Tatilde daha cok yorulmak

Alakasız olacak ama okurken yine niye evlenemiyorum belli dedim.. Anam danam, tatilde köye giderim, anama giderim, anama gelinlik yap hizmet yap diyen elemanlardam fersah fersah kaçıyorum ondan🙈

Bu yaz 2 hafta Antalya, 1 ay Seferihisar yaptım peşime takılacak herif varsa peşimden gelir istemeyen anasının köyüne döner Fadime in düğününde halay çeker😂
Cherry benim birader de hala bekâr biliyo musun?:KK36:

Konuyu sabote etmek istemiyorum ama sizinle aynı şeyler dikkatimizi çekmiş. Acaba daha sabırlı oldukları için mi? Ya da toplumdaki amaaan zaten yarım gün çalışıyorlar algısı yüzünden daha ataerkil zihniyette ki insanlar mı denk geliyor?

Şöyle ki bence daha yumuşak huylu kızlar evlenince az çalışayım ev işi yapayım çocuk bakayım şeklinde eğitim fakültesine gidiyor. Daha geleneksel KVler de kız ararken🤦‍♀️ bu kriterlere bakıyor zaten. Fazla ses etmesin, evde zaman geçirsin şeklinde. Yoksam eğitim fakültesinde kimsenin beynine çip koymuyorlar😂

Senin kardeş mi vardı kız, özelden başvuruları topluyorum özele gel😊😂
Aşkolsun geçen yıl anlaşmıştık, en sevdiğin gorumcen ben olacaktım, ne çabuk unuttun:KK61:

Şöyle ki bence daha yumuşak huylu kızlar evlenince az çalışayım ev işi yapayım çocuk bakayım şeklinde eğitim fakültesine gidiyor. Daha geleneksel KVler de kız ararken🤦‍♀️ bu kriterlere bakıyor zaten. Fazla ses etmesin, evde zaman geçirsin şeklinde. Yoksam eğitim fakültesinde kimsenin beynine çip koymuyorlar😂
Güzel bir bakış açısı olmuş ☺️ Zaten Türk ailelerinde gelenektir ya; aman kızım öğretmenlik seç. Kadın için en ideal meslek. Neden ideal acaba? Kime göre?

Insallah biz de o kivama gelebiliriz. Esimin soyleyecegi yok. Ben yavastan soylesem iyi olacak
Sizin sorununuz ne kayınvalide ne eşinizin memleketine gitmek. Sorununuz eşinizle. Sizin isteğinize , talebinizi saygı duymaması . Hani diyorsunuz kayinvalide ağlar , eşim üzülür. Siz zaten üzülüyorsunuz, eşiniz bunu düşünmüyor mu?. Eşiniz bu saatten sonra değişmez , sizin artık sopayı elinize almanız lazım, siz kendinizi ezdirmekten aman o üzülür , bu ağlar diye diye yaz tatillerinden memlekete gitmekten nefret eder olmuşsunuz. Ya bu duruma katlanmaya devam edeceksiniz ya da artık sizinde insan olduğunuzu eşinizin kabul etmesini sağlayacaksınız. Aman kavga olmasın aman üzülmesinler dediniz de ne oldu , çok mu sevdiler , çok mu savgi duydular. B

İyi de hata sizde
En baştan 2 şer gün atıyorum maksimum 5 gün gidin birine,diğerine de şu tarihte geliriz diyin,kalan günlerde de ailece ne yapmak istiyorsanız,kendi evinizde kalarak değerlendirin.
Arayıp ne zaman geliyorsunuz diyen olursa şayet şu tarihte geleceğimizi söylemiştim diyip geçin.
Kalın diye ısrar eden olursa da açık açık söyleyin,kalan zamanı aile içinde birşeyler yaparak değerlendireceğiz diye.
Kimsede gidip 10 gün kalmam şahsen,kalamam,hele ki çocukla. İnsanın kendi evi,kendi düzeni gibi olmaz ki.

Cherrycan sana öyle adamlar gelmez. Gelse de geldiği gibi gider😂 Anlarsın zaten.
Küçük bir anektod: Evlenmeden önce beni bir elemanla tanistirmislardi. Yazisiyoruz o arada da kuzenlerim bende. Baya gırgır şamata yabancı dizi izleyip gırgır yapıyoruz. Neyse; ben hiç böyle açıklayıcı yazmadım. Akrabalar bizde dedim. Gelen cevap; e tabii siz de evin kızı olarak onlara hizmet ediyorsunuzdur. O an bitirdim konuşmayı. İlla ki ipucu veriyorlar. Önemli olan o ipuçlarını okumak.
ayyyy varosss anla yani demekki onlarda kadın kız ne gözüyle bakıyoo iyi tespit

Güzel bir bakış açısı olmuş ☺️ Zaten Türk ailelerinde gelenektir ya; aman kızım öğretmenlik seç. Kadın için en ideal meslek. Neden ideal acaba? Kime göre?
ayyy bide bunun kız babası olan versiyonu benim babam da var kardesim ögretmen hep dedi ögretmenle evlensin kafasında baska meslek olmazmıs kardesimin esini kabul edene kadar bin takla attı :)) tabiki esi ögretmen degilll

ayyy bide bunun kız babası olan versiyonu benim babam da var kardesim ögretmen hep dedi ögretmenle evlensin kafasında baska meslek olmazmıs kardesimin esini kabul edene kadar bin takla attı :)) tabiki esi ögretmen degilll
Maaşları iyi olur falan diye düşünmüştür.

Annenize Tatilin ilk haftası pzt geleceğiz cuma döneceğiz kayınvalidenize de cumartesi gelip cuma döneceğiz deseniz sorun biter bence

Diğer zamanlar program yaptık diyip geçin

Bir cinnet her seyi çözüyor tatlım. Ben artık ne zaman ne kadar istersem o kadar gidiyorum. İçtiğimin suyun bardağını bile kaldırmıyorum. Bazen dokunduruyorlar hiç oralı olmayıp valla tatilde çalışmıyorum ben yoksa yapardım diyorum. Ağırlayamayacaklarsa çağırıp durmasınlar değil mi 🤷‍♀️
İçtiğiniz suyun bardağını keşke kaldırsanız..olsun sürekli çağırsalarda siz kasıtlı olarak öyle yapmayın.

Back
X