Tatil için köye gitmek istemiyorum

Hayatsahnem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
318
75
98
Arkadaşlar canım çok sıkkın eşim işten çıkıyor işsizlik alacakmış ve bu süre zarfında 2 ay köye gitmek istiyor, yazarken bile sinirlerim bozuluyor 2 yıl önce gittim 25 gün kaldık ama boğuluyorum ben Orda ormanın yanı hiç kimse yok sadece mutfakta bulaşık yıkamayla geçiyor, ben evimden ayrılamıyorum öyle bi huyum var 2 gün annemlere gitsem hemen evi istiyorum ama eşim çok anlayışsız birde yüzüm de roza hastalıgı var stresten çogalıyor oraya gidersem çok kötü olucak ve ben kafayı yicem. Eşim anlamıyor o rahat tabi anne babası hiç iş yapmıyor kayınvalidemle çok yakın degiliz sofrada aç kalıyorum yiyemiyorum yemekleri farklı yapıyor benim yaptığımı yemezler onlar ysgsız salçasız yapıyor ben ne yapıcam Orda geçen zaman çok boş geliyor ıssız hiç kimse yok hiç gezmeye de gitmiyorlar pikniğe falan ya zorla götürmeye hakkı yokki dimi üzüntüden uyku uyuyamıyorum bilmiyorum ben ne yapıcam? Oraya vereceğimiz parayı başka bi tatil yerine gidelim diyorum bir hafta ev tutalım falan köyde gittigimizde kendi evimiz olsa bu kadar stres yapmam istedigim gibi mutfaga girerim rahatça banyoya girerim, ne yapıcam bilmiyorum

2 ay çok uzun süre anlattıklarında en fazla 5 gün kalırdım inş. eşini ikna edersin

Yazım hatası olmuş annesi hiç iş yapmıyor gibi anlaşılmış öyle degil, eşim rahat tabi annesi babasının evi yiyip içipyatıyor demek istedim

Benim tatil anlayışım tam olarak ormanda, sessiz sedasız, gezmeye gidilmeyen yerdir. Tek sorun yemek kısmı ee onu da kendi yiyeceğiniz kadar ayrıca yapın ne var bunda.

Masraf olmasın diye mi köye gitmek istiyor? Şu dönemde nasıl köye gidip takılacak? İşsizlik maaşı birince pat diye iş bulma imkanı var mı? İşsizlik maaşı iş bulma sürecinde sefil olmayın diye veriliyor. Evinizde oturun iş arasın.

Ee gitmeyin. İstemediğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz.

Fedakarlık yapılır ilişkilerde evet ama bu fedakarlık falan da değil.

Gitmeyin. Sağlığınız daha önemli...
Bir de dönünce iş bulma garantisi vardır umarım, ülkede durumlar malum.

Konusahibi sizi önceki konularınızdan biliyorum buraya konu açıp kendi kendinizi gaza getirmeyin o eş zaten sizi mecburen götürecek. Normalde sanki size kıymet veren bi aile/eş de, gitmek istemiyorum diyorsunuz. Kızınız büyüdü artık bi yere girin çalışın mıymıy sürekli şikayet edeceğinize kendiniz için bişey yapın ayaklarınız üzerinde durun. Bana böyle bi teklifle dahi gelemez eşim ya da buradaki başka üyelere sanki gelen önerileri ciddiye alabilecekmişsiniz gibi bir de konu açıyorsunuz.

Konusahibi sizi önceki konularınızdan biliyorum buraya konu açıp kendi kendinizi gaza getirmeyin o eş zaten sizi mecburen götürecek. Normalde sanki size kıymet veren bi aile/eş de, gitmek istemiyorum diyorsunuz. Kızınız büyüdü artık bi yere girin çalışın mıymıy sürekli şikayet edeceğinize kendiniz için bişey yapın ayaklarınız üzerinde durun. Bana böyle bi teklifle dahi gelemez eşim ya da buradaki başka üyelere sanki gelen önerileri ciddiye alabilecekmişsiniz gibi bir de konu açıyorsunuz.
Bu bayağı sert oldu

Bu bayağı sert oldu
Burda biçok konu görüyoruz biçok da konusahibi,bişeye hayır diyebilmek için belirli koşullar olmalı,konusahibinin hayatındaki herhangi bişeyi değiştirmek için bi çabası olmadığı gibi şikayet etmekten başka meziyeti de yok artı fazlaca hödük bi kocası var. Tüm bunlar bi arada değerlendirilince hayır diyemez ki zaten dese de hükmü yok,ee ne diye 875 tane “ hayır gitme” yorumu alıyor ki fantazmatik dünyasına mi hizmet ediyoruz anlamıyorum ki. Bi silkelenin kendinize gelin ya,40 yaşından sonra araba kullanmasını öğrenip doğanla evime temizlik için yardıma gelen bi abla var,hödük kocasını da evden kovmuş ayakları üzerinde duruyor,çocuklarına da sahip çıkıyor,yapmak isteyen yapıyor yani.

Arkadaşlar canım çok sıkkın eşim işten çıkıyor işsizlik alacakmış ve bu süre zarfında 2 ay köye gitmek istiyor, yazarken bile sinirlerim bozuluyor 2 yıl önce gittim 25 gün kaldık ama boğuluyorum ben Orda ormanın yanı hiç kimse yok sadece mutfakta bulaşık yıkamayla geçiyor, ben evimden ayrılamıyorum öyle bi huyum var 2 gün annemlere gitsem hemen evi istiyorum ama eşim çok anlayışsız birde yüzüm de roza hastalıgı var stresten çogalıyor oraya gidersem çok kötü olucak ve ben kafayı yicem. Eşim anlamıyor o rahat tabi anne babası hiç iş yapmıyor kayınvalidemle çok yakın degiliz sofrada aç kalıyorum yiyemiyorum yemekleri farklı yapıyor benim yaptığımı yemezler onlar ysgsız salçasız yapıyor ben ne yapıcam Orda geçen zaman çok boş geliyor ıssız hiç kimse yok hiç gezmeye de gitmiyorlar pikniğe falan ya zorla götürmeye hakkı yokki dimi üzüntüden uyku uyuyamıyorum bilmiyorum ben ne yapıcam? Oraya vereceğimiz parayı başka bi tatil yerine gidelim diyorum bir hafta ev tutalım falan köyde gittigimizde kendi evimiz olsa bu kadar stres yapmam istedigim gibi mutfaga girerim rahatça banyoya girerim, ne yapıcam bilmiyorum
Benzer durumdayiz nefret ettim o kadar soyleyim Allah yardimcimiz olsun

Bu defa kararlıyım ama karşı durucam. Yani ne var konu açmakta acaba benim çok abartıyorum diye fikirleri almak istedim. Haklısınız ne yapıp edip götürecek ama ben çok çaresizim

Back
X