Tavsiye verir misiniz?

Maruz kaldınız ve çözüm olarak zaten görüşmüyorsunuz. Bunu ısıtıp ısıtıp adamın önüne sunarken ne bekliyorsunuz?
Eleştiri olarak görmeyin, hakikaten ne bekliyorsunuz?
Ne yapsın eşiniz?

Maruz kaldınız ve çözüm olarak zaten görüşmüyorsunuz. Bunu ısıtıp ısıtıp adamın önüne sunarken ne bekliyorsunuz?
Eleştiri olarak görmeyin, hakikaten ne bekliyorsunuz?
Ne yapsın eşiniz?
Hak versin ıstıyorum.Mevlüde gitmedim, kpyi doldurup üzerime saldı. Bunları falan geçtim. Gerçekten iyi bir insan sizin gibi aile görmedim der mi? Ben sadece eşim beni anlasın. Ne yaşadığımı hissetsin ıstıyorum.

Size rahatsızlık veriyor olmasını haklı buluyorum, ama kayınvalideniz patavatsız.
Maddi konuları irdelerken de, aileniz hakkında yorum yaparken de haddini bilmiyor. İyi insan, kötü insan diyebilir miyiz? Bana göre değil diyebilirsiniz, ve görüşmemeyi seçebilirsiniz.
Eşinizin kendisini yetiştiren, büyüten, üzerinde emeği olan annesine tarafsız bakamaması normal değil mi?
Biraz da erkekler kadınlar gibi düşünmez. Daha düzdür.
Eşiniz de muhtemelen
ne var canım annem maaşını sorduysa? Diye düşünüyor.
Nolcak yani bilse? Yada nolcak kediler hakkında fikrini söylediyse? Alıp kapıya atmadı sonuçta kedileri..
daha çoğaltabiliriz :)
Siz istiyorsunuz ki herkes sizin gibi düşünsün.

Kardeşiniz burun kıvırmış evinize, eşiniz rahatsız olmuş. Belki de maddi olarak kompleksi var, bilemeyiz. Bunu söylemesi normal.
Sizin de nolcak kardeşim öyle dediyse, kötü niyetle söylemedi diye düşünmeniz normal.

Ama buna karşılık, konu ile alakası olmayan onun arkadaşları da geliyor kısmı anormal. Çünkü sizin onlarla bir probleminiz yok?!
Yada daha ortada olmayan kuzenle 4 lü planlar yapacaklar kesin niyet okuması anormal..

bir şey daha ekleyeyim, haklı olduğumu biliyorsam hiç umrumda olmaz kendimi ispatlamak.
Çünkü zaten haklıyım ve bunu benim bilmem yeter. Karşımdaki bana hak vermedi diye bu değişmez. Neden ikna etmeye çalışıyorsunuz ki haklı, haksız diye?

Bu arada eşiniz size hak vermiş ki, görüşmeme isteğinize saygı duymuş.

Bilmiyorum, belki eşim kavgalardan sıkıldı.Bu yüzden artık sen gelme dedi.En son farklı bireyden tatsızlık çıktı.O dönüm noktamız oldu.
Niyet okumam şuan için dogru degil. Bunları zamana bıraktım.Ama bunlar yaşanırsa tepkim net olacak.
Yazında arabalarının sigortasını siz yaptırın derlerse o zaman gene sert tepki göstereceğim.
Eve geldiğimden beri eşime uzak davranıyorum.Her kavga bizi uzaklaştırıyor. Beni en çok üzen şey. Hep 3.kişiler yüzünden kavga etmek...

3. Kişileri dilinden düşürmeyen kim peki? :)
insan sevmediği kişiler için bu kadar düşünce mesaisi yapmamalı.
Bırakın kim ne yapıyorsa yapsın.
Yazın sigortasını yaz gelince düşünün. (Bu konuyu hiç bilmiyorum, bilmek de istemiyorum)
kuzeni ayarlamaya kalkarlarsa onu o zaman düşünün.
Kocanız öyle yada böyle sizin kararınıza saygı duymuş, kim haklı kim haksız bırakın peşini.
Belki kırıldınız öyle dediler diye ama gerçekten sizin gibi biri ile yaşamak zor.
biraz kendinize dışarıdan baksanız, çok şey değişir.

