Hemen yapiyoruuuumSelam tekrar. :) Ben yorumcu.com'un tarot kısmından Kelt açılımını seçerek soruma yoğunlaşıp çektim, çıkan kartları da buraya yazdım.
Merhaba canım. Şimdi bu başak burcu erkeğinin burada yansıması şöyle; istekleri hiç bitmeyen,hayalleri hiç tükenmeyen ve bu sebeple hayatına yöne veremeyen biri. Mükemelliyetçi bir yapısı var ve bu yapı sebebiyle sürekli bir şeyler talep ediyor. Önüne gelen her şey onun olması gerekiyor gibi. Bu sebeple kararsız ve net olmayan davranışlar sergiliyor. Dünya kartı 21 sayısını temsil ettiği için ayın 21i diyeceğim. Bu tarihte ikinizin alacağı bazı kararlar olacak. Daha netleşmiş bir karar. İki taraf için olumlu olacağını düşündüğüm ilişkiye olumlu yön verecek kararlar alınacak. Seni duygusal olarak hayalkırıklığına uğramana sebep oluyor bı kişi. Sen ne kadar üzülsen o sanki hep mutluymuş gibi görüyorsun. Şimdi çoğu zaman ya da yakın zamanda da yaşamış olabilirsin. Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim artık tamam dediğinde önüne bir engel çıkıyor. Karşı tarafta boi değil aslında emek veriyor veriyor. Çaba sarfediyor. Sarfedilen çabası kartlarda çıkmış. Senin ise kartlarda cesaretinin kırıldığı ne kadar adım atmak istesen de bir türlü bu adımı atamayışın çıkmış. Burada ağırlıklı olarak üzgün sensin.Canın isterse bakarsın, pozitif enerji alamazsan, kötü hissedersen atla gitsin.
1. Dünya
2. Kupa Yedilisi
3. Ters Gelen Kupa Dokuzlusu
4. Para Sekizlisi
5. Ters Gelen Değnek Ası
6. Ters Gelen Kılıç Kraliçesi
7. Kupa Beşlisi
8. Ters Gelen Değnek Beşlisi
9. Değnek Ikilisi
10. Kupa ası
Ben terazi, o başak. Aramız kötü bu kişiyle şu anda. Bir ilişki olacak mı aramızda diye seçtim kartları. Yoksa yol ayrımı mı artık?
Ben bekliyorum. :) yok hiç kızmıyorum baya çok kişiyiz. Sizde insansınız. Tabi beklememiz gerekecek. ilk defa tarot baktırcam. Genelde inanmıyorum. Ama çok heyecan yaptım. :)) tutuyor mu sahiden.Yavaş yavaş bakacağım. Hiç bir iddiam yoktur.
Bekletirsem falan kızmayın bana.
İçimden geldikçe sırayla yazacağım.
Hiiiic acele etmeyin, caniniz istedikce bakarsiniz :)Yavaş yavaş bakacağım. Hiç bir iddiam yoktur.
Valla tutuyor diyemem. İddiam yok. Keyif işi biraz da. Maksat muhabbet.Ben bekliyorum. :) yok hiç kızmıyorum baya çok kişiyiz. Sizde insansınız. Tabi beklememiz gerekecek. ilk defa tarot baktırcam. Genelde inanmıyorum. Ama çok heyecan yaptım. :)) tutuyor mu sahiden.
Valla tutuyor diyemem. İddiam yok. Keyif işi biraz da. Maksat muhabbet.
Ay çok teşekkür ederim kuzum, M soyadında var. Pişman olduğu şey benimle ilgili mi? Yani son olan konuyla mı ilgili? Gözü çıksın ya görmesin madem benim de gözüm onu görmesin.Merhaba canım. Şimdi bu başak burcu erkeğinin burada yansıması şöyle; istekleri hiç bitmeyen,hayalleri hiç tükenmeyen ve bu sebeple hayatına yöne veremeyen biri. Mükemelliyetçi bir yapısı var ve bu yapı sebebiyle sürekli bir şeyler talep ediyor. Önüne gelen her şey onun olması gerekiyor gibi. Bu sebeple kararsız ve net olmayan davranışlar sergiliyor. Dünya kartı 21 sayısını temsil ettiği için ayın 21i diyeceğim. Bu tarihte ikinizin alacağı bazı kararlar olacak. Daha netleşmiş bir karar. İki taraf için olumlu olacağını düşündüğüm ilişkiye olumlu yön verecek kararlar alınacak. Seni duygusal olarak hayalkırıklığına uğramana sebep oluyor bı kişi. Sen ne kadar üzülsen o sanki hep mutluymuş gibi görüyorsun. Şimdi çoğu zaman ya da yakın zamanda da yaşamış olabilirsin. Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim artık tamam dediğinde önüne bir engel çıkıyor. Karşı tarafta boi değil aslında emek veriyor veriyor. Çaba sarfediyor. Sarfedilen çabası kartlarda çıkmış. Senin ise kartlarda cesaretinin kırıldığı ne kadar adım atmak istesen de bir türlü bu adımı atamayışın çıkmış. Burada ağırlıklı olarak üzgün sensin.
