- Konu Sahibi tatlxixrxuxya
-
herşey çok güzel bayıldım gerçekten.Allah huzurla oturmanızı nasip etsin
siyah koltukların güzelmiş markası varmı? bu konuda bilgi verebilirmisin bana? bu arada hayırlı olsun evinde gerçekten güzel güle güle kullan.
evinizi tümüyle çok beğendim mutfağınız oturma odanız salonunuzun dekorunu inşallah benimde böyle güzel bir evim olur güle güle iyi günlerde oturun
Hernekadar klasik mobilyadan hoşlanmasam da evinize bayıldım,çok güzel ve akıllıca döşemişsiniz
Eviniz oldukça büyük sanırım ben evlerde genişliğe çok önem veririm.Başka sayfalarda soruldu mu bilmiyorum ama eviniz kaç metrekare ve hangi muhitte?Eski bir muhit olmalı dömme dolap bulunmuyor pek yeni evlerde?Bir de mutfağınızın metrekaresini merak ettim, ben de hep geniş mutfak hayallerindeyim:26:
en ferah yerde misafir odanmış :) iyi gnlerde oturun inş.
güle güle oturun mutfağınız çok güzelmiş
tatlırüya evinde rüya gibi,ağız tadıyla oturun inşallah,bütün odaları güsel ama en çok salonunu ve mutfağını beğendim canım..
Çok ferah çok beğendim Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah
Hernekadar klasik mobilyadan hoşlanmasam da evinize bayıldım,çok güzel ve akıllıca döşemişsiniz
Eviniz oldukça büyük sanırım ben evlerde genişliğe çok önem veririm.Başka sayfalarda soruldu mu bilmiyorum ama eviniz kaç metrekare ve hangi muhitte?Eski bir muhit olmalı dömme dolap bulunmuyor pek yeni evlerde?Bir de mutfağınızın metrekaresini merak ettim, ben de hep geniş mutfak hayallerindeyim:26:
eşyaları dekorasyonunu mutfağını banyonu falan çok beğendim ama özellikle evin "kullanışlılığı"çok hoşuma gitti. aslında bütün evlerde öncelikle dikkat edilmesi gereken kullanışlılık. ve bu sizin evinizde fazlasıyla mevcut. yatak odasındaki o gömme dolap gardolap dışında ikinci bi dolap. ne güzel .fazlalıkları içine alması açısından süper. ayrıca iki banyo olması yanında bir de wc ..harika.. bir de çamaşır odası var. daha ne olsun..geniş ve aydınlık odaları da var. kaç metrekare acaba eviniz.
maşallh güle güle mutlulukla eskitin. ben çok beğendim..
iyi günlerde oturursunuz inşallah.herşey çok güzel olmuş... bu arada nevresim takımımız aynı,ama rengi farklı....
Evin çok güzel canım.çok beğendim.sade herşey yerli yerinde.mutlulukla otur inş.
Bende çok beğendim evinizi güle güle oturun inşallah. Rabbim ağzınızın tadını bozmasın.
Çok güzel eviniz, güle güle oturun. Sorması ayıp oturma odanızdaki siyah takımı nerden aldınız?
Harika yaa muhteşem döşenmiş bi evDuvar kağıtlarına bayıldımmm
Güle güle oturun
süper süper süper bayıldım .Çok zevklisin cnm iyi günlerde oturman dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?