- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Maruz kaldınız ve çözüm olarak zaten görüşmüyorsunuz. Bunu ısıtıp ısıtıp adamın önüne sunarken ne bekliyorsunuz?Kardeşim ilk kez eve geldiginde ufak falan dedi. Diyebilir.Odada salondan baya ufak.Ama imkanlar bu.Şimdi gelmeyin demeyide düşündüm. Annem ayıp olur diyor.
Benim eşime anlatmak istediğim, kendisi bir söze takılırken, ben yüzlerce söze maruz kaldım.
Zaten merak etme annem gelip gitmiyor diyor. Hayır benim ailemle de problem olsa bende görüştürmezdim.Bence bu aile konularına girmeyin , esin belliki misilleme yapıyor, benim ailem gelemiyorsa seninki de gelemez demeye getirmiş...
Hak versin ıstıyorum.Mevlüde gitmedim, kpyi doldurup üzerime saldı. Bunları falan geçtim. Gerçekten iyi bir insan sizin gibi aile görmedim der mi? Ben sadece eşim beni anlasın. Ne yaşadığımı hissetsin ıstıyorum.Maruz kaldınız ve çözüm olarak zaten görüşmüyorsunuz. Bunu ısıtıp ısıtıp adamın önüne sunarken ne bekliyorsunuz?
Eleştiri olarak görmeyin, hakikaten ne bekliyorsunuz?
Ne yapsın eşiniz?
Okullar tatile girdi ya hani, ondan rahatım artıkbide daha az önce yukarıda ben her gece 10.30 da uyuyorum yazmamış miydiniz ?
saat gece 1 ? ve buradasınız??
Ayrıca bugün uykum yok, gene sabah erken kalkıyorum ben.bide daha az önce yukarıda ben her gece 10.30 da uyuyorum yazmamış miydiniz ?
saat gece 1 ? ve buradasınız??
Hak versin ıstıyorum.Mevlüde gitmedim, kpyi doldurup üzerime saldı. Bunları falan geçtim. Gerçekten iyi bir insan sizin gibi aile görmedim der mi? Ben sadece eşim beni anlasın. Ne yaşadığımı hissetsin ıstıyorum.
Bilmiyorum, belki eşim kavgalardan sıkıldı.Bu yüzden artık sen gelme dedi.En son farklı bireyden tatsızlık çıktı.O dönüm noktamız oldu.Size rahatsızlık veriyor olmasını haklı buluyorum, ama kayınvalideniz patavatsız.
Maddi konuları irdelerken de, aileniz hakkında yorum yaparken de haddini bilmiyor. İyi insan, kötü insan diyebilir miyiz? Bana göre değil diyebilirsiniz, ve görüşmemeyi seçebilirsiniz.
Eşinizin kendisini yetiştiren, büyüten, üzerinde emeği olan annesine tarafsız bakamaması normal değil mi?
Biraz da erkekler kadınlar gibi düşünmez. Daha düzdür.
Eşiniz de muhtemelen
ne var canım annem maaşını sorduysa? Diye düşünüyor.
Nolcak yani bilse? Yada nolcak kediler hakkında fikrini söylediyse? Alıp kapıya atmadı sonuçta kedileri..
daha çoğaltabiliriz :)
Siz istiyorsunuz ki herkes sizin gibi düşünsün.
Kardeşiniz burun kıvırmış evinize, eşiniz rahatsız olmuş. Belki de maddi olarak kompleksi var, bilemeyiz. Bunu söylemesi normal.
Sizin de nolcak kardeşim öyle dediyse, kötü niyetle söylemedi diye düşünmeniz normal.
Ama buna karşılık, konu ile alakası olmayan onun arkadaşları da geliyor kısmı anormal. Çünkü sizin onlarla bir probleminiz yok?!
Yada daha ortada olmayan kuzenle 4 lü planlar yapacaklar kesin niyet okuması anormal..
bir şey daha ekleyeyim, haklı olduğumu biliyorsam hiç umrumda olmaz kendimi ispatlamak.
Çünkü zaten haklıyım ve bunu benim bilmem yeter. Karşımdaki bana hak vermedi diye bu değişmez. Neden ikna etmeye çalışıyorsunuz ki haklı, haksız diye?
Bu arada eşiniz size hak vermiş ki, görüşmeme isteğinize saygı duymuş.
3. Kişileri dilinden düşürmeyen kim peki? :)Bilmiyorum, belki eşim kavgalardan sıkıldı.Bu yüzden artık sen gelme dedi.En son farklı bireyden tatsızlık çıktı.O dönüm noktamız oldu.
Niyet okumam şuan için dogru degil. Bunları zamana bıraktım.Ama bunlar yaşanırsa tepkim net olacak.
Yazında arabalarının sigortasını siz yaptırın derlerse o zaman gene sert tepki göstereceğim.
Eve geldiğimden beri eşime uzak davranıyorum.Her kavga bizi uzaklaştırıyor. Beni en çok üzen şey. Hep 3.kişiler yüzünden kavga etmek...
