Tatilde daha cok yorulmak

Telefonlarini bile acmiyorlar bazen esimin. Kapanma donemlerinde hafta ici calisiyorduk.hafta sonlari da yasak var diye gelemedik 2-3 ay. Olsek kalsak haberiniz olmucak diye kustuler.
aman küssün daha iyi senin istedigin de bu olmalı sırf bu yuzden kocan kavgada cıkarıyosa et nasılsa huzursuzsun birazda kocan huzursuz olsun kadınlar böyle kendinden fedakarlık ettikce yaranıcagını sanıyo ama tam tersi o yuzden o kavgayı et ipi bi kere koparmalısın yoksa genc yasya millet kocasını fıldır fıldır parmagında oynatırken sen kaynanana gidersin cekilcek dert degill

Insallah biz de o kivama gelebiliriz. Esimin soyleyecegi yok. Ben yavastan soylesem iyi olacak
7 sene olmus yaaa aynısını yasıyorsun sen köle olmaya alısmıssın böyle kadınlara hic acımıcaksın uzuldum ama aadına hala yok kocam kavga cıkarırı anası arar engelle gitsin ya anasını danasını kır 3 5 bardak bi kavga kocayala yap antalyada bodrumda tatili gel senin anan icin 2 ay harcayamam desenen

Şimdiye kadar bu durumdan rahatsız olduğunuzu dillendirmediyseniz ve dillendirmeyecekseniz, yorulmaya devam edersiniz. Bari bir ayınızı evinizde geçirin, yazık yahu.

2014 yılındada aynı konuyu açmışsınız. Gerçekten anlamıyorum okumuş meslek sahibi olmuş bir insan hayır demeyi nasıl öğrenemez bunca yıldır.
Öğretmenim demişsiniz. Siz daha kendi hayatınızı bile yönetemiyorsunuz çocuklara nasıl öğütler veriyorsunuz gelişimleri adına?
Birey olmayı, kendine saygı duymayı, hayır diyebilmeyi kendiniz bile bilmiyorsunuz ki

Alakasız olacak ama okurken yine niye evlenemiyorum belli dedim.. Anam danam, tatilde köye giderim, anama giderim, anama gelinlik yap hizmet yap diyen elemanlardam fersah fersah kaçıyorum ondan🙈

Bu yaz 2 hafta Antalya, 1 ay Seferihisar yaptım peşime takılacak herif varsa peşimden gelir istemeyen anasının köyüne döner Fadime in düğününde halay çeker😂

Eşiniz giderse gitsin, siz de tatile otele vınlayın bence

Yaz sıcağında Çeşme bodrum akmak varken hiç KV zırıltısı çekemem
saka gibi kadınlar kendine hic acımıyor yaa bide 7 senedir bunu yasıyomus hani evlilk ilk zamanları insan kör olur 1 sene 3 sene eeee yeter artık demesi lazımdı bide annemdeyken kaynana arıcak pehhhh

valla senelerdir o ipi iyiki kopardım kaynanamın numrasını bile bilmem ogluyla konussun yeter ben ne konuscam iyi olsaydıda bu kadar mesafiy koymasaydım

Alakasız olacak ama okurken yine niye evlenemiyorum belli dedim.. Anam danam, tatilde köye giderim, anama giderim, anama gelinlik yap hizmet yap diyen elemanlardam fersah fersah kaçıyorum ondan🙈

Bu yaz 2 hafta Antalya, 1 ay Seferihisar yaptım peşime takılacak herif varsa peşimden gelir istemeyen anasının köyüne döner Fadime in düğününde halay çeker😂
amannn zaten böyle kocayla evlencegime misss gibi bekar turlara katıl bin kat daha iyi

bak bi öz elestiri yapıcam yasıtlarımın cogu 2 ci cocugu yaptı ben daha 1 ini bile yapmadım kocayı biliyon zaten kafama uymuyo ergec bosanıcam

ama bizim millet yasım gecer yap 1 tane kaynanam cok istedi yap bitane annem babam torun istedi yap bidaha manyak bu millet valla

hepsinin gözü altı mor cökmüsler diyemezsin 34 35 bi arkadasım var oda 2 kere nisan attı gecenlerde diyo bizim kızlara ne olmus yaa bi sen bi ben böyle rahat kaldık taklıyoruz hepsi cökmüs ruhunu satmıslar sanki diyo genc yasta al bütün sprumlulugu cocuga 24 saat uykusuz kendin bak ne oldu ben anne olmak istedim eee cek o zaman banane

amannn zaten böyle kocayla evlencegime misss gibi bekar turlara katıl bin kat daha iyi

bak bi öz elestiri yapıcam yasıtlarımın cogu 2 ci cocugu yaptı ben daha 1 ini bile yapmadım kocayı biliyon zaten kafama uymuyo ergec bosanıcam

ama bizim millet yasım gecer yap 1 tane kaynanam cok istedi yap bitane annem babam torun istedi yap bidaha manyak bu millet valla

hepsinin gözü altı mor cökmüsler diyemezsin 34 35 bi arkadasım var oda 2 kere nisan attı gecenlerde diyo bizim kızlara ne olmus yaa bi sen bi ben böyle rahat kaldık taklıyoruz hepsi cökmüs ruhunu satmıslar sanki diyo genc yasta al bütün sprumlulugu cocuga 24 saat uykusuz kendin bak ne oldu ben anne olmak istedim eee cek o zaman banane
Helal olsun çok iyi yazmıssınız. Benım içimde de zerre çocuk istegi yok. Bende gezmek hayatımı yaşamak ve kendımı gelıstırmek ıstıyorum. Ayrıca çocuktan sonra olan nasıhatları dınleyecek enerjı yok bende, sabırda yok.

