Merhabalar :)
Yaklaşık 1 aydır birisiyle konuşuyorum. Uzak ilişki yaşıyoruz. Anlayışlı ve kibar. Çoğu şeyde uyumluyuz. Her gün arar beni. Ben ailemle yaşıyorum. Geçen beni dün görüntülü aradı. O sırada annem geldi yemek hazır demeye, baktım ki kendi görüntüsünü kapatıyor. Telefonun kamerasına elini koyuyor. Sonrasında annem hemen gittiği için açtı hemen.
Sonra dün gece aradı beni. Ben dedim ki sizinkiler gelince ben seni göreceğim. (şuanda tek yaşıyor ailesini bir süre kendi evine getirecek) Bizimkiler gelince benden hiç ses duyamazsın sadece mesajlaşırız diyor

E ben niye açıyorum o zaman telefonları? Bunu diyen adam 30 yaşında. Tamam ailesi bilmiyor filanda telefon görüşmesi yani anlayamadım. Mesela evden çalışıyor mesai saatlerinde asla yazmıyor. Eskiden bir iki konuşuyorduk. Böyle saatlerce kayıp mesai saatleri içinde. Hadi çalışıyor ona bir şey demiyorum ama naptın diyorum mola filan verdim sonra geri oturdum işe diyor. Mola verince bile kendi kendine takılmış

yani gerçekten iyi ve anlayışlı birisi ama benim kafam ciddi anlamda bunlar çok takıldı. Ben mi abartıyorum yoksa devam mı edeyim bu ilişkiye bilemedim