- Konu Sahibi lilith2013
-
tasıyıcı anne.. anneden alınan yumurta hucresiyle babadan alınan spermin dollenmesi ve diger kadının rahmine yerlestirilmesi..siz tasıyıcı anne arıycagınıza gidip bir bebegi evlatlık edinin daha mantıklı hemde bir cocugu kurtarmıs olursunuz
riskli...bu yüzden olmaz..aslında bana hayal gibi geliyor..ama baya baya ben bu iş için para biriktirdim ve ilgili yerlerle irtibata geçtim..yok bebek yine konu sahibinin olacak ama süt verme işi emzirme dönemi vs. bunlar nasıl devam ettirilecek? sonuçta bebek ne kadar emmek istediğine kendisi karar verecek
kıbrıs?donör?erkeğim hı hı..te allam..
evlenmeden çocuk sahibi olmaya inançlarım müsaade etmez..hem de anında kendimi parça pinçik bulurum..ama doğurmadığım çocuğu bir şekilde açıklayabilirim..evlatlık,gönüllü anne o da olmadı buldum :)))
evlatlık edinebilmesi için evli olması gerekli ...
evlatlık almak sanıldığı kadar kolay birşey değil ...
evlenmeden çocuk sahibi olmaya inançlarım müsaade etmez..hem de anında kendimi parça pinçik bulurum..ama doğurmadığım çocuğu bir şekilde açıklayabilirim..evlatlık,gönüllü anne o da olmadı buldum :)))
riskli...bu yüzden olmaz..aslında bana hayal gibi geliyor..ama baya baya ben bu iş için para biriktirdim ve ilgili yerlerle irtibata geçtim..
hayır bekar biri evlat edinebiliyor yas olayı var sadece belli bir yası doldurmus olması gerekiyor durumuda iyiyse sakınca yok uzaktan bir tanıdıgım kadın bekar ve bir cocugu evlat edindi
inançlarınız başka bir kadının bedenini para vererek kullanmaya müsade ediyor yani, ilginç madem buldun çocuk esirgemeye ver derlerse napıcaksın çok merak ediyorum, bence senaryon üzerinde biraz daha çalışmalısın
evlatlık almak için evli olmak şart değil..onu da araştırmıştım bir ara..ama evliler dururken hem bekarlara kolayca sıra gelmiyor, hem de kendi bebeğimi isterim diye haklı bir bencillik kapladı içimi..
30 yaşını doldurmuş bekar kadınlar evlat edinme hakkına sahiptir,yasal olarak.....
oda senin bebegin olmuyorki sonucta baskasi hamileli yasayip dünyaya getircek
kac yasindasiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?