- 10 Aralık 2017
- 318
- 75
- 98
- Konu Sahibi Hayatsahnem
Arkadaşlar canım çok sıkkın eşim işten çıkıyor işsizlik alacakmış ve bu süre zarfında 2 ay köye gitmek istiyor, yazarken bile sinirlerim bozuluyor 2 yıl önce gittim 25 gün kaldık ama boğuluyorum ben Orda ormanın yanı hiç kimse yok sadece mutfakta bulaşık yıkamayla geçiyor, ben evimden ayrılamıyorum öyle bi huyum var 2 gün annemlere gitsem hemen evi istiyorum ama eşim çok anlayışsız birde yüzüm de roza hastalıgı var stresten çogalıyor oraya gidersem çok kötü olucak ve ben kafayı yicem. Eşim anlamıyor o rahat tabi anne babası hiç iş yapmıyor kayınvalidemle çok yakın degiliz sofrada aç kalıyorum yiyemiyorum yemekleri farklı yapıyor benim yaptığımı yemezler onlar ysgsız salçasız yapıyor ben ne yapıcam Orda geçen zaman çok boş geliyor ıssız hiç kimse yok hiç gezmeye de gitmiyorlar pikniğe falan ya zorla götürmeye hakkı yokki dimi üzüntüden uyku uyuyamıyorum bilmiyorum ben ne yapıcam? Oraya vereceğimiz parayı başka bi tatil yerine gidelim diyorum bir hafta ev tutalım falan köyde gittigimizde kendi evimiz olsa bu kadar stres yapmam istedigim gibi mutfaga girerim rahatça banyoya girerim, ne yapıcam bilmiyorum