Tarot bakıyorum.

İ
şimdi çektiğin fala göre bir evlilik görünmüyor. Ama su grubu ya da sarışın bir erkek ile esmer veya toprak grubu bir erkek daha çıkmış falında. Bu su grubu/sarışın erkeğin ise bir bağı var. Evli ya da nişanlı ve iyi niyetli değil. Gözü dışarıda. Ağzı çok iyi laf yapıyor. Etrafındakileri kandırmayı iyi beceriyor. (Senin erkek arkadaşın olduğuna dair net bir şey gmrünmüyor onu söyleyeyim)

Bir de sen yeni mezun falanmısın?
Kartlarına baktığımda burada iş konusunda tecrübesi olmayan fakat iş arayışında olan bir konum çıkmış. İşle alakalı bir kapı açılacak onu belirteyim. Bu iş öğretmenlik gibi hitabet gerektiren bir iş olarak görünüyor.

Falın biraz karışık çıkmış o yüzden tam bir yorum getiremiyorum. Etrafında olan kişi ve olaylar çok yoğun.
Esmer ya da boğa burcu bir erkek daha var ki bu kişiyi tam yorumlama yapamıyorun. Sanki bu kişi seninle ilgili istediği bir şey var ve bu şeyi elde edecek.
Bunun dışında sizin ilişkinizi etkileyenler var gibi. Dedim ya tam yorum yapmakta zorlanıyprum. Falda erkek arkadaşını temsil eden bir kart yok. Ama evlilik temalı kartlarda var. Mesela aziz ve azize kartı ilişkinize müdahale eden aileden birilerini ifade ediyor. Ya da tam olarak ailenizin haberi yoksa bile olacağını söyleyebilirim.

Sen bu nişanlılığı istiyor musun? Bazı korkuların var. Aklını kurcalayan şeyler.
Bliyor musun başta söylediklerimi unut. Şu bağı olan kişiden bahsettim ya onu. Benim anladığım sen bu ilişkiyi istemiyorsun ve ailelerin etkisiyle yapılmış bir nişan bu. Erkek seviyor ama senden emin olamadım. Kafanda çok soru var. Oturtamadığın şeyler var.
Kusura bakma iyice karıştı fal. Daha sonra sakin kafayla bir daha çek yine bakmaya çalışırım.

Son düzenleme:
T trustno_1 ben 3kart çektim gercek tarot destesınden sevgilimlr aramdaki sorun bitecekmi diyerek (maddi sorun hesaplaşma)
1.düz kupa 9lusu
2.ters mahkeme
3.düz değnek kraliçesi

bakarsanız çok sevınırım

T trustno_1 ben 3kart çektim gercek tarot destesınden sevgilimlr aramdaki sorun bitecekmi diyerek (maddi sorun hesaplaşma)
1.düz kupa 9lusu
2.ters mahkeme
3.düz değnek kraliçesi

bakarsanız çok sevınırım

sonuç kartında kişi kartı çıkınca hiç yorumlayamıyorum

Merhaba senin kartlarına baktığımda senin kendini geri çektiğini ya da geri çekmen gerektiğini söylüyorlar. Şu an ki durumunda müdahale etmemelisin ki anladığıö kadarıyla uzaktan izliyorsun bazı şeyleri. Bu kişiye karşı pasif bir konumdasın. Sakince bekliyorsun. Adım atmadan neler olacak ya da neler yapacak benim için diye izler vaziyettesin.

Bir haber alacaksın ve sevineceksin. Üçüncü bir kişinin getirdiği bir haber olacak ve arkasından mutlu olduğun görünüyor.

Geçmişte bir erkek var. Toprak grubundan olan ya da esmer olan bir eekek ve sen bu erkeği sevmiş hatta beklemişsin. Ama bu kişi ile ilgili ayrılık olmuş. İstememişsi. Ama olmuş. Üzüldüğün bırakmak zorunda kaldığın bir dönem görünüyor.

Bu kişiyle ilgili yani geçmişteki erkekle ilgili olarak bir şey beklediğini söyleyebilirim. Bu erkek sanki bir şeyler için çabalamış ve geri çekilmiş. Artık benim yapacağım bu kadar ve karşılığı varsa mutlaka alacağım diye düşünerek bekliyor kendi yorumumla senden haber bekliyor.

Senin ise bir belirsizlik sürecinde olduğunu söyleyebilirim. Kafanda bazı şeyler tam netleşmemiş. Endişelerin ve korkuların var. Bu şu an görüştüğün kişiye dair olduğunu düşünüyorum. Bu kişiye karşı sen net tavırlar sergilemiyorsun çünkü bu adama dair emin olamadığın bazı şeyler var. Bu ona karşı hislerinde olabilir ya da onun sana karşı hisleri de olabilir bu konuda net bir şey diyemem.

Ve kartlarına göre senin hayatına girecek başka birisi var. Ne geçmişteki ne de şimdiki kişi. Koç burcu olduğunu düşündüğüm ya da onun yapısına sahip bir erkek. Kıskanç,sahiplenici,dediğim dedik. Senden yaşça büyük ya da mevki olarak üst konumda görünüyor. Bu kişiyle bir ilişkiye başlayacak hatta ciddi boyutlara taşıyacaksınız.

Bıkmak değil de adaletsizlik yapmak istemem. Bir de sakin kafayla içten gelerek bakınca daha tutarlı oluyor. Kimseyi bekletmeyeyim diye acele edince biraz savsaklıyorum o yüzden yavaş ysvaş bakıyorum.

Bıkmak değil de adaletsizlik yapmak istemem. Bir de sakin kafayla içten gelerek bakınca daha tutarlı oluyor. Kimseyi bekletmeyeyim diye acele edince biraz savsaklıyorum o yüzden yavaş ysvaş bakıyorum.

Dogrusunu yapiyorsan zaten, ama hayatimda ilk defa otobus kuyrudugunda araya kaynayan musteri gibi olmak istedim:))

O geçmişteki erkek istedi istedi ben adım attım sonra kendisi gitti..
Bu görüştüğüm kişiye evet net hislerim yok... Tam güven sağlayamıyorum bir türlü çekincelerim var. Hislerime göre hareket ediyorum, hislerim de dur diyor...
Sanırım güvenilir biri olup olmadığıyla ilgili bir şey çıkmamış..
Çok teşekkür ederim.

Âdım yasemin terazi burcuyum 1977 doğumluyum 40 yaşındayım bekarım bir ilişkim yok evlilik hayatım olucakmı yakın bir zamanda mı acaba tanışma tipi işi falan çıkıyormu.tarotta biraz karamsarım bu konuda.şimdiden teşekkür ederim

Merhaba ,11.04.1990.kartları resim olarak gönderiyorum.teşekkürlerr

Eklentiler

• IMG_9584.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 49
Sen hislerini dinle. Gördüğüm kadarıyla kuvvetli hislerin var. Öyle ki bazen rüyalarına da yansıyor.

Merhaba 10 ocak 1973 doğumluyum,bir ilişkim yok evlilik hayatım olucak mı? diye baktırmak istiyorum,şimdiden teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…