Gerçekten bazı sitelerdeki ücretli bakan kişilere kök söktürürsünüz. Hem de karşılıksız yapıyorsunuz emeğinize sağlık gerçekten, enerjiniz bol olsun. :)Enerjim geldikçe iyi hissettikçe devam edeceğim fallara. Malum tarot yoran bir fal.
Merhaba canım. Bu kişinin adında soyadında t harfi var mı? Bir bekleyiş görünüyor. Bu kişiden haber beklediğin çıkmış. Öldürmeyen ama süründüren bir bekleyiş mevcut.Ama bu kişi tam anlamıyla sana yaklaşmayacak. Yani belki arada mesaj şeklinde ulaşabilir fakat bir ilişkiniz olmayabilir. Çünkü senin için sürüncemede olacak bir dönem var. 4 vade daha belirsizlik sürecek olarak çıkmış. Şimdi 4vade sonrasında tahminimce 4 ay sonrasında yaz aylarının başlangıcında senin için bir ilişki başlangıcı görünmekte. Seveceğin bir kişi ile bu kişi olup olmadığından emin değilim. Yengeç burcu olduğunu düşündüğüm sık seyahat eden birisiyle. Geçmişten gelen ya da geçmişte hayatında ufakta olsa yeri olan biri. Belki küçükken gördüğün bir akraba şeklinde. Ve dizginlerin senin elinde olacağı bir ilişki. Yani sen istersen olacak bir ilişki olarak karşımıza çıkıyor. Dengeli birisin ne istediğini bilen bir yapın var bu senin hayatını pozitif yönde etkileyrn bir yapın. Gelecek kartının dünya çıkması hayatında pozitif gelişmelerin olacağını söylemekte. Sanırım sarışın bir bayansın. Senin geçmişte bir üzüntün olmuş. Bu üzüntü neticesinde kendini beklemeye almışsın. Sabırla hayatımda neler olacak diye bekliyorsun. Çünkü burada bir vazgeçişisin var. Bu vazgeçiş senin için iyi olmuş. Netice itibari ile kartların sana beklemen gerektiğini. Akışına bırakıp olacakları izlemen gerektiğini bu şekilde ilişkin olacağını söylemekte. Bahsettiğin kişi olup olmadığından emin değilim. Net bir erkek çıkmamış falında çünkü. Bir de karşı tarafın burcunu bilmediğim için o ve başkası da diyemiyorum. Yinede önümüzdeki aylarda yaşayacağın ilişkinin senin için güzel bir ilişki olacağını hatta belki evlilik yoluna bile gdebileceği görnmekte.Merhaba.... banada yorum yaparmısiniz??
Biriyle arkada eş dost vasıtasıyla tanistirildik.1 ay kadar önce bi kere görüştük ikimize de biribirimizle tanışmamız için baskı vardı çocuk bunu kendi soyledi ben bunu tekrar dile getirince benim için artık öyle bir baski yok dedi tekrar geleceğini söyledi... şimdiye kadar gelmesi gerekiyordu ama biz 2 hafta oldu hiç konusmuyoruz böyle olması beni çok sinirlendirdi sanki ben dünden razıyım
Bu durumu bir yorumlarmisiniz?
Merhaba penceremden.Çektiğim kartlar şu şekilde:
1.Ay
2.Ölüm
3.Mahkeme
4.Asılmış Adam
5.Büyücü
6.Aziz
7.Azize
8.Adalet
9.Savaş Arabası
10.Yıldız
07.01.1978 doğumluyum
Kimliği sonradan çıkartılmış, yılı kesin ,ay ve gün kesin değil . Eşimin doğum tarihi 02.09.1975
Annesi Mart Nisan gibi doğduğunu söylüyor.
