Tatile gitti

Kesinlikle aynen öyle. Belkide birlikde dr gittiler ve adamda hastalık falan çıkmayınca adam hwrşeyi anlayıp gitti . Konu sahibi pek dürüst değil herşey yanlş anlatılıyor. Çok çok dikkatimi çekti

Olabilir. Size yazdığı yorum da bir garipmiş. Şu;

"Bakın benden önce hiç doktora gitmemiş ben de bu çıkalı 1 ay oldu o da ertesi gün gitti doktora ben de varsa tedavi olayım diyr doktor sen de bir şey yok dedi ben de e nabızdan baktım doğrı söylüyor ama ben ondan başkasıyla birlikte olmadım benden önceki sevdilisi varken arkadaştık biliyorum otelde kalıyorlardı anlatabildim mi"

Sanki konu sahibi ve eski sevgili birlikte oldu da ondan bulaştı hastalık.

Ne işse adamın eski sevgili hayat kadını, otelde kalır oteldekiler hayat kadını... Adamdan geçme ihtimalini boşa çıkarınca suçu otele attı. Korkuyorum otel de temizse sıra KK'ye gelecek.

Aileme söylemicem haklısınız keşke ani karar vermeseydim yok o döner de ben çok kırıldım gitme dedim gitti dön diyorum dönmüyor bir de fotoğraf atıyor oradan

Araştırıyorum ama dünden beri uyumadım

Evet, 5kere tokat attım beni bu halde bırakıp nasıl gidersin diye hpv oldum onun yüzünden en son montuyla yüzünü kapattı

Sizde partnerinize test yaptırmadan birlikte olmasaydınız, hastalık bu kimsenin suçu olamaz. Ayrıca nasıl vurabiliyorsunuz ya ? Bu kadar çabuk kontrolden çıkıyorsunuz?

Kendinize gelin biraz. Adam bariz haklı evlenince de her kavgada boşanma davası mı açacaksınız. Bence bırakın barışmayın nişanlınız daha stabil daha kontrollü birini hakediyor cidden

Aynen katılıyorm. Onuda geçtim de erkek gibi konusuyor konu sahibi ? 30 yasında bir kadn olmasına ragmen yav faln diyor bana mı tuhaf geliyor acaba sadece ?

Keyfine bakması neden doğru çok yanlış çok ayıp etti
Sen onu terkettin mi?
Terkettin.
Nişanlı bir insanın yapacağı son şey olan yüzüğü çıkartma işini yaptin mi?
Yaptin
Sinirinden ona tokat attın mı?
Attın.
Eee?
Adam hala evde oturup yılbaşına kendisini dövüp terkeden nişanlısı için ağlayarak mi girsin?
Haklı olarak tatile çıkmış. Ki ailesini de almış. Demek ki masum bir tatil olacak,sadece kafa dağıtmak amaçlı.
Ama o kadar bencil bir insansın ki sensiz olduğu her an aglamasini,yalvarmasıni bekliyorsun.
Kusura bakma ama bir ilişki 'bitti' kelimesinden sonra bitmiştir.
O saatten sonra o da senin için yabancı sen de onun için yabancısın...
Sevgilimden ayrıldıktan on gün sonra çok daha mutlu bir ilişkiye başladığım zamanlar olmuştu.
Çünkü, neden olmasın?
Bittiyse bitmiştir. Kimse de kimsenin yasini tutamaz.
Madem buna cesaretin yoktu , madem o senin için hala önemli birisi 'bu olaydan sonra sana nasıl güveneyim? Sen bana kendini ispat et' deseydin, iletişim yollarını açık biraksaydin o şu an tatilde değil sana kendini kanıtlamak için hastanede tAhlil yaptiriyor-e devletten daha önce bu konuda doktora gitmediğine dair birşeyler bulmaya çalışıyor olurdu (ki tatil yapmış,bu kötü birşey değil ki)
Blöf yapmissin,ters tepmiş
Geçmiş ola
Aklı basinda Hiç kimse de tokat yiyip terkedildiği sevgilisine geri dönmez.
Sen de kendi hayatına bak madem bundan böyle.
Bu da bir ders olsun .
Bundan sonraki ilişkilerinde de ilgi çekmek için terkedip durma insanları.
Sen prenses değilsin,kimse de senin kapindan ayrılmayacak kölelerin değil.
İn o bulutlardan
Yanlış anlama sakin, senin durumuna benzer birşey başıma geldi (neyse ki ilk ilişkimde) . Ben sinirlenip anlık Trip ihtiyacımı ayrılık cümlesiyle bitirdim,karşı taraf da tamam dedi:) nasıl pişman oldum, nasıl üzüldüm... Ama olaydan bir ders çıkarttım. Bundan sonra hiçbir ilişkimde kesin emin olmadan ayrılık lafını açmadım. Kesin emin bir şekilde ayrıldığım için de mutlu mesut atlattim o süreçleri.

