tatlırüya nın evi

evet kiler bütün evin dağınıklığını alıyor...çok dikkatilisiniz antika radyoyu fark eden 2. kişisiniz...radyomuz eşimin vefat eden dedesinden yadigar....evimiz Antalya nın küçük bir ilçesinde....sevgiyle kalın....

mutfağına bayıldım çok güzel::))evinde güzel günler geçirmen dileğiyle

güzel dileğin için çok teşekkürler........evimizi alırken mutfağın rengine bayılmıştım...ama dolaplar yetersizdi...ek olarak pencerenin yanındaki dolabı ve fırının olduğu dolabı yaptırdık...böylelikle mutfağım daha kullanışlı oldu...

kendi yaptığım kapı süsüm..hemen kapıma astım....uzun zamandır mor beyaz renklerde kapı süsü arıyordum..istediğim gibi bulamadım yada beğendiklerimin fiyatı biraz yüksekti..bende kendim yapmaya karar verdim.....yapımı ile ilgili konu açtım...

Son düzenleme:
Buzdolabındaki nostaljik süs dikkatimi çekti.Bende örmüştüm onlardan
Mutfağını çok beğendim. Alt taraf koyu renk ya kullanışlı oluyomu? Ben de siyah düşünüyorum kullanımı zor olur leke çok belli olur diyenler var.
Sen ne dersin?

Merhaba evin gerçekten çok güzel döşenmiş beyaz koltukların da güzel yalnız beyaz koltuk kullanmak itina ister ben şahsen beyazı beyaz görmek isterim üstünde bir leke ya da bir renk değişikliğine tahammülüm yoktur o yüzden beyaz koltuk aldığıma çok pişmanım. Evin kullanışlı güle güle otur.

buzdolabımda örülmüş bir şey yok ... sanırım masa örtümden bahsediyorsunuz. ne güzel siz kendiniz örmüşsünüz... maşallah ... ben ördürmüştüm.....aslında masam için uzun mor renginde bir runer düşünüyorum...
mutfak dolablarımın altı koyu renk olması gerçektem kullanımı zorlaştırıyor...tüm lekeleri özellikle su lekelerini çok gösteriyor....ister istemez yemek yaparken sık sık suya dokunuyorum ve dikkat ederek hemen elimi kurulasamda lekeler kalıyor...gündüzleri mutfağım çok güzel güneş alıyor ve gündüz misafir ağırlamaya bazen çekiniyorum... leke kaldı mı yeni oluştu mu? akşamları lekeler belli olmuyor....ve sen siyah renk düşünüyorsun.. mutfağın direk güneş almıyorsa gündüz lekeler çok belli olmaz diye düşünüyorum....yoksa elinde bir bez sürekli dolapları silmen gerekir.. allah gönüne göre versin.. umarım yardımcı olabilmişimdir...

pişman olduğunuza üzüldüm...evet dediğiniz gibi beyaz itina ister...ben antilop kumaş tercih etmiştim...leke tutmayan sıvı geçirmeyen ve silinebilen....ve ben salonumu da kullanıyorum..bu nedenle oturduğumuz koltuklara beyaz örtü seriyorum...ama ileride çocuk olunca sanırım bu odayı bu kadar rahat kullanamam...

Canım herşey çok güzel ama oturma odan sanırım siyah beyaza boğulmuş bence kırmızıyla kombinle çok daha şık olur:)

önerin için çok teşekkür ederim...daha öncede başka biri bu odaya renk katmamı önermişti...o zaman aklımda öyle bir düşünce yoktu...ama şimdi bu odaya mor renk katmayı düşünüyorum... kırmızı çok alışılagelmiş bir renk ...evime uygun olması için özellikle mürdüm rengini kullanmayı düşünüyorum... mürdüm renginde 3-4 parçalı kanvas tablo, yine aynı renk tül şeklinde sadece bir tarafa fon perde ve kenardaki vazomun içine aynı renk çiçek ile odamı renklendirmeyi düşünüyorum... sence nasıl olur? farklı bir önerin varsa dinlemek isterim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…