Tarot bakıyorum.

Merhaba falınıza baktığım da ilk olarak maddi durum yansımış. Aşırı bir sıkıntı olmasa da bu ara epey tutumlu davranmaya çalışılıyor. Elinizdeki para gitmesin diye uğraşılıyor olarak görünüyor.

Şu ara dengelerde hafif bozulma olsa da toparlanma sürecindesiniz. Yine de içsel olarak korkularınız ve endişeleriniz var. Bir de içinize akıttığınız gözyaşlarınız. Bir konuda canınız sıkılıyor ama dışarı çok fazla yansıması olmuyor.

Siz bir şey için çok çaba vermişsiniz. Uğraşmışsınız. Bununla ilgili bir haberiniz var. Çok yakında gelecek olan bir haber. Ummadığınız bir haber olacak. Beklemezken "ben geldim" diyecek.

Bu haber size bir büyük tarafından iletilecek. Size göre yaşca büyük,olgun bir kişi.
Bu bahsettiğim haberi yakın zaman da almışta olabilirsiniz.
Fakat haber sonrası sıkıntılı bir süreç olacak.
Tıkır tıkır yürümeyecek. Zorlu epey zorlu bir süreç görünüyor.
Ani olacak bir olay neticesinde can sıkıntısı yaşayacaksınız.
Burada bir kadın var hava grubu ya da kumral bir kadın. (dul da olabilir)
Bu kadın çok sıkıntıda çıkıyor. Uykusuz geceleri var. O derece kafasına bir şeyi takmış. Sabretmeli ve beklemeli. Şu an için yapabileceği bir şey yok.
Anlaşmazlık yaşadığınız bir kadın da olabilir bu kişi çünkü peşine sizin temsil eden kart gelmiş. Ve ikinizin arası bozuk sen kızgınsın o ise üzgün.
Barışmanız olacak. Karşılıklı görüşmeniz olacak. 2li tarih var.
Bu aralar hem iyi hem kötü haberleriniz olacak. Hem sevinip hem üzüleceksiniz.
Bir de uçak yolculuğunuz olabilir.

Merhaba harikasın!
Ben de 30 yaşında yengeç burcuyum. Geçen ay 5 senelik ilişkim bitti. Onun da burcu aslan. 31 yaşında. Biten ilişkim için baktırmak istiyorum. Gelecekte neler olacak, tekrar bir araya gelecek miyiz merak ediyorum.
Kart açılımım şu şekilde:
1. değnek beşlisi
2. tılsım kralı
3. kupa kraliçesi
4. mahkeme
5. ay
6. değnek dörtlüsü
7. adalet
8. kupa üçlüsü
9. değnek ikilisi
10. tılsım altılısı
Çok teşekkürler :))

19 yaşındayım, öğrenciyim, balık burcuyum. Aşk hayatım için baktırıyorum. Şimdiden teşekkür ederimm

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-10-17-59-09.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 58
Selamlar.
Senin bu dönemin bir değişim dönemin pozitif yönde bir değişim olacak senin için. İlişkinde sevineceğin olaylarla karşılacağın görünüyor. Olumlu bir adım atacak hatta bunu arkadaşlarınla paylaşacaksın.

Bu aralar kafanı meşgul eden bir sorun var. İlişki anlamında değerlendirirsem ilişkiniz içerisinde bazı engelleri aşmaya çalışıyorsun ama sürekli önüne yeni engelleri çıkıyor. Bu da senin dengeni altüst ediyor ve nasıl adım atman gerektiğine karar veremiyorsun. Be bu engelleri hep üstü kapalı çözüyorsun. Derinlerine inmeden çat diye sorunları görmezden geliyorsun. Yapman gereken halının altına süpürmeden temizlemek.

Maddi olduğunu düşündüğüm bir sorun ilişkinize yansıyor. Maddiyattan kaynaklı bir son verme durumu olabilir ki peşi sıra gelen ay kartı bunu destekliyor. Hayalkırıklığın ve üzüntün var kartlarda. Çevresel faktörler size yansıyor bu da sizin için sorun teşkil ediyor.

Tartışma çıkmış kartında. Sanırım sürekli tartışmalı bir ilişkiniz var. Birbirinizle sürekli bir çatışma halindesiniz ve bu devam edecek.

