- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
-
Arkadasım sen adamı kovmadın mı ? Yuzugu atmadın mı bitirmedin mi ? Adam senin kapıda köpeğin mi ne sanıyorsun sen ? Hala gitmemeliydi diyor beee !!!!!Ama diğer arkadaşların dediği gibi bırakıp tatile gitmemeliydi
Bırakıp gitmek nedir başınızda durup bileklerinizi kolonyayla mı ovalayacak? Gitmiş birkaç gün sonra gelecek.Ama diğer arkadaşların dediği gibi bırakıp tatile gitmemeliydi
Tamam şuan ben tedavi görüyorum zaten ama olmaması lazımdıBırakıp gitmek nedir başınızda durup bileklerinizi kolonyayla mı ovalayacak? Gitmiş birkaç gün sonra gelecek.
Şu anda yanınızda olsa ne olacak mesela?
Tedavi protokolü belli. Jinekologa gidip smear aldırıp HPV testi yaptıracaksınız. Siğiliniz varsa ve doktor uygun bulursa dermatologa gidip siğil tedavisine başlayacaksınız. Smear sonucuna göre de gerekirse başka yerlere yönlendirecekler sizi.
"Bırakıp tatile gitmek" ne bu durumda? Acil hastası değilsiniz, aktif tedavide değilsiniz. Kendinizi bu kadar kurban gibi lanse etmeyin.
Şunu anlamıyorum, adam napacak?Tamam şuan ben tedavi görüyorum zaten ama olmaması lazımdı
Yo etmedi bilmiyor ki vardır yani doktora gidelim gelince dedi olmasa kimden bulaşacak tek onunla birlikte oldum
Adam tedavi olalım demiş, üzülmüş, arkadaş ayrılmış, yapma etme demiş adam, ayrıldıktan sonra tatile gitmiş, arkadaş yüzük attığı adama nasıl tatile gidersin demiş.Boşuna pişman oluyorsunuz konu sahibesi. Tokadı basmakla iyi etmişsiniz. Önce hastalık bulaştır sonra git tatillerde gez iletişimde olucaz de...bu ne pişkinlik bu ne sorumsuzluk?! sizin yerinizde olsam maddi tazminat davası açarım.
O gitmeyince normal doğum yapabilecekmisin?Ama normal doğum yapamıcak mışım bunu söylediğim halde gitti
Ben size tek sey söyleyeyim. Gerçekten eger bu olay dalga gecme amaçlı değilse, Çözdüğüm tek bir sey var. Bu hastalıgı adamın ona bulaştırıp bulaştırmadıgı net değil. Çünkü hanfendi yazms onceden dr gitmiş ve adamda bu hastalık yokms. Ama biraz sıkıstıgı yerde hanfendi bnden önce dr gitmemiş dedi snra gitms hastalık yokms dedi. Snra bnden önceki ilişkisinden bulaşms dedi baya yalan söylüyor acık ve net ben artk baskasından bulaştıgını düşünmeye başladım hanfendiye.Doktora gitti diyorsunuz ama hasta mı bilmiyor diyorsunuz. Doktora gittiyse bunu biliyordur ama size demiyordur. Biraz mantıklı düşünün artık. Nasıl oluyor bilmemek?
Cidden bir algı probleminiz olduğunu düşünmeye başladım. Davranışlarınız da anormal. Evlilik için acele etmeyin.
Bu hastalık sadece cinsel ilişki ile bulaşmıyor. Belki başka bir sebepten oldunuz. Tuvaletten de geçiyor mesela. Otelde birlikte olduysanız pis bir yerse oradan da geçmiş olabilir.
Evet ama ben kan sonuçlarına tanıya baktım temizdi bakın havuzda barınamaz bu virüs diyorlar ama ben bir kere kız arkadaşımlanbir otelde kaldım o da hayat kadınları falan gelip kalıyormış galiba sonradan anladık havuz o kadar pistiki anlatamam girenlere bikini bile yoktu ıy ordan olabilir miDoktora gitti diyorsunuz ama hasta mı bilmiyor diyorsunuz. Doktora gittiyse bunu biliyordur ama size demiyordur. Biraz mantıklı düşünün artık. Nasıl oluyor bilmemek?
Cidden bir algı probleminiz olduğunu düşünmeye başladım. Davranışlarınız da anormal. Evlilik için acele etmeyin.
Bu hastalık sadece cinsel ilişki ile bulaşmıyor. Belki başka bir sebepten oldunuz. Tuvaletten de geçiyor mesela. Otelde birlikte olduysanız pis bir yerse oradan da geçmiş olabilir.
