- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
-
Kesinlikle aynen öyle. Belkide birlikde dr gittiler ve adamda hastalık falan çıkmayınca adam hwrşeyi anlayıp gitti . Konu sahibi pek dürüst değil herşey yanlş anlatılıyor. Çok çok dikkatimi çekti
Aileme söylemicem haklısınız keşke ani karar vermeseydim yok o döner de ben çok kırıldım gitme dedim gitti dön diyorum dönmüyor bir de fotoğraf atıyor oradanAli kıran baş kesen gibi kadınsın neden sakın olmuyorsun önce iyice emin olsana adamda bütün gerekli tahliller yapılırdı gerçekten emin olunca basardın tekmeyi şimdi ne geçti eline ayrıldın adamdan geri de dönmezse kendi halinde uğraşır durursun hastalığınla ailen öğrenince ne diyeceksin onlara peki.
Araştırıyorum ama dünden beri uyumadımSiğil yoksa ürolog tanı koyamaz.
Sürüntü alınması gerekir, o da erkeklerde zor olduğu için pek yanaşmazlar.
Forumda tatile gitti diye ağlaşacağınıza oturup şu hastalığınızı bir araştırsanız daha hayrınıza olacak bence. Hastalığınızla ilgili bildiğiniz şeyler tutarsız, yarım, yanlış zira.
Konusma tarzına ayrıca hayran kaldım 30 yasında bir kadın ve yav ??Yav üroloji doktoru baktı belki görmedi baksanıza tanısı erkeklerde zormuş bunun
Evet, 5kere tokat attım beni bu halde bırakıp nasıl gidersin diye hpv oldum onun yüzünden en son montuyla yüzünü kapattı
Aynen katılıyorm. Onuda geçtim de erkek gibi konusuyor konu sahibi ? 30 yasında bir kadn olmasına ragmen yav faln diyor bana mı tuhaf geliyor acaba sadece ?Şimdi günahını almayayım bu meret hastalık umumi tuvaletlerden de bulaşabilir konu sahibi çok tutarsız geldi. Bir birliktelik yaşamadım diyor ben inandım diyelim adam da gerçekten bu HPV virüsü yoksa konu sahibi ne açıklama yapacak çok merak ediyorum.
Çünkü bu işi ayyuka çıkaran konu sahibi önce bir adamın hasta olduğundan emin olsaydı da sonra yüzük atsaydı. Şimdi konu ahını adama inanmadığı gibi adam da konu sahibine inanmayacak demedi deme.
Sen onu terkettin mi?Keyfine bakması neden doğru çok yanlış çok ayıp etti
O zaman daha çok araştırın.Araştırıyorum ama dünden beri uyumadım
Ebediyen gitmedi ya gelir 3 gün sonra bırak şimdi onu gelince ne yaparsan yaparsın iyi bir doktor bulup tedaviye odaklan geç kalmadan.Aileme söylemicem haklısınız keşke ani karar vermeseydim yok o döner de ben çok kırıldım gitme dedim gitti dön diyorum dönmüyor bir de fotoğraf atıyor oradan
Ama brn kolay atlatanlardan değilim atlatamam utanmadan burası çok güzrl falan diyor bir deSen onu terkettin mi?
Terkettin.
Nişanlı bir insanın yapacağı son şey olan yüzüğü çıkartma işini yaptin mi?
Yaptin
Sinirinden ona tokat attın mı?
Attın.
Eee?
Adam hala evde oturup yılbaşına kendisini dövüp terkeden nişanlısı için ağlayarak mi girsin?
Haklı olarak tatile çıkmış. Ki ailesini de almış. Demek ki masum bir tatil olacak,sadece kafa dağıtmak amaçlı.
Ama o kadar bencil bir insansın ki sensiz olduğu her an aglamasini,yalvarmasıni bekliyorsun.
Kusura bakma ama bir ilişki 'bitti' kelimesinden sonra bitmiştir.
O saatten sonra o da senin için yabancı sen de onun için yabancısın...
Sevgilimden ayrıldıktan on gün sonra çok daha mutlu bir ilişkiye başladığım zamanlar olmuştu.
Çünkü, neden olmasın?
Bittiyse bitmiştir. Kimse de kimsenin yasini tutamaz.
