tatlırüya nın evi

Bayıldım bayıldım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş. çok güzel herşey :)

misafir odan koridor halın ve mutfağın çok şık sadece siyah koltuklarını sevmedim çok kara kara olmuş o odan ama olsun ...senin zevkin yinede bence biraz o odayı renklendir farklı abajurlarla..canlandırsan daha hoş olur..misafir odan çok güzel ama..ağız tadıyla oturmak nasib etsin rabbim...

Misafir odası cok hoş görünce içim acıldı cok ferah görünüyor:) Allah mutluluğunuzu daim etsin güle güle oturun

şuanda oturma odamdan mennunum...ama belki ileride değişiklik istediğimde sizin önerilerinizi değerlendirebilirim....güzel dileklerin için teşekkürler....

Misafir odası cok hoş görünce içim acıldı cok ferah görünüyor:) Allah mutluluğunuzu daim etsin güle güle oturun

teşekkür ederim...daha güzellerinin sizin olması dileğiyle.....

evin çok güzelmiş mutlulukla oturursun inş.. girişteki yuvarlak mor halını beğendim nereden aldın acaba öğrenebilir miyim.?

evin çok güzelmiş mutlulukla oturursun inş.. girişteki yuvarlak mor halını beğendim nereden aldın acaba öğrenebilir miyim.?

teşekkür ederim....bende o halımı çok beğenerek almıştım...ünlü bir alışveriş sitesinden aldım..farklı rengi hala satışta....ve istediğniz renkte üretilebiliyor.....eğer ilgilnirsen kullanıcı adını ve fiyatını paylaşabilirim...

evett:) paylaşırsan çok sevinirim. teşekkürler

Cnm evini çok çok beğendik. İnş bir ömür mutlu huzurlu bir şekilde yaşarsınız içinde.Seni cokkkk seviyorum cnm arkadaşım benimmmm.Gülen yüzün hiç solmasın.Öpüyorum seniiii.

Cnm evini çok çok beğendik. İnş bir ömür mutlu huzurlu bir şekilde yaşarsınız içinde.Seni cokkkk seviyorum cnm arkadaşım benimmmm.Gülen yüzün hiç solmasın.Öpüyorum seniiii.

canım bennimmmm daha güzelleri sizin olsun....mesajınla çok mutlu oldum...bir kere daha canım arkadaşımı çok özlediğimi hatırlattın....yine eskisi gibi .....pastanesinde kahve içip sohbet etme imkanımız olsa......tüm güzellikler seninle olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…