- 23 Ağustos 2012
- 51.863
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.542
- 898
Yolla canım sırayla bakmaya çalışıyorum.
Sen hislerini dinle. Gördüğüm kadarıyla kuvvetli hislerin var. Öyle ki bazen rüyalarına da yansıyor.
Merhaba falınıza baktığım da ilk olarak maddi durum yansımış. Aşırı bir sıkıntı olmasa da bu ara epey tutumlu davranmaya çalışılıyor. Elinizdeki para gitmesin diye uğraşılıyor olarak görünüyor.Düz Gelen Tılsım Dörtlüsü
Düz Gelen Denge
Düz Gelen Değnek Sekizlisi
Düz Gelen Ermiş
Ters Gelen Kılıç Prensi
Düz Gelen Kılıç Kraliçesi
Ters Gelen Kılıç Dokuzlusu
Ters Gelen Değnek Kraliçesi
Düz Gelen Kupa İkilisi
Düz Gelen Kılıç İkilisi
ben koç eşim balık
Bende aşk hayatım için yazmayı unutmuşum :)şuanda hayatımda kimse yokMerhaba ,11.04.1990.kartları resim olarak gönderiyorum.teşekkürlerr
Selamlar.Merhaba,müsait olursanız bana da bakabilir misiniz
Düz Gelen Değnek Dörtlüsü
Ters Gelen Dünya
Ters Gelen Tılsım Dokuzlusu
Düz Gelen Ay
Ters Gelen Kupa Beşlisi
Ters Gelen Değnek Beşlisi
Düz Gelen Kılıç Altılısı
Ters Gelen Kılıç Onlusu
Düz Gelen Değnek İkilisi
Ters Gelen Kupa Üçlüsü
12/09/1979 doğumluyum karşı tarafın burcu koç
sorum ; şuan ilişkim olan kişiyle sonumuz ne olacak ? biraz karışık bir ilişki içindeyim ve karar vermem gerekli...
MerhabaMerhaba, daha önceden bakmadığınızı söylemişsiniz ama şu an bakıyorsanız ben de kart çektim, yorumlarsanız o kadar çok mutlu olurum ki. :) Eğitim ve kariyerimle ilgili bir yorum istiyorum, burcum İkizler ama doğum saatim belli olmadığı için yükselen burcum belli değil ama ya İkizler ya Yengeç.
1. Kılıç Kralı
2. Asılan
3. Para Prensi
4. Kuvvet
5. Aşıklar
6. Para Yedilisi
7. Azize
8. Değnek Kralı
9. Kılıç Dörtlüsü
10. Para Dokuzlusu
Şimdiden çok teşekkür ederim.
MerhabaAstoria
İlk olarak kartında bariz bir erkek çıkmış. Hava grubunda(ikizler/terazi/kova) ya da kumral olan bir erkek. Bu erkeğin adında ya da soyadın da t harfi olabilir. Bu kişi senden büyük olabilir ya da üst konumda olabilir bu kişi bir bekleyiş içerisinde. Seninle ilgili, sana adım atmak isteyip atmıyor olabilir.
Şimdi senin halihazırda kafanda olan bir proje ya da bir adım var. İş için herşeyin tamam bir görücüye çıkması kalmış. Bir nevi mülakat olarak düşünebilirsin. Bunun neticesinde ise elde edeceğin çok güzel bir başarı var. Tırmalaya tırmalaya gelmişsin ve artık ekmeğini ya da kaymağını yeme vaktin gelmiş.
Çok sabretmişsin. Hem iş hem aşk konısunda. Hedefinde yüksek. Sıradan şeyler istemiyorsun. Çoğu zaman sessizce bekliyorsun ve elde etmek için ne gerekiyorsa yapıyorsun.
İş için açmışsın ama hafif aşk hayatında yandımış. Koç yay aslan burçlarından biriyle görüşmeye başlayacaksın. İki tarafın birbirini sevdiği,ayrılmak istemediği bir ilişkin var ya da olacak.
Bir erkeğe karşı geri çekilme durumun olmuş. Uğradığın üzüntü seni ondan uzaklaştırmış ve kendini daha çok maddi alana yönlendirmişsin.
Para dokuzlusu bana dokuzlu tarihler de ya da vadede maddi anlamda istediğin başarıyı elde edeceğini söylüyor. Bu Zamana kadar ekmişsin biçmişsin ve artık toplamanın zamanı gelmiş.
tekrar bakınca kartlara koç-yay-aslan burcuna karşı bir geri çekilme var. Seni üzmüş ya da üzecek.Ay siz süpersiniz yahu hayatımdaki erkeği birebir bilmişsiniz olaylar da doğru. :) Bu hafta da akademik bir mülakatım var yani onun olacağı, kazanacağım sonucunu mu çıkarmalıyım buradan? Ama koç, yay, aslan burcu olayını anlayamadım, ilk bahsettiğiniz kişi erkek arkadaşım o net ama. Ayy ama iş olayına çok sevindim, gerçekten çok uğraşıyorum ama bir türlü istediğim sonuca varamıyorum, bu sefer olacak mı dersiniz? Mükemmelsiniz, teşekkür ederim çok
tekrar bakınca kartlara koç-yay-aslan burcuna karşı bir geri çekilme var. Seni üzmüş ya da üzecek.
Mülakatın kartlara göre olumlu ama ne olur inan ki bilemem.
İnşallah senin için hayırlı olur sonuçları.
Amin canım. Hepimizin gerçek olur inşallah.İnşallah olur, çok mutlu ettiniz beni Allah gönlünüze göre versin, dilediğiniz her şey gerçek olsun çok sağolun :)
Biri de bana fal baksa ne güzel olur.Daha ikis kisi var cok heyecanlandim:)))
Biri de bana fal baksa ne güzel olur.
Yarın yollayabilirim. İş yoğun olmazsa gönderirim canım.Ozelden at:) arada kahve bakiyorum iyi degilim ama bakarim arada yolla bakayim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?