tatil mevzusu:'(

"Annesi komple verince kopucaz" cümlesine takıldım ben de.. Haklısınız...

ben eşinin , bu kadıncagınızı yabancı bırı gıbı gordugunu dusunmuyorum
bende esıme cocuk oyuncak ıstedı bakmadın ılgılenmedın ne bılım konusmadın derdım , demeye hakkım var . bunun altında neden sorumsuz dıye anıyorsunuzkı cok bahsetmek ıstemıyorum ama ben gecelerı asla kalkmıyorum cocukla ılgılenen kısı her zaman esım 2 senedır bu boyle . o zaman bende sorumsuzun onde gıdenıyım
sız hepınız dısarıdan sıfırdan yorum yapabılırsınız ama bende bu kadının kocası yerıneyım cocugu olup bekar bırıyle evlılık yaptım . yanlıs anladıgı neredeyse hıcbırseyı bız yasamadık

"Annesi komple verince kopucaz" cümlesine takıldım ben de.. Haklısınız...
çocucugu ortak bır nokta gıbı gormuyor
tamamen dusmen benımsemıs ve o cocukla yarısıyor dıye dusunuyorum.
kendısı cocuk dogurdugunda ıse lohusa depresonu ve alacagı verecegı kılolardan dolayı sanırım bıterler kendılerı.

evet eşimin yavrusu olduğunu biliyordum..ama eşime eş değil köle olacağımı bilmiyordum...eger beni gerçekten anlasaydiniz niye böyle sert ettiğim için beni yargilamazdiniz ben asla kötü biri degilm çocuğu çok seviyrm ama evliligimin tadını çıkarmak istiyrm

Başbaşa tatile çıkmak istemenizin en doğal hakkınız olduğunu düşünüyorum kesinlikle.

Yani bunu kendi çocuğunuz olsa dahi isteyebilirsiniz. İnsan tatile gittiğinde bütün sorumluluklarını bir haftalığını da olsa bir kenarea bırakıp kafasını dinlemek, ruhunu vücudunu dinlendirmek istiyor. Ve dediğiniz gibi çocuk ile gittiğinizde yapmak istediğiniz bir çok aktivite yapılamayacak, yorgunluk aynı kalacak ve istemeyerek bunu yaptığınız için sinirleneceksiniz..

Eşinize durumu izah edebilirsiniz bence. " Benim tek isteğim bu tatili seninle başbaşa geçirebilmek, başbaşa olalım gece dışarı çıkalım şunu yapalım bunu yapalım gibi yapmak istediklerinizi anlatabilirsiniz. Çocukla ilgili kısmı da es geçmeyin tabi... Senin çocuğun benim de çocuğum her zaman bakarım, ilgilenirim benim için asla dert değil ama bu kısıtlı zamanı başbaşa geçirmek istiyorum deyin..

Anlaşılmayacak birşey yok anlar ve tartışmasız çözersiniz umarım...

Bu çocuğun velisi annesi hanımefendi ve yeni eş çocukla ilgilenmek zorunda değil. Babası o kadar meraklıysa ikide bir eşinin üstüne atmayacak.

Canım ben diğer konularınıda takip ettim ve sana sonuna kadar hak veriyorum. Yaşına göre üstlendiğin sorumluluk çok fazla..benimde 4,5 yaşında iki kızım var bazen kendi çocuğuma toleransım kalmıyor ki oldukça akıllı ve laftan anlayan çocuklar ama yinede çocuk işte...şimdi biz her sene tatile gideriz onlarla tabiki zevkli ama eşinle başbaşa yaptığın tatil gibi asla olmaz...yani bir nevi aslında biz onlar için tatile gidiyoruz...öyle güneşe uzanayım kitabımı okuyayım hayal....yok çişi gelir yok kakası gelir, tabiki karnı acıkır, bir miktar canı sıkılır, havuz deniz hiç şakaya gelmez bide benim iki tane velhasıl ben genelde Şeklinde dolaşıyorum...ama burda benim asıl dikkatimi çeken bu çocuğun öz annesinin gamsızlığı...bak eminim çok iyi kalpli birisindir ama ben asla çocuğumu sizinle tatile göndermezdim neden mi çünkü sizin tatilde duyacağınız rahatsızlığı tahmin eder ve bunu çocuğuma yansıtmanızdan korkardım...çözümüde ,kendim alır çocuğumu tatile giderdim...bence bilinçli yapılıyor sırf sizin rahatınız kaçsın diye...ne diyelim Allah yardımcınız olsun... Yaşınız genç önününüzde uzun yıllar var bence gerçekten size biraz huzur gerek....