Benim kız arkadaşım evlenır evlenmez 2tane yaptı. 6 senedır adam gibi sokaga çıkmaz. Kocası alır kankılerını denıze, yemege gıder. Bu hep evde.Hayat enerjısı bitmiş, 100 kilo oldu. Kendini yemege verdi ve çok mutsuz.

Çevremdekiler 3 çocuk yapmış. Çocuklar arsız, akşama kadar sokakta. Tek maaşa kıtkanaat geçiniyorlar. Çocukları zapt edemiyor. Ama halaaa tavsıye verıyor.

Genelde benimde gördüğüm evliler çökmüş hep. Aynı yaştayız ama en az 5 yaş daha büyük duruyorlar.

Bana herkes 25 gibi falan duruyorsun diyor. 30 um. Eşim 35.O yaşını gösteriyor. Evlenınce kilo almaya başladı, saçlarda gitmeye başladı. Onu yaşlandırıp kendim genç olmayı planlıyorum🤣🥰🥰

Butun 2 ayi 10 gun orda 10 orda ailelerin yaninda gecirmek zorunda degilsiniz. Dinlenecegiz diyin. Kendini stressten kabartacak kadar bir seye hayir diyememekte bir garip.

Aileler de hakli insan çocuğunu torununu görmek ister. Ben bu konularda sert asla değilim. Ve uzakta olanlar şanslı bana gore , bir de yılda bi gideceksiniz onda da sorun yapmayın .

Önemli olan hiç-bir şeyin cılkını çıkarmamak

Koskoca 2 ay 10 gün zamanınız var .
Bu uzun bir süre

Mesela 15 gün kendi ailenizde
15 gün kayınvalıde de kalırsanız geri kalan zaman da az degil.

Denge sağlanmazsa
Düzen oturmazsa sorunlu evlilikler oluyor böyle. Tavrınızı koyup ailelerde kalma zamanlarını ayarlayın

Son düzenleme:

Cherrycan sana öyle adamlar gelmez. Gelse de geldiği gibi gider😂 Anlarsın zaten.
Küçük bir anektod: Evlenmeden önce beni bir elemanla tanistirmislardi. Yazisiyoruz o arada da kuzenlerim bende. Baya gırgır şamata yabancı dizi izleyip gırgır yapıyoruz. Neyse; ben hiç böyle açıklayıcı yazmadım. Akrabalar bizde dedim. Gelen cevap; e tabii siz de evin kızı olarak onlara hizmet ediyorsunuzdur. O an bitirdim konuşmayı. İlla ki ipucu veriyorlar. Önemli olan o ipuçlarını okumak.

2014 yılındada aynı konuyu açmışsınız. Gerçekten anlamıyorum okumuş meslek sahibi olmuş bir insan hayır demeyi nasıl öğrenemez bunca yıldır.
Öğretmenim demişsiniz. Siz daha kendi hayatınızı bile yönetemiyorsunuz çocuklara nasıl öğütler veriyorsunuz gelişimleri adına?
Birey olmayı, kendine saygı duymayı, hayır diyebilmeyi kendiniz bile bilmiyorsunuz ki

Bu tarz konularin sahipleri genelde ogretmen cikiyor, ben sasirmayi birakali çok oldu. 😁

Şu meslekte olunursa şu karakterdedir diyemiyorum
Bazi seyler meslekle, calismakla olmuyor sadece. İnsanin işi başkadir, özel hayati başkadir ama niyeyse boyle konularda ogretmen çok cikiyor nedenini bilemiyorum. 🙄
Konuyu sabote etmek istemiyorum ama sizinle aynı şeyler dikkatimizi çekmiş. Acaba daha sabırlı oldukları için mi? Ya da toplumdaki amaaan zaten yarım gün çalışıyorlar algısı yüzünden daha ataerkil zihniyette ki insanlar mı denk geliyor?

Konuyu sabote etmek istemiyorum ama sizinle aynı şeyler dikkatimizi çekmiş. Acaba daha sabırlı oldukları için mi? Ya da toplumdaki amaaan zaten yarım gün çalışıyorlar algısı yüzünden daha ataerkil zihniyette ki insanlar mı denk geliyor?

Tabi ki hem ev kadini olur hem calisir hem cocuga bakar tatilleri de cok diye boyle insanlarin ilk istedikleri eş oluyorlar ama kadinlar bu kadar pasif olmasa etrafina ne kadar ataerkil toplasanda oyle biriyle evlilik gerceklesmezdi.

Bu kafadaki erkekler söz geciremeyecegi kadindan koşarak kaciyorlar zaten evlenmezler. 😬😬

Tabi ki hem ev kadini olur hem calisir hem cocuga bakar tatilleri de cok diye boyle insanlarin ilk istedikleri eş oluyorlar ama kadinlar bu kadar pasif olmasa etrafina ne kadar ataerkil toplasanda oyle biriyle evlilik gerceklesmezdi.

Bu kafadaki erkekler söz geciremeyecegi kadindan koşarak kaciyorlar zaten evlenmezler. 😬😬
Hem de nasıl kaçıyorlar 😂

Back
X