tatlırüya nın evi

siyah koltukların güzelmiş markası varmı? bu konuda bilgi verebilirmisin bana? bu arada hayırlı olsun evinde gerçekten güzel güle güle kullan.

evinizi tümüyle çok beğendim mutfağınız oturma odanız salonunuzun dekorunu inşallah benimde böyle güzel bir evim olur güle güle iyi günlerde oturun

herşey çok güzel bayıldım gerçekten.Allah huzurla oturmanızı nasip etsin

teşekkür ederim...

siyah koltukların güzelmiş markası varmı? bu konuda bilgi verebilirmisin bana? bu arada hayırlı olsun evinde gerçekten güzel güle güle kullan.

siyah koltuklarım doğtaş ın ürünü...çok beğenerek aldım...ancak oturma odasında bol yastık hiç kullanışlı değil....sürekli düzeltmen gerekiyor....rengi siyah olduğu için tozu hemen gösteriyor..beni bu kadar uğraştırmasına rağmen yinede koltuklarımı seviyorum....

evinizi tümüyle çok beğendim mutfağınız oturma odanız salonunuzun dekorunu inşallah benimde böyle güzel bir evim olur güle güle iyi günlerde oturun

teşekkür ederim..Allahım daha güzellini sizlere nasip etsin..... gönlünüzdeki eve en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle.....

Hernekadar klasik mobilyadan hoşlanmasam da evinize bayıldım,çok güzel ve akıllıca döşemişsiniz

Eviniz oldukça büyük sanırım ben evlerde genişliğe çok önem veririm.Başka sayfalarda soruldu mu bilmiyorum ama eviniz kaç metrekare ve hangi muhitte?Eski bir muhit olmalı dömme dolap bulunmuyor pek yeni evlerde?Bir de mutfağınızın metrekaresini merak ettim, ben de hep geniş mutfak hayallerindeyim:26:

evet evim geniş sayılır... ama net kaç metrekare olduğunu bilmiyoruz....evimiz antalya nın bir ilçesinde ve yeni ev....mutfağın metrekaresi hakkında ne yazık ki bir fikrim yok....umarım hayallerinizdeki geniş mutfağa en kısa zamanda sahip olursunuz....sevgiyle kalın....

en ferah yerde misafir odanmış :) iyi gnlerde oturun inş.

teşekkür ederim....sevgiyle kalın...

tatlırüya evinde rüya gibi,ağız tadıyla oturun inşallah,bütün odaları güsel ama en çok salonunu ve mutfağını beğendim canım..

güle güle oturun mutfağınız çok güzelmiş

teşekkür ederim...sevgiyle kalın..

tatlırüya evinde rüya gibi,ağız tadıyla oturun inşallah,bütün odaları güsel ama en çok salonunu ve mutfağını beğendim canım..

teşekkür ederim..sevgiyle kalın...

Çok ferah çok beğendim Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

teşekkür ederim..sevgiyle kalın...

daha önce evin kaç metrekare olduğunu sormuştunuz....bende merak ediyordum... öğrendim net 140 metrekareymiş..

iyi günlerde oturursunuz inşallah.herşey çok güzel olmuş... bu arada nevresim takımımız aynı,ama rengi farklı....

Son düzenleme:
Çok güzel eviniz, güle güle oturun. Sorması ayıp oturma odanızdaki siyah takımı nerden aldınız?

iyi günlerde oturursunuz inşallah.herşey çok güzel olmuş... bu arada nevresim takımımız aynı,ama rengi farklı....

nevresim takımımı çok beğenerek almıştım.ama alırken başka rengi yoktu.. ..hatta bir süre açıp kullanmaya kıyamamıştım...demek ki zevklerimiz aynıymış...sizde güle güle kullanın...

Evin çok güzel canım.çok beğendim.sade herşey yerli yerinde.mutlulukla otur inş.

teşekkür ederim.daha güzelleri sizin olsun..

Bende çok beğendim evinizi güle güle oturun inşallah. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın.

güzel dileklerin için çok teşekkürler...sevgiyle kal...

Çok güzel eviniz, güle güle oturun. Sorması ayıp oturma odanızdaki siyah takımı nerden aldınız?

siyah takımı doğtaş tan aldık....ama oturma odası için bol yastıklı bir takım tavsiye etmiyorum....yastıkların fermuarını açıp içini düzeltmek gerekiyor...ve siyah renk tozu hemen gösteriyor....bunlara rağmen yinede siyah oturma grubumu seviyorum...

Harika yaa muhteşem döşenmiş bi ev Duvar kağıtlarına bayıldımmm
Güle güle oturun

teşekkür ederim...duvar kağıdı sadece salonda tv ünitesinin arkasında var...sanırım antredeki baskıları duvar kağıdı sandınız.....

süper süper süper bayıldım .Çok zevklisin cnm iyi günlerde oturman dileğiyle

teşekkür ederim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…