Tatil meselesi değil dedi

Aileme de destek oldum para da biriktirdim sadece kendime çalışmadım.Keşke dediğiniz gibi olsaydı..
Ablacım asgari ücret dediğin şey üç kuruş. Bunları yapabildiysen bir avrupa ülkesinden asgari ücret alıyor olman gerekir. Sonra çelişkili bulunca kızıyorsun.

Her yazdığınızla aynı fikirdeyim ama o tersini iddia ediyor.Kim olsa aynı şeyleri düşünür dedim kimse düşünmez herkes git der dedi.aynı yatak olayına da yaa espri yaptık aramızda dedi.kız niye bir şey yazmadı dedim yüzüme baktı ben o tatile gideceğim dedi.Hayatımdan şu an çıkaramıyorum ama sanırım bu kadar olay üstüne kendi kendine bitecek çünkü bu kadarını hak etmediğimi düşünüyorum...

Ablacım asgari ücret dediğin şey üç kuruş. Bunları yapabildiysen bir avrupa ülkesinden asgari ücret alıyor olman gerekir. Sonra çelişkili bulunca kızıyorsun.
Aon çalıştığım yerde asgari ücretle çalıştım 4 ay.Ondan önce hep biriktirdim ve ailemin maddi durumu çok iyi.destek oldum derken 5 6 binlik bir destek değildi bu ufak tefek faturalar market alışverişi gibi.

iyide siz gitseydiniz başka odada kalmayacakmıydı kız?
hani oda parasından tasarruf desem zaten 3 ünüz kalmayaxaktınız herhalde

Niye şuan çıkaramıyorsunuz?
Size saygısı, sevgisi de yok bilmem farkında mısınız?

E bi zahmet yaşadığınız eve ufak tefek market alışverişi de yapın. 30 yaşında çalışan kadınsınız insan bunun lafını etmez.

Ben sizden bir şey anlamadım. Çok ergen geldi bana davranışlarınız.

iyide siz gitseydiniz başka odada kalmayacakmıydı kız?
hani oda parasından tasarruf desem zaten 3 ünüz kalmayaxaktınız herhalde
Ben gitseydim başka apart bakacaklarmış.gitmeyince o apartı bulmuşlar ve 2 odalı çift kişilik yataklı bir apartmış buldukları.böyle olunca kızla sevgilim için aynı yatağı düşünmüşler.ne kızdan ne sevgilimden saçmalamayın gibi nir mesaj yazan da olmamış.Ama sevgilim espri ya o dedi inandırıcı değil

Lafını etmedim ki ben kötü de olsa ailem.aileniz destek beklememiş kendine çalışmışsın dediniz.ben de destek beklemediler durumları iyi ama destek oldum tek kendime çalşmadım dedim.Lafını etmedim onlar ailem sonuçta

O bahsettiğiniz şeye destek bile demiyoruz ki biz. İnsan yaşadığı eve alışveriş yapar, fatura öder. O evde yiyip içiyor, duş alıyor, tv izliyorsunuz. Üç kuruşluk alışverişi destek olarak görmemeli 30 yaşında bir kadın. Yaşıtlarınız ev geçindiriyor, çocuk büyütüyor.

Baska bir kadinla ayni yatakta tatil yapmayi planlayan adamdan sevgilim diye bahsetmeyin ya...

Ailenizle isler yolunda gitmedigi icin denize düsüp yilana sarilmissiniz. Yapmayin.
O mesajı gördükten sonra ben de kendime yediremiyorum sevgilim demeyi.Ve evet galiba ben yılana sarılıyorum galiba.Nerden tutsam elimde kalıyor.Ama ona göre bunlar normal şeyler tatil planı olsun bu espri olsun hepsi normal.Ben diğer kadınlar ne düşünürdü diye öğrenmek istedim çünkü artık kendimi suçluyorum ben mi abartıyorum dediği gbi diye

Ailem istemiyor daha fazlasını.çeyiz yap kendine diyorlar.Evli olsam ben de ev geçindirecektim ben de çocuk büyütecektim.İsteseler daha çok yardım da yaparım ailem benim iyi de olsa kötü de olsa

