Tatile gitti

Konu sahibine HPV mi bulaştırmış ?

Çok tuhaf bir ilişkiniz var gerçekten.Ayrılıp sonra tekrar barışmak istiyorsunuz,barışıp neden bana hastalık bulaştırdın diye tekrar ayrılıyorsunuz sonra da her istediğimi yapmıyor diye üzülüyorsunuz.Bence biraz olgunlaşın.Bir karar verdiyseniz arkasında durun.
Ha ben hiç pozitif olamayacağım,bana hastalık bulaştıran insana benim bakış açım bir tık değişik olur,olay önceki cinsel ilişkileri falan değil.Sağlığım kimseden önemli değil,bu konuda dikkatsiz insanlardan da hiç hoşlanmam.

Ya adam sana hpv bulaştırmış arkadaşım farkında mısın!!! Hala tatildi yüzüğü çıkardımdı çıkarmadımdı konu açıyorsun. Bırak şu herifi ya. Sal gitsin ya. Allah’ından bulsun.Herif sana seni rahim kanserine kadar götürebilecek bir hastalık bulaştırıyor sen hala neyin derdindesin. Vallahi anlamıyorum cidden anlamıyorum. Leş herif ya.

Canım hastalık psikolojisi çok farklı... Bende bi hpv lı olarak esim azıcık sesini yukseltse zaten hastalık bulaştırdın deyip başlıyorum ağlamaya çok çok daha alttan almalılar çünkü.. seviyorsan barış alttan al tatlım

Artı konu sahibinin psikolojisinin bozuk olması normal değil mi herifin biri geliyor siğilli miğilli bi şey bulaştırıyor. İnsan kafayı yer. Sağlık herkesten herşeyden daha önemli. Kız şoka girmiştir kimseye de anlatamıyordur. Biraz empati yapın ya. Tamam bazı düşünceleri hatalı olabilir de ordan döner gene hastalık bulaştırır müstehak tarzı yorumlar nedir.

Fotoğraf atıyor bir de bana valla gitme dedim gitti ya

Benden önce olan bir ilişkisinden

Aynen öyle bitti diye düşünmüş ailesine söylemiş onların zaten bir planı vardı ama o gitmeyecrkti sonra gel kafan dağılsın biraz konuşalım demişler

Ve
Ben e devlet şifresi ile e nabızdsn baktım gerçekten gitmiş

Her kavgada yüzüğü çıkarıyorum diye kendiniz demişsiniz sizce bu normal mi ? Evet çocuk oyuncağına çevirmişsiniz işi üzgünüm ama böyle.

Diğer konunuzu da biliyorum o konuda sonuna kadar haklısınız, ne yapsanız yeridir ama ayrılmayı düşünmüyorsanız o yüzüğü çıkarmayın, başka yollarla da sorunlar çözülebiliyor. Gerçekten bitti dediğiniz zaman çıkarın yüzüğü.

Yazdıklarınıza bakılırsa terk etmeyeceğiniz halde bu ayrılığı öne sürüyorsunuz, karşı taraf ayrılalım dese ayrılmamak için kırk takla atacak gibi duruyorsunuz.

Bağımlı olmuşsunuz karşı tarafa zaten ve düşünmeden hareket ediyorsunuz.

Duygularınızla değil mantığınızla karar verin derim.

Virus bulaştırms olabilir. Daha evlenmeden korunmasız ilişki yasamıs olması herseyi göze almıs olması demek. Vürisi bulaştırdıktan snra ertesi gun değil aradan zaman geçmiş baya önceki konuları okudunuz mu bilmiyorm. Ama şöyle bir sey var adam zaten çok fazla üzgünmüş hanfendi bunu kendisi yazmıs ama hala egosunu tatmin edemediği için adama yanlış davranıyor ve bu gerçekten katlanılır gibi değil.
BENİM DÜŞÜNCEM BU .

Azıcık lafınızın kararınızın arkasında durun ya... Atmışsın bitmiş yalvarmak nedir?

Adam bir rezil kepaze zaten. Düzgün, sorumluluk sahibi bir insan zaten etrafına hastalık saçıp sonra da bir şey olmamış gibi davranmazdı. Bir de tatile çıkmış. Bu ne pişkinlik yarebbi
Önceki konularda hanfendi yazms zaten adam çok üzgünmüş ve böyle bir hastalıktan kendisininde haberi yokms tedavi olmayı bile konusmuslar ama hanfendi karsısındakini kole sanıp kukla sanıp o yuzugu atsa bile o gitmeyecek kalacak yalvaracak düşüncesinde oldugu için işler bu noktaya gelmiş.

Ama diğer arkadaşların dediği gibi bırakıp tatile gitmemeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…