Lütfen emin olmaya çalışın. Bana da evli gibi geldi. Mutlaka bir şekilde öğrenin çok bağlanmadanYani çok fazla konuşuyoruz telefonla ve mesajla
Eşim ilk beni görmeye geldiğinde ailesi bilmiyordu.
Nişanlıyken bile mesai saatleri içinde konuşmazdık. Bana çok garip gelmedi.
Ailesinin şuan bilmesini istemiyor olabilir.
Molalarını arkadaşlarıyla geçirmek istiyor olabilir.
Direkt evli demek vebale girmek bence.
Ha olabilir mi tabiki bu da mümkün ama direkt kesinlikle evli demek bana çok iddialı geliyor
Dediğim gibi kesinlikle evli değil diyemem tabi ki ihtimal varBana da konuşurken kendi görüntüsünü bir anda kapatması, ailemleyken hiç konuşamayız demesi biraz aklımı kurcaladı
Hemen evlidir yaftasını kesin dille yapıştırmak şu durum için mantıklı degil. Şüphesi olacak bir durum yasanmamış. Herkes ailesinin yanında görüntülü sesli konusmaz duymaları hoşuna gitmez korku degildir bu. Ailes yapısı ile alakalı bir durum olabilir. Sizde 1 ayda neden takılıyorsunuz bu duruma gelsin ailesi bakarsınız duruma
Kendi aile yapısında bu konular rahatsız edici tepki alan bir durumsa sizi düşünmüştür. Anneniz erkekle goruştugunuzu görmesin istemiştir. Zamana bırakın gözlemleyerek karar verin
1 aydir tanidiginiz hic yuz yuze gelmediginiz kisi icin bu kadar emin konusmayinYüz yüze gelmedim. Ailesini almaya giderken bana da uğrayacak. 1 aydır tanıyorum, her zaman konuşuruz
Merhabalar. Bana adamın ailesi mutasıp bir aile olabilir gibi geldi. Mutasıp ve baskıcı. Bazı aileler flört durumlarından hoşlanmazlar. Ama genelde böyle aileler gelin ya da damat adayını da kendileri belirlemek isterler. Kendi ailesi böyle olduğu için kamerada kendini kapatması anlık refleks olabilir. Büyük ihtimalle ailesi geldiğinde sık mesaj da atamayacaktır. Evli diye düşünmedim ama evli olmasa bile böyle bir aile yapısı bana uyar mı diye düşünün. Ve ona ailesiyle ilgili sorular sorun. Ailesini de adamı da iyi tanımaya çalışın (eğer geleceğe yönelik bir hayaliniz varsa) ben de işkolik biriyim çalışırken asla telefonuma bakmam. Ta ki mesaim bitene kadar. Felaket tellallığı da doğru değil, sorgusuz suailsiz güvenmek de. En doğrusu adama sorular sorarak onu ve ailesini tanımaya çalışmakMerhabalar :)
Yaklaşık 1 aydır birisiyle konuşuyorum. Uzak ilişki yaşıyoruz. Anlayışlı ve kibar. Çoğu şeyde uyumluyuz. Her gün arar beni. Ben ailemle yaşıyorum. Geçen beni dün görüntülü aradı. O sırada annem geldi yemek hazır demeye, baktım ki kendi görüntüsünü kapatıyor. Telefonun kamerasına elini koyuyor. Sonrasında annem hemen gittiği için açtı hemen.
Sonra dün gece aradı beni. Ben dedim ki sizinkiler gelince ben seni göreceğim. (şuanda tek yaşıyor ailesini bir süre kendi evine getirecek) Bizimkiler gelince benden hiç ses duyamazsın sadece mesajlaşırız diyorE ben niye açıyorum o zaman telefonları? Bunu diyen adam 30 yaşında. Tamam ailesi bilmiyor filanda telefon görüşmesi yani anlayamadım. Mesela evden çalışıyor mesai saatlerinde asla yazmıyor. Eskiden bir iki konuşuyorduk. Böyle saatlerce kayıp mesai saatleri içinde. Hadi çalışıyor ona bir şey demiyorum ama naptın diyorum mola filan verdim sonra geri oturdum işe diyor. Mola verince bile kendi kendine takılmış yani gerçekten iyi ve anlayışlı birisi ama benim kafam ciddi anlamda bunlar çok takıldı. Ben mi abartıyorum yoksa devam mı edeyim bu ilişkiye bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?