadar, baskasına giderdim diyo.
Böyle bir dengesiz hayatımı kararttı. Onu tanıdığımda 15 yaşındaydım şimdi 35 !!! 10 yıl hiç aralıksız bir ilişki , daha sonra da gel-gitlerle hayatımı mahvetti. Onlarca bahane, ailesi - alevilik-sünnilik - açıklık-kapalılık vs vs..... Nihayet 11.11.11 de evlendi, evlendiğinin ertesi günü telefondaydı. Manyak bu tipler inan. Onun ardından hayatımı toparlamak öyle çok zamanımı aldı ki. Ve hala hayatımda sevebildiğim biri yok. Arkana bakmadan kaç, ayakların ....na vura vura kaç Allah aşkına ....
canım anlattıklarına göre sizin ilişki tutarsız bir kere, süreklı gıdıp gelmeler, o işten hayır gelmez bence, senın de yaşın kucukmuş, daha fazla etkılenmen normal bu yaşlarda, ama onun daha fazla senı olumsuz yönde etkılemesıne ızın verme. ihtiyaclarını sende gıdermeye çalışıyor bence, sevdıgın ıcın fazla karşı koyamayacagını da bılıyor, işine gelıyor, seni kullanıyor. en kötu ıhtımalle sen o ıhtıyac duydugunda hafif üşüyünce üzerine aldıgı bır ceket gibisin, hava ısınıp guzelleşince atıyor seni bir kenara, sonra üşüyünce yıne geçici olarak kullanıyor seni... burada herkesın tecrubesi var ve bence hata yapmamak için tecrubeler cok onemli, başkalarının bıle olsa.. bence tamamen bitir görusme artık. ablan olarak benden tavsıyedır. ileride pişman olacagın şeylerden yol yakınken bugün vazgec. aşk geçici. zamanla unutursun hıc merak etme. önemlı olan dogru ınsanla yaşamak her şeyi. eşin olacak kişinin kafa yapısı çok önemli, düşüncelerin buyuk ölcüde uyuşması onemlı, aileler onemlı, senın o kişiye guven duyman, sevgısınden emın olman önemlı, onun senın her zaman yanında olması önemli, sana sadık olması önemli, ama bunların hıcbırı yok gibi sizde... bu iş sadece senın aşkınla olacak iş degil. zaten yaşın çok genç. cevrenden sana kıymet verecek olan kişilere bak. ileride unuttugun zaman gecmişe dönüp hatırlamak bile istemedıgın bir kişiye, bir hataya dönüşecek o, merak etme. o yuzden hayırlısını dileyıp onla irtibatını kes derim. karar senın tabi.
yha hala siz bide bu adamdan vaz gecemiyorum derdinzdesinz bırakın adını dahi almayın agzınıza niyeti acık ve net yha bu arada size martaval sıkıyor sizden istedigi bedeniniz sizi öle görüyo belki siz onun gözünde hafif bi taşsınz bırakın yhavalla deli oldum heeeeee![]()
Bir damla zekan varsa , biraz karakterin varsa arkana bakmadan bas git kızım. Çocuk seni kullanıyor ve emin ol arkandan da basit bi kız diye alay ediyodur... Seni sevse senle olurdu, yatacak kız bulabilse sana dokundurmakla yetinmezdi. Bu o çocuğu başkasını sevior seni ise kullanıyor aptal olma aç gözünü.. Kendinden düşün, sevince her an onun yanında olmak istersin di mi? Hani o nerede? Seni sevse senin yanında olurdu. Arada aramak da neymiş! SEN ONUN CANININ SIKILDIĞI BOŞ ZAMANLARINI DEĞERLENDİRDİĞİ OYUNCAKSIN ONUN GÖZÜNDE! En kötü karar kararsızlıktır kızım. Hadi ilk başta göremedin yıl olmuş 2012 hala mı göremiyosun.. Hadi diyelim göremedin yorumlara bi bak öyle gör. Ben 25 yaşındayım. Ve 18 yaşında senin anlattıklarını birebir yaşadım. Bu yüzden kızıyorum sana. Bu yüzden korumak istiyorum seni yavrum. Tek farkı benim peşime takılmıştı tramvaydan inince öyle tanışmıştık. Şimdi düşününce ne salakmışım hayatımı mahvetmişim diyorum. Allahtan artık açıldı gözüm ve dünyalar beyfendisi bir sevgilim var. O ise geldi 35 ine hala her gün ayrı kızla, 35 inde ama hala msn de yonjada orda burda.. Bunlar aynı familyadan canımm.. Adam olmayacak tipler bunlar. Senden bir ablan olarak rica ediyorum ve bak çok da ağır konuşuyorum biraz kafan varsa bas git kızım bağrına taş bas onurlu bir kız ol bas ve gitttt!
aslında ben onun ne mal oldugunu biliyorumda abla, icimde bi umut var birgün düzelecekmis gibi geliyor... ne umutmus kac senedir gecmedi.. benı kullandıgınıda bılıyorum yanı kım olsa anlardı.. ama ıste bırgun bu dusuncelerini terkeder diye düşünüyorum... ama artık vazgeçeceğim..
cok üzüldüm.. evet takıntılı manyaklar ya.. of of..
aslında ben onun ne mal oldugunu biliyorumda abla, icimde bi umut var birgün düzelecekmis gibi geliyor... ne umutmus kac senedir gecmedi.. benı kullandıgınıda bılıyorum yanı kım olsa anlardı.. ama ıste bırgun bu dusuncelerini terkeder diye düşünüyorum... ama artık vazgeçeceğim..
birde öncedende parklarda oramı buramı ellerdiistemezdim aslında... kaç kişi gelip uyarmıştı bizi o günleri düşünmek istemiyorum 3 yıl önce
hep pis pis düşünüyo..
yaptırmasam bütün gün trip atıyodu yada gidiyodu.
bana karsı fikirleri hic degismezmi![]()
o kızı neden atamadı icinden 2 senedirkızlada ya 1 hafta cıktılar yada hic cıkmadılar bilmiyorum...
kara kuru bi kız... ne buldu naptı anlamadım