- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Kocam küser genelde ben hatalıyımdr cünkü fevri sert cıkıslarm vardr...ama küserse hiç ilgilenmem çünkü onada söyledim küsen kişilerden nefret ediyorum diye en sona mecbur konusur hiç çekemem küsen erkek tribini yakısmıyo erkege yawSevgiliniz/eşinizle akşam tartıştınız..O sizi hatalı gördü, sizin bir lafı özellikle söylediğinizi falan söyledi. Siz de açıklama yaptınız, öyle olmadığını, aslında iyi niyetle söylemiştiniz bunu ifade ettiniz...Ama adam inatla hala alttan almadı, inanmadı ..En son geceyi senle güzel bi şekilde bitirmek istedim ama olmuyormuş dedi bütün dil dökmenize rağmen...
Ertesi gün de hiç konuşmadı işine gitti aramadı sormadı...
Ne yapardınız
Kocam küser genelde ben hatalıyımdr cünkü fevri sert cıkıslarm vardr...ama küserse hiç ilgilenmem çünkü onada söyledim küsen kişilerden nefret ediyorum diye en sona mecbur konusur hiç çekemem küsen erkek tribini yakısmıyo erkege yaw
Yani şu yazdıklarınıza bakıyorum bunaldım. Aleni bir şekilde ortada ve siz de görüyorsunuz bu da güzel bir aşama yol verin ve bu tarz insanlara karşı temkinli olun. Güncellemeye de baktım. Yahu adam çakal belli para koparacak diye de kadın erkek rolleri üzerine seminer veriyorHayır yakısıklı desen alakası yok, para desen yok, yaş ileri, evlilik desen niyeti oldugunu sanmam yani hangi kadın parayı ona ne için dökecek...hadi ben olmadı baskası neden ek kart cıkartsın...belki evlilik vaadiyle çıkartır
Yani şu yazdıklarınıza bakıyorum bunaldım. Aleni bir şekilde ortada ve siz de görüyorsunuz bu da güzel bir aşama yol verin ve bu tarz insanlara karşı temkinli olun. Güncellemeye de baktım. Yahu adam çakal belli para koparacak diye de kadın erkek rolleri üzerine seminer veriyorya bir uzasın gitsin ya. Evlenmeden kadın para verir sevdiğine zor durumda kalırsa, ben bu konuda farklı düşünüyorum. Ama bu adama verilmez.
Ben yapsam peşimden koşmazlar demişsiniz. Seçtiğiniz erkekler de belli... Buradan bağladımYok canım nerden neyi bağlamışsın
Ben yapsam peşimden koşmazlar demişsiniz. Seçtiğiniz erkekler de belli... Buradan bağladım
Kusen es cok zor. Zamanla enerjin gucun kalmiyor. 10 yillik evliyim. Ailelerimiz anlasir maddi durumumuz cok cok iyi. Guzel meskegimiz ve harika 2 cocugumuz var. Ama gelin gorunki tek sorun esimin bu kusme huyu. O kadar basit meselelerden kusuyorki cidden yildim artik.bagirmaz siddet iceren tavri vs yoktur kusken tum sorumluluklarini yapar ama konusmaz kapatir kendini.Onceleri alttan alir ayni gun barisirdik. Ama artik son yillarda ben de almiyorum alttan cunku yoruldum. Kaç kere bosanmak istedim ona da yanasmadi. Seviyorum dedi. Nasil sevgiyse. Sene de 1 iki ayimiz boyle geciyor. Ama cidden artik cok zor simdi olmasa bile en sonunda birakacagim bu adami. Lafi uzattım ama konu sahibi seni cok iyi anliyorum ve evliysen cocugun yoksa cidden kurtar kendini.sevgiliysen zaten hiç ugrasma
Tek bir tavsiyem var YANGINA KÖRÜKLE GİDİN aynısını yaşıyordum ve sonrasında bana küstüğü zaman ben adım attığımda ya da konuştuğumuzda çok sivri ve sinirli tavır sergiledim. Bu bir yaşandı iki yaşandı sonrasında o anlamayınca ben yine bu durum esnasında küserse ve durum uzarsa dönüş kavgasının daha kötü olduğunu ve sonraki zamana da yansıdığını, bunu artık yaşamak istemediğimi onun diline göre belirttim ve sonuç daha olumluya gidiyor. Bir deneyin.Sevgiliniz/eşinizle akşam tartıştınız..O sizi hatalı gördü, sizin bir lafı özellikle söylediğinizi falan söyledi. Siz de açıklama yaptınız, öyle olmadığını, aslında iyi niyetle söylemiştiniz bunu ifade ettiniz...Ama adam inatla hala alttan almadı, inanmadı ..En son geceyi senle güzel bi şekilde bitirmek istedim ama olmuyormuş dedi bütün dil dökmenize rağmen...
