Tarot bakıyorum.

Akrep burcu evet. Kumral gibi sarışın değil de. Kavga ettik aslında baya da kötüydü ve dumur oldu hani. Belki tekrar olacaktır bilemiyorum. Sen peki barışmayı görebiliyor musun böyle zaman olarak falan.
Yakın canım. 1 sayısı var. Ama dediğim gim gibi küs barış gideceksiniz

Yaaa bende çok merak ettim bana da bakabilir misiin :)

Merhabalar tekrar...
Maddiyat için bakabilir misiniz? Aile içi maddi sıkıntılarımız ne zaman düzelecek?
22/08/1991 doğum tarihim...

1. kart Adalet
2. kart Şeytan
3. kart Kupa Beşlisi
4. kart Kupa Şövalyesi
5. kart Yıldız
6. kart Asa Prensi
7. kart Asa Dokuzlusu
8. kart Güneş
9. kart Tılsım Üçlüsü
10. kart Kupa Dokuzlusu

Ya bu gün 14 Şubat belki bu güne bir mucize olur :))))) ben kart çektim yaa
Olay şöyle bazı tesadüfler oluyor ve yine karşıma çıkıyor okadar yalana rağmen affedebilirmiyim bilmiyorum ama bir şey beni ona doğru itiyor doğru düşündüğüm şeyi yapmak istiyorum durumumuz nasıl gözüküyor? Bu diğeri ile aynı kişi değil

Son düzenleme:
Merhaba canım. Ben falına bakarken sen ban yemişsin. :)

Sana bu kişiden bir haber gelecek. Sana doğru uzanmış ve sizinle alakalı bir konuşması olacak. Sonrasında sen bu bilinmezlikten kurtulacaksın. Denge kartın uyumlu bir konuşma olacağını söylemekte. Çocuğun burcunu unuttum ama burada sarışın toprak grubu erkek çıkıyor. Seven erkekte diyebiliriz. Zaten seninle alakalı düşünceleri değiimekte. Sana karşı daha olumlu daha pozitif çıkmış falında. Önümüzdeki günlerde ikili tarihlerde karşılıklı görüşecek ya da konuşacaksınız. Hisler net olmasada dile gelecek. Sen biraz hayalkırıklığına uğrayabilirsin. Belki çok net ifade etmeyeceği için olabilir. Ama yine de çokta üzüleceğin bir durum olmayacak. Sevineceksin. Bir tarafın sevinip bir tarafın üzülebilir. Bir de bu çocuğun sırtında epey yükü çıkıyor. Taşımakta güçlük çektiği bazı işler. Maddi olarak bir şeylerle uğraşıyor. Kafa birazda orada. Ama o uğraştığı neyse ona kazancı olacak. İşte terfi gibi bir durum olup maaşta zam olabilir. Ama dediğim gibi sizin yüzyüze görüşeceğiniz çıkıyor.

9 kartla açılım olmaz. Sonuç kartınız yok.

merhaba bana iş için bakarmısın?istediğim işe ne zaman kavuşabılecegım ve maddı anlamda rahatlayacagım sorum bu ve 01.09.1989 dogumluyum tesekkurler sımdıden:)
1 ölüm düz
2 değnek ikilisi düz
3 joker düz
4 kılıç sekizlisi düz
5 denge düz
6 kılıc dokuzlusu düz
7 değnek üçlüsü düz
8 kılıç şövalyesi düz
9 para kralı düz
10 kupa onlusu düz

Merhaba.

Kartlarınıza baktığım zaman yakın zamanda bu durumla alakalı üzüldüğünüz bir haber aldığınız çıkmış. Geçmişte bu durumla alakalı çabalarınız olmuş. 3 kere olumsuz durumla karşılaşmışsınız. Bu nedenle umutsuzluğa kapıldığınız gmrünüyor. T harfi olan bir erkek onda da vazgeçiş görünüyor. Beklemiş beklemiş ama artık vazgeçmiş. Siz epey uğraşmışsınız bu konu için ama hiç bir karşılık alamamışsınız. Sanırım tedavi görmüş yada görüyorsunuz. 8-9vadeden beri bununla uğraşıyor fakat çözüm alamadığınız için hayal kırıklıklarınız oluyor. Üzüntüleriniz çok net çıkmış bir de uğraşlarınız. Ya nedense sizin çok zor çocuk sahibi olacağınızı düşünüyorum. Önümüzdeki bir sene yok gibi. (Allah bilir tabi) ama neticr kartınızda çocuğunuz olacağı görünmekte. Hatta sanırım su grubu bir çocuk olabilir. Bu tabi sadece tahmin. Yalnız bazı kartları eksik yazmışsınız. Tutarlı olmamış olabilir fal.

kedimvekahvem birazdan sana bakacağım. Ayrıca kedileri çok severim.

