- 1 Ocak 2018
- 432
- 712
- 23
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
-
Evet yapmak zorundaydı ayrıldın benden ne hesabı soruyorsun diyor bir de bana utanmadan
Hem beni hasta etti hem de dönmicek öyle mi iyi misiniz ?
Evet ama ben kan sonuçlarına tanıya baktım temizdi bakın havuzda barınamaz bu virüs diyorlar ama ben bir kere kız arkadaşımlanbir otelde kaldım o da hayat kadınları falan gelip kalıyormış galiba sonradan anladık havuz o kadar pistiki anlatamam girenlere bikini bile yoktu ıy ordan olabilir mi
Ben size tek sey söyleyeyim. Gerçekten eger bu olay dalga gecme amaçlı değilse, Çözdüğüm tek bir sey var. Bu hastalıgı adamın ona bulaştırıp bulaştırmadıgı net değil. Çünkü hanfendi yazms onceden dr gitmiş ve adamda bu hastalık yokms. Ama biraz sıkıstıgı yerde hanfendi bnden önce dr gitmemiş dedi snra gitms hastalık yokms dedi. Snra bnden önceki ilişkisinden bulaşms dedi baya yalan söylüyor acık ve net ben artk baskasından bulaştıgını düşünmeye başladım hanfendiye.
Virus bulaştırms olabilir. Daha evlenmeden korunmasız ilişki yasamıs olması herseyi göze almıs olması demek. Vürisi bulaştırdıktan snra ertesi gun değil aradan zaman geçmiş baya önceki konuları okudunuz mu bilmiyorm. Ama şöyle bir sey var adam zaten çok fazla üzgünmüş hanfendi bunu kendisi yazmıs ama hala egosunu tatmin edemediği için adama yanlış davranıyor ve bu gerçekten katlanılır gibi değil.
BENİM DÜŞÜNCEM BU .
adam yakasını kurtarmış şükür namazı kılıyordur suan
Tam size uygun bir takma ad seçmişsinizSinirlenince dayanamıyorum dün tokat attım baya çok kızdırdı
Ya adam sana hpv bulaştırmış arkadaşım farkında mısın!!! Hala tatildi yüzüğü çıkardımdı çıkarmadımdı konu açıyorsun. Bırak şu herifi ya. Sal gitsin ya. Allah’ından bulsun.Herif sana seni rahim kanserine kadar götürebilecek bir hastalık bulaştırıyor sen hala neyin derdindesin. Vallahi anlamıyorum cidden anlamıyorum. Leş herif ya.
Bence başkasından bulaştı ve hanfendi adamı dr götürünce adamda hastalık olmayınca herşey ortaya çıkacak diye şimdi başka bahaneler bulmaya calısıyor gibime geldi.Evet haklısınız net değil. Adam hastaneye gitmiş ve test sonuçlarını da görmüş. Temiz yazdı bana az önce ama bu da net değil. Gördüğü sonuçlar başka olabilir ya da adam gerçekten dürüst olabilir. Dürüst olmasa hastaneye gitmeyi kabul etmezdi. Belki ayrılığı da hastaneden kurtulmak için kabul etti. Bilemiyorum. Şimdi de başka yerden geçtiğini düşünmeye başladı. Oysa doktor bile çoklu ilişki demişti, bir doktor bunu kolay kolay dillendirmez. Ortada başka mevzular var. Kendi de çok bilgili değil ki. Konu Müge Anlı'ya doğru gidiyor
Bayan adamdan bulaştıgına emin değil. Irtada bence çok başka bişy var. Kimsenin gunahına girmek istemem ama bayan konuyu açtıgından beri laf dolandırıyor. Diğer msjları okudunuz mu bilmiyorm ama şimdi baska yerden bulaştı diyor. Ben pek anlam veremedim söykediklerine.Evet katılıyorum korunmasız ilişki olmamalıydı ancak bu durum belli ki evlendikten sonra da bulasacakti.
Üzgün olmak yetmiyor. Beraber doktora gidecek, kendi gidip hpv testi olacak. Yanında olacak hep. Tatile gitmeyi seçmek çok bencilce .
Iliski seyirlerini bende eleştirdim.
Ne olursa olsun hak etmiyor kimse.
Kadın adamdan bulaşmadını söyledi. Siz biraz fazla iyimser bakıyorsunuz maalesef konuya anlıyorm ama kadın deminden beri bir sürü sey anlattı havuzdan bulaşto dedi hastaneye gittik hastalık onda yokms dedi hayat kadınlarnın kaldıgı otele gitmstk ordan bulaştı galiba dedi. Yani ortada aslında asılsz bir şey varNiye kurtarsın yakasını. Pislik bir hastalık bulaştırmış. Birliktelik yaşamadan önce bilmiyor muydu konu sahibinin huyunu.
Konu sahibi hatalı da olsa bazı konularda bu sahisi masum kılmaz.
Bence başkasından bulaştı ve hanfendi adamı dr götürünce adamda hastalık olmayınca herşey ortaya çıkacak diye şimdi başka bahaneler bulmaya calısıyor gibime geldi.
Kesinlikle aynen öyle. Belkide birlikde dr gittiler ve adamda hastalık falan çıkmayınca adam hwrşeyi anlayıp gitti . Konu sahibi pek dürüst değil herşey yanlş anlatılıyor. Çok çok dikkatimi çektiEvet evet. Olay ortaya çıkalı ne kadar zaman olmuş, tedavi bile başlamış ama daha bir kez beraber kontrole gitmemişler. Adam beraber gidelim demiş ama kadının gönlü yok onla gitmeye. Bunlara hep kaçamak cevap veriyor sorulunca.
Ben de otelde kaldım kaç kez ama hep temiz, düzgün yer araştırdım. Havuza bikinisiz girilen yere kim girer akıl mantık işi mi şimdi bu cevap? Havuzda saç teli görseniz, bulanık olsa vs. girer misiniz ? Ben ayağımı bile sokmam.
Kadının başka karın ağrısı var. Dikkatimi çekti siğil konusuna ısrarla yanıt vermiyor. Verdikleri de çarpık. Adam bir şeylerden şüphelendi de gitti belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?