Özel hayat ve geleceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Evet canim t harfi var :) bekleyiş uzun sürdü bile 4 vadeli ben bu gün saat 4 e kadar yapicamMerhaba canım. Bu kişinin adında soyadında t harfi var mı? Bir bekleyiş görünüyor. Bu kişiden haber beklediğin çıkmış. Öldürmeyen ama süründüren bir bekleyiş mevcut.Ama bu kişi tam anlamıyla sana yaklaşmayacak. Yani belki arada mesaj şeklinde ulaşabilir fakat bir ilişkiniz olmayabilir. Çünkü senin için sürüncemede olacak bir dönem var. 4 vade daha belirsizlik sürecek olarak çıkmış. Şimdi 4vade sonrasında tahminimce 4 ay sonrasında yaz aylarının başlangıcında senin için bir ilişki başlangıcı görünmekte. Seveceğin bir kişi ile bu kişi olup olmadığından emin değilim. Yengeç burcu olduğunu düşündüğüm sık seyahat eden birisiyle. Geçmişten gelen ya da geçmişte hayatında ufakta olsa yeri olan biri. Belki küçükken gördüğün bir akraba şeklinde. Ve dizginlerin senin elinde olacağı bir ilişki. Yani sen istersen olacak bir ilişki olarak karşımıza çıkıyor. Dengeli birisin ne istediğini bilen bir yapın var bu senin hayatını pozitif yönde etkileyrn bir yapın. Gelecek kartının dünya çıkması hayatında pozitif gelişmelerin olacağını söylemekte. Sanırım sarışın bir bayansın. Senin geçmişte bir üzüntün olmuş. Bu üzüntü neticesinde kendini beklemeye almışsın. Sabırla hayatımda neler olacak diye bekliyorsun. Çünkü burada bir vazgeçişisin var. Bu vazgeçiş senin için iyi olmuş. Netice itibari ile kartların sana beklemen gerektiğini. Akışına bırakıp olacakları izlemen gerektiğini bu şekilde ilişkin olacağını söylemekte. Bahsettiğin kişi olup olmadığından emin değilim. Net bir erkek çıkmamış falında çünkü. Bir de karşı tarafın burcunu bilmediğim için o ve başkası da diyemiyorum. Yinede önümüzdeki aylarda yaşayacağın ilişkinin senin için güzel bir ilişki olacağını hatta belki evlilik yoluna bile gdebileceği görnmekte.
Peki seni üzen bir kadın oldu mu yada bir kadın sebebiyle üzüldün mü. Kara kedi gibi araya giren bir kadın. Sarısın olabilir yada koç yay aslan burcundan.Evet canim t harfi var :) bekleyiş uzun sürdü bile 4 vadeli ben bu gün saat 4 e kadar yapicam.
Ondan sonrası Allah kerim.
Yengeç burcu tanıdığım biri vardı gerçi ama o evlendi. Sarışın değil de esmerimsaçımı m boyatsam acaba
Geçmişte baya bi üzüntüler yaşadım şimdi ki bu bekleyişler ve umursamamak lar bu yuzden :)
Cokkk teşekkür ederim
Beni üzen bir kadın oldu evet ama bu konuyla alakası yok... aksine bu konuda herkez cok umutlu herkez cok istekli aramizi yapmaya calosiyor ama nedense ne ben oyleyim ne de o yani bu belirsizlik yuzunden ben gittikce soguyorum o da boyle sessiz kaldigi surece onunda ayni durumda oldugunu düşünüyorum kara kedi konusunda acaba bilmediğim şeyler mi var ortadaPeki seni üzen bir kadın oldu mu yada bir kadın sebebiyle üzüldün mü. Kara kedi gibi araya giren bir kadın. Sarısın olabilir yada koç yay aslan burcundan.
Demekki ortada tanımadığım bir sarışın var :) gazamız mübarek olsunYok daha öncesi için sordum ben bunu. Sarışın sen değilsen. O dediğim kadın yüzünden üzülmüş. Bu bekleyişinin bir şey yapmama sebebinin o olduğunu söyleyebilirim.
Merhaba penceremden.
