- Konu Sahibi tatlxixrxuxya
-
moru bende düşünmemeiştim ama doğru genel olarak mor daha uygun olur bence harika fikir:)
merakla bekliyorum :)
bende misafir odana bayıldııııııımm:109::111::128::129::129::129:tek kelimeyle mükemmel allahım ağıztadıyla oturtsun inşallah
Evet çocuk konusunda emin olabilirsin rahat kullanamayacaksın çünkü heryeri karıştırıyorlar ve de çiziyorlar ya da döküyorlar benim için kabus olmuştu örtü kullanıyorum ama örtüden de nefret ettim keşke başka renk alsaymışım diye benim ki de antilop kumaş leke tutmayan sözde ama kot pantolonlar renk döküyo şimdilik tadını çıkar
eviniz çok güzelmiş tv ünitesindeki beyaz aksesuarlası nerden aldınız acaba uzun süredir böyle şeyler bakıyorum bulamıyorum burda
mutfağın ve salonun harika
iyi günlerde oturun..şu kiler gibi olan oda her eve lazım..ama maalefef çoğumuzun evinde yok..
güle güle oturun.eviniz cok güzel,özellikle mutfak.ama keske oturma odasindaki herseyi siyah yapmasaydiniz.tv üniteniz beyaz olsaydi dah hos olurdu bence.
Çok güzell.
Eviniz çok güzel güle güle oturun yanlız misafir odasında köşelerde ki tekli vitrinler olmamış bence kalabalık göstermiş ve odaya bakıldığında direk köşelerde ki vitrinler dikkat çekiyor onları kaldırıp sağdaki duvar initesini daha geniş apsaydınız keşke bence daha güzel olurdu ama genel manada ev çok güzel güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?