Eşimle tatile çıksam, annem ve teyzelerim laf yapar ne tatili oturun evinizde yapın tatilinizi, paranızı harcamayın biz öyle yerlere karsıyı,z en cokta eşinin ailesi sorun yapar sonra ihale sana kalır bize laf getirme her sene zehir eder böyle, şimdi karıstırmayın diyeceksiniz agxoma geleni söylüyorum sizene ben eşimle gidiyorum benim evliliğime karısmayın siz diye, annem triplere giriyor ne haliniz varsa görün bir problem cıkınca görüşürüz diyo ve evliliğimde problem cıksa senin yüzünden tatil merakın yüzünden basına geldi, 2 sefer eşimle tatile cıktık bu sene de görümcem kaynanam plan yaptı 3 bayan cıkıcak ben basımızda erkek yok diye gitmek istemedim kaynanam da herseydem huy kapar tatilde bi erkek soru sorsa onu geri memlekete dönünce problem yapar sorun sıkıntı cıkar bende gitmek istemedim eşimde git diyor görümcem asırı ısrar etti kabul etmiş bulundum biletim alındı gitmemize 2 gün kaldı, annem şimdi aradı, bunlar hep senin planın her sene tatil cıkartıyorsun, sen gitmek istemesen gitmezdin, evde stresten duramıyoruz baban da canını sıkıyor bi problem yazarsınız kendine dikkat orda, bi sıkıntı cıksa kabak senin basına patlar, başına buyruk davranıyorsun, tatil tatil evliliğini bitircen, zaten stresliyim annem de iyice strese sokuyor, ben şimdi gitmek istemiyorum sadece biletim alındı, benim gitmemem için cok büyük gecerli sebeb olması lazm, kimliğimi kaybettim bunu söylesem, hemen cıkarsa mecbur giderim, ne desem ne etsem bana lütfen cok gecerli sebeb ler bulun