Tartışma olursa bitiminde direkt küsen erkek

Daha ne kadar oldu ki dedim de ayaklarımız artık daha sağlam basıyormuş...

Soğuduysan söyle bitsin nedir bu dedim, sevgimde hiçbi azalma yok diyordu her seferinde...Ama bazı davranışlarım onu korkutmuş; yani neden değiştin demem sorgulamam...İyi de değiştiğin için bunları söyledim diyorum...Ayaklarımız artık daha sağlam basıyormuş sadece...

Başkasına atlamıştır belki dediğin gibi ne bileyim...Aslında onu sordum yani soguduysan baskası varsa soyle açıkca demiştim tabiki yok dedi

10 yıldır tüm bankaların kara listesindeymiş, benden kendisine yarı şaka yarı ciddi ek kart çıkarmamı istemesi de cabası, kendi ödemek kaydıyla tabi...10 yıldır en yakın dostundan bunu niye istemedi, kimseden istemezmiş ama ben onun en yakınıymışım...En yakını olduğum için günaydın bile çok görüldü ya

Eşim önceden haksız olduğu halde kuserdi evden gitmekle tehdit ederdi ama gitmezdide ,şimdi ben onu kovuyorum git gelme bidaha diye hatta bir kere eve almadım adamı çaldı çaldı gitti sonra anasına birde iki çocuğum var düşünün ,sizin sevgilinizse postala gitsin ugrasma

Adam olmadan cin çarpacak bir de. Kredi kartı ekstresi ödenmediğinde takip ona değil size yapılır. Sizin maaşınıza haciz konulur, icra işlemlerinin muhatabı siz olursunuz. Nasıl uyuz oldum adama belli değil yahu. Elle tutulur hiçbir yanı yok, siz bu adamın tribini niye çekiyorsunuz ki? Verin yolu gitsin..

Tabiki canım biliyorum oyle olacağını...Asla odememezlik etmem falan dedi...Birincisinde şakaya vurdum geçiştirdim sonra tekrar bi dillendirdi yine şaka yollu..
Ek kart alırsa kredi puanı veriliyormuş ve boyle boyle yükseliyormus kredi puanı.. Bilmiyorum ben de...Tabiki çıkarmam

Ya ben anlamıyorum kankam dediği arkadaşları var uzun yıllardır varlarmış, neden gelip benden istiyorsun surda 2 aydır tanışıyoruz...Ha buna ek kart çıkarmış olsam ek kartımı kullanıp bi de bana küsecekmiş demekki

Kankalara yedirmiş, senden çıkartacak işte.

2 yıllık evliyim daha ben eşimin ağzının içini dolgusuna kadar görmedim. Nerden tutsanız bu adam elde kalıyor. Başta bir heyecan heves varmış ama şimdi ek kart çıkar belki ihtimaliyle ittire ittire giden bir ilişki. Zaten anlarsa birşey çıkmayacağını ne mesaj atar sabahları ne birşey . Sadece kendiyle ilgilenen biri var diye egosundan az daha götürür sonra ondan da bıkar. Konu sahibi bu kadar boş bir adamı burda konu bile yapma sal gitsin

Kankalara yedirmiş, senden çıkartacak işte.

Anlamadım ben de...Benden cok daha değerli kankası onu bu durumdan yıllardır neden kurtarmamış, hadi kendisi istemedi gurur yaptı, kankası madem bu derece yakındı da kendi düşünüp neden yardımcı olmadı ...her seyimi bilir kardeşten öte diyordu...Kimseden istemem dediği şeyi 2 aydır tanıdıgı bir kadından isteyebildi

Evet muhtemelen boyleydi
Baştaki heves te benden bişeyler koparmak amaçlıymış yani öyle mi
Ama ek kart meselesi de tesadufen konusulan bi meseleden cıkmıştı, kredi çekecek oldum o sırada söyledi...Ama kalkıp ta bunu benden istemesi...
Ben de dedim ki laf arasında erkeğin evli olmadığı kadından para istemesi bana hoş gelmiyor, erkek güçlü durmalı ya da bi yolunu bulmalı ama daha evli değilken bütçeler ortak değilken bunu istemesi güzel olmaz dedim...Hmmm o zaman zor durumda kalsam senin yardım etmeyeceğini aklımda bulundurayım dedi..Zaten evlilikler de bu yüzden bitiyırmuş...Kadın iyi günde var kötü günde yokmuş

Son düzenleme:

Hayır yakısıklı desen alakası yok, para desen yok, yaş ileri, evlilik desen niyeti oldugunu sanmam yani hangi kadın parayı ona ne için dökecek...hadi ben olmadı baskası neden ek kart cıkartsın...belki evlilik vaadiyle çıkartır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…