Ailem istemiyor daha fazlasını.çeyiz yap kendine diyorlar.Evli olsam ben de ev geçindirecektim ben de çocuk büyütecektim.İsteseler daha çok yardım da yaparım ailem benim iyi de olsa kötü de olsa
Tamam işte ben de onu diyorum ben de. Aileniz sizden destek beklememiş, kendiniz için birikim yapabilmişsiniz. Siz buna itiraz ettiniz hayır destek oldum diye. Ailenizin beklediği bir şey yokmuş, her normal insan gibi eve giderken iki ekmek bi yoğurt almışsınız alt tarafı.

Her neyse bu yaşadıklarınız size ders olur umarım. Ailenizi elin adamlarının ağzına sakız etmezsiniz bundan sonra. Bu elin adamı kocanız dahi olsa yapmayın bunu. Tek zarar gören siz olursunuz eninde sonunda.

Son cümleniz kilit noktanız. Size gelince hayır kendisine gelince evet diyenlerden. Sebebi ne, size güvenip çevreye güvenmemesi mi? Siz bilirsiniz ama hayatınızı bu insanla mahvetmeye değer mi gerçekten? Değer görmediğiniz bir ilişkiyi sürdürmek istediğinize emin misiniz? Yoksa yaşım geldi geçiyor, artık bir yuva kurmak istiyorum ayrı evim olsun eşim olsun istiyorum düşüncelerinden dolayı mı ayrılmak istemiyorsunuz? İlişkinizi bilmiyorum ama sadece iki mesajdaki yazdıklarınıza bakarak bu insanın size değer vermediğini düşünüyorum. İlişkide çifte standart var. Ona gelince siz laf edince ağzına geleni saymış ama siz böyle şeyler yapsanız müsade etmez hoşlanmazmış. Daha sevgiliyken böyle saygısız olan adam aynı evin içine girdiğinizde size yalnızlık yaşatır. O kurmak istediğiniz yuva görünürde belki iki kişilik olur ama kendinizi yalnız hissettiğinizde, değersiz hissettiğinizde mutlu olacak mısınız?
Oturup bence iyice düşünün. Kimse size ayrıl veya devam et diyemez. Ama yalnız kalma korkunuz, evlenme isteğiniz, hayat endişelerinizi bir kenara bırakıp mantığınızla biraz muhasebe edin. Bu adam bana gerçekten değer veriyor mu? Bana saygı duyuyor mu? Haksızken haksızlığını kabul ediyor mu? Beni mutlu ediyor mu? Bunları kendinize sorun. Umarım kendi hayatınız için doğru kararı verirsiniz.

Ben size itiraz etmedim ki.şu şu fatutaları sen öde dediler 15 günlük mutfak alışverişini den yap dedler ayda.kalanını çeyiz yap evleneceksin kuzeninle dediler ben de ailemi kırmamak adına dediklerini yaptım.alt tarafı yoğurt ekmek al deseler yoğurt ekmek alır hepsini kendime ayırırdım.ailem onlar benim paranın lafını etmedim hiç babam ben senden razıyım der bazen arada.O bile yeter

Ah ah şu insanları sevgiliye kötülerken hiç mi vicdanınız sızlamadı?

Biliyor musunuz hep aynı şeyleri düşünüyorum sizin dediklerinizle.Değer vermek bu demek değil çünkü.Yatak esprisi yaptırmaz değer veren biri.Bu bile bana yetti.Üstelik kızın sürekli arayıp canım gece kahve içmeye çıkalım 1 haftada tatil yapcaz demesi.Bana asla müsaade etmezdi asla.Ben de istemezdim böyle bir olayı kendim için.Yaşım geçiyor değil de temiz bir sevgi olur ya öyle seviyordum gerçekten ama içimdeki o sevgiyi öldürdü.Kimse hayatını böyle biriyle birleştirmek istemez mantıklı olan kimse.Buradaki kadınlar da benim gibi mi düşünüyor diye sordum ve evet çoğu benim gibi düşünüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…