Tatile gitti

Allah’ın gücüne gitmesin benimde kızlarım var büyük konuşmak istemiyorum ama erkekler nasıl dayanıyor kızların bu şımarıklığına.
Sırf o dedi diye 3 numara büyük giymek... birde ayakkabıyı veya WC eğitimini anlatmak erkeğim diyeceğin insanı küçültmekten başka birşey değil. Saygınlığı kalmıyor adamın yazık günah..

Evet yapmak zorundaydı ayrıldın benden ne hesabı soruyorsun diyor bir de bana utanmadan
Çok iticisin gerçekten, adamdan vazgeçemiyorsun şimdi de seni bırakmaması için hastalığı bahane ediyorsun. Şamaroğlanı mi bu adam dikkat etseydin de bulaştırmasaydın o zaman. Ayrıldıysan hesap soramazsın sanane.

Ben sizin ne yapmaya çalıştığınızı hiç anlayamadım. Şahsen nişanlınız yerinde ben olsam bende bunalır kaçardım en sonunda. Size hastalığı bilmediğini söylemiş ayrılma birlikte tedavi olalım demiş e daha önce de bir daha yüzüğü atarsan bitiririm demiş. Kendi iradeniz yok mu ki burdaki yorumlara göre ayrıldınız? Ne bekliyordunuz ben ayrılsamda o benim kapımda sürünsün diye mi düşündünüz? Bir kere erkekler bizim gibi zora gelemiyorlar bunu kabul etmek lazım. Bir söyler iki söyler üçüncüde çeker gider. Hadi adam tamamen bitirmemiş kafamı dinlemem lazım demiş iletişim içinde olacağız demiş daha ne yapsın? Hastalık bulaştırdı diye köle mi olacak size? Cinselliği kendin istemişsin seni zorlamamış bile bile de bulaştırmamış. Yaşadığınız çok kötü tamam psikolojinizi anlamaya çalışıyorum ama bir karar verin ve tutarlı davranın. Madem yalvarıp yakaracaktın o yüzüğü niye attın. Öfkeyle kalkan zararla oturur diye buna deniyor işte...

Her istediğini yapmasını istiyorsan eve robot al. İnsanlar için bazı şeyler çok ağır da saçma da olabiliyor çünkü aklında bulunsun böyle bir yere varamazsın

Aynen, çoğunuz biliyorsunuz benim de 24 yaşına girmek üzere olan yetişkin bir kızım var, şahsen kızım böyle şeyler yapsa bir dur evlatcım derim, kadının da erkeğin de ağırlığı bir saygınlığı olmalı.
Valla olay tam anlattığım gibi fazlası vardır eksiği yoktur, birkaç kere gördüğüm çocuğa üzülür oldum, evlenince yaşayacaklarını tahmin etmek de zorlanmıyorum çünkü, ay bilmiyorum Allah herkese hayırlısını nasip etsin.

sen prenses misin? adam seni iyi çekiyo gerçekten. hpv bulaştırdı demişsin ama eski ilişkisindeki kızıda tanıyosun cinsel hayatı renkliydı demişssin. bunu biliyosun madem önce bi nişanlını ürologa götürüp sonra birlikte olsaydın.
sende de suç var. sende istemişsin beraber olmayı sonrada bana bulastırdı diyosun.
herneyse sen kendıne ceki düzen ver. ben o takadı yiyen bi erkek olsam yuzune bakmam.
azcık empati yapmayıda öğren

Mune abla yaa çok merak ediyorum. Çevrendeki insanlar senin KK imparatorluğunun Muneliçe'si olduğunu biliyorlar mı?
Çok havalı birşey olsa gerek.
Ya da ajan gibi gizliyor musun:)
Kardeşimle annem biliyor ama diğerlerine lafı açılmadığından birşey demedim, arada eşimle kızım takılıyorlar bizimki meşhur oldu diye, bazen Google'da birşey aratıyorlar, kk çıkıyormuş karşılarına, bir bakıyoruz senin yorumunda var diyorlar

Doğru şimdi bunu geçtim de az önce makatımdan baya kan geldi onu düşünüyorum

Sinirlenince dayanamıyorum dün tokat attım baya çok kızdırdı
adamla kendi rızanızla birlikte oldunuz. Hastalık bulaştırdı ne demek? Madem iş oraya gidecek baştan sorsaydınız yaşadığın birlikteliklerde korundun mu, ya da test yaptırdın mı diye. O zaman cinsellik yaşamazdınız. Bodoslama yaşayıp sonra bana hastalık bulaştırdı demek olmuyor.

Ayrıca çok kaprislisiniz. Karşımda böyle bir erkek olsa çekmezdim, haliyle sizde çekilmiyorsunuz.

İlk defa dediğimi yapmadı şok içindeyim
Oldu olacak acilden serum fotoğrafı da atsaydınız?

“Ben her kavgada neredeyse yüzük çıkaran biriyim.” demişsiniz bir de marifetmiş gibi. Müstahak o zaman size. Kaptığınız o leş hastalıkla öylece kalırsanız şaşırmayacağız.

Kesinlikle katılıyorum

En kısa zaman da genel cerrahi proktoloji bölümüne git anal fissur olmuşsun şimdi belki çok acımaz ama ileride yaşayacağın acıyı tahmin edebiliyorum.

Haramı günahı geçtim de kendi bedeninize bu kötülüğü yapmayın anal seks tehlikelidir bak yaşıyorsun şu an etkilerini ileride daha fenası tuvaletini bile tutamayacak hale gelirsin önlemini al mutlaka ihmal etme.
Doğru şimdi bunu geçtim de az önce makatımdan baya kan geldi onu düşünüyorum

Yaşın kaç? Küçümsemek için demiyorum ama actigin konuları okuyorum da cidden çekilecek bi sevgili tipi değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…