Tatile gitti

1. HPV testi kan testi değildir. Kan testi sonuçlarına bakmanız HPV açısından anlam ifade etmez.
2. HPV test sonuçlarını hastaneden almak gerekiyor.
3. Havuzdan HPV bulaşmaz. HPV bulaş yolu temastır.
4. HPVnin birçok tipi vardır, siğil yapmayanlar belirti vermez. Erkekte HPV teşhisi eğer siğil yoksa idrar kanalına girerek sürüntü alınarak yapılır. Bu da zor bir işlemdir, o nedenle çoğu zaman yapılmaz. Kadındaki gibi kolay değil yani. Çoğu erkekte siğil oluşumu olmadığı sürece HPV teşhisi de olmaz.

Evet haklısınız net değil. Adam hastaneye gitmiş ve test sonuçlarını da görmüş. Temiz yazdı bana az önce ama bu da net değil. Gördüğü sonuçlar başka olabilir ya da adam gerçekten dürüst olabilir. Dürüst olmasa hastaneye gitmeyi kabul etmezdi. Belki ayrılığı da hastaneden kurtulmak için kabul etti. Bilemiyorum. Şimdi de başka yerden geçtiğini düşünmeye başladı. Oysa doktor bile çoklu ilişki demişti, bir doktor bunu kolay kolay dillendirmez. Ortada başka mevzular var. Kendi de çok bilgili değil ki. Konu Müge Anlı'ya doğru gidiyor

Evet katılıyorum korunmasız ilişki olmamalıydı ancak bu durum belli ki evlendikten sonra da bulasacakti.

Üzgün olmak yetmiyor. Beraber doktora gidecek, kendi gidip hpv testi olacak. Yanında olacak hep. Tatile gitmeyi seçmek çok bencilce .

Iliski seyirlerini bende eleştirdim.

Ne olursa olsun hak etmiyor kimse.

İyi yapmış. Ben olsam ailemle değil direkt tek başına tatile çıkar keyfime bakardım. Ayrıldıktan sonra o iş bitmiştir. Hala daha ağlamak zirlamak çok zavallica bir davranış. Madem niyetiniz ayrılmak değil trip atmak ilgi istemekti öyle davransaydiniz
Not:eski konunuzu biliyorum

Ne şımarık kaprisli bi insansiniz ya cocuk gibi. Eğer o yüzük çıktıysa aramak yalvarmak ne..biraz kafanizi toparlayin birak adam da eglensin ailesiyle.. cok sinirlendim ya dedigimi yapmadi ne yapmak zorunda mi esir mi ariyosun kole mi..

++++
Murdarlık baştan aşağı

Ayrılmayacak olan insanların yüzük çıkarma, evi terk etme,, valiz hazırlama gibi kaprislerinin nedenini bilen biri bana da anlatabilir mi???

Ayrılacaksam girişirim bu işlere. Ve giriştiysem geri de dönmem.

Çocuk gibi kimseyi kandırmayın. Ciddi olun.

Yıkıcı oluyorsanız yıkılmasına rıza göstereceksiniz.

Bence başkasından bulaştı ve hanfendi adamı dr götürünce adamda hastalık olmayınca herşey ortaya çıkacak diye şimdi başka bahaneler bulmaya calısıyor gibime geldi.

Bayan adamdan bulaştıgına emin değil. Irtada bence çok başka bişy var. Kimsenin gunahına girmek istemem ama bayan konuyu açtıgından beri laf dolandırıyor. Diğer msjları okudunuz mu bilmiyorm ama şimdi baska yerden bulaştı diyor. Ben pek anlam veremedim söykediklerine.

Niye kurtarsın yakasını. Pislik bir hastalık bulaştırmış. Birliktelik yaşamadan önce bilmiyor muydu konu sahibinin huyunu.

Konu sahibi hatalı da olsa bazı konularda bu sahisi masum kılmaz.
Kadın adamdan bulaşmadını söyledi. Siz biraz fazla iyimser bakıyorsunuz maalesef konuya anlıyorm ama kadın deminden beri bir sürü sey anlattı havuzdan bulaşto dedi hastaneye gittik hastalık onda yokms dedi hayat kadınlarnın kaldıgı otele gitmstk ordan bulaştı galiba dedi. Yani ortada aslında asılsz bir şey var

Bence başkasından bulaştı ve hanfendi adamı dr götürünce adamda hastalık olmayınca herşey ortaya çıkacak diye şimdi başka bahaneler bulmaya calısıyor gibime geldi.

Evet evet. Olay ortaya çıkalı ne kadar zaman olmuş, tedavi bile başlamış ama daha bir kez beraber kontrole gitmemişler. Adam beraber gidelim demiş ama kadının gönlü yok onla gitmeye. Bunlara hep kaçamak cevap veriyor sorulunca.

Ben de otelde kaldım kaç kez ama hep temiz, düzgün yer araştırdım. Havuza bikinisiz girilen yere kim girer akıl mantık işi mi şimdi bu cevap? Havuzda saç teli görseniz, bulanık olsa vs. girer misiniz ? Ben ayağımı bile sokmam.

Kadının başka karın ağrısı var. Dikkatimi çekti siğil konusuna ısrarla yanıt vermiyor. Verdikleri de çarpık. Adam bir şeylerden şüphelendi de gitti belli ki.

Kesinlikle aynen öyle. Belkide birlikde dr gittiler ve adamda hastalık falan çıkmayınca adam hwrşeyi anlayıp gitti . Konu sahibi pek dürüst değil herşey yanlş anlatılıyor. Çok çok dikkatimi çekti

hem yuzugu atiyorsunuz hem sozumu dinlemedi gitti diyorsunuz
yuzugu attiktan sonra bir istekte bulunmak icin baginiz kalmamis oluyor ayrilmis oluyorsunuz yani farkindaysaniz

kusura bakmayın ama (eski) nişanlınız haklı.eski konunuzu da biliyorum ve bu yorumu yazıyorum.sizin için olay çocuk oyuncağı, tutarsızsınız.bence karşınızdakinin hayatıyla daha fazla oynamayın bırakın gitsin siz de biraz olgunlaşmadan yeni bir heyecana girişmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…