Ertesi gün de hiç konuşmadı işine gitti aramadı sormadı...
Ne yapardınız
bu anlattığınız kişi ona o kadar çok benziyor ki on gün yazmadı ben de hiç umursamamış gibi yaptım sonra merve yazdı efendim dedim napıyorsun yazdı bende sadece hiç dedim sonra peki yazdı üç gündür hiç ses seda yok onu mu çekicem benBaşta her sabah diyordu ..Ben her sabah ondan erken kalktığım için hatta arada 1-2 saat var eşşek gibi çalıştığımdan demiştim ki sen uyanınca yaz bana hem uyandığını anlamış olurum....O da şikayetçi değildi Sonra kesildi bakıyorum adam kalkmış duş almış işine gitmiş bize yazan yok...Noldu dedim bahaneler..Yazarsan mutlu olurum dedim..Önce kim kalkarsa o yazsınmış kimsenin tekelinde değilmiş.. o her gün yazan kibar adam hayvana dönüştü...Bi günaydını bile çok görmeye başladı neymiş ilişkiden beklentimi sıfıra indirirsem bişi olunca daha mutlu olurmuşum
Her gün seni seviyorum yazan, hatta bugün demedim di mi deyip yazan, 3 saat konusamasak seni özledim diyem adam hiç bişi soylemez olunca hayırdır değiştin dedim, adam bana bu laflar her gun soylenmez ki dedi...Sanki başka biriydi
Verir de 2 aydır tanıdıgına değil...belli bi yol alınmıştır uzun ilişkidir olur ama yine de pek hoş gelmiyor bana...hiç mi eşi dostu cevresi yoktu bugune kadar nasıl geçindi
Bugün yazdım...Herhalde ayrıldın bari haber verseydin dedim..Ya da başkası vardır belki dedim..Ama ayrıldım bari diyeydin dedim.
Boş atıp dolu tutmaya çalışıyormuşum ilk laf bu oldu..Ne eski ne yeni kimse yokmuş...
Düşünmüş 4 gün boyunca, kızgınlıkla alınacak karar değilmiş...Uyuşamamışız, hsonu söylecektim ama sen erken davrandın her zamanki gibi dedi...
Benden ödünç aldığı şeyi göndereceğini söyledi.
Beni tanıdıgına mutluymuş, umarım her sey istediğim gibi olurmuş...
Ben de bişi yazmadım, güzel veda edemicem bu laflara karsılık...
Bunu yazdıktan 1 dk sonra da instagramda şu yazıyı paylaşmış; Oğuz Atay'ın dediği gibi Anlamıyorlar nazlanıyorum sanıyorlar oysa hiçbirşey istemiyor içim
Ve bunları yapan adam 1 hafta önce ablamla tanışmak ister misin demişti...
Adam dolandırıcı!! Son durumunuzu da okudum. Bir süre sonra geri vites yapıp, tekrar ilk donemdeki postuna bürünebilir. Aman ha suan itibarıyla kesip atın. Asla görüşmeyin tekrar.10 yıldır tüm bankaların kara listesindeymiş, benden kendisine yarı şaka yarı ciddi ek kart çıkarmamı istemesi de cabası, kendi ödemek kaydıyla tabi...10 yıldır en yakın dostundan bunu niye istemedi, kimseden istemezmiş ama ben onun en yakınıymışım...En yakını olduğum için günaydın bile çok görüldü ya
Adam dolandırıcı!! Son durumunuzu da okudum. Bir süre sonra geri vites yapıp, tekrar ilk donemdeki postuna bürünebilir. Aman ha suan itibarıyla kesip atın. Asla görüşmeyin tekrar.
Anlattiklarinizdan yola çıkarak, adamın karakterini yorumlamaya calistim. Umarım aramaz, ancak ben yine de tekrar görüşmek isteyecek diye düşünüyorum.Dolandırıcı diyemem yasadıklarını bilemem tabi
Sanmam bidaha bastaki gibi olup geleceğini..2. ayrılışı artık bu kadar kısa sürede, hemen ayrılık kararı alıyor
Yok yaa ben aramam1
Anlattiklarinizdan yola çıkarak, adamın karakterini yorumlamaya calistim. Umarım aramaz, ancak ben yine de tekrar görüşmek isteyecek diye düşünüyorum.
Dengesiz biri. Gunaydin mevzusu, ablasi ile tanistirma mevzusu, kredi karti, 3 saat konusmayinca sizi ozlerken; kisa bir sure sonra kusmesi, siz anlatmissiniz iste, suanki psikolojiniz ile farkedemiyor olabilirsiniz. Karsisindakini sömürmeye son derece açık ve tehlikeli bir karakter gibi düşündüm..Hmmm
Neden boyle dusundunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?