Tatile gitti

hanımefendi azıcık anlayışlı olun siz istemişsiniz adam farkında bile değilmiş siz nişan atmışsınız üstelik sürekli iletişimde olucaz demiş ve ailesiyle gidiyor siz biraz bencil misiniz azıcık anlayışlı olun lütfen yoksa kaybedersiniz

Hem beni hasta etti hem de dönmicek öyle mi iyi misiniz ?

Eee siz yüzüğü eline vermicektiniz madem terk edilmek istemiyordunuz?

Ne bekliyorsunuz siz yüzüğü çıkarınca adam peşinizden 10 yıl mı koşsun?

Benim fikrim al birini vur ötekisiniz. Beriki artık nerelerde takılıyorsa hastalık taşıyor, siz 3 günde bir nişan bozuyorsunuz.

ben mi cahilim bu hastalik ne hastaligi

Gelsede hakkıdr valla bence

Kimse bu yazdığınızı hak etmez. Burada pis bir virüsü bulastiran karşıdaki şahıs.

Insanin psikolojisinin berbat olması normal.

Konu sahibi bir çok konuda çok yanlış davranıyor. Aralarındaki ilişki çok yıpranmış.

Yaptığı hiç bir hareketi kabul etmiyorum ancak bir insan sevgilisine böyle bir virüs bulastirmanin ertesinde tatil planı yapmamaliydi.

Konu sahibi " gitme " demem rağmen gitti kısmında yanlış yapıyor. Yapılmış bir plani bozmak zordur. Insan olsa o planı hiç yapmazdı.

Yüzüğü çıkarıp eline verdikten sonra niye tekrar yalvarıyorsunuz adama tatile gitme diye? O da neden bu sefer gerçekten biter bak çocuk oyuncağına çevirdin triplerinden sonra hep iletişim halinde olacağız zaten az kafamı dinleyeyim diyor?

Ucuz arkası yarın dizilere çevirmeyin ilişkinizi tutarsız tutarsız davranarak. Madem yüzüğü atacak kadar kızgınsınız o da sizi bırakıp tatile gitti. 1-2 hafta iletişim kurmayın hiçbir şekilde. İşinizle eşinizle dostunuzla vakit geçirin. Sonrasında onun tepkisine göre bakarsınız duruma.

Adam bir rezil kepaze zaten. Düzgün, sorumluluk sahibi bir insan zaten etrafına hastalık saçıp sonra da bir şey olmamış gibi davranmazdı. Bir de tatile çıkmış. Bu ne pişkinlik yarebbi

Adama çok üzüldüm ben. Bencil, tutarsız, sürekli ben ben ben diyen bir kadın.

Neyse ki ayrılmışsınız. Bence kesinlikle destek almadan kimsenin hayatına dahil olmayın.

Nesine üzülüyorsunuz konu sahibesine HPV bulaştırıp sonra da tatile çıkmış kendisi

Size hastalık bulaştırdığı için ayrılmanız gayet yerinde bı karar.
Peki siz neden bu işi çocuk oyuncağına çevirdiniz.
Ayrılıyorsanız ayrılın, barışıyorsanız barışın.
İki de bı yüzük atmak, beş kere tokat atmak, sinirine hakim olamamak tamamen sizin sorunlu olduğunuzu gösterir.
Madem karar verdiniz uygulayın.
Ayrılmıyorsanızda beraber tedavi olup ilişkinizi yürütün.
Öfke kontrolünüz yoksa evlilik yürütemezsiniz.

Her türlü kaprisi yapayım ama karşımdaki bütün kaprislerimi nazımı çeksin kafasındasınız.

İlk defa dediğimiz yapmadı demişsiniz çünkü maymun gözünü açtı , sürekli yüzük çıkaran birine adam nasıl güvensin .

Şimdi her sorunda yüzük çıkaran ilerde evlenince de her kavgada çoluk çocukla babasının evine gider, adam bunu akıl ettiyse ayrılır sizle zaten.

Boşuna pişman oluyorsunuz konu sahibesi. Tokadı basmakla iyi etmişsiniz. Önce hastalık bulaştır sonra git tatillerde gez iletişimde olucaz de...bu ne pişkinlik bu ne sorumsuzluk?! sizin yerinizde olsam maddi tazminat davası açarım.

Hasta hasta dediğiniz ölüm döşeğinde bırakıp gitmedi ya hayret birşeysiniz. Bendede hpv var ve Rahim ağzım alındı ameliyatla çok abartıyorsunuz ya herşeyi kavgayı sevmeyi nişanlısınız diye sahibi değilsiniz ne demek dediğimi yapmadı siz bence kendinize oyuncak arıyorsunuz ben nişanlınızın yerinde olsam çok farklı tepki verirdim allahtan sabırlıymış. Bence siz önce ruhsal olarak tedavi olun. Birde haklı gibi burda dert yanıyorsunuz ya. Ben olsam arkama bakmadan kaçarım sizden

Tazminat davası mı? Hangi sebeple?

Adam kendisinde hpv olduğunu bilmiyor olabilir çok normal bu.

Siz birlikte hastaneye gittiniz mi? Önceki konuda adamda siğil var mıydı demiştim ve cevap vermediniz. Basur var demişti ama kendi teşhis koymuştu. Belki siğili basur sandı filan demiştiniz. Eğer penia bölgesinde siğil varsa ve siz de gördüyseniz bilerek HPV bulaştırmıştı.

Adam ben doktora gittim, bende hastalık yok demişti. Bu bilginin doğruluğunu ispat etti mi? Belli ki etmemiş siz burada ondan hastalık kaptım diyorsunuz. Belki de ondan olmadı bunu ancak doktor söyleyebilir.

Hareketlerinize gelince kesinlikle normal değil. Her istediğim olsun, terk edeyim bana yalvarsın, tokat atayım sussun vs. Bu hareketlerin bedeli size ağır olur. Belki de adam geri dönmek istemeyecek. Çünkü şımarık çocuk gibisiniz. Poh pohlanmaya alışmışsınız. Nişanı atıp da kendinizde gitme deme hakkını bulmanız, yanımda kalsın diye beklemeniz garip.

Kesinlikle olgun davranmıyorsunuz. Burada direkt adamı da yüceltmenin acımanın gereği yok. Kendisi de normal bir birey değil.

Sende biraz üstüne fazla gittin sanırım sürekli yüzük çıkarınca haklı olarak sinirlenmiştir bence biraz ayrı kalıp dinlenmeye ihtiyacınız var

İlk defa dediğimi yapmadı şok içindeyim
İlk defa dediğmi yapmadı nasıl bir cümledir yahı adamın sahibi misin , üstelik daha evli bile değilsin . Bırak adamı bi sal kafasını dinlesin. Hem ayrılıyorsun hem vah anam gitti. Yüzük atmayı tehdit olarak kullanırsan böyle olur tabi ne bekliyorsun. Adamı iyice yıldırma bırak tatilini yapsın kafasını toplayıp dönsün.

Bu hastalıktan önceki davranışları yanlış evet , ama her ilişki kendi dinamiginde ilerliyor .

Önemli olan bu hastalıktan sonraki haller. Ve karşıdaki kişiyi fazla korudu kk hatunu.

Şahıs nişanlısını bu halde bırakıp nereye gidiyor.

Belki ömrü boyunca savaşagi bu hastalık bulaştı kadına. O keyfe gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…