tatlırüya nın evi

bende misafir odana bayıldııııııımm:109::111::128::129::129::129:tek kelimeyle mükemmel allahım ağıztadıyla oturtsun inşallah

Evet çocuk konusunda emin olabilirsin rahat kullanamayacaksın çünkü heryeri karıştırıyorlar ve de çiziyorlar ya da döküyorlar benim için kabus olmuştu örtü kullanıyorum ama örtüden de nefret ettim keşke başka renk alsaymışım diye benim ki de antilop kumaş leke tutmayan sözde ama kot pantolonlar renk döküyo şimdilik tadını çıkar

bende misafir odana bayıldııııııımm:109::111::128::129::129::129:tek kelimeyle mükemmel allahım ağıztadıyla oturtsun inşallah

güzel dileklerin için teşekkürler...evlerimizden yuvamızdan huzur eksik olmasın....malk mülk eşya hepsi parayla pulla sahip olunabilenecek şeyler ama en önemlisi evdeki huzur .....daha güzellerinin sizin olması dileğiyle.....

bende en çok çocukların tükenmez ve keçeli kalemle çizmesinden korkuyorum...kot pantolan demek iz bırakıyor...silinincede çıkmıyor mu? hani leke tutmayan kumaştı....şimdilik en azından sizin dediğiniz gibi tadını çıkarayım.....

eviniz çok güzelmiş tv ünitesindeki beyaz aksesuarlası nerden aldınız acaba uzun süredir böyle şeyler bakıyorum bulamıyorum burda

tv ünitesinde ki aksesuarları istanbul dayken bakırköy de ki küçük bir dükkandan almıştım... antalyada o zaman bende bulamamıştım.şimdi yeni yeni görüyorum...hatta büyük bir avm de aynısı da görmüştüm..... bu tarz aksesuarlar biraz pahalı oluyor...büyük züccaciyelerde , avm lerde ,süs eşyaları ve ev eşyaları satılan yerlerde bulabilirsiniz.....umarım yardımcı olabilmişimdir....sevgiyle kalın...

Son düzenleme:
iyi günlerde oturun..şu kiler gibi olan oda her eve lazım..ama maalefef çoğumuzun evinde yok..

güle güle oturun.eviniz cok güzel,özellikle mutfak.ama keske oturma odasindaki herseyi siyah yapmasaydiniz.tv üniteniz beyaz olsaydi dah hos olurdu bence.

iyi günlerde oturun..şu kiler gibi olan oda her eve lazım..ama maalefef çoğumuzun evinde yok..

evet çok doğru .. kesinlikle her evde kiler olmalı... evin bütün düzenini sağlıyor...tüm fazlalıklar orada...bu evi satın alırken kilerinin ve gömme dolapları tercih sebebim oldu...sevgiyle kalın....

güle güle oturun.eviniz cok güzel,özellikle mutfak.ama keske oturma odasindaki herseyi siyah yapmasaydiniz.tv üniteniz beyaz olsaydi dah hos olurdu bence.

öneriniz için çok teşekkür ederim...aslında oturma odasındaki duvar ünitesini gri düşünüyordum...bu nedenle o duvarı siyaha boyattım.. üzerinede simli boya sürdük...resimlerde simli boya belli olmamış...ama duvar ünitesini yaptırırken siyah üzerine çiçekli deseni görünce oturma grubumun yastıkları ile uygun olacağını düşünüp siyah renge karar vermiştim...bazen odamı mor renk ile canlandırmayı düşünüyorum..yakın çevremdeki arkadaşlarım odanın bu şekilde kalmasını ama bu forumda bir kaç kişi odayı renklendirirsem daha hoş olacağını söyledi...yani oda hakkında bir kararsızlık yaşıyorum.. sizin öneriniz ne olurdu?sevgiyle kalın...

Eviniz çok güzel güle güle oturun yanlız misafir odasında köşelerde ki tekli vitrinler olmamış bence kalabalık göstermiş ve odaya bakıldığında direk köşelerde ki vitrinler dikkat çekiyor onları kaldırıp sağdaki duvar initesini daha geniş apsaydınız keşke bence daha güzel olurdu ama genel manada ev çok güzel güle güle kullanın

teşekkür ederim... daha güzelleri sizin olsun.....sevgiyle kalın..

evet canım kenardaki tekli vitrinler konusunda sana katılıyorum...aldığımdan beri pişmanım...duvar ünitemiz zaten geniş 3,5 metre salonum 34 m2 ...ama koltuklarım ve duvar ünitem büyük olduğu için odanın büyüklüğüde koltukların ve duvar ünitesinin büyüklüğü resimlerde çok belli olmamış....bazen komşularımızı ziyaret ettiğimizde onların evinde salonun genişliğini çok daha iyi anlıyorum...tekli vitrinleri acaba duvar ünitesinin yanlarına mı koysam?bu seferde duvar kağıdını kapatır...kararsız kaldım...önerilerinle samimiyetinle beni yalnız bırakmadığın için çok teşekkürler...

ankraste mikrodalga aldık.. fakat mutfak dolabında mikrodalga için bırakılan alan normalinden büyük olduğu için çercevesi yerine ahşaptan yine mutfak dolaplarının renginden kenarına çerçeve yaptırdık... resimleri ekliyorum....belki sizler içinde farklı bir fikir olur...sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…