- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
-
Fotoğraf atıyor bir de bana valla gitme dedim gitti yahanımefendi azıcık anlayışlı olun siz istemişsiniz adam farkında bile değilmiş siz nişan atmışsınız üstelik sürekli iletişimde olucaz demiş ve ailesiyle gidiyor siz biraz bencil misiniz azıcık anlayışlı olun lütfen yoksa kaybedersiniz
Benden önce olan bir ilişkisindenEee siz yüzüğü eline vermicektiniz madem terk edilmek istemiyordunuz?
Ne bekliyorsunuz siz yüzüğü çıkarınca adam peşinizden 10 yıl mı koşsun?
Benim fikrim al birini vur ötekisiniz. Beriki artık nerelerde takılıyorsa hastalık taşıyor, siz 3 günde bir nişan bozuyorsunuz.
Aynen öyle bitti diye düşünmüş ailesine söylemiş onların zaten bir planı vardı ama o gitmeyecrkti sonra gel kafan dağılsın biraz konuşalım demişlerKimse bu yazdığınızı hak etmez. Burada pis bir virüsü bulastiran karşıdaki şahıs.
Insanin psikolojisinin berbat olması normal.
Konu sahibi bir çok konuda çok yanlış davranıyor. Aralarındaki ilişki çok yıpranmış.
Yaptığı hiç bir hareketi kabul etmiyorum ancak bir insan sevgilisine böyle bir virüs bulastirmanin ertesinde tatil planı yapmamaliydi.
Konu sahibi " gitme " demem rağmen gitti kısmında yanlış yapıyor. Yapılmış bir plani bozmak zordur. Insan olsa o planı hiç yapmazdı.
Ben e devlet şifresi ile e nabızdsn baktım gerçekten gitmişSiz birlikte hastaneye gittiniz mi? Önceki konuda adamda siğil var mıydı demiştim ve cevap vermediniz. Basur var demişti ama kendi teşhis koymuştu. Belki siğili basur sandı filan demiştiniz. Eğer penia bölgesinde siğil varsa ve siz de gördüyseniz bilerek HPV bulaştırmıştı.
Adam ben doktora gittim, bende hastalık yok demişti. Bu bilginin doğruluğunu ispat etti mi? Belli ki etmemiş siz burada ondan hastalık kaptım diyorsunuz. Belki de ondan olmadı bunu ancak doktor söyleyebilir.
Hareketlerinize gelince kesinlikle normal değil. Her istediğim olsun, terk edeyim bana yalvarsın, tokat atayım sussun vs. Bu hareketlerin bedeli size ağır olur. Belki de adam geri dönmek istemeyecek. Çünkü şımarık çocuk gibisiniz. Poh pohlanmaya alışmışsınız. Nişanı atıp da kendinizde gitme deme hakkını bulmanız, yanımda kalsın diye beklemeniz garip.
Kesinlikle olgun davranmıyorsunuz. Burada direkt adamı da yüceltmenin acımanın gereği yok. Kendisi de normal bir birey değil.
Ve
Ben e devlet şifresi ile e nabızdsn baktım gerçekten gitmiş
Yo etmedi bilmiyor ki vardır yani doktora gidelim gelince dedi olmasa kimden bulaşacak tek onunla birlikte oldumGitmiş ama size kendisinde hastalık yok diyordu. Neden ondan geçtiğine inanıyorsunuz? İtiraf etti mi?
Virus bulaştırms olabilir. Daha evlenmeden korunmasız ilişki yasamıs olması herseyi göze almıs olması demek. Vürisi bulaştırdıktan snra ertesi gun değil aradan zaman geçmiş baya önceki konuları okudunuz mu bilmiyorm. Ama şöyle bir sey var adam zaten çok fazla üzgünmüş hanfendi bunu kendisi yazmıs ama hala egosunu tatmin edemediği için adama yanlış davranıyor ve bu gerçekten katlanılır gibi değil.Kimse bu yazdığınızı hak etmez. Burada pis bir virüsü bulastiran karşıdaki şahıs.
Insanin psikolojisinin berbat olması normal.
Konu sahibi bir çok konuda çok yanlış davranıyor. Aralarındaki ilişki çok yıpranmış.
Yaptığı hiç bir hareketi kabul etmiyorum ancak bir insan sevgilisine böyle bir virüs bulastirmanin ertesinde tatil planı yapmamaliydi.
Konu sahibi " gitme " demem rağmen gitti kısmında yanlış yapıyor. Yapılmış bir plani bozmak zordur. Insan olsa o planı hiç yapmazdı.
Önceki konularda hanfendi yazms zaten adam çok üzgünmüş ve böyle bir hastalıktan kendisininde haberi yokms tedavi olmayı bile konusmuslar ama hanfendi karsısındakini kole sanıp kukla sanıp o yuzugu atsa bile o gitmeyecek kalacak yalvaracak düşüncesinde oldugu için işler bu noktaya gelmiş.Adam bir rezil kepaze zaten. Düzgün, sorumluluk sahibi bir insan zaten etrafına hastalık saçıp sonra da bir şey olmamış gibi davranmazdı. Bir de tatile çıkmış. Bu ne pişkinlik yarebbi
Ama diğer arkadaşların dediği gibi bırakıp tatile gitmemeliydiVirus bulaştırms olabilir. Daha evlenmeden korunmasız ilişki yasamıs olması herseyi göze almıs olması demek. Vürisi bulaştırdıktan snra ertesi gun değil aradan zaman geçmiş baya önceki konuları okudunuz mu bilmiyorm. Ama şöyle bir sey var adam zaten çok fazla üzgünmüş hanfendi bunu kendisi yazmıs ama hala egosunu tatmin edemediği için adama yanlış davranıyor ve bu gerçekten katlanılır gibi değil.
BENİM DÜŞÜNCEM BU .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?