şimdi çektiğin fala göre bir evlilik görünmüyor. Ama su grubu ya da sarışın bir erkek ile esmer veya toprak grubu bir erkek daha çıkmış falında. Bu su grubu/sarışın erkeğin ise bir bağı var. Evli ya da nişanlı ve iyi niyetli değil. Gözü dışarıda. Ağzı çok iyi laf yapıyor. Etrafındakileri kandırmayı iyi beceriyor. (Senin erkek arkadaşın olduğuna dair net bir şey gmrünmüyor onu söyleyeyim)Ben kova 07-02-1992
nişanlım ikizler
Sorum : evlenirsem bu bizim için hayırlı olacak mı ve meslek değiştirmeye çalışıyorum istediğim mesleği yapabilecek miyim ?
Çok çok teşekkür ederim heyecanla bekliyorum
Kart çekmeniz lazım bakabilmem için. Kendi kartlarınız varsa onlardan ya da internet üzerinden arkadaşların çektiği gibi..29.9.1984 genel bakabilirmisiniz.
Merhaba senin kartlarına baktığımda senin kendini geri çektiğini ya da geri çekmen gerektiğini söylüyorlar. Şu an ki durumunda müdahale etmemelisin ki anladığıö kadarıyla uzaktan izliyorsun bazı şeyleri. Bu kişiye karşı pasif bir konumdasın. Sakince bekliyorsun. Adım atmadan neler olacak ya da neler yapacak benim için diye izler vaziyettesin.Merhabalar tekrar, eğer vaktiniz olursa, bakım yapmak isterseniz diye atmak istedim.
Sorum; konuştuğum biri var, benim için hayırlı mı, oluru var mı, en çok da güvenilir biri mi.
22/08/1991 doğumluyum, karşı taraf akrep burcu.
Eki Görüntüle 2041968
Sorma ben de pusuya yatmis bekliyorum:)))))
Bıkmak değil de adaletsizlik yapmak istemem. Bir de sakin kafayla içten gelerek bakınca daha tutarlı oluyor. Kimseyi bekletmeyeyim diye acele edince biraz savsaklıyorum o yüzden yavaş ysvaş bakıyorum.
Ben nasil kacirmisim bu konuyu daha oncedenSorma ben de pusuya yatmis bekliyorum:)))))
Merhaba senin kartlarına baktığımda senin kendini geri çektiğini ya da geri çekmen gerektiğini söylüyorlar. Şu an ki durumunda müdahale etmemelisin ki anladığıö kadarıyla uzaktan izliyorsun bazı şeyleri. Bu kişiye karşı pasif bir konumdasın. Sakince bekliyorsun. Adım atmadan neler olacak ya da neler yapacak benim için diye izler vaziyettesin.
Bir haber alacaksın ve sevineceksin. Üçüncü bir kişinin getirdiği bir haber olacak ve arkasından mutlu olduğun görünüyor.
Geçmişte bir erkek var. Toprak grubundan olan ya da esmer olan bir eekek ve sen bu erkeği sevmiş hatta beklemişsin. Ama bu kişi ile ilgili ayrılık olmuş. İstememişsi. Ama olmuş. Üzüldüğün bırakmak zorunda kaldığın bir dönem görünüyor.
Bu kişiyle ilgili yani geçmişteki erkekle ilgili olarak bir şey beklediğini söyleyebilirim. Bu erkek sanki bir şeyler için çabalamış ve geri çekilmiş. Artık benim yapacağım bu kadar ve karşılığı varsa mutlaka alacağım diye düşünerek bekliyor kendi yorumumla senden haber bekliyor.
Senin ise bir belirsizlik sürecinde olduğunu söyleyebilirim. Kafanda bazı şeyler tam netleşmemiş. Endişelerin ve korkuların var. Bu şu an görüştüğün kişiye dair olduğunu düşünüyorum. Bu kişiye karşı sen net tavırlar sergilemiyorsun çünkü bu adama dair emin olamadığın bazı şeyler var. Bu ona karşı hislerinde olabilir ya da onun sana karşı hisleri de olabilir bu konuda net bir şey diyemem.
Ve kartlarına göre senin hayatına girecek başka birisi var. Ne geçmişteki ne de şimdiki kişi. Koç burcu olduğunu düşündüğüm ya da onun yapısına sahip bir erkek. Kıskanç,sahiplenici,dediğim dedik. Senden yaşça büyük ya da mevki olarak üst konumda görünüyor. Bu kişiyle bir ilişkiye başlayacak hatta ciddi boyutlara taşıyacaksınız.
Sen hislerini dinle. Gördüğüm kadarıyla kuvvetli hislerin var. Öyle ki bazen rüyalarına da yansıyor.O geçmişteki erkek istedi istedi ben adım attım sonra kendisi gitti..
Bu görüştüğüm kişiye evet net hislerim yok... Tam güven sağlayamıyorum bir türlü çekincelerim var. Hislerime göre hareket ediyorum, hislerim de dur diyor...
Sanırım güvenilir biri olup olmadığıyla ilgili bir şey çıkmamış..
Çok teşekkür ederim.
Yolla canım sırayla bakmaya çalışıyorum.
Yolla canım sırayla bakmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?