- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
-
konu sahibi havuzdan kaptım yazmıs en son bakın mesajlarına isterseniz karsı taraf hasta değil sonucta nasıl oluyor hasta olmayan biri bulastırmazNiye kurtarsın yakasını. Pislik bir hastalık bulaştırmış. Birliktelik yaşamadan önce bilmiyor muydu konu sahibinin huyunu.
Konu sahibi hatalı da olsa bazı konularda bu sahisi masum kılmaz.
Paranız yoksa tatile çıkmayın öyle 5 para etmez ne olduğu belirsiz adi oteller de kalırsanız size her türlü pislik mikrop bakteri bulaşır.Evet ama ben kan sonuçlarına tanıya baktım temizdi bakın havuzda barınamaz bu virüs diyorlar ama ben bir kere kız arkadaşımlanbir otelde kaldım o da hayat kadınları falan gelip kalıyormış galiba sonradan anladık havuz o kadar pistiki anlatamam girenlere bikini bile yoktu ıy ordan olabilir mi
Ben gerçekten nişanlı olduklarını da düşünmüyorm. Zaten bu tarz açılan konularda genelde hep nişanlı olurlar. Çünkü kimse sorgulamasın zaten evlenicez gibisinden. Hep nişanlı olurlar zaten snra bişy olur ayrılırlar kız da hamile miyim diye korkar. Buda hastalık bulaşms şekli. Gerçi adamdan da bulaştıgı kesin değil. Bir sürü sey attı ortaya ama ne oldugu belli değil.kusura bakmayın ama (eski) nişanlınız haklı.eski konunuzu da biliyorum ve bu yorumu yazıyorum.sizin için olay çocuk oyuncağı, tutarsızsınız.bence karşınızdakinin hayatıyla daha fazla oynamayın bırakın gitsin siz de biraz olgunlaşmadan yeni bir heyecana girişmeyin.
Kadın baya bana göre yalan söylüyor. Bir ton şey attı ortaya yok ordan bulaşmstr yok burdan bulaşmstr yok bilmem ne. Altında başka bişy oldugu ap açık belli.konu sahibi havuzdan kaptım yazmıs en son bakın mesajlarına isterseniz karsı taraf hasta değil sonucta nasıl oluyor hasta olmayan biri bulastırmaz
Sevgilisiyle otel de kalıyorlar diyorsun, doktora gitti sonuçları temiz çıktı diyorsun o zaman bu eski sevgili bulaştırdı sana galiba ne mantıksız cevaplar veriyorsun dediğine bakılırsa adam masum bence sen kendini yokla.Bakın benden önce hiç doktora gitmemiş ben de bu çıkalı 1 ay oldu o da ertesi gün gitti doktora ben de varsa tedavi olayım diyr doktor sen de bir şey yok dedi ben de e nabızdan baktım doğrı söylüyor ama ben ondan başkasıyla birlikte olmadım benden önceki sevdilisi varken arkadaştık biliyorum otelde kalıyorlardı anlatabildim mi
konu sahibi havuzdan kaptım yazmıs en son bakın mesajlarına isterseniz karsı taraf hasta değil sonucta nasıl oluyor hasta olmayan biri bulastırmaz
Ahaha ya vallahi bana bi gülme geldi :)Ürolojiye gitti belki doktor iyi değil anlamadı
Kadın adamdan bulaşmadını söyledi. Siz biraz fazla iyimser bakıyorsunuz maalesef konuya anlıyorm ama kadın deminden beri bir sürü sey anlattı havuzdan bulaşto dedi hastaneye gittik hastalık onda yokms dedi hayat kadınlarnın kaldıgı otele gitmstk ordan bulaştı galiba dedi. Yani ortada aslında asılsz bir şey var
Keyfine bakması neden doğru çok yanlış çok ayıp ettiİyi yapmış. Ben olsam ailemle değil direkt tek başına tatile çıkar keyfime bakardım. Ayrıldıktan sonra o iş bitmiştir. Hala daha ağlamak zirlamak çok zavallica bir davranış. Madem niyetiniz ayrılmak değil trip atmak ilgi istemekti öyle davransaydiniz
Not:eski konunuzu biliyorum
Kesinlikle oyle. Adamda hastalık yok hasteneye birlikte gittik diyor. Sonra yok bana hastalık bulaştırıp gitti diyor. Ben başkasıyla birlikte oldum ama elimin altında o vardı sucu ona yıkmam gerek demiyorda. Hııı birde hayat kadınLarının kaldıgı bir otele gitmişler orda havuza girmişler. Girdikleri havuzda temiz değilmişmiş de hayat kadınları havuza bikinisiz girmişmiş de ordan bulaşmıs olabilirmişmişde....Sevgilisiyle otel de kalıyorlar diyorsun, doktora gitti sonuçları temiz çıktı diyorsun o zaman bu eski sevgili bulaştırdı sana galiba ne mantıksız cevaplar veriyorsun dediğine bakılırsa adam masum bence sen kendini yokla.
