- Konu Sahibi lilith2013
-
o kadın gönüllüyse neden olmasın...karşılıklı yardım..çocuğun dünyaya gelmesini sağlamak,onu açıklamaktan daha kolay olacağı için şu an tek odaklandığım şey anne adayını bulmak..
hayır arkadaşlar konu sahibinin bebeği olacak konu sahibinin genlerini taşıyacak çünkü onun yumurtası döllenecek
mahir... ne yapacaksın senın kanından olmayan bebeği?
madem çok zenginsin
dışarıda kalan bir çocuğa yardımcı ol
hem bekar, hem de bebek sahibi olacakmış
bu ne bencillik!
ileride bebişin hayatına yazık olmayacak mı? ne gerek var dünyaya getirmeye?
amacın nedir?
burada öyle bir şey olamayacağı için mi, açtın bu konuyu?
tamam var ama işte daha zor onu demek istedim ..yasal işlemler yani ..
Baba adayı varmı peki ?
Anneden alınan yumurta hucresiyle babadan alınan spermin dollenmesi ve diger kadının rahmine yerlestirilmesi yönemiyle bebek sahibi olmak istiyor arkadaş.
Anormal olan nedir?
Bencillikle ne alakası var,bakabilecek durumu var,ve çocuk sahibi olmak istiyor demekki.
Evlatlık edinememiş,çünkü bekarlara vermiyorlar.
Kendi yumurtasından,kendi genlerini taşıyan bir bebeği olmasını istiyor konusahibi,size hesap verecek değil ya.
dalga geçer gibi konular açmışsnz,iş arkdşlarım bana çirkin dedi ühühühü die bile konunuz var.acaba bizmi cok safız böyle sayfalarca yorumlar yapıyoruz inanıp zaman kaybediyoruz.yoksa cidden sizmi cok akıllısınızbilemedim.
hayır arkadaşlar konu sahibinin bebeği olacak konu sahibinin genlerini taşıyacak çünkü onun yumurtası döllenecek
öyle olabilir ama mümkün bişey mi bu? türkiyede yani..ne olcak bu konunun sonunda "ben, ben olabilirrrim,sizin cocognuzu taşıyıp size verebilirim zaten sadece hamilelik duygusunu yaşamak istiyodum,ücrettede anlaşırsak benden mutlusuda olmaz" dicek biri mi cıkcak.sonra kol kola girip mutlu mesut gidicekler..hayırlısı diyelim ne diyelim kısmet
Evlilere de zor canım yaa... eminim taşıyıcı annelikten daha kolaydır..
Her neyse.. Hindistan'da zengin ünlü kadınlar vücutları bozulmasın diye taşıyıcı anneliği kullanıyor ama onlarda bu ciddi bir sektör.. Ama burada zor...
sonuç da o hamilelik sürecini yaşamadıktan sonra evlatlık daha mantıklı... Aslında aşılama ile hamile kal,kıbrısta doğur yine herkese buldum de[/QUOT
ben sadece bekar kalacağım için istiyorum..hamile kalamam...bu imkansız ..
ya dünden beri ekşi sözlük inci sözlük muhabbeti varya bunlar takipteler sürekli gelip sacma sapan konular acıp duruyolar işte.. eglendıklerını sanıyolar akıllarınca hehe heee
Anneden alınan yumurta hucresiyle babadan alınan spermin dollenmesi ve diger kadının rahmine yerlestirilmesi yönemiyle bebek sahibi olmak istiyor arkadaş.
Anormal olan nedir?
Bencillikle ne alakası var,bakabilecek durumu var,ve çocuk sahibi olmak istiyor demekki.
Kendi yumurtasından,kendi genlerini taşıyan bir bebeği olmasını istiyor konusahibi,size hesap verecek değil ya.
Anormal olan nedir?
öyle olabilir ama mümkün bişey mi bu? türkiyede yani..ne olcak bu konunun sonunda "ben, ben olabilirrrim,sizin cocognuzu taşıyıp size verebilirim zaten sadece hamilelik duygusunu yaşamak istiyodum,ücrettede anlaşırsak benden mutlusuda olmaz" dicek biri mi cıkcak.sonra kol kola girip mutlu mesut gidicekler..hayırlısı diyelim ne diyelim kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?