- Konu Sahibi tatlxixrxuxya
-
bende cok begendim evinizi güle güle oturun insallah bir sorum olcaktı antredeki mor+beyaz tonlarındaki halınızı cok begendim nerden aldığınızı veya markasını sorabilirmiyim ? Yardımcı olursanız sevinirim ağız tadıyla oturun inşallah
canm evin çok güzel
yeni eviniz hayirli ugrulu olsun
odalar büyük ve feraha benziyor...cok güzel dösemissin renklerde cok hos
ama arkadaslar beni 1 konuda aydinlatin lütfennnnnn...ben yurtdisinda yasiyorum ve bizim buralarda sirf 1 tane oturmaodasi var yani misafirodasi diye birsey yok...ama türkiyede herkesin ayriyeten bir oturma/misafir odasi daha var...bu neden böyle????
biraz garip bir soru oldu kusura bakmayin ama merak ettim nedense
allah yeni evinizde güle güle agiz tadiyla oturmayi nasip etsin
Evinizin her köşeşi zevkle döşenmiş.Çok güzelÖzellikle salon takımınıza bayıldım.Allah ağız tadıyla yaşamınızı nasip etsin
canım evinde güle güle huzurla oturun inşallah...
yatak odan benimkiyle aynı ve banyo dolabında benimkiyle aynı gibi ne tesadüf.....
teşekkür ederim...evim güzel güneş alıyor ve geniş...sorunun cevabını bende bilemiyorum ama bir fikrim var....sanırım Türkiye de yurt dışına göre akraba ziyaretleri veya arkadaş komşu ziyaretleri daha fazla...bu nedenle dolayı olabilir...
olabilir türkiyedeki evler hep öyle oluyorda geneldeyurtdisindaki evler zaten kücük oluyor 3,4 odali genelde... fazla oda olmayinca fazladan salon da olmuyor herhalde
Gerçekten özenle döşemişsiniz, ağız tadı ile oturun.
güle güle ağız tadıyla otur inşallah
mutfağına bayldımm :) sadece mutfak değil hepsi çok güzel allah huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin
çok beğendim güzel bir ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?