- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Bu bir kere adabı muaşerettir yahu, toplumsal görgü kuralıdır. Ne demek evde yalnızım o yüzden alışmamışım!! Hiç mi dışarı çıkmıyorsun be adam, sosyal hayatında mı yok. Yahu elle tutulur hiçbir yanı yok ama gel gör ki totosu nirvanada. Sanki bana peri padişahının oğlu.
Ayrıca başlarda yazıp şimdi yazmamasıyla alakalı bahanesi de o kadar saçma ki. Sizin ilişkiniz daha çok yeni. Yılları devirirsiniz heyecan kalmaz belki ama 3 günde ne balon heyecanmış bu böyle de heyecan kalmadı diyor. Bence ya hayatında başka biri vardır ya da sizden soğumuştur. Prim vermeyin şöylelerine.
Bu bir kere adabı muaşerettir yahu, toplumsal görgü kuralıdır. Ne demek evde yalnızım o yüzden alışmamışım!! Hiç mi dışarı çıkmıyorsun be adam, sosyal hayatında mı yok. Yahu elle tutulur hiçbir yanı yok ama gel gör ki totosu nirvanada. Sanki bana peri padişahının oğlu.
Eşim önceden haksız olduğu halde kuserdi evden gitmekle tehdit ederdi ama gitmezdide ,şimdi ben onu kovuyorum git gelme bidaha diye hatta bir kere eve almadım adamı çaldı çaldı gitti sonra anasına birde iki çocuğum var düşünün ,sizin sevgilinizse postala gitsin ugrasmaSevgiliniz/eşinizle akşam tartıştınız..O sizi hatalı gördü, sizin bir lafı özellikle söylediğinizi falan söyledi. Siz de açıklama yaptınız, öyle olmadığını, aslında iyi niyetle söylemiştiniz bunu ifade ettiniz...Ama adam inatla hala alttan almadı, inanmadı ..En son geceyi senle güzel bi şekilde bitirmek istedim ama olmuyormuş dedi bütün dil dökmenize rağmen...
Ertesi gün de hiç konuşmadı işine gitti aramadı sormadı...
Ne yapardınız
Küserse küser hiç sevmem küsen erkeği
Defederim başımdan onla mı uğraşıcam ya
Bide inat yapıp aramazlar 15-20 gün sonra kıstırıp kuyruğu geri dönerler
Dünyaya bir kere geliyorsunuz çekmeyin şu adamları ya
Adam olmadan cin çarpacak bir de. Kredi kartı ekstresi ödenmediğinde takip ona değil size yapılır. Sizin maaşınıza haciz konulur, icra işlemlerinin muhatabı siz olursunuz. Nasıl uyuz oldum adama belli değil yahu. Elle tutulur hiçbir yanı yok, siz bu adamın tribini niye çekiyorsunuz ki? Verin yolu gitsin..10 yıldır tüm bankaların kara listesindeymiş, benden kendisine yarı şaka yarı ciddi ek kart çıkarmamı istemesi de cabası, kendi ödemek kaydıyla tabi...10 yıldır en yakın dostundan bunu niye istemedi, kimseden istemezmiş ama ben onun en yakınıymışım...En yakını olduğum için günaydın bile çok görüldü ya
Adam olmadan cin çarpacak bir de. Kredi kartı ekstresi ödenmediğinde takip ona değil size yapılır. Sizin maaşınıza haciz konulur, icra işlemlerinin muhatabı siz olursunuz. Nasıl uyuz oldum adama belli değil yahu. Elle tutulur hiçbir yanı yok, siz bu adamın tribini niye çekiyorsunuz ki? Verin yolu gitsin..
??Rol çalıyor
Senin yapman lazim
Senin yapman lazim
Peşinizden koşmazlar diye mi sürekli taviz veriyorsunuz ?Ben yapsam peşimden koşmaz erkekler boyle olmuş artık tribi onlar atıyor
Peşinizden koşmazlar diye mi sürekli taviz veriyorsunuz ?
Kankalara yedirmiş, senden çıkartacak işte.Tabiki canım biliyorum oyle olacağını...Asla odememezlik etmem falan dedi...Birincisinde şakaya vurdum geçiştirdim sonra tekrar bi dillendirdi yine şaka yollu..
Ek kart alırsa kredi puanı veriliyormuş ve boyle boyle yükseliyormus kredi puanı.. Bilmiyorum ben de...Tabiki çıkarmam
Ya ben anlamıyorum kankam dediği arkadaşları var uzun yıllardır varlarmış, neden gelip benden istiyorsun surda 2 aydır tanışıyoruz...Ha buna ek kart çıkarmış olsam ek kartımı kullanıp bi de bana küsecekmiş demekki
Kankalara yedirmiş, senden çıkartacak işte.
2 yıllık evliyim daha ben eşimin ağzının içini dolgusuna kadar görmedim. Nerden tutsanız bu adam elde kalıyor. Başta bir heyecan heves varmış ama şimdi ek kart çıkar belki ihtimaliyle ittire ittire giden bir ilişki. Zaten anlarsa birşey çıkmayacağını ne mesaj atar sabahları ne birşey . Sadece kendiyle ilgilenen biri var diye egosundan az daha götürür sonra ondan da bıkar. Konu sahibi bu kadar boş bir adamı burda konu bile yapma sal gitsin
İlk etapta böyle diyemem biraz ilgi ihtiyacı vs de girmiş devreye ama sonra buna döndüğü apaçık belli.Evet muhtemelen boyleydi
Baştaki heves te benden bişeyler koparmak amaçlıymış yani öyle mi
İlk etapta böyle diyemem biraz ilgi ihtiyacı vs de girmiş devreye ama sonra buna döndüğü apaçık belli.
2 yıllık evliyim daha ben eşimin ağzının içini dolgusuna kadar görmedim. Nerden tutsanız bu adam elde kalıyor. Başta bir heyecan heves varmış ama şimdi ek kart çıkar belki ihtimaliyle ittire ittire giden bir ilişki. Zaten anlarsa birşey çıkmayacağını ne mesaj atar sabahları ne birşey . Sadece kendiyle ilgilenen biri var diye egosundan az daha götürür sonra ondan da bıkar. Konu sahibi bu kadar boş bir adamı burda konu bile yapma sal gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?