Kartlarına baktığımda ilk bir hayalkırıklığı görüyorum. Bir şey olmuş bir ihanet(illa kadın anlamında düşünmeyin) saklanan bir gerçek, söylenmiş bir yalan. Yapılan bir ikiyüzlülük çıkmış kartlarınızda. Sıklıkla kabus görüyor musunuz? Yaşananlara dair. Çünkü ne yaşadıysanız ayrılma, bitirme noktasındasınız. Ki bunu mahkeme kartıylada desteklemişsiniz. İsminde t harfi olan bir kişi sebebiyle beklemedesiniz. Sanki bu süreçleri yaşamış ve artık beklemeye çekilmiş gibisiniz. Boşanmak üzeremisiniz? Yoksa başka bir olayla alakalı bir durummu yaşıyorsunuz tam çözemedim. İlk kartlarınız bana mahkeme aşamasında olan bir durumu söylemekte ve mahkeme neticelendiğinde karşı tarafla bağlarınızı tamamen koparacaksınız. Koç ve ya boğa burcu bir erkek. Ya ben size söyleyeyim. Siz sanırım boşanma aşamasındasınız. Ama bu boşanma olmayacak. Evlilik düzelmiş ve ya düzelmek üzere. Tam emin olamıyorum. Kartlarınız hem güzel bir evliliği temsil ediyor. Hemde yıkıcı durumları temsil ediyor. Neyse yaşadığınız durumlar atlatılcak mahkemenin lehinize kararlar vereceği görülüyor.7 li bir sayı burada.sonuç alacağınız zaman dilimi olabilir. Daha sonrasında ise daha şanslı bir döneme sizin için güzel olan bir döneme gireceksiniz. Bir de yolculuğunuz olacak. Seyahat gmrünüyor. Bir yere gideceksiniz. Kusura bakmayın falınız gerçekten beni zorladı. Yani net çıkaramamış olabilirim.
Evet falınızdan anladığım kadarıyla ikiniz birbinize bağlısınız. Kolay kolay kopmayacaksınız ki netice kartı bana evliliğin güzel bir sürece gireceğini söylemekte. Bir şey soracağım. Adınızda b harfi var mı? Kartlardan harf çıkRmaya çalışıyorumda. Sadece meraktan.Cevapladığın için çok teşekkür ederim öncelikle.Kartları çektiğimde anlamlarını okuduğumda bende şaşırmıştım.Zorlu kartlar olduğunu tahmin ediyordum.Kabus görme değilde zaman zaman iç sıkıntıları var.
Eşimin işle alakalı beni hayalkırıklığına uğrattığı bir dönem olmuştu.Sakladığı bir olay ortaya çıkmıştı.Kadın sözkonusu değildi ama ihanet gibi canım yanmıştı.Başımdan kaynar sular dökülmüş gibiydi .
Boşanmayı düşündüm. İşle alakalı bir hata ,insanız herkes hata eder diye ve onu seviyorum diye affettim.Üzerimdeki yıkıcı etkisi uzun sürdü.
Eşimin özellikleri koç burcuna benziyor.Ben temkinliyimdir o riski sever.Birde çocuksudur.
Hem tutkulu hemde yıpratıcı bir evlilik bizimkisi.Ne onunla ne onsuz denilen cinsten.
Şu ara olaylar yok.Sakin.Görünürde herşey sütliman aramızda sorun yok ama içimdede fırtınalar esiyor.Yıpranmışlığın verdiği bezginlik var. Kendi kabuğumu kırmak ve yepyeni bir hayat istiyorum.Yeni bir ben.Sorumluluklarımda var.Onun için bekleme dediğiniz kısımdayım.
Herşeyin kolay olduğu parlak günleri çok özledim gerçekten.Sonunun güzel bitmesine sevindim.Umut verici.Ağzına sağlık.
Evet falınızdan anladığım kadarıyla ikiniz birbinize bağlısınız. Kolay kolay kopmayacaksınız ki netice kartı bana evliliğin güzel bir sürece gireceğini söylemekte. Bir şey soracağım. Adınızda b harfi var mı? Kartlardan harf çıkRmaya çalışıyorumda. Sadece meraktan.
