- Konu Sahibi nefeskesen
Ülkenin gidişatını sor canım , USD artışı ile ilgili ne düşünüyormuş flnnasfşksjdlşhg
hahhahahaha yada benım mesajlarım gelmıyormu sıze cevap yazmadında hayırdır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ülkenin gidişatını sor canım , USD artışı ile ilgili ne düşünüyormuş flnnasfşksjdlşhg
aynen yazıyorum azız yoldaslarım![]()
ama yazmadan sıze bır sorum olucak ve alıntılamadıgım konumu okuyan arkadslarıma .. Sız benım yerımde olsanız 2. mesajı nasıl atardınız klasık bır sekılde merhaba mı? (ki biraz zor bıraz daha yaratıcı olmak lazım) yada daha farklı bır sekılde mı akıl ve fıkırlerınızı beklıyorum
yarım saat ıcınde atalım bıtsın bu artık ıskence![]()
hahhahahaha yada benım mesajlarım gelmıyormu sıze cevap yazmadında hayırdır
Umarım sonuç beklediğin gibi olur. Hani adam çok yakışıklı ve karizmatik olur da konuşunca sesi gay sesi gibi incecik çıkar da hayal kırıklığına uğrarsın ya gözünde biter.. öyle olmaz umarım![]()
Sende az fena değilsinGüzel fikir .. o şekilde yaz. Yada birşeyler düşüneyimm beyin fırtınası yapalım bi :))
ıste ozaman tam bır fıyaskoheralde adamın karsında aglarım ıste tam kaderımın oyunu baslıklı konu acmama sebeb olan durum ınsallah ıpegım bakalım gırdık bır yola rabbım hayırlı etsın
tabi canım hepsını acıyım malzeme varda vakıt kısıtlı bıraz hemen sonucLANSIN ISTIYORUM olumlu olumsuz
Hadi bakalım o halde. Ama bizi de güncelle ki merak ederiz![]()
aynennn bebısım zaten dırek yazıcam buraya ısı olumlu yada olumsuz bır sonuca baglayıphala nasıl laf atmalıyız dıye dusunuyoruz cunku sosyal medya dıkkat cekmek lazım ve net olmak lazım merhaba nasılsın yazıyımmı
ıste ozaman tam bır fıyaskoheralde adamın karsında aglarım ıste tam kaderımın oyunu baslıklı konu acmama sebeb olan durum ınsallah ıpegım bakalım gırdık bır yola rabbım hayırlı etsın
İlla yazacaksın yani. Yaz bari. Kısa ve öz. Dönerse zaten görüşmek istiyordur. Dönmezse de bence sen de fazla kapılmamaya çalış. En azından heyecan yapmazsın artık.
evet bir yerlerden hatrlıyorum bu duyguyu, çok tatlıdır hakkaten![]()
yazacam ya dıger turlu bosa zar atmak gıbı.. cunku kac kere gıttım bırturlu yakalamayamadım arkadslarını gordum ama kendısı yok adamın, aslan baya masraflıya patladı banabır mesaj yazayımda dıger turlusu yıne yaparım .. anasını falan begendım cok nazık bırde kıbar sevecen
anasından dolayı yoksa aslanla ısım olmaz
hakıkaten tatlıbırazda durtu ozellıgı olan bır duygu sonum hayrolsun bakalım
![]()
ahh tatlım ne güzel duygular değil mi? :) sonuç ne oldu? 8. sayfadan sonra okuyamadım meraktan ::)![]()
anacım bizim de burda nefesimiz kesildi ne oldu yazdın mı ilk mesajı ay çatlıyor millet meraktan![]()
Anneciğine bakıp aldanma derim. Kadının gerçek yüzü değildir o.. yani gerçek hayatta öyle olabilir ama gelin aday adayı olduğunu bir bilse![]()
Büyütece ne hacet?evett bebgım tatlı mı tatlı .. ama aslancık bıraz sert geldı bır turlu cıgneyıp yutamadımdişlerim acıyor bıraz ama o aslan buraya gelecek
nıckname ısmımı ınan bende sızın kadar yasıyorumnefeseım kesındı vallahı hanımmlarrrr
merhaba nasıl yazıyorum tekrardan amannn bıkıverdım valla
ahhahahahah ah bır bılse oglunun kaderını ormeye calıstıgımıbuyuteccle bakıp bır kulp bulmazsa bende nefeskesen degılım
oglunu bır yakalayım hep resımlerını atıcam kayınvalıdecıgıme
nasılsın yazıyım tekrardan hem fıkırız dımı arkadsım yada baska bır seymı yazıyım bulamadım bırturlu
sayfaları atlaya atlaya okudum ama çok hoş bir kovalamaca olmuş . Tesadüflere ve bu şekilde gelen mutluluğa inanan biri olarak azmin sonu zafer diyorum. Sonucu merakla takip ediyorum canım![]()
ayyy hadı ınsallah valla gelenler geldı cunku artık banamerhaba nasılsın yazıyorum tekrardan herkesın fıkırlerını bır alıyım baslıyalım bu tatlı kovalamacaya
![]()
Büyütece ne hacet?
Geçen bdv bir konu vardı. Oğlan sözüm ona mürekkep yalamış. İlişkileri ciddi annesiyle tanıştırma noktasına gelmiş. Annesi kızın boyu kısa diye kabul etmemiş.
Neyse Allah seni böyle kvalidelerden korusun diyorum.
Merhaba,nasılsın?
Tam kıvamında başka bir şey ekleme illa ki yazacaksan.
Sen de bizim nefesimizi keseceksin bu gidişle yaz bir şey yazacaksan.
Ayyy nasil tuttun icinde bunca zaman, patlat gitsin en fazla reddeder.gunluk hayatinda karsina cikan birisi degil ki rezil olasin.ben de universitede iki yil takıldim birine adim atamadim.sonra msn aracılığıyla konustuk okul bitince.aman dedim bu muymus, yazik gecen zamanima.ne kismetler teptim o ara:) hic gerek yok bencr dusunmeye.takipteyim bu arada:)