Aileme söylemicem haklısınız keşke ani karar vermeseydim yok o döner de ben çok kırıldım gitme dedim gitti dön diyorum dönmüyor bir de fotoğraf atıyor oradan
Ebediyen gitmedi ya gelir 3 gün sonra bırak şimdi onu gelince ne yaparsan yaparsın iyi bir doktor bulup tedaviye odaklan geç kalmadan.

Cehennemin dibine gitsin ya. Bırakın. Siz şu hastalığınıza kafa yorun. Durumdan kurtulmak için uğraşın.

Adama vurmuşsunuz, yüzüğü de atmışsınız. Onun da kafası atmışsa bırakın gitsin toparlansın dönsün. Zaten size hastalık bulaştırıp bulaştırmadığından emin değilseniz devam edip etmeyeceğinizi de bilemezsiniz.

Birinden kapıp size de bulaştırdıysa devam mı edeceksiniz dönse de?

Ama brn kolay atlatanlardan değilim atlatamam utanmadan burası çok güzrl falan diyor bir de

Siğil yok ben de diyor ben ondan başkasıyla ilişkiye girmedim şuan net bir şeu bilmiyorum

Siğil olmadığını siz de görmüşsünüzdür o halde ilişkiye girerken. Neden sadece o yok diyor diye cevaplıyorsunuz ki?

Bence bu durumu netleştirmeniz gerekirdi, 1 ay oldukça uzun bir süre.

Valla o kadar katılıyorum size Amaaannn biz.bişy bilmiyorz boşver otel yaptı herşeyi hep o havuz yuzunden anlamadıgım sey hayat kadınları havuza birde milletin içinde bikinisz girmişler ve buna ragmen hanfendi o pis havuza girmiş. Valla konuyu nerden tutarsam tutayım elimde kalıyor.

Siğil olmadığını siz de görmüşsünüzdür o halde ilişkiye girerken. Neden sadece o yok diyor diye cevaplıyorsunuz ki?

Bence bu durumu netleştirmeniz gerekirdi, 1 ay oldukça uzun bir süre.
Ben onda siğil görmedim ya bilmiyırum hastalığım odaklanmam laızm morelimi yüksek tutmqm lazım ama o hala bana foto atıp yılbaşını burda geçiricem diyor gelmiyor

Ama brn kolay atlatanlardan değilim atlatamam utanmadan burası çok güzrl falan diyor bir de
Umarım çok keyifli bir tatil geçirir.
Kişisel problemin varsa bu senin problemin. Öfke kontrolünde sorun yaşıyorsan Psikologa git, yogaya git, kendini torpulemeye çalış.
Ne kadar saçma bir mantık ya
'ben kolay atlatanlardan degilim'
Ne güzel bahaneymis, karısını döven erkekler de söylesin bunu. Çünkü neden kendilerini düzeltmeye , hakim olmaya çalışsınlar ki? Ben böyleyim, desin haklı olsun

Hiç sorma :)) Bikinisiz demesi de virüsler bikiniye tutunamadı suya atladı demek içindi herhalde ay dayanamıcam daha fazla

Ayrılığı nasıl atlattığınız sizin probleminiz, eski nişanlınızın değil.
Madem gözünüz yemiyordu terk etmeyecektiniz.
Kaç yaşında kadınsınız, yaptığınız şeylerin sorumluluğunu alın biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…