Sen çok depresif çıkmışsın. Sürekl bir melankoli halindesin. Karşı tarafa göre aslında bir problem yok ama sana göre hep bir şeyler sorun. Tartışmalarınızın sebebi senin bu şekilde hissetmen.

Ayrılığı düşünüyorsun. Çünkü zorlanıyorsyn bu ilişkide . Ne kadar çabalarsan çabala olmuyor diye düşünüyorsun.

Karşı tarafta aynı şeyi düşünüyor. Kusura bakma ne gördüysem onu yazıyorum. Ayrılığı netleştirecek kişi karşı taraf. Sen bitirsen bile onun bir davranışı hareketi yüzünden bitire eksin. 3lü vade de bu işe nokta koyqcaksınız. Ve karşı tarafın düşüncesi "böyle olması gerekiyordu. Doğru olanı yaptık" şeklinde olacak.

Merhaba bana da
bakabilir misiniz? Kendim kova burcuyum 26 yasındayim ask hayatim icin baktirmak istiyorum karsimdaki kisi akrep burcu pisman olup beni arayacak mi bunu cok merak ediyorum simdiden tesekkurler.

Son düzenleme:
Merhaba bana da bakabilir misiniz bilmiyorum ama yine de şansımı denemek istedim 26.07.1993 aslan burcuyum eski erkek arkadaşım ikizler aşk hayatımla ilgili baktırmak istiyorum.

Eklentiler

• IMG_8967.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba Astoria
İlk olarak kartında bariz bir erkek çıkmış. Hava grubunda(ikizler/terazi/kova) ya da kumral olan bir erkek. Bu erkeğin adında ya da soyadın da t harfi olabilir. Bu kişi senden büyük olabilir ya da üst konumda olabilir bu kişi bir bekleyiş içerisinde. Seninle ilgili, sana adım atmak isteyip atmıyor olabilir.

Şimdi senin halihazırda kafanda olan bir proje ya da bir adım var. İş için herşeyin tamam bir görücüye çıkması kalmış. Bir nevi mülakat olarak düşünebilirsin. Bunun neticesinde ise elde edeceğin çok güzel bir başarı var. Tırmalaya tırmalaya gelmişsin ve artık ekmeğini ya da kaymağını yeme vaktin gelmiş.

Çok sabretmişsin. Hem iş hem aşk konısunda. Hedefinde yüksek. Sıradan şeyler istemiyorsun. Çoğu zaman sessizce bekliyorsun ve elde etmek için ne gerekiyorsa yapıyorsun.

İş için açmışsın ama hafif aşk hayatında yandımış. Koç yay aslan burçlarından biriyle görüşmeye başlayacaksın. İki tarafın birbirini sevdiği,ayrılmak istemediği bir ilişkin var ya da olacak.

Bir erkeğe karşı geri çekilme durumun olmuş. Uğradığın üzüntü seni ondan uzaklaştırmış ve kendini daha çok maddi alana yönlendirmişsin.

Para dokuzlusu bana dokuzlu tarihler de ya da vadede maddi anlamda istediğin başarıyı elde edeceğini söylüyor. Bu Zamana kadar ekmişsin biçmişsin ve artık toplamanın zamanı gelmiş.

Ay siz süpersiniz yahu hayatımdaki erkeği birebir bilmişsiniz olaylar da doğru. :) Bu hafta da akademik bir mülakatım var yani onun olacağı, kazanacağım sonucunu mu çıkarmalıyım buradan? Ama koç, yay, aslan burcu olayını anlayamadım, ilk bahsettiğiniz kişi erkek arkadaşım o net ama. Ayy ama iş olayına çok sevindim, gerçekten çok uğraşıyorum ama bir türlü istediğim sonuca varamıyorum, bu sefer olacak mı dersiniz? Mükemmelsiniz, teşekkür ederim çok

tekrar bakınca kartlara koç-yay-aslan burcuna karşı bir geri çekilme var. Seni üzmüş ya da üzecek.
Mülakatın kartlara göre olumlu ama ne olur inan ki bilemem.
İnşallah senin için hayırlı olur sonuçları.

İnşallah olur, çok mutlu ettiniz beni Allah gönlünüze göre versin, dilediğiniz her şey gerçek olsun çok sağolun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…