Arkadaşlar hepinizden özürdiliyorum. Babam ameliyat olması gerekiyormuş. Böyle fal bakma vs. Durumlarının da uğursuzluk getirdiğini düşündüğüm için ara vermek istiyorum.
O yüzden kalan fallara bakamayacağım. Çok üzgünüm. Bu süreci atlatıncr tekrar açabilirim. O zaman bir daha yazarsınız.
çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumArkadaşlar hepinizden özürdiliyorum. Babam ameliyat olması gerekiyormuş. Böyle fal bakma vs. Durumlarının da uğursuzluk getirdiğini düşündüğüm için ara vermek istiyorum.
O yüzden kalan fallara bakamayacağım. Çok üzgünüm. Bu süreci atlatıncr tekrar açabilirim. O zaman bir daha yazarsınız.
Arkadaşlar hepinizden özürdiliyorum. Babam ameliyat olması gerekiyormuş. Böyle fal bakma vs. Durumlarının da uğursuzluk getirdiğini düşündüğüm için ara vermek istiyorum.
selamlar :) ben balık, yükselenim terazi. eski sevgilimse kova. şu an ne yapar eder, benle iletişime geçecek mi diye düşünerek çektim.Bir kişi kart seçimi yapıp buraya yazarsa yorumlayacağım. Bilginize!
Kelt açılımı yapın ve kişi burçlarını da belirtin lütfen!
Merhaba canım. Balık burcu sen de t harfi var mı? T harfi ile ilgili yaşanmış sıkıntılar olmuş. Bazı şeyler üzmüş. Bir anda tepetaklak bir durum olmuş fakat atlatılıyor. Yani yaşadığın üzüntülü,sıkıntılı durumu atlatıyorsun ki sen de bu durumun farkına varıyorsun. Eskisi kadar üzülmüyorsun.selamlar :) ben balık, yükselenim terazi. eski sevgilimse kova. şu an ne yapar eder, benle iletişime geçecek mi diye düşünerek çektim.
(ters) asılan adam
tılsımların üçlüsü
tılsımların altılısı
(ters) kılıçların ikilisi
(ters) ay
asaların sekizlisi
(ters) kupaların dörtlüsü
kader çarkı
(ters) kılıçların sekizlisi
(ters) kupaların yedilisi
sevgiler!
ellerine sağlık, çok teşekkürler :)Merhaba canım. Balık burcu sen de t harfi var mı? T harfi ile ilgili yaşanmış sıkıntılar olmuş. Bazı şeyler üzmüş. Bir anda tepetaklak bir durum olmuş fakat atlatılıyor. Yani yaşadığın üzüntülü,sıkıntılı durumu atlatıyorsun ki sen de bu durumun farkına varıyorsun. Eskisi kadar üzülmüyorsun.
Sen bir yere mi başvurdun. İş/staj/okul/sınav gibi birşey. Bir başvuru var ve alınacak güzel bir karşılık. Maddi yansıma olmuş. Elinin bollaşacağı. Maddi olarak iyileşeceğin de çıkmış falında.
Kova burcu içinse diyeceğim sıkıntılı. Sanki bir karar alması gerekmiş. Olumsuz sonuçlanmış yine de bunu umursamamış gibi davranış içerisinde. Yaptığı şeyden ne kadar pişman olsa da pişmanlığını kendisi bile kabul etmez vaziyette hal ve hareketleri öyle.
Senin bir konun vardı hani "hayatın anlamı" minvalinde. Hah işte bu ara o anlamı buluyorsun. Yani daha dingin. Daha az isyankar,daha çözüm odaklı ve iç sıkıntılarından kurtulmuş olarak çıkıyorsun. İşin tuhaf tarafı kova burcu ne kadar rahatsızsa sen de o kadar rahatsın olarak çıkıyor falında.
Bir ilişki görünüyor sana. Su grubundan yine senin anlaşabileceğin bir karakter. Şu ara o da içine kapanık olsa da bunu üzerinden atacak ve sana doğru gelecek. Bu kişi geldiğinde ise sen içsel olarak daha yeni rahstladığın için bu kişiye karşı kararsız kalacaksın. Ama bir ilişki başlangıcı göründü.
Uzın vadeli mi olur kısa vadeli mi olur orasını göremiyorum.
8li tarihte yaşanacak görüşme/konuşma/tanışma olabilir.
Yeni. Eskisi gelmeyecek. Gelmez o. Onda o yapı yok. (Yine de allah bilir)ellerine sağlık, çok teşekkürler :)
ama kafam karıştı biraz, kusura bakmazsan soru sormak istiyorum. bu bana gelecek olan kararsız kalacağım kişi yeni biri mi? eski sevgilim dönmüyor yani değil mi?
teşekkür ederim tekrar❤Yeni. Eskisi gelmeyecek. Gelmez o. Onda o yapı yok. (Yine de allah bilir)
Senin yaşadığın ayrılık çıkmış. Ya da boşanma. Yıkmış geçirmiş bu ayrılık. Arada başka bir kadın varmış. Ya da bu kişi evliymiş. Bir bağı görünüyor. Epey sıkıntıya sürüklemiş seni. Hayalkırıklığın çok fazla. İçsel sıkıntılarınla baş etmekte zorlanıyorsun. Bu boğa burcu ile aranızda yaş farkı epey varsa aranızda güzel bir ilişki olacak eğer yok ise başsk burcu bir erkek olacak.Cok rica etsem beni de kırmaz bakarsanız musmutlu olurummm
Ben yengec o boga. Ortada henuz bisey yok
Ne zaman adım atıcak
beni seviyor mu
Cok tesekkur ederim
Bana da bakabilir misin?Senin yaşadığın ayrılık çıkmış. Ya da boşanma. Yıkmış geçirmiş bu ayrılık. Arada başka bir kadın varmış. Ya da bu kişi evliymiş. Bir bağı görünüyor. Epey sıkıntıya sürüklemiş seni. Hayalkırıklığın çok fazla. İçsel sıkıntılarınla baş etmekte zorlanıyorsun. Bu boğa burcu ile aranızda yaş farkı epey varsa aranızda güzel bir ilişki olacak eğer yok ise başsk burcu bir erkek olacak.
Sıfırdan bir başlangıç var. Hatta yaşayacağın ilişki evliliğe doğru gidecek. Öyle görünüyor falında.evlilik kartın çıkmış çünkü. Senin de dahs huzurlu olduğun/olacağın süreç başlayacak.zaman veremiyorum ama net bir şekilde görünüyor.
Beni kırmadınız çokk teşekkur ediyorum cok sevgilerSenin yaşadığın ayrılık çıkmış. Ya da boşanma. Yıkmış geçirmiş bu ayrılık. Arada başka bir kadın varmış. Ya da bu kişi evliymiş. Bir bağı görünüyor. Epey sıkıntıya sürüklemiş seni. Hayalkırıklığın çok fazla. İçsel sıkıntılarınla baş etmekte zorlanıyorsun. Bu boğa burcu ile aranızda yaş farkı epey varsa aranızda güzel bir ilişki olacak eğer yok ise başsk burcu bir erkek olacak.
Sıfırdan bir başlangıç var. Hatta yaşayacağın ilişki evliliğe doğru gidecek. Öyle görünüyor falında.evlilik kartın çıkmış çünkü. Senin de dahs huzurlu olduğun/olacağın süreç başlayacak.zaman veremiyorum ama net bir şekilde görünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?