Çekingen olan sensin. Bu zamana kadar çabalayan sen olduğun için artık çaba sarfetmek istemeyen sensin. Başak burcunun yaptığı bir şey var. Kalp kırmış ama pişman olmuş. Hatta o kadar pişman olmuş ki artık o şeyi düşünmek ona acı veriyor. Üzüntülü çıkmış.ve bu üzüntüsüne rağmen bazı şeyleri inatla görmek istemiyor.siz tartışmışsınız. Aranızda anlaşmazlık olmuş. Ama prtak bir noktada buluşacaksınız. İkili vade de uzlaşmanız ve kararlarınız var. Olumlu görünüyor. İleriye dönük duygusal yönden tatmin edici kararlar alıp uygulmaya başlayacaksınız. Bir şeyi merak ediyorum bu başak burcunda m harfi vsrmı? M harfi çıkmış ama emin değilim. Falın bu kadar canım. Sıkıntılı bir ilişki olsa da olumlu süreçlerniz de olacak.
Karşı tarafa ilgili kısmı bilmiyorum; ama benim ruhsal durumumu gayet iyi bilmiş. Yine döktürmüş.Ay tutmuyor desem siradan biri eksilse ne guzel olur:)))))cok cakal gordum kendimi:)))
Anladığım kadarıyla son konuyla ilgiliAy çok teşekkür ederim kuzum, M soyadında var. Pişman olduğu şey benimle ilgili mi? Yani son olan konuyla mı ilgili? Gözü çıksın ya görmesin madem benim de gözüm onu görmesin.
Sırada bekliyoruz sıkıntı yok :)Yavaş yavaş bakacağım. Hiç bir iddiam yoktur.
Merhaba canım.Burada bir erkek çıkmış. Koç-yay-aslan burcundan ya da buğday tenli bir erkek. Bu erkeği geçmişte görünüyor. Daha önce ayrıldığın ya da sorun yaşadığın bir erkek. Çünkü senin bu kişi bırakıp gittiğin daha doğrusu istemeden de olsa yaşadığın ayrılık falında çıkmış. Arkanı dönmüş gitmişsin bu kişiye karşı. Artık bazı şeylerin olamayacağını anlamışsın. Yine de ara ara aklına geliyor olduğunu düşünüyorum. Yakın zamanda da geçmiş aklından. Bir beklentin yok ama geliyor işte.Merhaba:) burcum akrep D.tarıhim 07.11.1988 eşimin terazi D.t 24.09.1983 evliliğimiz ve geleceğimle ilgili merak ediyorum bakarsan sevirim şimdiden teşekkürler:)
Ayy agzına sağlıkk diyimm cok güzel yorumladın inşallah o kutlama dediğin bebek olur :))Merhaba canım.Burada bir erkek çıkmış. Koç-yay-aslan burcundan ya da buğday tenli bir erkek. Bu erkeği geçmişte görünüyor. Daha önce ayrıldığın ya da sorun yaşadığın bir erkek. Çünkü senin bu kişi bırakıp gittiğin daha doğrusu istemeden de olsa yaşadığın ayrılık falında çıkmış. Arkanı dönmüş gitmişsin bu kişiye karşı. Artık bazı şeylerin olamayacağını anlamışsın. Yine de ara ara aklına geliyor olduğunu düşünüyorum. Yakın zamanda da geçmiş aklından. Bir beklentin yok ama geliyor işte.
Eşinle sana gelince! Eşinin sırtında bazı yükler var. Maddi anlamda olduğunu düşündüğüm. Maddi sıkıntınız yok fakat daha iyi olması için verdiği çabalar görünüyor. Eşin ekiyor biçiyor ve karşılığını alıyor. Temel olarak aklından geçenler maddiyat çıkmış eşinde. Senin ise canını sıkan iki kişi görünüyor. Daha doğrusu iki kişinin lafları,sözleri senin tadını kaçırıyor. Ama boşa konuşan tipler bunlar. İstedikleri kadar konuşsunlar size bir etkisi yok. Çünkü evliliğinizde ciddi sorunlar yok.aranızda engeller olsa da. Ya da taş koymak isteyenler olsa da siz yine birbirinize çok bağlısınız. Çocuğun var mı bilmiyorum ama aileye üçüncü bir kişi katılabilir ya sa bir yakınınızın nişan. Söz. Gibi durumları olabilir. Üçlü vade de kutlama yapılacağı neşeli günlerin geleceği görülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?