• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil nedir?

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
13 yıllık evliyim. Eşim de ben de öğretmeniz.Farklı memleketlerdeniz.Balayına gitmedik. Hiç tatile de gitmedik. 2 ay yaz tatilinin 1 ayı eşimin memleketindeyiz.15 tatilde de öyle. Benim ailem yanımda. Dolayısıyla benim memleketime 10 gün gidiyoruz.Asıl sorun şu ki ben hiç tatile gitmedim. Hayatımda hiç otelde,öğretmen evinde kalmadım.O kadar gezip görmek istediğim yer var ki.Ama eşimin ilgisini çekmiyormuş. O kadar seçenek sunuyorum, hepsine bahane buluyor. Bilmediğimiz yere gidip tatil diye rezil mi olalım diyor. Tur diyorum, herşeyi ben ayarlıyorum yine bir bahane Maddi sıkıntı da yok.Kendim gitsem tek başına sıkıcı. Ayrıca ben onunla gitmek istiyorum.

Ya yaptım ama gerçekten ayarlamadım. Nabız yoklama şeklinde...... Tir git kendin, gidişin olsun da dönüşün olmasın inşallah şeklinde çok hoş teşekkür sözcükleri ile karşılaştım

Durumu iyi olup hele ki sizin gibi çift memur maaşlı olup harcamasını bilmeyenlere çok kızıyorum. Para var, zaman var ama değerlendiremedikten sonra ne işe yarar ki? Biz hafta sonu bile zevkine basıp gidiyoruz, param oldukça da bunu hep yaparım. O parayı kazanmak için o kadar cabaladiysam sefasini da surerim.

Durumu iyi olup hele ki sizin gibi çift memur maaşlı olup harcamasını bilmeyenlere çok kızıyorum. Para var, zaman var ama değerlendiremedikten sonra ne işe yarar ki? Biz hafta sonu bile zevkine basıp gidiyoruz, param oldukça da bunu hep yaparım. O parayı kazanmak için o kadar cabaladiysam sefasini da surerim.

Aynen benim abimler de öyle. Çift maaşlılar ama yaşamayı bilmiyorlar. Tatile gitmezler, doğru dürüst giyinip, gezmezler. Ne yapacaklarsa parayı? :D Böyle böyle yaşlandılar.

Benim eşim tek maaşlı ama evini de aldı,tatilimizi de eksik etmedi. Eğer yaşama sevinci yoksa para da boş.

Ya yaptım ama gerçekten ayarlamadım. Nabız yoklama şeklinde...... Tir git kendin, gidişin olsun da dönüşün olmasın inşallah şeklinde çok hoş teşekkür sözcükleri ile karşılaştım
Ama böyle bir cümleyi bir eş diğerine söyleyemez söylememeli :(

Eşinizle gitmek istemeniz çok normal tek basıma gideceksem nite evlendim diyor insan haklisin ama bir ömür beklemekte eziyet sana değişeceğini sanmıyorum. Bence tek başına git hic eğlenmeden bile çok eğlenmiş gibi yap. Bazı zaman umursamamak karşı tarafı harekete geciriyor

Ne ağzı pis bir kocan varmış :110: ben olsam 10000 kere giderdim tek başıma , sırf inadımdan. Bırak git , tek de gayet güzel olur turlar. Tek giden bir sürü insan var tanış kaynaş illa tanıyıp da gitmeye gerek Yok bence

Para harcamakla ilgisi yok ki.Zaten maşallah yaylaya giderken bir tatil parası harcıyoruz. Neticede ailesi, helal hoş olsun. Ben öyle tatil köyüne gidelim, oturalım da demiyorum. Şöyle anlatayım Trabzon Sümela Manastırına 150 km uzaktayız 13 yıldır ve Uzungöle ve Ayder Yaylasına ama hiç görmedik. Ben her yıl yalvarıyorum.

İkiniz de haklısınız ancak birbirinize pek uygun değilsiniz, en azından bu konuda.

İstemediği bir tatile gelmek eşinizi mutsuz edecek, bunu size yansıtacak ve tatiliniz zehir olacak. Öte yandan siz tatile gitmek isterken neden bunu yapamayasınız?

Diğer yönleri sizi rahatsız etmiyorsa bu konuda onu zorlamayın, kendiniz gidin ya da bir arkadaşınızla gidin.

Yer hiç farketmez. Deniz de istemem.Gap,Kapadokya,İstanbul, Çanakkale hepsi olur. Asıl hayalim bi kere Alaçatıyı görmek. Aslında beni sevindirmek çok kolay işte

İkiniz de haklısınız ancak birbirinize pek uygun değilsiniz, en azından bu konuda.

İstemediği bir tatile gelmek eşinizi mutsuz edecek, bunu size yansıtacak ve tatiliniz zehir olacak. Öte yandan siz tatile gitmek isterken neden bunu yapamayasınız?

Diğer yönleri sizi rahatsız etmiyorsa bu konuda onu zorlamayın, kendiniz gidin ya da bir arkadaşınızla gidin.
Orası kesin. Çok zorlasam gider belki ama ben bin pişman olurum heralde

Back
X