• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil anneme dert oldu

Eşimle tatile çıksam, annem ve teyzelerim laf yapar ne tatili oturun evinizde yapın tatilinizi, paranızı harcamayın biz öyle yerlere karsıyı,z en cokta eşinin ailesi sorun yapar sonra ihale sana kalır bize laf getirme her sene zehir eder böyle, şimdi karıstırmayın diyeceksiniz agxoma geleni söylüyorum sizene ben eşimle gidiyorum benim evliliğime karısmayın siz diye, annem triplere giriyor ne haliniz varsa görün bir problem cıkınca görüşürüz diyo ve evliliğimde problem cıksa senin yüzünden tatil merakın yüzünden basına geldi, 2 sefer eşimle tatile cıktık bu sene de görümcem kaynanam plan yaptı 3 bayan cıkıcak ben basımızda erkek yok diye gitmek istemedim kaynanam da herseydem huy kapar tatilde bi erkek soru sorsa onu geri memlekete dönünce problem yapar sorun sıkıntı cıkar bende gitmek istemedim eşimde git diyor görümcem asırı ısrar etti kabul etmiş bulundum biletim alındı gitmemize 2 gün kaldı, annem şimdi aradı, bunlar hep senin planın her sene tatil cıkartıyorsun, sen gitmek istemesen gitmezdin, evde stresten duramıyoruz baban da canını sıkıyor bi problem yazarsınız kendine dikkat orda, bi sıkıntı cıksa kabak senin basına patlar, başına buyruk davranıyorsun, tatil tatil evliliğini bitircen, zaten stresliyim annem de iyice strese sokuyor, ben şimdi gitmek istemiyorum sadece biletim alındı, benim gitmemem için cok büyük gecerli sebeb olması lazm, kimliğimi kaybettim bunu söylesem, hemen cıkarsa mecbur giderim, ne desem ne etsem bana lütfen cok gecerli sebeb ler bulun
Annenizin niye sürekli gamlı baykuş gibi evliliğinizde sorun olucağını söyleyip duruyor. Problemli bir evliliğiniz falan mı var ? Bi insan çocuğu tatile gidecek diye niye oturup strese girisin anlam veremedim.

Eşimle tatile çıksam, annem ve teyzelerim laf yapar ne tatili oturun evinizde yapın tatilinizi, paranızı harcamayın biz öyle yerlere karsıyı,z en cokta eşinin ailesi sorun yapar sonra ihale sana kalır bize laf getirme her sene zehir eder böyle, şimdi karıstırmayın diyeceksiniz agxoma geleni söylüyorum sizene ben eşimle gidiyorum benim evliliğime karısmayın siz diye, annem triplere giriyor ne haliniz varsa görün bir problem cıkınca görüşürüz diyo ve evliliğimde problem cıksa senin yüzünden tatil merakın yüzünden basına geldi, 2 sefer eşimle tatile cıktık bu sene de görümcem kaynanam plan yaptı 3 bayan cıkıcak ben basımızda erkek yok diye gitmek istemedim kaynanam da herseydem huy kapar tatilde bi erkek soru sorsa onu geri memlekete dönünce problem yapar sorun sıkıntı cıkar bende gitmek istemedim eşimde git diyor görümcem asırı ısrar etti kabul etmiş bulundum biletim alındı gitmemize 2 gün kaldı, annem şimdi aradı, bunlar hep senin planın her sene tatil cıkartıyorsun, sen gitmek istemesen gitmezdin, evde stresten duramıyoruz baban da canını sıkıyor bi problem yazarsınız kendine dikkat orda, bi sıkıntı cıksa kabak senin basına patlar, başına buyruk davranıyorsun, tatil tatil evliliğini bitircen, zaten stresliyim annem de iyice strese sokuyor, ben şimdi gitmek istemiyorum sadece biletim alındı, benim gitmemem için cok büyük gecerli sebeb olması lazm, kimliğimi kaybettim bunu söylesem, hemen cıkarsa mecbur giderim, ne desem ne etsem bana lütfen cok gecerli sebeb ler bulun
Ya ailenin psikolojik sıkıntıları var böyle saçma sapan davranıyorlar ya da senin geçmişinde yasadigin bir durumdan dolayı sana güvenmiyorlar. Yoksa kocanla tatilin niye anana babana dert olsun. Tam tersi kızın tatil yapıyor diye sevinirler.

Ben tek başıma türkiye turu yaptım. "Başımda" bir erkek olmadan.

Bu sene yakın bir arkadaşımla 3 günlüğüne gittik bir yere . Otelde kaldık. Inanmazsın ama...

Hiçbir şey olmadı.

Boşanma,tecavüz,dayak ya da hakaret gibi şeyler görmedim.

Nasıl bir hayat anlayışı var bazı insanların ben çok şaşırıyorum.

Sonra burda bazı üyeleri sevdiğimi söyleyince anormal karşılanıyor.

