- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.430
- 448
1 kişi sonra benhemen yarın olsun
daha 2 kişi var dedin ya biri benim işteay kozlenmis patates nereden ciktin:)))) siramizi degistirelim misaka bir yana bizden sonra epey fal isteyen oldu:) iyi ki erkenden siraya girmisiz
Arkadaşların seçtiği sitelerden seçebilirsin.benim destem yokki nereden seçim yapayım otomatik sitelerden mi gireyim?
hep beklediğimiz olsun diye uğraştığımız şey bebeğimiz. artık ben geldim dermi gerçekyen ama olursada sağlıklı bi hamilelik olmucak gibimi görünüyoMerhaba falınıza baktığım da ilk olarak maddi durum yansımış. Aşırı bir sıkıntı olmasa da bu ara epey tutumlu davranmaya çalışılıyor. Elinizdeki para gitmesin diye uğraşılıyor olarak görünüyor.
Şu ara dengelerde hafif bozulma olsa da toparlanma sürecindesiniz. Yine de içsel olarak korkularınız ve endişeleriniz var. Bir de içinize akıttığınız gözyaşlarınız. Bir konuda canınız sıkılıyor ama dışarı çok fazla yansıması olmuyor.
Siz bir şey için çok çaba vermişsiniz. Uğraşmışsınız. Bununla ilgili bir haberiniz var. Çok yakında gelecek olan bir haber. Ummadığınız bir haber olacak. Beklemezken "ben geldim" diyecek.
Bu haber size bir büyük tarafından iletilecek. Size göre yaşca büyük,olgun bir kişi.
Bu bahsettiğim haberi yakın zaman da almışta olabilirsiniz.
Fakat haber sonrası sıkıntılı bir süreç olacak.
Tıkır tıkır yürümeyecek. Zorlu epey zorlu bir süreç görünüyor.
Ani olacak bir olay neticesinde can sıkıntısı yaşayacaksınız.
Burada bir kadın var hava grubu ya da kumral bir kadın. (dul da olabilir)
Bu kadın çok sıkıntıda çıkıyor. Uykusuz geceleri var. O derece kafasına bir şeyi takmış. Sabretmeli ve beklemeli. Şu an için yapabileceği bir şey yok.
Anlaşmazlık yaşadığınız bir kadın da olabilir bu kişi çünkü peşine sizin temsil eden kart gelmiş. Ve ikinizin arası bozuk sen kızgınsın o ise üzgün.
Barışmanız olacak. Karşılıklı görüşmeniz olacak. 2li tarih var.
Bu aralar hem iyi hem kötü haberleriniz olacak. Hem sevinip hem üzüleceksiniz.
Bir de uçak yolculuğunuz olabilir.
bir siteden çektiğim kartları yazıyorum.Arkadaşların seçtiği sitelerden seçebilirsin.
10lu açılım yap canım. Kafandaki soruya odaklan. Sol elinle seç.bir siteden çektiğim kartları yazıyorum.
1-kupa dokuzlu
2-tılsım dörtlüsü
3-(Ters gelen) Asılmış Adam
4-Kupa Üçlüsü
5-(Ters gelen)Kader çarkı
6-(Ters gelen)Denge
7-Asa İkilisi
genel olarak bakabilirmisiniz.
Bebek mi bilemiyorum. O konuda net bir şey diyemem. Öyle şeyleri fallarda pek göremiyorum canım.hep beklediğimiz olsun diye uğraştığımız şey bebeğimiz. artık ben geldim dermi gerçekyen ama olursada sağlıklı bi hamilelik olmucak gibimi görünüyonasıl bi sıkıntıki bu
küs olduğum bi arkadaşımda var, oda üzülüyomuki gerçekten. maddiyatta doğru
teşekkür ederim
T trustno_1 selamlar konu sahibi arkadasim :)
Kartlarim:
1- kupa uclusu
2- kader carki
3- kilic dortlusu
4- kilic altilisi
5- degnek dokuzlusu
6- para ikilisi
7- degnek sovalyesi
8- degnek kralicesi
9- degnek beslisi
10- para sovalyesi
Yengec burcuyum, yukselenim aslan. Genel yorumlarsaniz cok sevinirim, tesekkurler
1-(ters) değnek 6lısı10lu açılım yap canım. Kafandaki soruya odaklan. Sol elinle seç.
Canım bu fal tutarlı olmaz. İki kere aynı kart çıkmaması lazım. Yorumlanmsz bu şekilde.1-(ters) değnek 6lısı
2-(ters)ermiş
3-(ters) şeytan
4-para şövalyesi
5-(ters)yıkılan kule
6-kılıç dokuzlusu
7-(ters) kılıç dokuzlusu
8-(ters)para onlusu
9-(ters)kupa kralı
10-(ters) para sekizlisi
genel olarak.
sitede böyle çıktı duzgun bi yerden ceker yazarımCanım bu fal tutarlı olmaz. İki kere aynı kart çıkmaması lazım. Yorumlanmsz bu şekilde.
Kelt açılımı yapmanız lazım. Kart seçmezseniz bakım yapamam.Selam normalde forumu hiç gezmem tesadüf oldu bana da bakarmısın kartlarım yok dogum tarıhı 1986 maddiyat için baktırmak istiyorum hangi açılım uygun acaba?
Kart seçimi yapmazsanız yorumlayamamMerhabaa
Uygunsan bana da bakabilirmisin fakat kartlarim yok
Dogum tarihim 1986 burcum aslan,ayrildigim erkek arkadasim 1989 boğa burcu
Barisma var mi bize bundan sonra neler olucak?
1.duz gelen kilic dortlusu
2.duz gelen kilic sovalyesi
3.ters gelen kupa krali
4.duz gelen tilsim asi
5.ters gelen degnek sekizlisi
6.duz gelen kilic kralicesi
7.duz gelen degnek uclusu
8.ters gelen seytan
9.ters gelen degnek dortlusu
10.duz gelen kupa sovalyesi
Genel olarak bakabilirseniz mutesekkir olurrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?