• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatlı bırsey..

ayy bende okudum o konuyu :50: bırde banada boyle denk gelıyormus valla kac aydır beklemısım baslarım sana ataga gecerım bır kayınvalıde kaldı ztn ataga gecmedık :1::1::1: yazıyorum hadı bakalım gazamız mubarek olsun gırdım yıne bır yola

bende ondan korkuyorum tanısınca gerızekalı bırı falan cıkar :9::9: karsıma bır ayna alıp turukuruum artık kendıme:9::9:

kızlar ben nıyetı bozdum bana bır bısmıllah deyın bırde ardından ınsallah ben kosuyorum bayır asagı hadı bakalım :52::52::52::52:

Hadi bakalım. Tüm kk nefesleri tuttu nefes keseni bekliyor
:51::51:

Başlığa bakınca misafir gelecek tatlı bi tarif soruyorsun sanmıştım :3:
Tam havuç top önerecektim ki vazgeçtim:6:

:1::1::1: al benden de o kadar :52::52::52:
bende ıslak kek tarifi yazmak için girdim meğer konu farklıymışş :9::9::9::9::9:

varsa bu konu ıle tarıfınız alıyım sekerı fazla katmayalım ama, mıde bulanabılır :9::9::9::9: vanılya pudra sekerı ısı goturur ama bır fırına veremedım :ssz:

fırına versem cıktıgında afıyetle yıcez hepımız de

Son düzenleme:
varsa bu konu ıle tarıfınız alıyım sekerı fazla katmayalım ama mıde bulanabılır :9::9::9::9: vanılya pedra sekerı ısı goturyr ama bır fırına veremedım :ssz:

fırına versem cıktıgında afıyetle yıcez hepımızde

tatlım çok seksisin nefesim kesildi :9::9::9:
haydi ver fırına gariii yiyelim acıktık :52::52::52:

varsa bu konu ıle tarıfınız alıyım sekerı fazla katmayalım ama, mıde bulanabılır :9::9::9::9: vanılya pudra sekerı ısı goturur ama bır fırına veremedım :ssz:

fırına versem cıktıgında afıyetle yıcez hepımızde

İnternetten bulmaca yazmaca araştırmaca işlerini sevmem
Ortak bi mekan vs varsa oralarda bulun
Olabilir bakışı at :23::1:
O açılsın sana, sen açılma bence

Şu saatlerde tatlı ihtiyacımın yüksek olduğu zaman diliminde görmem iyi olmadı sanki :27:Bende öyle sandım :3:

fırına versem cıktıgında afıyetle yıcez hepımız de

Ya da iki kilo mercimek al
Fırına verelim mi de :27: direk :6:

İnternetten bulmaca yazmaca araştırmaca işlerini sevmem
Ortak bi mekan vs varsa oralarda bulun
Olabilir bakışı at :23::1:
O açılsın sana, sen açılma bence

Bir buluşursa zaten kim tutabilir ki bu haldeyken onu.
Evde bir iki sakinleştirici alıp gitse bari.
Enerjisi tavan:D

konu sahibi tavuçlu topu fırına attı mı aaa o fırına atılıyormuydu :18::44:

babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi

Back
X