Tatile gitti

Sizin hastalıktan çok başka sorunlarınız varmış meğer.
Yüzüğü öylesine çıkarıp verdiniz yani dün.
Adama seni terk ediyorum bitti derken dalga mı geçiyordunuz?
Ayrılmışsınız işte nereye giderse gitsin

Hayattan beklentileriniz farklı.
O evlilik istiyor
Siz evcilik...
Bence ayrılmanız adam açısından hayırlı olmuş zira psikoloji falan bırakmazsınız siz insanda.

Yanlız kadın o e nabızdaki testte baktıktan snra tekrar hastaneye gidip muayne olmuslar. Siz bazı moktaları kaçırıyorsnz galiba. Doktor adama hastalık olmadıgını söylemiş. Bunu doktor da teyit etmiş.

Bu hastalık hep böyledir. Erkek gider muayene olur. Bir şey çıkmaz. Aslında tasiyidir.

Sonra kadın arayışlara girer . Havuz olabilir, ağda olabilir diye düşünüp durur.

Tekrar diyorum muayene ile belki olmaz.

Kadın kadının düşmanı
Sizin extra düşmana ihtiyacınız yok kendi başınıza hayatınızı yeterince kaotik hale getirmişsiniz zaten.
Biraz durup düşünün ve kendinize,ilişkinize dışardan biri olarak bakmayı deneyin.
Yaşınızı bilmiyorum ama benim 18 yaşındaki oğlum romantik ilişkisini ve bitirme sürecini daha sağlıklı ve sakin yürüttü.

Tamam canım bi sakinleşirsem gelince tedavi olalım dedi zaten baktıralım dedi

Tamam canım bi sakinleşirsem gelince tedavi olalım dedi zaten baktıralım dedi

O zaman uzatmayın sizde. Gitmiş ailesiyle zaman geçiriyor. Koca adamın hayatını zehir etmeyin. Ne istiyorsunuz anlamadım ki , kukla mı olsun .

Ret etmiyor , seni suçlamiyor , iftira atmıyor.

Tamam gitmesi hoş olmamış ama gitmiş işte dünyanın sonu değil. Önceden belki olan bir tatil.

Ya şöyle önceden belliydi tatil ama o gitmeyecekti ben gidebilirsin gidecekti sonra ben ayrılınca dahil olmuş plana zoruma giden gel diyorum gelmiyor bir de çok güzel diye fotoğraf atıyor

Hanımlar,
yazdıklarımıza özen gösterelim.
Konu sahibesi, siz henüz evlenecek kadar olgunlaşmamışsınız, erkek arkadaşınız sizin emir eriniz değil, ailesiyle tatile giderken sizden izin almak zorunda da değil, git derseniz gidecek gitme derseniz gitmeyecek gibi birşey olamaz.
Parmağınızdaki yüzükte tehdit aracı değil, her aklınıza estiğinde çıkarıp sonra takamazsınız.

Mune,kesin raconu gözünüzü seveyim.
Anlatamadık bu genç arkadaşımıza bir türlü.

Ya şöyle önceden belliydi tatil ama o gitmeyecekti ben gidebilirsin gidecekti sonra ben ayrılınca dahil olmuş plana zoruma giden gel diyorum gelmiyor bir de çok güzel diye fotoğraf atıyor

Ben size yazmıyorum artık. Sizin başka sorunlarınız var . Psikolojik destek almalısınız.

Ya da yanlış ilerleyen bir ilişki kurmussunuz.Sanıyorsunuz ki o bir kukla. Hep öyle kalacak.

Hpv in ne olduğunu şimdi netten baktım sanırum cinsel yolla bulaşan bi hastalık. Tabi yanlış bakmışta olabilir. Sizin adınıza üzüldüm. Ancak nişsnlınız ayrılıp tatile gitme konusunda size az bile yapmış bence kusura bakmayın lütfen. Bence en kısa zamanda psikologa gitmeli ve hayattan özelliklede karşınızdaki insandan neler beklemelisiniz öğrenmelisiniz. Nişanlınızı rahat bırakın bence yanlış birşey yaptığı yok dünya sizin etrafınızda dönmüyor

Mune,kesin raconu gözünüzü seveyim.
Anlatamadık bu genç arkadaşımıza bir türlü.
Valla inanın ben yeni nesil kızları anlamıyorum, birine aşık oluyorlar ya da öyle zannediyorlar, adam gel deyince gelsin, git deyince gitsin, ailesiyle mümkünse görüşmesin, dünyasını kız arkadaşı etrafında döndürsün istiyorlar, bu insanlar ağaç kovuğundan çıkmıyor, aileleri var, arkadaş ve iş çevreleri var, ellerinden gelse adamı bir fanusa koyup yalnızca oksijen alacakları bir pencere bırakacaklar, akvaryum balığı muamelesi yapıyorlar.

Ne kadın ne erkek bu kadar bunaltılmaya gelmez, bana yapsalar imdat diye bağırırım.

Ailesiyle tatile gidecek adama git dersem gidecek ne demek? Bilmem kaç yıllık eşime ailesiyle tatile gitmeye kalksa git dersem gidersin demem, o nasıl birşeydir öyle, bizlerin gençliğinde çoğu şeyden bi'haberdik belki ama yemin ediyorum şimdiki genç kızlarla kıyaslayınca bizler çok daha olgunmuşuz.

Ama bana söz vermişti sensiz hiçbir yere gitmicrm diye

Ama bana söz vermişti sensiz hiçbir yere gitmicrm diye
Ben size birşey diyeyim mi? Nişanlınız da çocuk, hem gittiği kişiler kim? Ailesi, ailesiyle bir yere giderken sizin izninize gerek yok, siz de ailenizle bir yere giderken nişanlınızdan izin almanıza lüzum yok, beraberliğiniz devam ederse benden size büyük tavsiyesi, birbirinize çocuk muamelesi yapmayın, izin almak gibi şeylerle birbirinizi boyunduruk altına almaya kalkmayın.

Söz verdi diyorsunuz, hiçbir yere sizsiz gitmeme sözü verdiyse işe giderken de sizi götürsün o zaman, siz de mutfakta, salonda, pazara giderken yanınızda taşıyın nişanlınızı.

İster sevgili olun, ister nişanlı ya da evli, çiftlerin birbirinden bağımsız özgür alanları olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…