Seviyorum cünkü benim hayat anlayisima ve yaşantıma benzer insanlar beni anliyorlar.yorumlari bana anlamli geliyot. Ya da benim söylediklerime onlara anlamli geliyor...

Ama ..
Mesela bu konu beni şoka uğrattı.

Basında erkek olmalar.... sanki ben koyunum da bir de çobana ihtiyacim var.

Bir erkekle konuştuğu için kalp krizi geçirenler..

Tatile çıktığı için boşananlar.

Tatilde baştan cikanlar...

Bana çok çok uzak. Ilk defa duyuyorum.

Benimde babama :KK14::KK14::KK70:

amaaan gidin ne olacak anneniz de ayaklı kötü haberci gibi annengil nasıl yaşıyor böyle her şeyi kafaya tak onu tak bunu da ee ne olacak sonra hiç strese gerek yok.. eşinizin ailesine de ayıp olur bu sefer herkesin keyfi kaçar boşverin bu kadar takmaya değer mi? her şeyi annenize söylemeyin ne gerek madem bu kadar konuşuyor ben okurken strese girdim.

Tatile karşı olmak nasıl bir şey ya? Siyasi duruş gibi, biz tatile karşıyız sadece çalışırız.
Kesinlikle ailem oldukca varlıklı, 4 dairesi arsası arabası var babamın çalısıcam diye sacları agırdı, suanda tek amcaları ilerde bizi rahat etsinler diye calısıyorlar, bende anne zamanında yiyin diyorum birazcık kendinizi düşünün tatile cıkın diyorum yoook onların en güzel tatili ev ve iş

Kesinlikle ailem oldukca varlıklı, 4 dairesi arsası arabası var babamın çalısıcam diye sacları agırdı, suanda tek amcaları ilerde bizi rahat etsinler diye calısıyorlar, bende anne zamanında yiyin diyorum birazcık kendinizi düşünün tatile cıkın diyorum yoook onların en güzel tatili ev ve iş
Yemeyenin malını bir yiyen bulunuyor, kendilerine yazık ediyorlar.

Tatile karşı olmak nasıl bir şey ya? Siyasi duruş gibi, biz tatile karşıyız sadece çalışırız.
Bence tatile karşılık değil durum, deniz otel kötü. Tatil dediğin aile ile olur. Konusahibinin ailesi “tatil yapmayın demiyorum size yine yapın ama ya bizde ya kayınvalidenizde yapın” şekilinde diyordur bence.

Yahu bu kızların anneleri bu kızlardan ne istiyor Allah aşkına.
Ne güzel kızın tatile gidiyor, gezecek eğlenecek diye sevineceklerine yaptıklarına bak.
La bu kız ne etti size :D

Hiç kafana takma git tatilini yap...

Öyle herkesin fikrine takılırsan bu hayat geçmez...

Yemeyenin malını bir yiyen bulunuyor, kendilerine yazık ediyorlar.
Bencede, ilerde bakalım evlatlık görevimizi yerine getirebilcezmi, girmişler 45 yasına öldüresiye calısıyorlar birikim yapıp bize ev arsa alıyorlar suanda tatili burnumuzdan getiriyorlar gidip görseler belki her sene gidicek ler ama yok onlara göre çok kötü bir yer

Bence tatile karşılık değil durum, deniz otel kötü. Tatil dediğin aile ile olur. Konusahibinin ailesi “tatil yapmayın demiyorum size yine yapın ama ya bizde ya kayınvalidenizde yapın” şekilinde diyordur bence.
Olabilir, herkesin tatil anlayışı farklı. Ama keşke aileler de bunun bilincinde olup baskı yapmamayı bilseler.

Yahu bu kızların anneleri bu kızlardan ne istiyor Allah aşkına.
Ne güzel kızın tatile gidiyor, gezecek eğlenecek diye sevineceklerine yaptıklarına bak.
La bu kız ne etti size :D

Hiç kafana takma git tatilini yap...

Öyle herkesin fikrine takılırsan bu hayat geçmez...
Annem az önce aradı vicdan yaptı heralde sesi yumusak geliyordu, anne dedim hersryi kafaya takıp beni strese sokma dedim tatile gidince sorun yaşarsın diyorsun dedim, gecen yasadıgım patlıcan olayını anlattım o damı tatil yüzündendi dedim bi kere olsun evlatlarına şükret biz senin istediğin gibi olamayız bunu kabullen ben seni anne olarak seviyorum sende basıma buyruk davranıyorum diye beni evlat yerine koymuycaksan kendin bilirsin dedim

Kayınpederinizde gelsin diyor mesela benim eşim kv eşi o şekilde olsun diyor. Bende eşimle ikimiz neden gitmeyelim diyince, bi sorun olsa kocan arkanda durmaz diyor, öyle de zaten. Ama napıyım benimde kafa dagıtmaya ihtiyacım var

Back
X