Kader değişkendir.kupa dokuzlusu
ay
kader çarkı
yıldız
kupa kralı
aşıklar
asa ası
asa prensi
asa beşlisi
asa dokuzlusu
15.11.90 doğumluyum
benimkide 23.10.83 doğumlu. Sen hep olmaz diyorsun aslında ama bu adam bana baya yumuşadı gibi de yani ben uğraşmıyorum o bu sıralar uğraşıyor gibi. sence ne olacak bununla sorum bu yine aynı:))
Erkek arkadaşınızın bu işle alakalı sıkıntısının sebebi olarak bir kadın çıkıyor. Hırslı kindar bir kadın. Bilmiyorum hocası falan olabilir. Sanırım "hoca bana taktı" derler ya öyle bir durum var. Bundan dolayı arkadaşınız sıkıntılı fakat bu sıkıntısını atlatacağı çıkmış. Yalnız hemen değil. Arkadaşınız sarışın mı? Burada sarışın bir erkek kendi içine dönmüş. Sabır ile olacakları çok fazla düşünüyor. Ve bir erkek arkadaşınıza yol gösterecek. Yaşlıca bir erkek. Bu içe dönme durumu sizi etkilemekte. Aranızda tartışmalara sebep oluyor. Hatta bir ara ayrılma noktasına geleceksiniz. Arkadaşın fazlasıyla bunalmış. Artık bir şeyleri bırakıp gitmek ister gibi. Yine de ilişkiniz yıkılmayacak. Devam edeceksiniz. Ayrılsanız bile barışacak yada kavganızın üstesinden geleceksiniz. Hiç iş teklif edildi mi? Arkadaşınız ikilemde kalacak. İki iş arasında seçim yapmakta zorlanacak olarak çıkmış. Ve bir fırsatı tepecek. İşle alakalı fırsatı o anki şartlar sebebiyle itekleyecek. Muhtemelen tartışmanızda bundan çıkacak. Falın bu kadar canım.Tekrar çektim:)
Tılsım altılı
(ters) asa kraliçe
(ters) kılıç dokuzlusu
(ters) kupa şövalye
Ermiş
Yıkılan kule
Kılıç yedili
Asa dortlusu
Tılsım ikilisi
(ters) tılsım prensi
Erkek arkadaşınızın bu işle alakalı sıkıntısının sebebi olarak bir kadın çıkıyor. Hırslı kindar bir kadın. Bilmiyorum hocası falan olabilir. Sanırım "hoca bana taktı" derler ya öyle bir durum var. Bundan dolayı arkadaşınız sıkıntılı fakat bu sıkıntısını atlatacağı çıkmış. Yalnız hemen değil. Arkadaşınız sarışın mı? Burada sarışın bir erkek kendi içine dönmüş. Sabır ile olacakları çok fazla düşünüyor. Ve bir erkek arkadaşınıza yol gösterecek. Yaşlıca bir erkek. Bu içe dönme durumu sizi etkilemekte. Aranızda tartışmalara sebep oluyor. Hatta bir ara ayrılma noktasına geleceksiniz. Arkadaşın fazlasıyla bunalmış. Artık bir şeyleri bırakıp gitmek ister gibi. Yine de ilişkiniz yıkılmayacak. Devam edeceksiniz. Ayrılsanız bile barışacak yada kavganızın üstesinden geleceksiniz. Hiç iş teklif edildi mi? Arkadaşınız ikilemde kalacak. İki iş arasında seçim yapmakta zorlanacak olarak çıkmış. Ve bir fırsatı tepecek. İşle alakalı fırsatı o anki şartlar sebebiyle itekleyecek. Muhtemelen tartışmanızda bundan çıkacak. Falın bu kadar canım.
Akrep burcu evet. Kumral gibi sarışın değil de. Kavga ettik aslında baya da kötüydü ve dumur oldu hani. Belki tekrar olacaktır bilemiyorum. Sen peki barışmayı görebiliyor musun böyle zaman olarak falan.Kader değişkendir.
Yine de ben dediğimin arkasındayım. Şu an rahat olduğun görünüyor. Keyfim yerinde diyen kart çıkmış. Ama arkandan çevrilen işler var. Hayalkırıklığına uğrayacaksın bu konuda. Yine de olumlu gelişmelerin var. Kader çarkın ve yıldızın gelmiş. Şanslı bir dönemdesin. İsteklerinin gerçekleşeceği bir dönem. Su grubu ya da sarışın bir erkek. (Ki ben bu bahsettiğin kişi olduğunu düşünüyorum) Böyle bir erkekle aşk yaşayacağınız çıkıyor. Aranızda bazı engeller olacak ama yine de birbirinizden kopmayacaksınız. Asa asınım gelmeside ilişkiyi temsil etmekte. Yalnız bir haber alacak ve kavga edeceksiniz olarak çıkmış. 5li tarih veriyor. Tartışmanız var bu kişiyle. Sonrasında ise erkek yara almış olarak çıkıyor. Böyle bu tartışma onu etkileyecek daha çok. Ve onun sebebiyle çıkacak. Brnim öngördüğüm. Bir süre daha berabersiniz ama küs barış gideceksiniz. Falın bu kadar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?