taşıyıcı anne arıyorum..

evlatlık edinebilmesi için evli olması gerekli ...
evlatlık almak sanıldığı kadar kolay birşey değil ...

yok bebek yine konu sahibinin olacak ama süt verme işi emzirme dönemi vs. bunlar nasıl devam ettirilecek? sonuçta bebek ne kadar emmek istediğine kendisi karar verecek
riskli...bu yüzden olmaz..aslında bana hayal gibi geliyor..ama baya baya ben bu iş için para biriktirdim ve ilgili yerlerle irtibata geçtim..

kıbrıs?donör?erkeğim hı hı..te allam..

mahir... ne yapacaksın senın kanından olmayan bebeği?
madem çok zenginsin
dışarıda kalan bir çocuğa yardımcı ol
hem bekar, hem de bebek sahibi olacakmış
bu ne bencillik!
ileride bebişin hayatına yazık olmayacak mı? ne gerek var dünyaya getirmeye?
amacın nedir?
burada öyle bir şey olamayacağı için mi, açtın bu konuyu?

bu konuda bizim toplum kolay kolay ikna olmaz ki eğer kendi bebeğiniz olmasaydı evlat edinmiş olsaydınız o zaman da inanmazlardı kendisi doğurmuştur derlerdi

hayır bekar biri evlat edinebiliyor yas olayı var sadece belli bir yası doldurmus olması gerekiyor durumuda iyiyse sakınca yok uzaktan bir tanıdıgım kadın bekar ve bir cocugu evlat edindi

inançlarınız başka bir kadının bedenini para vererek kullanmaya müsade ediyor yani, ilginç madem buldun çocuk esirgemeye ver derlerse napıcaksın çok merak ediyorum, bence senaryon üzerinde biraz daha çalışmalısın

evlatlık almak için evli olmak şart değil..onu da araştırmıştım bir ara..ama evliler dururken hem bekarlara kolayca sıra gelmiyor, hem de kendi bebeğimi isterim diye haklı bir bencillik kapladı içimi..

riskli...bu yüzden olmaz..aslında bana hayal gibi geliyor..ama baya baya ben bu iş için para biriktirdim ve ilgili yerlerle irtibata geçtim..

işte bu en zoru olur bebek doğacak hemen emmek isteyecek e anne sütü almak da onun hakkı bu emzirme döneminde taşıyıcı annenin yanında kalacak siz onu görmeden nasıl zaman geçmesini bekleyeceksiniz çok zor

taşıyıcı anne konusunda yumurta ve sperm dönlendırılıp taşıyıcı annenın rahmıne konuyor dıye bılıyorum yanı yumurtalığını verdığı için hiç bağlantısı yok dıyemeyız ama bu çocuk dunyaya geldığınde kendını tanımaya başladığında kafasında oluşan sorulara nasıl yanıt bulur ne bunalımlara gırer bilemem değermi bukadar bencıl olmaya anne olmak isteyen her kadının hakkıdır tabıkı bu işin sonunuda düşünmek lazım kkda taşıyıcı anne bulunurmu bılmıyorum ama yasal olmadığında cezasıda vardır muhakkak bence etraflıca düşünün erkeksenız karşınıza bır bayan çıkar kadınsanızda bır erkek zamana bırakın bıraz yumurtalıklarınızı dondurabılırsınız yaşım geçiyor dıyorsanız bu süre içinde iyice düşünün karara vardığınızda kullanırsınız

Son düzenleme:
hayır bekar biri evlat edinebiliyor yas olayı var sadece belli bir yası doldurmus olması gerekiyor durumuda iyiyse sakınca yok uzaktan bir tanıdıgım kadın bekar ve bir cocugu evlat edindi

var evet biliyorum ama bayağı bir zor ... bir sürü şey var yani önlerinde ...
genelde verilmiyor ama bazı durumlarda veriliyor ...
genelde evli olması gerek .. ama evlide olsalar zaten bayağı bir bekliyorlar .. genelde ufak bebek istiyorlar aileler çünkü ...

o kadın gönüllüyse neden olmasın...karşılıklı yardım..çocuğun dünyaya gelmesini sağlamak,onu açıklamaktan daha kolay olacağı için şu an tek odaklandığım şey anne adayını bulmak..

evlatlık almak için evli olmak şart değil..onu da araştırmıştım bir ara..ama evliler dururken hem bekarlara kolayca sıra gelmiyor, hem de kendi bebeğimi isterim diye haklı bir bencillik kapladı içimi..

oda senin bebegin olmuyorki sonucta baskasi hamileli yasayip dünyaya getircek

kac yasindasiniz ?

dalga geçer gibi konular açmışsnz,iş arkdşlarım bana çirkin dedi ühühühü die bile konunuz var.acaba bizmi cok safız böyle sayfalarca yorumlar yapıyoruz inanıp zaman kaybediyoruz.yoksa cidden sizmi cok akıllısınız bilemedim.

oda senin bebegin olmuyorki sonucta baskasi hamileli yasayip dünyaya getircek

kac yasindasiniz ?

yani...ama konu sahibi erkek ise, kendi bebeği oluyor

bebeğin genetik olarak yumurtası alınan kadının ve spermi alınan erkeğin özelliklerini taşıyacaktır.diyor, ama konu sahibi
bana dokunmayın bebiş olsun yeter mantığında bence.

Son düzenleme:
hayır arkadaşlar konu sahibinin bebeği olacak konu sahibinin genlerini taşıyacak çünkü onun yumurtası döllenecek

yumurtalarınızı dondurmak daha mantıklı
durumunuzla ilgili net bilgiler vermemişsiniz
eğer sağlıklı bir kadınsanız ilerisi için bunu yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…