amin arkadaşım allah razı olsun

Bu çocuğun velisi annesi hanımefendi ve yeni eş çocukla ilgilenmek zorunda değil. Babası o kadar meraklıysa ikide bir eşinin üstüne atmayacak.
Ya anlamıyorum hanımlar,evlilik bu yani,eşinin çocuğu oyuncak istemiş vermemiş eşi de niye vermedin demiş konu sahibi de vermek zorundamıyım diyor,saçmalık bu..Olan çocuğa olcak haftanın 3-4 günü kötü geçecek..

ben anlamıyorumkı
cocuk varken neyı yapamıyorsunuz? hakketten merak edıyorum sıze laf sokusturmak ıcın degıl
neden evlılıgın tadını cıkaramıyorsunuz ve neden kölesiniz ?

benımde cocugumun velısı benım
tıkandıgınız noktada sidik yarıştırmak ise kadın durmasın ayrılsın cunku asla haklılık payı gıbı bır durum soz konusu degıl.
ılgılenmek zorunda degıl , evet bu nıyetteyse gercekten evlenmemelıydı bu adamla

hanımefendi ben çocuğu istemesem alıp bakmam..çocuğa iyi şeyler öğretmeye çalışmam babasıyla zaman geçirmesi için ortam saglmamm..çocuk komple bizde kalsa iyice Polaris çünkü çocuk durmuyor ben bağırınca hatalı oluyrm dışsal çocuğun oyuncağı oliyorm bende bir insanım degil mi ...çocuk oyuncak için ağladı diye eşimin bana alışveriş merkezi içinde insanların arasında çocuk gibi azarlamaya hakkı yok

Valla arkadasim haklisin
Bir kere cocugun acil cocuk psikologuna goturulmesi gerekiyor. Fiziksel bir hastaligi felan da olabilir oz annesi yeme icme sorunlarindan nasil rahat ediyor vicdani anlamadim yani .
Annenin cocugu olursa yanda goturulen sorun olmaz ama yasina ragmen yeme icme bosaltim sorunu olan bir cocugu annesi velayetini size vermek istiyor. Sen yarin birgun dogum yapsan bu cocuk size gun yuzu gostermez soyliyeyim. Esinin yapmasi gerekenleri sen yapiyorsun esinin tabi isine gelir. En basindan bu sorunu baska turlu yaklassaydin sorumluluklarini babasi yapacak sekilde.
Bu kadar emeginde gozukmeyecek anlatabiliyor mutum benim annemin kiymeti bilinmedi cunku. Ya gotur oyle bi duruma getir ki nerdeyse bisey ile ilgilenme haa desin bu velayeti biz alirsak bakmayacak oglu diye dusundurmen lazim . Yarin bigun seni de cocugunu da bezdirir bu cocuk ben yasadim bunlari uyarmadi deme.

tabiki onun yavrusu benimde yavrum ınş anlar beni

bişi deme eşine aklından geçenleri bir bir uygula ağlarsa kitabınla ağzına çarp yine susmazsa çorapla tıka....
hey allahım vicdansızlıkta son nokta ......

Bence sizin tıkandığınız nokta da velayet. Evlenirken velayeti babada olsaydı derdik ki sen baştan kabul etmişsin çocuğu ortada rezil etme. Ama öyle değil adam evlenmeden önce kırk takla atmış çocuk annesinde kalıyor nolur evlen benimle diye. Şimdi ne olmuş hak mı yani bu kıza yapılan?

Tamam haksızlık olabilir ben babayı da pek masum görmüyorum zaten ama çocuğa yazık değil mi ? Pinpon topu gibi olmuş ortada... Üstelik anne baba boşanmış onun travması da var çocukta yani o huysuzluklarının kaynağı bu olabilir.

valla bunları daha önce evlenmiş çocuklu bi adamla evlenirken 2 kez düşünecektiniz.... çocuğun suçu ne burada.....bu adam çöpsüz üzüm değil bunu bilmiyormuydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…