Tarot bakıyorum.

1- Değnek Dokuzlusu
2-Kupa Beşlisi
3-Değnek Beşlisi
4-Değnek Şövalyesi
5-Değnek Ası
6-Değnek Altılısı
7-İmparatoriçe
8-Kupa Dokuzlusu
9-Aşıklar
10-Para Şövalyesi

Doğum tarihim 29 Mart 1996 koç burcuyum, şuan üniversite okumaktayım gelecek planlarım karmakarışık, hayallerime, istediğim standartlara erişebilecek miyim? Şimdiden teşekkürler :)

hep beklediğimiz olsun diye uğraştığımız şey bebeğimiz. artık ben geldim dermi gerçekyen ama olursada sağlıklı bi hamilelik olmucak gibimi görünüyo nasıl bi sıkıntıki bu
küs olduğum bi arkadaşımda var, oda üzülüyomuki gerçekten. maddiyatta doğru
teşekkür ederim

Arkadaşların seçtiği sitelerden seçebilirsin.
bir siteden çektiğim kartları yazıyorum.
1-kupa dokuzlu
2-tılsım dörtlüsü
3-(Ters gelen) Asılmış Adam
4-Kupa Üçlüsü
5-(Ters gelen)Kader çarkı
6-(Ters gelen)Denge
7-Asa İkilisi
genel olarak bakabilirmisiniz.

10lu açılım yap canım. Kafandaki soruya odaklan. Sol elinle seç.

Bebek mi bilemiyorum. O konuda net bir şey diyemem. Öyle şeyleri fallarda pek göremiyorum canım.

Çok sevineceğin bir haberin olacak. İlişkin var mı bilmiyorum ama duygusal anlamda sevineceğin mutlu olacağın bir haberin var. Eğer ilişkin yoksa bir ilişki başlangıcın varsa da bir adım ilerisi olacak.
Kader çarkında olumlu gelişmeler mevcut. Artık senin daha mutlu olacağın bir döneme girmişsin/girmek üzeresin. Alacağın bu haberle bağlantılı kader çarkının dönmesi.

Geri çekilmişsin. Üzüntülerini içine atmış ve kendini koruma altına almışsın. Gördüğüm kadarıyla bir ayrılık yaşanmış. Aklında olan bir erkek var. Koç/yay/aslan burcu ya da buğday tenli bir erkek. Aklında görünüyor. Sanırım ayrılık/sorun yaşadığın kişi bu.
Başka bir kadın daha var. Bu sebeple mi oldu bilemiyorum.

Şöyle söyleyebilirim. Bu adamın geçmişte yaşadığı ilikisindeki sıkıntı size yansımış. Bu adam bu konuda ikilemde kalmış çünkü git gel yaşıyor bu konuda.

Şu an ayrı mısınız bilmiyorum ama ayrı değilseniz ayrılık yok. Ayrıysanız da geri dönüş görünmüyor. Nötr bi durum hakim.

Bir tartışma yaşanacak. Ateş grubuyla olduğunu düşünüyorum. Bu kadın yüzünden olacak bu tartışma.

Bir de boğa/oğlak/başak burcu bir erkek var ya da esmer bir erkek.
Kartlara göre iki erkek var. Bir de kadın. Karışık ilişkiler söz konusu o yüzden tam bir şey diyemiyorum.
Misal ilişkiler de bir adım olacak ama güzel bir adım ama hangisinden geleceğine emin olamıyorum.

Benim tahminim bu esmer dediğim kişiden gelecek.

10lu açılım yap canım. Kafandaki soruya odaklan. Sol elinle seç.
1-(ters) değnek 6lısı
2-(ters)ermiş
3-(ters) şeytan
4-para şövalyesi
5-(ters)yıkılan kule
6-kılıç dokuzlusu
7-(ters) kılıç dokuzlusu
8-(ters)para onlusu
9-(ters)kupa kralı
10-(ters) para sekizlisi
genel olarak.

Canım bu fal tutarlı olmaz. İki kere aynı kart çıkmaması lazım. Yorumlanmsz bu şekilde.

1.duz gelen kilic dortlusu
2.duz gelen kilic sovalyesi
3.ters gelen kupa krali
4.duz gelen tilsim asi
5.ters gelen degnek sekizlisi
6.duz gelen kilic kralicesi
7.duz gelen degnek uclusu
8.ters gelen seytan
9.ters gelen degnek dortlusu
10.duz gelen kupa sovalyesi
Genel olarak bakabilirseniz mutesekkir olurrum.

Selam normalde forumu hiç gezmem tesadüf oldu bana da bakarmısın kartlarım yok dogum tarıhı 1986 maddiyat için baktırmak istiyorum hangi açılım uygun acaba?
Kelt açılımı yapmanız lazım. Kart seçmezseniz bakım yapamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…