- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
-
Allah’ın gücüne gitmesin benimde kızlarım var büyük konuşmak istemiyorum ama erkekler nasıl dayanıyor kızların bu şımarıklığına.Umarım, inan ben artık evlilikleri garipsiyorum, tuhaf geliyor eşe gitme, yapma, benim dediğim olacak tavırlarını görünce, eleştiriyorum ama aynı eleştiriyi kendi ailemdeki gençler içinde yapıyorum, bir tane nişanlı kızımız var mesela, nişanlısının nişanda giyeceği ayakkabıya kadar kendisi karar vermiş, çocuk başka bir ayakkabı beğenmiş, hayır onu almayacaksın deyip çocuğun ayağına 3 numara büyük başka bir ayakkabı aldırmış, garibim de kızın dediğini yapmak için giymiş o ayakkabıları, bu nasıl birşeydir anlamadım ben KaraTurna, aynı kız şimdi de diyormuş ki evlenince çok afedersiniz çocuk tuvalete oturarak tuvaletini yapacakmış, nişanlısına tuvalet eğitimi verecekmiş tövbe Ya Rabbi
Çok iticisin gerçekten, adamdan vazgeçemiyorsun şimdi de seni bırakmaması için hastalığı bahane ediyorsun. Şamaroğlanı mi bu adam dikkat etseydin de bulaştırmasaydın o zaman. Ayrıldıysan hesap soramazsın sanane.Evet yapmak zorundaydı ayrıldın benden ne hesabı soruyorsun diyor bir de bana utanmadan
Dün geceden beri uyuyamıyorum burda yazdığım konu sonrası nişanlım dan ayrıldım ben her kavgada neredeyse yüzük çıkaran biriyim nişanım en son kavgada sakın bir daha asla yüzüğü çıkarma benim kafamda bitti mi biter söz ver demişti ama vermiştim ama şu hpv olayından sonra vallahi bilmiyordum tedavi olalım ani karar verme sakın yüzğpü çıkarma dedi çıkardım verdim yıllık izinn almış 4gün ailesi ile birlikte tatile gidiyor yalvardım gitme diye mide ağrısından yatağa yattım gene de gitti o yüzüğü tekrar çıkardığında intihar etmeyi düşündüm ama sen gene ayrıldın çocuk oyuncağına çevirdin psikolojim bozuldu dedi bak brn de iyi değilim dedim ağladım yalvardım gururumu ayaklar altına aldım dinlemedi biraz kafamı dağıtmama izin ver hep iletişim halinde olucaz zaten sürekli ara gelebilirsen sen de gel dedi babam sanki izin verecek ilk defa sözümü dinlemedi beni bu halde bıraktı gitti hem de hastalığı bulaştırdığı halde
Ayyy evett dimi dusunsene komsu abla hergun takildigimiz kk nin munesiMune abla yaa çok merak ediyorum. Çevrendeki insanlar senin KK imparatorluğunun Muneliçe'si olduğunu biliyorlar mı?
Çok havalı birşey olsa gerek.
Ya da ajan gibi gizliyor musun:)
Aynen, çoğunuz biliyorsunuz benim de 24 yaşına girmek üzere olan yetişkin bir kızım var, şahsen kızım böyle şeyler yapsa bir dur evlatcım derim, kadının da erkeğin de ağırlığı bir saygınlığı olmalı.Allah’ın gücüne gitmesin benimde kızlarım var büyük konuşmak istemiyorum ama erkekler nasıl dayanıyor kızların bu şımarıklığına.
Sırf o dedi diye 3 numara büyük giymek... birde ayakkabıyı veya WC eğitimini anlatmak erkeğim diyeceğin insanı küçültmekten başka birşey değil. Saygınlığı kalmıyor adamın yazık günah..
Kardeşimle annem biliyor ama diğerlerine lafı açılmadığından birşey demedim, arada eşimle kızım takılıyorlar bizimki meşhur oldu diye, bazen Google'da birşey aratıyorlar, kk çıkıyormuş karşılarına, bir bakıyoruz senin yorumunda var diyorlarMune abla yaa çok merak ediyorum. Çevrendeki insanlar senin KK imparatorluğunun Muneliçe'si olduğunu biliyorlar mı?