Bakın benden önce hiç doktora gitmemiş ben de bu çıkalı 1 ay oldu o da ertesi gün gitti doktora ben de varsa tedavi olayım diyr doktor sen de bir şey yok dedi ben de e nabızdan baktım doğrı söylüyor ama ben ondan başkasıyla birlikte olmadım benden önceki sevdilisi varken arkadaştık biliyorum otelde kalıyorlardı anlatabildim miBen size tek sey söyleyeyim. Gerçekten eger bu olay dalga gecme amaçlı değilse, Çözdüğüm tek bir sey var. Bu hastalıgı adamın ona bulaştırıp bulaştırmadıgı net değil. Çünkü hanfendi yazms onceden dr gitmiş ve adamda bu hastalık yokms. Ama biraz sıkıstıgı yerde hanfendi bnden önce dr gitmemiş dedi snra gitms hastalık yokms dedi. Snra bnden önceki ilişkisinden bulaşms dedi baya yalan söylüyor acık ve net ben artk baskasından bulaştıgını düşünmeye başladım hanfendiye.
Ordandır ordan. Yuh yaEvet ama ben kan sonuçlarına tanıya baktım temizdi bakın havuzda barınamaz bu virüs diyorlar ama ben bir kere kız arkadaşımlanbir otelde kaldım o da hayat kadınları falan gelip kalıyormış galiba sonradan anladık havuz o kadar pistiki anlatamam girenlere bikini bile yoktu ıy ordan olabilir mi
Bakın yalana ? Ablacım sen ne palavra attın durdun ortada. Eminim ondan bulaştı dedin simdi ise çocuk kandırır gibi neler diyorsnEvet ama ben kan sonuçlarına tanıya baktım temizdi bakın havuzda barınamaz bu virüs diyorlar ama ben bir kere kız arkadaşımlanbir otelde kaldım o da hayat kadınları falan gelip kalıyormış galiba sonradan anladık havuz o kadar pistiki anlatamam girenlere bikini bile yoktu ıy ordan olabilir mi
Ya yemin ederim Allah yıkarıda gerçeği söylüyırum ne yalan söyleyeyim genel cerrah ta hamamdan banyodan geçer dedi ama sonra bir hoca internette havuzda falan barınamaz bu virüs diyor anladınız mı ben de ondan nişanlımla da yakınlaşınca ondan olduğunu düşünüyorumBakın yalana ? Ablacım sen ne palavra attın durdun ortada. Eminim ondan bulaştı dedin simdi ise çocuk kandırır gibi neler diyorsnbu konu sahte kızlar yada bu kadın başkasından kaptı vurisi ve şimdi nasıl yırtsam neler uydurabilirim düşüncesinde ! Yuuuuh ! Ben daha ne diyeyim ki !
HERŞEY AÇIK VE NET ORTADA.
Baya sallamasyon yapıyorsnBakın benden önce hiç doktora gitmemiş ben de bu çıkalı 1 ay oldu o da ertesi gün gitti doktora ben de varsa tedavi olayım diyr doktor sen de bir şey yok dedi ben de e nabızdan baktım doğrı söylüyor ama ben ondan başkasıyla birlikte olmadım benden önceki sevdilisi varken arkadaştık biliyorum otelde kalıyorlardı anlatabildim mi
Ama Adamda Hastalık yokms ? Kendi agzınla söyledin ? Baya atıyorsn.Ya yemin ederim Allah yıkarıda gerçeği söylüyırum ne yalan söyleyeyim genel cerrah ta hamamdan banyodan geçer dedi ama sonra bir hoca internette havuzda falan barınamaz bu virüs diyor anladınız mı ben de ondan nişanlımla da yakınlaşınca ondan olduğunu düşünüyorum
Ürolojiye gitti belki doktor iyi değil anlamadıAma Adamda Hastalık yokms ? Kendi agzınla söyledin ? Baya atıyorsn.
Biz önce anlamadık sonra muhabbet ettiler öyle anladık sonra da çıktık panik oldukBaya sallamasyon yapıyorsnsayfalarca yalan var burda. "Önce doktora gitmemiş dedin." sonra "Doktora gitmiş ama hastalık onda yokms" dedin "Ama ondan bulaştı diyorsun" aynı zamandada Hayat kadınlarının Gittiği Otele gidip havuza girip prdan kaptm diyorsn" Vay anasını be gökten hastalık yagıyor kızlar dikkat edin.
Şunu da söylemeden gecemiycem
Hamgi cesaretle hayat kadınlarının girdiği havuza giriyorsnz ?
Haa sen anladın ama koskoca tıp okuyan dr bişy anlamadı ?Ürolojiye gitti belki doktor iyi değil anlamadı
Hıhıı evet öyle olmusturBiz önce anlamadık sonra muhabbet ettiler öyle anladık sonra da çıktık panik olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?