- Konu Sahibi tatlxixrxuxya
-
Bayıldım bayıldımAllah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. çok güzel herşey :)
misafir odan koridor halın ve mutfağın çok şık sadece siyah koltuklarını sevmedim çok kara kara olmuş o odan ama olsun ...senin zevkin yinede bence biraz o odayı renklendir farklı abajurlarla..canlandırsan daha hoş olur..misafir odan çok güzel ama..ağız tadıyla oturmak nasib etsin rabbim...
Misafir odası cok hoş görünce içim acıldı cok ferah görünüyor:) Allah mutluluğunuzu daim etsin güle güle oturun
süper döşenmiş bir ev.harika ya....
evin çok güzelmiş mutlulukla oturursun inş.. girişteki yuvarlak mor halını beğendim nereden aldın acaba öğrenebilir miyim.?
teşekkür ederim....bende o halımı çok beğenerek almıştım...ünlü bir alışveriş sitesinden aldım..farklı rengi hala satışta....ve istediğniz renkte üretilebiliyor.....eğer ilgilnirsen kullanıcı adını ve fiyatını paylaşabilirim...
evett:) paylaşırsan çok sevinirim. teşekkürler
burda paylaşmak yasak olduğu için özel mesaj atıyorum.....
mesajınızı aldım sizede mesaj yazdım fakat 100 msjı geçmediğim için size ulaşmıyor..yardımlarınız için teşekkür ederim..
Cnm evini çok çok beğendik. İnş bir ömür mutlu huzurlu bir şekilde yaşarsınız içinde.Seni cokkkk seviyorum cnm arkadaşım benimmmm.Gülen yüzün hiç solmasın.Öpüyorum seniiii.
Evinizi çok beğendim güle güle ağız tadıyla oturun inşallah. Darısı bizlere:)
çok güzel eviniz çok ferah iyi günlerde oturmanız dileğiyle..
Fotograflarin buyuk bir kismini goremedim ama gorduklerim de gayet guzel, gule gule oturmani dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?