Valla kolinacım bizim için tatil demek herşey dahil bir otele gitmek en azından hiç bişey düşünmüyosun ne yiceksin ne ediceksin en mantıklısı o hem 2bin 3bin gibi bi paraya süper otellerde kalabilirsiniz 1 hafta rahat bide yüzme işine gelirse havuzda biyu geçmeyen yerlerde takılırsın korkmazsınsizin düşündüğünüz gibi çok yorucu geldi bana
Secerek evlendim derken anlayamadim sanirim.secerekmi oluyo bu isler bilmiyodum.ben esimle evlenirken acaba bu adam beni tatile gotururmu diye hic aklima gelmemisti.yada esim benm tatil tatil diye basinin etini yiyecegimi garanti edemezdi heralde.simdi goturebiliyo belki evet cok sanslisiniz goturemeyecegi zamanlar olursa nolur acaba.ben seninle bu yuzden evlenmistimmi diceksiniz
Bu sekilde tatil stresten baska birsey degil. Surekli yollarda aman nerede kaliriz aman nerede ne yeriz acaba kac para vs. surekli sorun yani. Macera iyidir ama kisitli tatil imkani olanlar icin degil.
Okuyanda 20 yıllık evlisiniz sanacak. Adam nasıl bir tatil istediğini söylemiş tamam demişsiniz. Ardından da tatil benim isteklerime göre olcaksa bari kalacağımız hotelleri karım seçsin demiştir. Neden yük gibi görüyorsunuz ki?
Bi dahakine de sizin istediğiniz bir yere gidersiniz eşiniz hoteli beğenir.
Tatile gidiyosunuz canım, strese girmeyin, sevinin bence.
canım bazı adamlar nısanlanana kadar ıc yuzunu gostermıyo herseyı yaparız oluyo .. evlenıyo para mı var oluyo . yanı en azından gezıyosunuz bırlıktesınız .. senı sevıyo . evlılıgının tadını cıkar . kendı kendını uzme.Tabi ki orası öyle ama ben de çok şükür ki beni tatile götürüyor diyemem çünkü ona göre seçerek evlendim
Hani öyle biri olsaydı bunu kabullenecek biri ile evli olurdu zaten benimle değil...
Benim hatam aylardır ses çıkarmamak oldu sanırım, şimdi 10 günümüz var ondan sonra benim iş başlıyor ve sonrasında askere gidecek derken bir dahaki yaza kadar bir yere kıpırdayamıyoruz...
Aslen sıkıntılarımı WOLFROG anlatmış.
Bir de motosiklet bozulursa seyreyle gümbürtüyü yani:)
olmadı ağvaya gidersiniz canım ayarlayamazsan
ama çocuk yokken de böyle bi gezi fena olmaz bence
çocuk olunca tatil köyüne gidiliyo zaten mecburen
bi dahakine de biraz para birikirp yurtdışı turuna da çıkabilirsiniz
çok pahalı olmuyo bence
ve 3-4 şehir gezilebiliyo
Aslen sıkıntılarımı WOLFROG anlatmış.
Bir de motosiklet bozulursa seyreyle gümbürtüyü yani:)
Benim esim de macerayi sever ve bizde de motor vardi da oradan biliyorum
Bir kere kac gun o kadar yer gezeceksiniz yaniniza cok fazla kiyafet almalisiniz. Nasil tasiyacaksiniz o kadar esyayi? Kirlendikce yikayip kurumasini mi bekleyeceksiniz?
Ustelik yollarda kimse motorlulara saygi gostermiyor. Bos yollarda eglenceli de kalabalik yollarda cok riskli. Ayrica gunesin altinda amele yanigi olacaksiniz ona gore
Yapın yapın...Bir daha böyle bir tatil yapamazsınız.İleride çoluk çocuk yaş baş derken yapamazsınız,eşinin de içinde kalır.
Adamın maceracı ruhunu köreltme,evlendim özgürlüğüm kısıtlandı gibi hissetmesin:)
Çok fazla durak belirleme istersen,1-2 konaklama yeterli.Diğer yerleri günübirlik gezersiniz.
Fazla eşya almadan halledilebilir.1-2 tişört alıp gittiğiniz yerde kurutemizlemeye verirsiniz.Plaj havlusu olarak ince peştemal havlulardan alabilirsin.İççamaşırını günlük ped kullanarak yarıya indirebilirsin:)
Yapın yapın...Bir daha böyle bir tatil yapamazsınız.İleride çoluk çocuk yaş baş derken yapamazsınız,eşinin de içinde kalır.
Adamın maceracı ruhunu köreltme,evlendim özgürlüğüm kısıtlandı gibi hissetmesin:)
Çok fazla durak belirleme istersen,1-2 konaklama yeterli.Diğer yerleri günübirlik gezersiniz.
Fazla eşya almadan halledilebilir.1-2 tişört alıp gittiğiniz yerde kurutemizlemeye verirsiniz.Plaj havlusu olarak ince peştemal havlulardan alabilirsin.İççamaşırını günlük ped kullanarak yarıya indirebilirsin:)
Çak kız benim kafadansın. Valla bana böyle teklif gelse dünden koşarım :)
Valla biz aynen dediğim gibi çocuk ve yaş sebebiyle yapamıyoruz ordan biliyorum :) Yoksa yapasım var yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?