Ben nisan zamanında çok acı tecrübe ettim.Evliliginiz mutlu huzurlu olsun istiyorsanız zehir olsa susun kv sozleri.Esiniz kendi ailesini sevmese bile sizin tavrinizdan ailenize yanasabilir.Sabirli olun.Esiniz sizi sakın görüp yanınızda bulunsun.Ben bunu annemle babannemde de çok gördüm.28 sene beraber yaşadılar.2 yıldır evliyim.Kv ile anlaşamıyorum.Zaten birçok konum var.Çokta gittim, azda gittim.Mesafede koydum.Ancak her gitmemde söylediği sözler aklıma takılıyor,aşamıyorum.Herşeye karışıyor.Aldığımız maaş miktarı, tarihinin takibi, faturalarımızın takibi, gelen giden, kedilerime aldığım mama, kedilerimi eve almam (eve alma diyor). Daha birçok şey var. Anne babam ayrı diye 3 4 kez ben sizin gibi aile görmedim, kopuksunuz.Nasıl ailesini, biz çok baglıyız falan dedi.Bende en son yaşanan tatsızlıkta tuzu biberi olunca kv ile görüşmeme kararı aldım. Eşim kendisi götürmeyeceğim dedi.
Yılda 1 ya da 2 kez erkek kardeşim bize gelir.Kvleride ayrıca çağırırım.Kardeşimin eşi bize gelmek istiyormuş.Bizimde evimiz kira.Bizim katta dogalgaz yok.Salon aşırı büyük.Bizde klimayı ufak odaya kurduk.2 senedir bu şekilde ısınıyoruz.Kışın zaten gelen giden yok. Ben yogun çalışıyorum.Oturmak için odada berjer ve sadece 1 büyük koltuk var.Bu hafta tatile çıkıyorum. Bende cumartesi erkek kardeşim ve eşini çagıracaktım. Eşimde diyorki. Erkek kardeşin şimdi gelip bu oda çok ufak deyip moral bozacak dedi. Bende 6 ayda bir görüyorsun. Bende 2 senedir bazılarını çekiyorum dedim.Tartışma çıktı.Anneside herhalta burnunu sokuyor.Annesi iyi niyetten söylemiş.Ben boş yere büyütüyormuşum.Bende kardeşimi falan çagırmamaya karar verdim.
O karar canım sıkıldıki.Sinirden aglıyorum. Ben ailesini pohpohlamak, çekmek zorunda mıyım? Annesini zerre kadar sevmıyorum.Bayramdan bayrama gitmek istiyorum.Kardeşime gelme konusunda ne diyeyim. Eşim agırlayacak yer yok, yazın çagır diyor.
Kim napsın senin içi geçmiş kocanı be.Yok kızla tamam aynı ortamda olsun. Ama bu kızın bekar kuzeni, kaynım falan aynı ortamda ben olmadan 4lü beni yok sayarak buluşmaları dogru mu? Kaynım araba muhabbetinden bana tavırlı. Ve eşimde kızla artık tanıştı ya. Eşimi daha çok çağıracaktır.Benim dedigim eşimin ben olmadan 4 lü ortama girmesi normal mi? Sanki eşi ben degilim, kızın kuzeni gibi.
Ben anneme gittiginde 6 7 da maksimum evde oluyorum.Zaten sürekli dışarıda oluyoruz.Normalde biz 10 gibi yatan insanlarız.Bu yüzden bana geç geliyor
Yooooo yoooo yooo. Eşi ile aralarındaki tek sorun kaynana kayın. Onun dışında bal börekler. Hayır hayır iletişim sorunu falan yok. Kurcalamayın orayı. Onun sonu boşanmaya gider maazallah.Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz... Sizi anladım, anladığımı da metinde uzunca yazdım ama anladığım şeyi tekrar anlatıyorsunuz ve konuda asıl önemli olan iletişim problemini atlayıp geçiyorsunuz. Yazılanları anlamak için değil cevap vermek için okuyorsunuz. İşinize gelmediği için mi herkesin yazdığı bu "iletişim problemi"ni umursamıyorsunuz? Yoksa iletişim probleminiz olduğu için anlamıyor musunuz? Sorunlara siz neden olmuyorsanız bile bu iletişim biçimiyle sorunların ilerlemesine neden olduğunuzu düşünüyorum.
Sjsjsjs doğrudur. Ya insanların sonu boşanmaya gider diye korkup sorunlarını konuşamaması o kadar saçma ki, sonu boşanmaya gitmeyecek şeyler boşanılacak hal alıyor Böyle yapınca evliliğine mahkum olursun ama bunları konuşursak sonu boşanma olacak diye bir şey yok, bu sorunları anlayıp, çözmeyi deneyip kendi iradenle evli kalmayı seçersin, korku ile değil. Ama kime anlatacaksın, şimdi kaynanamdan korkmuyorum ki diye bir yanıt alırım.Yooooo yoooo yooo. Eşi ile aralarındaki tek sorun kaynana kayın. Onun dışında bal börekler. Hayır hayır iletişim sorunu falan yok. Kurcalamayın orayı. Onun sonu boşanmaya gider maazallah.
Kardeşim kışın hiç gelmedi. Eşim diyorki, şimdi odaya laf söyleyecek ben sinir olacagım diyor. Kardeşime aşırı bayılmıyormuş.Kardeşimin söylediği sözü bana şikayet edebiliyor.Ben niye annesini şikayet edemiyorum?
Oraya giderken birşeyler aldı. Birkaç fatura ödedi. 2 yıldır evliyiz.Durumları bizden kat kat iyiEsiniz kv ye para harciyor mu?kv oyuzden maddi konularda merakli olabilir.bu isler dengede oldugu surece problem degil hatta guzeldirde ama tek tarafliysa o cok sıkıntı
Mesela bu da eşinizle ilgili bir problem. Yani kayınvalideyle mesafe koyarak çözebileceğiniz şeyler değil. Sizin eşiniz aile kavramını öğrenememiş. Adam evli olduğunun farkında değilOraya giderken birşeyler aldı. Birkaç fatura ödedi. 2 yıldır evliyiz.Durumları bizden kat kat iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?