- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.168
- 698
- 36
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
-
Sadece gitmesin istiyordumBöyle yapacaktiniz madem niye ayrildiniz.daha dün okumuştum konunuzu.ne istediğinizi bilmiyorsunuz
Çocuk oyuncağına çevirdin işi diyor
Yanlız kadın o e nabızdaki testte baktıktan snra tekrar hastaneye gidip muayne olmuslar. Siz bazı moktaları kaçırıyorsnz galiba. Doktor adama hastalık olmadıgını söylemiş. Bunu doktor da teyit etmiş.
Bence başkasından bulaştı ve hanfendi adamı dr götürünce adamda hastalık olmayınca herşey ortaya çıkacak diye şimdi başka bahaneler bulmaya calısıyor gibime geldi.
Sizin extra düşmana ihtiyacınız yok kendi başınıza hayatınızı yeterince kaotik hale getirmişsiniz zaten.Kadın kadının düşmanı
Ben de evlenmek istiyorumHayattan beklentileriniz farklı.
O evlilik istiyor
Siz evcilik...
Bence ayrılmanız adam açısından hayırlı olmuş zira psikoloji falan bırakmazsınız siz insanda.
Tamam canım bi sakinleşirsem gelince tedavi olalım dedi zaten baktıralım dediBu hastalık hep böyledir. Erkek gider muayene olur. Bir şey çıkmaz. Aslında tasiyidir.
Sonra kadın arayışlara girer . Havuz olabilir, ağda olabilir diye düşünüp durur.
Tekrar diyorum muayene ile belki olmaz.
Tamam canım bi sakinleşirsem gelince tedavi olalım dedi zaten baktıralım dedi
Ya şöyle önceden belliydi tatil ama o gitmeyecekti ben gidebilirsin gidecekti sonra ben ayrılınca dahil olmuş plana zoruma giden gel diyorum gelmiyor bir de çok güzel diye fotoğraf atıyorO zaman uzatmayın sizde. Gitmiş ailesiyle zaman geçiriyor. Koca adamın hayatını zehir etmeyin. Ne istiyorsunuz anlamadım ki , kukla mı olsun .
Ret etmiyor , seni suçlamiyor , iftira atmıyor.
Tamam gitmesi hoş olmamış ama gitmiş işte dünyanın sonu değil. Önceden belki olan bir tatil.
Mune,kesin raconu gözünüzü seveyim.Hanımlar,
yazdıklarımıza özen gösterelim.
Konu sahibesi, siz henüz evlenecek kadar olgunlaşmamışsınız, erkek arkadaşınız sizin emir eriniz değil, ailesiyle tatile giderken sizden izin almak zorunda da değil, git derseniz gidecek gitme derseniz gitmeyecek gibi birşey olamaz.
Parmağınızdaki yüzükte tehdit aracı değil, her aklınıza estiğinde çıkarıp sonra takamazsınız.
Ya şöyle önceden belliydi tatil ama o gitmeyecekti ben gidebilirsin gidecekti sonra ben ayrılınca dahil olmuş plana zoruma giden gel diyorum gelmiyor bir de çok güzel diye fotoğraf atıyor
Dün geceden beri uyuyamıyorum burda yazdığım konu sonrası nişanlım dan ayrıldım ben her kavgada neredeyse yüzük çıkaran biriyim nişanım en son kavgada sakın bir daha asla yüzüğü çıkarma benim kafamda bitti mi biter söz ver demişti ama vermiştim ama şu hpv olayından sonra vallahi bilmiyordum tedavi olalım ani karar verme sakın yüzğpü çıkarma dedi çıkardım verdim yıllık izinn almış 4gün ailesi ile birlikte tatile gidiyor yalvardım gitme diye mide ağrısından yatağa yattım gene de gitti o yüzüğü tekrar çıkardığında intihar etmeyi düşündüm ama sen gene ayrıldın çocuk oyuncağına çevirdin psikolojim bozuldu dedi bak brn de iyi değilim dedim ağladım yalvardım gururumu ayaklar altına aldım dinlemedi biraz kafamı dağıtmama izin ver hep iletişim halinde olucaz zaten sürekli ara gelebilirsen sen de gel dedi babam sanki izin verecek ilk defa sözümü dinlemedi beni bu halde bıraktı gitti hem de hastalığı bulaştırdığı halde
Valla inanın ben yeni nesil kızları anlamıyorum, birine aşık oluyorlar ya da öyle zannediyorlar, adam gel deyince gelsin, git deyince gitsin, ailesiyle mümkünse görüşmesin, dünyasını kız arkadaşı etrafında döndürsün istiyorlar, bu insanlar ağaç kovuğundan çıkmıyor, aileleri var, arkadaş ve iş çevreleri var, ellerinden gelse adamı bir fanusa koyup yalnızca oksijen alacakları bir pencere bırakacaklar, akvaryum balığı muamelesi yapıyorlar.Mune,kesin raconu gözünüzü seveyim.
Anlatamadık bu genç arkadaşımıza bir türlü.
Ama bana söz vermişti sensiz hiçbir yere gitmicrm diyeHanımlar,
yazdıklarımıza özen gösterelim.
Konu sahibesi, siz henüz evlenecek kadar olgunlaşmamışsınız, erkek arkadaşınız sizin emir eriniz değil, ailesiyle tatile giderken sizden izin almak zorunda da değil, git derseniz gidecek gitme derseniz gitmeyecek gibi birşey olamaz.
Parmağınızdaki yüzükte tehdit aracı değil, her aklınıza estiğinde çıkarıp sonra takamazsınız.
Ben size birşey diyeyim mi? Nişanlınız da çocuk, hem gittiği kişiler kim? Ailesi, ailesiyle bir yere giderken sizin izninize gerek yok, siz de ailenizle bir yere giderken nişanlınızdan izin almanıza lüzum yok, beraberliğiniz devam ederse benden size büyük tavsiyesi, birbirinize çocuk muamelesi yapmayın, izin almak gibi şeylerle birbirinizi boyunduruk altına almaya kalkmayın.Ama bana söz vermişti sensiz hiçbir yere gitmicrm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?