Yakın canım. 1 sayısı var. Ama dediğim gim gibi küs barış gideceksinizAkrep burcu evet. Kumral gibi sarışın değil de. Kavga ettik aslında baya da kötüydü ve dumur oldu hani. Belki tekrar olacaktır bilemiyorum. Sen peki barışmayı görebiliyor musun böyle zaman olarak falan.
Tamam canmbir kişiye üstüste bakınca pek tutturamıyorum.,zaman geçsin biraz bekle.
Merhaba bana da bakabilir misin rica etsem :)
1. Kılıç şövalyesi düz
2.güneş ters
3.aziz düz
4.kilic aşı düz
5.araba düz
6.adalet düz
7.Joker düz
8.olum ters
9.para dokuzlusu düz
10.kupa ikilisi düz
Ben 25 yaş boğa burcu karşımdaki kişi 27 yaş oglak burcu. Şuan ayriyiz bir barisma olacak mı hayatında başkasi var mı gibi özel hayatla ilgili ne goruyorsan artık :) Teşekkürler şimdiden :) bu arada ben 17 mayis o 3 ocak
Merhaba canım. Ben falına bakarken sen ban yemişsin. :)Canım olur da onunla bir görüşme olursa ne konuşacağız, nasıl geçecek görüşme, benimle niye görüşmek isteyecek? Niyetiyle seçtim kartları, başka siteden çektim; ama sanki yine aynı kartlar geldi. Bakmak istersen bakarsan sevinirim. :)
Gerci görüşmeyeceğimizi düşünüyorum ve aklımdan silmeye çalışıyorum; ama dayanamadım.
Ben 19.10.91
O 13.09.89
9 kartla açılım olmaz. Sonuç kartınız yok.08/11/1995 doğumluyum karşı taraf 31/08/1997 doğumlu
tekrar bir araya gelecek miyiz yani karşı taraf bir adım atacak mı konuşmaya başlayacak mıyız iletişim olacak mı
ters şeytan
ters tılsım ikilisi
tılsım yedilisi
kılıç ası
ters asa iklisi
asa sekizli
asa prensli
kılıç sekizli ters
kader çarkı ters
Merhaba.Merhaba,
1. (Ters gelen) asa prensi
2. (Ters gelen) kupa beslisi
3. Asilmis adam
4. Kral
5. (Ters gelen) tilsim sekizlisi
6. Asa asi
7. Kilic dokuzlu
8. (Ters gelen) kilic asi
9. Kilic asi
10. Kupa prensi
Dogum tarihim 19.06.1978
Sorum: Bu yil cocuk sahibi olabilecek miyim?
Simdiden tesekkurleeeer
teşekkür ederim şimdiden:) her ne kadar benim eşek kedim bana pas vermese de ben de çok severim kedilerikedimvekahvem birazdan sana bakacağım. Ayrıca kedileri çok severim.
Arkadaşlar herkese tek tek bakacağım. Ama lütfen başlık yazımı okuyup öyle çekin fallarınızı. Eksik, yanlış yazıp, odaklanarak çekmediğiniz fallardan net yorum alamazsınız.
Bir de sırayla bakmaya çalışıyorum.
Günde 2-3 ayarlamaya çalışıyorum. Fazlası beni de sıkıyor bu sefer sallamaya başlıyorum. Sallamakta istemiyorum. O yüzden sıra ile ilgileneceğim.
Ay canım unutmuşum yine tarihleri ben 5 eylül 91 o 13 eylül 91 :) ikimiz başak...Ya bu gün 14 Şubat belki bu güne bir mucize olur :))))) ben kart çektim yaa
Olay şöyle bazı tesadüfler oluyor ve yine karşıma çıkıyor okadar yalana rağmen affedebilirmiyim bilmiyorum ama bir şey beni ona doğru itiyor doğru düşündüğüm şeyi yapmak istiyorum durumumuz nasıl gözüküyor? Bu diğeri ile aynı kişi değil
Eki Görüntüle 1953702
Kediler kimseye pas vermiyor ki :/merhaba canım bana da bakabilirsen çok sevinirim.
1.kupa kraliçesi
2.dünya
3.ermiş
4.değnek dörtlüsü
5.yıldız
6.para prensi
7.kupa kralı
8.kupa prensi
9.değnek ası
10.kupa sekizlisi
ben 17.07.1992
0 17.08.1989
biz şu an ayrıyız ama bu yakınlarda yüz yüze görüşecek miyiz, arayacak mı?