Arkadaşlar herkese tek tek bakacağım. Ama lütfen başlık yazımı okuyup öyle çekin fallarınızı. Eksik, yanlış yazıp, odaklanarak çekmediğiniz fallardan net yorum alamazsınız.

Bir de sırayla bakmaya çalışıyorum.
Günde 2-3 ayarlamaya çalışıyorum. Fazlası beni de sıkıyor bu sefer sallamaya başlıyorum. Sallamakta istemiyorum. O yüzden sıra ile ilgileneceğim.

teşekkür ederim şimdiden:) her ne kadar benim eşek kedim bana pas vermese de ben de çok severim kedileri

Ay canım unutmuşum yine tarihleri ben 5 eylül 91 o 13 eylül 91 :) ikimiz başak...
Öpüyorum seni hakkını helal et canım yordum çok

Kediler kimseye pas vermiyor ki :/

Falına gelince pozitif elektrik aldığım bir fal. Kupa kraliçesi sensin. Yengeç burcu, duygusal, evcimen, seven kadın. Üstünde gelen dünya kartı ise bana isteklerinin neticeleneceğini söylemekte. Siz bu kişiyle ciddi düşünmüşsünüz. Karşı tarafta keza öyle. Aranızda bir uyum olduğu çıkıyor. Evlilik niyetiyle yapılmış adımlarınız olmuş. Yalnız erkek kendi içine doğru dönmüş. Bu çocuk sarışın mı eğer değilse seni seven bir erkekmiş. Onu rahatlıkla diyebilirim. aslında ilişkinizde kötü bircşey çıkmıyor. Bir haber alcaksınız bu ilişkiyle ilgili bir adım daha olacak. Karşı taraf tekrar sizinle görüşmek isteyere bu ilişkiyi devam ettirecek olarak çıkıyor. 1ay 1hafta yakın bir zamanda olacağı çıkıyor. Yalnız sonuç kartınıza bakarsak burada senin vazgeçeceğin çıkmış. Bugün olmasa bile ileriki dönemde bir ayrılık olursa sen istediğin için olacak. Yani senin ayrılacağım çıkıyor burada ama şu sebepten bu sebepten diyemem. Sadece senin için zor olsada bunu yapacaksın diyebilirim.

çok teşekkür ederim canım ağzına sağlık:)

Şimdi senin falına baktığımda kumral ya da hava grubu bir erkek çıkıyor. Bu erkekle evlilikten dönülmüş olarak görünüyor. Bir başka erkeğin yüzünden. Baba, abi gibi bir erkek. Olgun bir erkek olarak çıkıyor. Bu erkek için zor bir durum olmuş ve karşı taraftan nefret etmiş. Hem nefret hem sevgi durumu olur ya öyle. Sen bir yols gidiyorsun ya da gitmek üzeresin. Tayin durumu var mı? Devlet kapısına gittiğin görülüyor. Bu çok net çıkmış. Bunun dışında sıfırdan bir başlangıç yapacağın çıkmış. Öyle istiyorsun. Burcunun etkisiyle de özgürlükçü bir yapın var . Çokta sıkılmaya gelemiyorsun. Birine veda edemiyorsun ama veda etmelisin. Çünkü ona veda edersen sen yeniden başlayacaksın somrasında ise mutlu olacaksın. Falında bir karşılaşma var. Eğer ki erkek arkadaşın kumral ise 2vade de tekrar görüşeceksiniz. Yok değil ise senin için yeni bir ilişki başlangıcı olacak.

merhaba bebek istiyoruz uzun zamandır, doğum tarihim 04.04.1988
1 kral
2 asa şovalye
3 ters gelen kılıç beşlisi
4 ters gelen asa prensi
5 ters gelen kader çarkı
6 ters gelen kupa sovalye
7 asa kraliçe
8 ters gelen tılsım dokuzlusu
9 ters gelen tılsım ikilisi
10 ters gelen dünya
niye herşey ters gelmiş

Teşekkür ederim. Ben dönmedim bu erkekle evlilikten. Daha önce ciddi bi ilişkisi olmuş o başka bi kızla donmus belki o çıkmıştır. Evet kumral bir erkek. Aslında suan başka bir erkekle daha konuşuyorum o da kumral ama bu kartları cektigmde yeni kişi yoktu eski erkek arkadaşım için çekmiştim..olmadı bi iki fun sonra tekrar çekerim musait olursan bakarsın. Beğendim :) teşekkür ederim tekrar yorumun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…