Yanlız kadın o e nabızdaki testte baktıktan snra tekrar hastaneye gidip muayne olmuslar. Siz bazı moktaları kaçırıyorsnz galiba. Doktor adama hastalık olmadıgını söylemiş. Bunu doktor da teyit etmiş.Adam hasta değilim değip sıyrılmış. Testleri yapsın...
Erkeklerin testi zor. Bu yüzden ne yaptırıyorlar , ne de doktorlar öyle çabuk bu testi yapıyor.
Ya ne dolandırcam havuzdan geçmesi mümkün değilse ondan geçti ondan başkasıyla sevişmedimBayan adamdan bulaştıgına emin değil. Irtada bence çok başka bişy var. Kimsenin gunahına girmek istemem ama bayan konuyu açtıgından beri laf dolandırıyor. Diğer msjları okudunuz mu bilmiyorm ama şimdi baska yerden bulaştı diyor. Ben pek anlam veremedim söykediklerine.
Demin öyle demiyordun ama ?Ya ne dolandırcam havuzdan geçmesi mümkün değilse ondan geçti ondan başkasıyla sevişmedim
Siğil yok ben de diyor ben ondan başkasıyla ilişkiye girmedim şuan net bir şeu bilmiyorumEvet evet. Olay ortaya çıkalı ne kadar zaman olmuş, tedavi bile başlamış ama daha bir kez beraber kontrole gitmemişler. Adam beraber gidelim demiş ama kadının gönlü yok onla gitmeye. Bunlara hep kaçamak cevap veriyor sorulunca.
Ben de otelde kaldım kaç kez ama hep temiz, düzgün yer araştırdım. Havuza bikinisiz girilen yere kim girer akıl mantık işi mi şimdi bu cevap? Havuzda saç teli görseniz, bulanık olsa vs. girer misiniz ? Ben ayağımı bile sokmam.
Kadının başka karın ağrısı var. Dikkatimi çekti siğil konusuna ısrarla yanıt vermiyor. Verdikleri de çarpık. Adam bir şeylerden şüphelendi de gitti belli ki.
Yav üroloji doktoru baktı belki görmedi baksanıza tanısı erkeklerde zormuş bununSevgilisiyle otel de kalıyorlar diyorsun, doktora gitti sonuçları temiz çıktı diyorsun o zaman bu eski sevgili bulaştırdı sana galiba ne mantıksız cevaplar veriyorsun dediğine bakılırsa adam masum bence sen kendini yokla.
Ya sadece üroloji doktoru baktı demek ki anlaşılmıyor bakın bana yazmış ki öylr bir eve geldim ki hayalimdeki her şey var demiş bu nasıl bir aşağılıklıkKan testiyle erkekteki maalesef hemen belli olmuyor. Aşamaları çok. Onlarda sigil çoğunlukla oluşmuyor.
Hasta olmadığını ancak büyük testlerle öğrenebilir.
Havuzdan kapma ihtimali çok az.
Şimdi günahını almayayım bu meret hastalık umumi tuvaletlerden de bulaşabilir konu sahibi çok tutarsız geldi. Bir birliktelik yaşamadım diyor ben inandım diyelim adam da gerçekten bu HPV virüsü yoksa konu sahibi ne açıklama yapacak çok merak ediyorum.Kesinlikle oyle. Adamda hastalık yok hasteneye birlikte gittik diyor. Sonra yok bana hastalık bulaştırıp gitti diyor. Ben başkasıyla birlikte oldum ama elimin altında o vardı sucu ona yıkmam gerek demiyorda. Hııı birde hayat kadınLarının kaldıgı bir otele gitmişler orda havuza girmişler. Girdikleri havuzda temiz değilmişmiş de hayat kadınları havuza bikinisiz girmişmiş de ordan bulaşmıs olabilirmişmişde....
Hayır onu nerden çıkardınız ben gittim sadece doktora tedavim devam etiii içinYanlız kadın o e nabızdaki testte baktıktan snra tekrar hastaneye gidip muayne olmuslar. Siz bazı moktaları kaçırıyorsnz galiba. Doktor adama hastalık olmadıgını söylemiş. Bunu doktor da teyit etmiş.
Ali kıran baş kesen gibi kadınsın neden sakın olmuyorsun önce iyice emin olsana adamda bütün gerekli tahliller yapılırdı gerçekten emin olunca basardın tekmeyi şimdi ne geçti eline ayrıldın adamdan geri de dönmezse kendi halinde uğraşır durursun hastalığınla ailen öğrenince ne diyeceksin onlara peki.Yav üroloji doktoru baktı belki görmedi baksanıza tanısı erkeklerde zormuş bunun
Siğil yoksa ürolog tanı koyamaz.Yav üroloji doktoru baktı belki görmedi baksanıza tanısı erkeklerde zormuş bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?