Çok havalı birşey olsa gerek.
Ya da ajan gibi gizliyor musun:)
Doğru şimdi bunu geçtim de az önce makatımdan baya kan geldi onu düşünüyorumsen prenses misin? adam seni iyi çekiyo gerçekten. hpv bulaştırdı demişsin ama eski ilişkisindeki kızıda tanıyosun cinsel hayatı renkliydı demişssin. bunu biliyosun madem önce bi nişanlını ürologa götürüp sonra birlikte olsaydın.
sende de suç var. sende istemişsin beraber olmayı sonrada bana bulastırdı diyosun.
herneyse sen kendıne ceki düzen ver. ben o takadı yiyen bi erkek olsam yuzune bakmam.
azcık empati yapmayıda öğren
adamla kendi rızanızla birlikte oldunuz. Hastalık bulaştırdı ne demek? Madem iş oraya gidecek baştan sorsaydınız yaşadığın birlikteliklerde korundun mu, ya da test yaptırdın mı diye. O zaman cinsellik yaşamazdınız. Bodoslama yaşayıp sonra bana hastalık bulaştırdı demek olmuyor.Sinirlenince dayanamıyorum dün tokat attım baya çok kızdırdı
Makattan ilişkiye girersen kan da gelir yakında kakanı da tutamazsın basur da olursun mikrop da hastalık da kaparsın. Bu yaşta bunları biliyor olman gerek.Doğru şimdi bunu geçtim de az önce makatımdan baya kan geldi onu düşünüyorum
Oldu olacak acilden serum fotoğrafı da atsaydınız?İlk defa dediğimi yapmadı şok içindeyim
Kesinlikle katılıyorumGerçekten suçluluk duygusuyla seninle kalmasını mi tercih edersin? Belli ki adamın ssabrini da aşkını da bitirmissin. Ayrıca bu adam sana tecavüz mu etti? Ya da korunmak istedin de izin mi vermedi? Ya da hasta olmadığına dair rapor istedin de sana sahte rapor mu verdi? Cevapların hayırsa senin hesap sormaya hakkın yok canım.
Ay buna nasıl sabırla cevap yazdın.Doğru şimdi bunu geçtim de az önce makatımdan baya kan geldi onu düşünüyorum
Livata yazmamış kiMakattan ilişkiye girersen kan da gelir yakında kakanı da tutamazsın basur da olursun mikrop da hastalık da kaparsın. Bu yaşta bunları biliyor olman gerek.
Doğru şimdi bunu geçtim de az önce makatımdan baya kan geldi onu düşünüyorum
Doğru şimdi bunu geçtim de az önce makatımdan baya kan geldi onu düşünüyorum
Makattan ilişkiye girersen kan da gelir yakında kakanı da tutamazsın basur da olursun mikrop da hastalık da kaparsın. Bu yaşta bunları biliyor olman gerek.
Dün geceden beri uyuyamıyorum burda yazdığım konu sonrası nişanlım dan ayrıldım ben her kavgada neredeyse yüzük çıkaran biriyim nişanım en son kavgada sakın bir daha asla yüzüğü çıkarma benim kafamda bitti mi biter söz ver demişti ama vermiştim ama şu hpv olayından sonra vallahi bilmiyordum tedavi olalım ani karar verme sakın yüzğpü çıkarma dedi çıkardım verdim yıllık izinn almış 4gün ailesi ile birlikte tatile gidiyor yalvardım gitme diye mide ağrısından yatağa yattım gene de gitti o yüzüğü tekrar çıkardığında intihar etmeyi düşündüm ama sen gene ayrıldın çocuk oyuncağına çevirdin psikolojim bozuldu dedi bak brn de iyi değilim dedim ağladım yalvardım gururumu ayaklar altına aldım dinlemedi biraz kafamı dağıtmama izin ver hep iletişim halinde olucaz zaten sürekli ara gelebilirsen sen de gel dedi babam sanki izin verecek ilk defa sözümü dinlemedi beni bu halde bıraktı gitti hem de hastalığı bulaştırdığı halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?