Esiniz kv ye para harciyor mu?kv oyuzden maddi konularda merakli olabilir.bu isler dengede oldugu surece problem degil hatta guzeldirde ama tek tarafliysa o cok sıkıntı

Ben nisan zamanında çok acı tecrübe ettim.Evliliginiz mutlu huzurlu olsun istiyorsanız zehir olsa susun kv sozleri.Esiniz kendi ailesini sevmese bile sizin tavrinizdan ailenize yanasabilir.Sabirli olun.Esiniz sizi sakın görüp yanınızda bulunsun.Ben bunu annemle babannemde de çok gördüm.28 sene beraber yaşadılar.

Durduk yere adamın ailesine laf dokundurmuşsun, sonra oturup ağlıyorsun. Mesafeyi koydun lafta, ama dilinden kurtulan yok. Ayrıca kardeşini kendin çağırabilirsin, kocadan izin almaya gerek yok. Bavulu ile yerleşmeye gelmiyorlar , birkaç saat misafir olup gidecekler zaten. Siz niye böylesiniz ya.

Kim napsın senin içi geçmiş kocanı be.

Yooooo yoooo yooo. Eşi ile aralarındaki tek sorun kaynana kayın. Onun dışında bal börekler. Hayır hayır iletişim sorunu falan yok. Kurcalamayın orayı. Onun sonu boşanmaya gider maazallah.

Yooooo yoooo yooo. Eşi ile aralarındaki tek sorun kaynana kayın. Onun dışında bal börekler. Hayır hayır iletişim sorunu falan yok. Kurcalamayın orayı. Onun sonu boşanmaya gider maazallah.
Sjsjsjs doğrudur. Ya insanların sonu boşanmaya gider diye korkup sorunlarını konuşamaması o kadar saçma ki, sonu boşanmaya gitmeyecek şeyler boşanılacak hal alıyor Böyle yapınca evliliğine mahkum olursun ama bunları konuşursak sonu boşanma olacak diye bir şey yok, bu sorunları anlayıp, çözmeyi deneyip kendi iradenle evli kalmayı seçersin, korku ile değil. Ama kime anlatacaksın, şimdi kaynanamdan korkmuyorum ki diye bir yanıt alırım.

Alintilari gormuyorum simdi konuya bakinca gordum beni gozardi ettigini dusunuyordum sasirttin beni :) sikayet etmek senin de hakkin tabi evlilik degil evcilik oynamak ikinizin de hakki. Kusura bakma boyle yaziyorum ama sana guzel guzel anlatmaya hem enerjim yok hemde yazdiklarimin bosa gidecegini bildigim icin gerek duymuyorum. Mutlulugunuz daim olsun.

Sorun sizin eşinizle anlaşamamanız. Her ailede kayınvalide ya da başkaları böyle şeyler sorar, illa ki burnunu sokar. İkiniz de nasıl savuşturacağınızı bilmiyorsunuz. Benim eşim de anlatırdı çünkü ne var bunda diye düşünüyor. Güzelce anlattım, kimseyi kötülemeden, şikayet etmeden. Kimse kendi ailesiyle ilgili sürekli şikayeti, eleştiriyi kaldıramaz ki. Şükür benim eşim artık neleri anlatmaması gerektiğini öğrendi. Siz de bunu kavga etmeden çözmeye çalışın.

Oraya giderken birşeyler aldı. Birkaç fatura ödedi. 2 yıldır evliyiz.Durumları bizden kat kat iyi
Mesela bu da eşinizle ilgili bir problem. Yani kayınvalideyle mesafe koyarak çözebileceğiniz şeyler değil. Sizin eşiniz aile kavramını öğrenememiş. Adam evli olduğunun farkında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…