- 11 Aralık 2018
- 42.656
- 265.096
- 598
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
-
hanımefendi azıcık anlayışlı olun siz istemişsiniz adam farkında bile değilmiş siz nişan atmışsınız üstelik sürekli iletişimde olucaz demiş ve ailesiyle gidiyor siz biraz bencil misiniz azıcık anlayışlı olun lütfen yoksa kaybedersinizDün geceden beri uyuyamıyorum burda yazdığım konu sonrası nişanlım dan ayrıldım ben her kavgada neredeyse yüzük çıkaran biriyim nişanım en son kavgada sakın bir daha asla yüzüğü çıkarma benim kafamda bitti mi biter söz ver demişti ama vermiştim ama şu hpv olayından sonra vallahi bilmiyordum tedavi olalım ani karar verme sakın yüzğpü çıkarma dedi çıkardım verdim yıllık izinn almış 4gün ailesi ile birlikte tatile gidiyor yalvardım gitme diye mide ağrısından yatağa yattım gene de gitti o yüzüğü tekrar çıkardığında intihar etmeyi düşündüm ama sen gene ayrıldın çocuk oyuncağına çevirdin psikolojim bozuldu dedi bak brn de iyi değilim dedim ağladım yalvardım gururumu ayaklar altına aldım dinlemedi biraz kafamı dağıtmama izin ver hep iletişim halinde olucaz zaten sürekli ara gelebilirsen sen de gel dedi babam sanki izin verecek ilk defa sözümü dinlemedi beni bu halde bıraktı gitti hem de hastalığı bulaştırdığı halde
Napacak omur boyu sizin yasinizi mi tutacak? Herkes kendi hayatina devam eder gayet guzel sekilde.
Hem beni hasta etti hem de dönmicek öyle mi iyi misiniz ?
ben mi cahilim bu hastalik ne hastaligiDün geceden beri uyuyamıyorum burda yazdığım konu sonrası nişanlım dan ayrıldım ben her kavgada neredeyse yüzük çıkaran biriyim nişanım en son kavgada sakın bir daha asla yüzüğü çıkarma benim kafamda bitti mi biter söz ver demişti ama vermiştim ama şu hpv olayından sonra vallahi bilmiyordum tedavi olalım ani karar verme sakın yüzğpü çıkarma dedi çıkardım verdim yıllık izinn almış 4gün ailesi ile birlikte tatile gidiyor yalvardım gitme diye mide ağrısından yatağa yattım gene de gitti o yüzüğü tekrar çıkardığında intihar etmeyi düşündüm ama sen gene ayrıldın çocuk oyuncağına çevirdin psikolojim bozuldu dedi bak brn de iyi değilim dedim ağladım yalvardım gururumu ayaklar altına aldım dinlemedi biraz kafamı dağıtmama izin ver hep iletişim halinde olucaz zaten sürekli ara gelebilirsen sen de gel dedi babam sanki izin verecek ilk defa sözümü dinlemedi beni bu halde bıraktı gitti hem de hastalığı bulaştırdığı halde
Gelsede hakkıdr valla bence
Kimse bu yazdığınızı hak etmez. Burada pis bir virüsü bulastiran karşıdaki şahıs.
Insanin psikolojisinin berbat olması normal.
Konu sahibi bir çok konuda çok yanlış davranıyor. Aralarındaki ilişki çok yıpranmış.
Yaptığı hiç bir hareketi kabul etmiyorum ancak bir insan sevgilisine böyle bir virüs bulastirmanin ertesinde tatil planı yapmamaliydi.
Konu sahibi " gitme " demem rağmen gitti kısmında yanlış yapıyor. Yapılmış bir plani bozmak zordur. Insan olsa o planı hiç yapmazdı.
Adama çok üzüldüm ben. Bencil, tutarsız, sürekli ben ben ben diyen bir kadın.
Neyse ki ayrılmışsınız. Bence kesinlikle destek almadan kimsenin hayatına dahil olmayın.
Tazminat davası mı? Hangi sebeple?Boşuna pişman oluyorsunuz konu sahibesi. Tokadı basmakla iyi etmişsiniz. Önce hastalık bulaştır sonra git tatillerde gez iletişimde olucaz de...bu ne pişkinlik bu ne sorumsuzluk?! sizin yerinizde olsam maddi tazminat davası açarım.
İlk defa dediğmi yapmadı nasıl bir cümledir yahı adamın sahibi misin , üstelik daha evli bile değilsin . Bırak adamı bi sal kafasını dinlesin. Hem ayrılıyorsun hem vah anam gitti. Yüzük atmayı tehdit olarak kullanırsan böyle olur tabi ne bekliyorsun. Adamı iyice yıldırma bırak tatilini yapsın kafasını toplayıp dönsün.İlk defa dediğimi yapmadı şok içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?