çok teşekkür ederim canım ağzına sağlık:)Kediler kimseye pas vermiyor ki :/
Falına gelince pozitif elektrik aldığım bir fal. Kupa kraliçesi sensin. Yengeç burcu, duygusal, evcimen, seven kadın. Üstünde gelen dünya kartı ise bana isteklerinin neticeleneceğini söylemekte. Siz bu kişiyle ciddi düşünmüşsünüz. Karşı tarafta keza öyle. Aranızda bir uyum olduğu çıkıyor. Evlilik niyetiyle yapılmış adımlarınız olmuş. Yalnız erkek kendi içine doğru dönmüş. Bu çocuk sarışın mı eğer değilse seni seven bir erkekmiş. Onu rahatlıkla diyebilirim. aslında ilişkinizde kötü bircşey çıkmıyor. Bir haber alcaksınız bu ilişkiyle ilgili bir adım daha olacak. Karşı taraf tekrar sizinle görüşmek isteyere bu ilişkiyi devam ettirecek olarak çıkıyor. 1ay 1hafta yakın bir zamanda olacağı çıkıyor. Yalnız sonuç kartınıza bakarsak burada senin vazgeçeceğin çıkmış. Bugün olmasa bile ileriki dönemde bir ayrılık olursa sen istediğin için olacak. Yani senin ayrılacağım çıkıyor burada ama şu sebepten bu sebepten diyemem. Sadece senin için zor olsada bunu yapacaksın diyebilirim.
Şimdi senin falına baktığımda kumral ya da hava grubu bir erkek çıkıyor. Bu erkekle evlilikten dönülmüş olarak görünüyor. Bir başka erkeğin yüzünden. Baba, abi gibi bir erkek. Olgun bir erkek olarak çıkıyor. Bu erkek için zor bir durum olmuş ve karşı taraftan nefret etmiş. Hem nefret hem sevgi durumu olur ya öyle. Sen bir yols gidiyorsun ya da gitmek üzeresin. Tayin durumu var mı? Devlet kapısına gittiğin görülüyor. Bu çok net çıkmış. Bunun dışında sıfırdan bir başlangıç yapacağın çıkmış. Öyle istiyorsun. Burcunun etkisiyle de özgürlükçü bir yapın var . Çokta sıkılmaya gelemiyorsun. Birine veda edemiyorsun ama veda etmelisin. Çünkü ona veda edersen sen yeniden başlayacaksın somrasında ise mutlu olacaksın. Falında bir karşılaşma var. Eğer ki erkek arkadaşın kumral ise 2vade de tekrar görüşeceksiniz. Yok değil ise senin için yeni bir ilişki başlangıcı olacak.Merhaba bana da bakabilir misin rica etsem :)
1. Kılıç şövalyesi düz
2.güneş ters
3.aziz düz
4.kilic aşı düz
5.araba düz
6.adalet düz
7.Joker düz
8.olum ters
9.para dokuzlusu düz
10.kupa ikilisi düz
Ben 25 yaş boğa burcu karşımdaki kişi 27 yaş oglak burcu. Şuan ayriyiz bir barisma olacak mı hayatında başkasi var mı gibi özel hayatla ilgili ne goruyorsan artık :) Teşekkürler şimdiden :) bu arada ben 17 mayis o 3 ocak
Şimdi senin falına baktığımda kumral ya da hava grubu bir erkek çıkıyor. Bu erkekle evlilikten dönülmüş olarak görünüyor. Bir başka erkeğin yüzünden. Baba, abi gibi bir erkek. Olgun bir erkek olarak çıkıyor. Bu erkek için zor bir durum olmuş ve karşı taraftan nefret etmiş. Hem nefret hem sevgi durumu olur ya öyle. Sen bir yols gidiyorsun ya da gitmek üzeresin. Tayin durumu var mı? Devlet kapısına gittiğin görülüyor. Bu çok net çıkmış. Bunun dışında sıfırdan bir başlangıç yapacağın çıkmış. Öyle istiyorsun. Burcunun etkisiyle de özgürlükçü bir yapın var . Çokta sıkılmaya gelemiyorsun. Birine veda edemiyorsun ama veda etmelisin. Çünkü ona veda edersen sen yeniden başlayacaksın somrasında ise mutlu olacaksın. Falında bir karşılaşma var. Eğer ki erkek arkadaşın kumral ise 2vade de tekrar görüşeceksiniz. Yok değil ise senin için yeni bir ilişki başlangıcı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?