tatlırüya nın evi

öncelikle güzel dileklerin için teşekkürler...saray halının anemon serisini ait bir halı...özeline mesaj atıyorum...sevgiyle kalın..

yeni eviniz hayirli ugrulu olsun
odalar büyük ve feraha benziyor...cok güzel dösemissin renklerde cok hos

ama arkadaslar beni 1 konuda aydinlatin lütfennnnnn...ben yurtdisinda yasiyorum ve bizim buralarda sirf 1 tane oturmaodasi var yani misafirodasi diye birsey yok...ama türkiyede herkesin ayriyeten bir oturma/misafir odasi daha var...bu neden böyle????
biraz garip bir soru oldu kusura bakmayin ama merak ettim nedense

allah yeni evinizde güle güle agiz tadiyla oturmayi nasip etsin

teşekkür ederim...evim güzel güneş alıyor ve geniş...sorunun cevabını bende bilemiyorum ama bir fikrim var....sanırım Türkiye de yurt dışına göre akraba ziyaretleri veya arkadaş komşu ziyaretleri daha fazla...bu nedenle dolayı olabilir...

Evinizin her köşeşi zevkle döşenmiş.Çok güzel Özellikle salon takımınıza bayıldım.Allah ağız tadıyla yaşamınızı nasip etsin

teşekkür ederim...salon aslında tam istediğim gibi olmadı...hayalim bembeyaz yapmaktı...fakat 2 sene önce antalya da beyaz mobilya neredeyse hiç yoktu...yemek takımını beyaz alamadığım için salonun dekorunu beyaz ve abanoz rengi ile kullanarak yapmak zorunda kaldım...

olabilir türkiyedeki evler hep öyle oluyorda genelde yurtdisindaki evler zaten kücük oluyor 3,4 odali genelde... fazla oda olmayinca fazladan salon da olmuyor herhalde

olabilir türkiyedeki evler hep öyle oluyorda genelde yurtdisindaki evler zaten kücük oluyor 3,4 odali genelde... fazla oda olmayinca fazladan salon da olmuyor herhalde

evetsenin söylediğinde çok mantıklı....yurt dışında küçük evler Türkiye ye göre daha fazla ...küçük ev olunca salon için yer kalmıyor...

evini çok beğendim bende..kiler özellikle çok kullanışlı..birde evin şeklini iyi değerlendirmişsiniz.derli toplu bir görünümü var..
birde antika radyo sanırım vitrinin üstünde.onu ayrı bir beğendim..
bu kadar büyük ev nerede yaşıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…