Tavrı tuhaf değil mi?

Evlidir ya da değildir diyemem herkes evli falan yazmış da fişeklemeye gerek yok.
Ders yapıyorsam yaparken yazmam ara veriyorsam da 5 dk lik aramda kendi kendime vakit ayırmak daha keyifli gelir.

ancak akşam falan yazarım gün içinde işim varsa
Ailesinin yanında neden telefonla konuşamıyor 30 yaşında?
Bazı ailelerde katı kurallar vardır ayıplar vs ler vardır böyle bir aile yapısı mı var?

nereden tanıştınız? Evli mi değil mi bilemem
Utangaç bir insan olabilir aile ekolü nedir?

Velev ki evli olmasın. 30 yaşına gelmiş, ailesinden köşe bucak kaçan, aldığı kararları açıklayamayan, deli gibi korkan adamdan soğurum ben. Çocuk istedim doğurdum, elin büyütemediği koca bebekler ile uğraşamam.

Evlidir ya da değildir diyemem herkes evli falan yazmış da fişeklemeye gerek yok.
Ders yapıyorsam yaparken yazmam ara veriyorsam da 5 dk lik aramda kendi kendime vakit ayırmak daha keyifli gelir.

ancak akşam falan yazarım gün içinde işim varsa
Ailesinin yanında neden telefonla konuşamıyor 30 yaşında?
Bazı ailelerde katı kurallar vardır ayıplar vs ler vardır böyle bir aile yapısı mı var?

nereden tanıştınız? Evli mi değil mi bilemem
Utangaç bir insan olabilir aile ekolü nedir?

Ailesinin katı kuralları yok sanırım, adıyaman da ailesi. Utangaç birisi de değil 🤷‍♀️ benle görüntülü konuşurken de kendi görüntüsünü kapatması da benim tuhafıma gitti :)

Ailesinin katı kuralları yok sanırım, adıyaman da ailesi. Utangaç birisi de değil 🤷‍♀️ benle görüntülü konuşurken de kendi görüntüsünü kapatması da benim tuhafıma gitti :)
Ailesini nerden tanıyorsunuz ayrıca yüzyüze gelmeden bir ilişkiniz yok.
Sadece flört öylesine.
Kendi görüntüsünü kapatması bile bunun sebebi olabilir

benim bir arkadaşım var aynı anlattığınız gibi ve evli değil ha hareket mantıksız
Ayrıca mühendis olan çoğu arkadaşım evden çalışırken de baya yoğun oluyorlar

5 dk araları oluyor ancak konuşuyoruz hop toplantı çıkıyor

bir yandan da hiç yüzyüze gelmediğiniz adam hakkında kesin konuşmamanız gerek özellikle sosyal medyadan tanışılmışsa

Ailesini nerden tanıyorsunuz ayrıca yüzyüze gelmeden bir ilişkiniz yok.
Sadece flört öylesine.
Kendi görüntüsünü kapatması bile bunun sebebi olabilir

benim bir arkadaşım var aynı anlattığınız gibi ve evli değil ha hareket mantıksız
Ayrıca mühendis olan çoğu arkadaşım evden çalışırken de baya yoğun oluyorlar

5 dk araları oluyor ancak konuşuyoruz hop toplantı çıkıyor

bir yandan da hiç yüzyüze gelmediğiniz adam hakkında kesin konuşmamanız gerek özellikle sosyal medyadan tanışılmışsa

Aynen doğru yorsunuz işte bu tavırları kafamı karıştırdı. Tamam iş yerinde meşguldur filan ona bir şey diyemem ama diğer tavırları kafamı çok kurcaladı

Aynen doğru yorsunuz işte bu tavırları kafamı karıştırdı. Tamam iş yerinde meşguldur filan ona bir şey diyemem ama diğer tavırları kafamı çok kurcaladı
işle uğraşırken ve molada ulaşmaması hadi anlışabilir.
ama ailesi geldiğinde sadece mesajlaşması çok anormal. ayrı bir odaya geçip konuşabilir. evli olmadığına emin olman gerekiyor, zaten emin olmadan güvenme asla.

"Seni stalkladım evliymişsin, neden yalan söyledin?" diye yem atın.
Ayrıca sadece bir aydır tanıdığınız hiçbir insana güvenmeyin, uzak mesafede ise asla güvenmeyin.

1 ay önce konu açıp sildiğiniz hatta engellediğiniz kişi mi bu?

bcgirl .!.:
Merhaba hanımlar 🤭
Size bir sorum olacak. Sizinde görüşlerinizi bekliyorum bana yol gösterin çünkü kafam çok karıştı.
Sosyal medya üzerinden birisiyle konuşuyorum. Kabul etmeden önce baktım buldum farklı adreslerini nerede çalıştığını filan. Konuşmaya başladık. Gerçekten onu daha görmeden etkilenmeye başladım. Şuan için bir çok ortak noktamız çıktı. O da şaşırdı bu duruma. Fakat sorun şu ki bu adam sevgili moduna geçti yani konuşalı 3 gün oluyor şuan. Gerçekten senden çok etkilendim diyor. Hatta pandemi vakalar olmasaydı kahve içelim derdim ama şimdi sıkıntı dedi. Tamam ona hadi eyvallah ama ben 50 kere söylesemde onun yine sevgili gibi davranması sizcede çok hızlı değil mi? Ama ona göre bu durum çok normal. Nasıl davranmalıyım bana yol gösterin :)

Bence de evli. Surekli mesajlasip konusmaniz da baska bir hatti oldugunu gosteriyor bence. Kendi telefonunu mesgul etmemek icin baska bir hat ve tlf almis olabilir. Zaten surekli konusmuyormussunuz.

Biz aynısını yaşadık kardeşimin görüştüğü 32 yaşında bir adam vardı annesiyleyken msj dahi atmazdi nedenini bizde bilmiyoruz. Sonra ben annemi bırakamam onla yasicaz diye tutturdu tabiki ayrıldılar

Hadi yaa 😯 yani bu adam da bekar dahi olsa yaptığı hareketler bir tuhaf

Back
X