Madem buna cesaretin yoktu , madem o senin için hala önemli birisi 'bu olaydan sonra sana nasıl güveneyim? Sen bana kendini ispat et' deseydin, iletişim yollarını açık biraksaydin o şu an tatilde değil sana kendini kanıtlamak için hastanede tAhlil yaptiriyor-e devletten daha önce bu konuda doktora gitmediğine dair birşeyler bulmaya çalışıyor olurdu (ki tatil yapmış,bu kötü birşey değil ki)
Blöf yapmissin,ters tepmiş
Geçmiş ola
Aklı basinda Hiç kimse de tokat yiyip terkedildiği sevgilisine geri dönmez.
Sen de kendi hayatına bak madem bundan böyle.
Bu da bir ders olsun .
Bundan sonraki ilişkilerinde de ilgi çekmek için terkedip durma insanları.
Sen prenses değilsin,kimse de senin kapindan ayrılmayacak kölelerin değil.
İn o bulutlardan
Yanlış anlama sakin, senin durumuna benzer birşey başıma geldi (neyse ki ilk ilişkimde) . Ben sinirlenip anlık Trip ihtiyacımı ayrılık cümlesiyle bitirdim,karşı taraf da tamam dedi:) nasıl pişman oldum, nasıl üzüldüm... Ama olaydan bir ders çıkarttım. Bundan sonra hiçbir ilişkimde kesin emin olmadan ayrılık lafını açmadım. Kesin emin bir şekilde ayrıldığım için de mutlu mesut atlattim o süreçleri.
Siğil yok ben de diyor ben ondan başkasıyla ilişkiye girmedim şuan net bir şeu bilmiyorum
Valla o kadar katılıyorum sizeOlabilir. Size yazdığı yorum da bir garipmiş. Şu;
"Bakın benden önce hiç doktora gitmemiş ben de bu çıkalı 1 ay oldu o da ertesi gün gitti doktora ben de varsa tedavi olayım diyr doktor sen de bir şey yok dedi ben de e nabızdan baktım doğrı söylüyor ama ben ondan başkasıyla birlikte olmadım benden önceki sevdilisi varken arkadaştık biliyorum otelde kalıyorlardı anlatabildim mi"
Sanki konu sahibi ve eski sevgili birlikte oldu da ondan bulaştı hastalık.
Ne işse adamın eski sevgili hayat kadını, otelde kalır oteldekiler hayat kadını... Adamdan geçme ihtimalini boşa çıkarınca suçu otele attı. Korkuyorum otel de temizse sıra KK'ye gelecek.
Ben onda siğil görmedim ya bilmiyırum hastalığım odaklanmam laızm morelimi yüksek tutmqm lazım ama o hala bana foto atıp yılbaşını burda geçiricem diyor gelmiyorSiğil olmadığını siz de görmüşsünüzdür o halde ilişkiye girerken. Neden sadece o yok diyor diye cevaplıyorsunuz ki?
Bence bu durumu netleştirmeniz gerekirdi, 1 ay oldukça uzun bir süre.
Umarım çok keyifli bir tatil geçirir.Ama brn kolay atlatanlardan değilim atlatamam utanmadan burası çok güzrl falan diyor bir de
Valla o kadar katılıyorum sizeAmaaannn biz.bişy bilmiyorz boşver otel yaptı herşeyi hep o havuz yuzunden anlamadıgım sey hayat kadınları havuza birde milletin içinde bikinisz girmişler ve buna ragmen hanfendi o pis havuza girmiş. Valla konuyu nerden tutarsam tutayım elimde kalıyor.
Ayrılığı nasıl atlattığınız sizin probleminiz, eski nişanlınızın değil.Ama brn kolay atlatanlardan değilim atlatamam utanmadan burası çok güzrl falan diyor bir de
Şimdide diyorki moralimi yuksek tutmam lazım hastalıgıma odaklanmam lazımHiç sorma :)) Bikinisiz demesi de virüsler bikiniye tutunamadı suya atladı demek içindi herhalde ay dayanamıcam daha fazla
Kadın kadının düşmanıŞimdide diyorki moralimi yuksek tutmam lazım hastalıgıma odaklanmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?