Tavsiye verir misiniz?

Ben huyunu kabul ettim. Ve huyunu bildigim için uzak duruyorum ondan.Ben empati yapar diye düşündüm sadece.
 
Evet eşim arayı bulamıyor.37 yaşında kocaman adam. Ama halaa ailesinin agzına bakıyor.
37 yasinda bi adamin daha degisecegini sanmiyorum. En büyük suclu esin. Arayi bulmayi beceremiyor
Sende kv kayini takinti haline getirmissin. Senin disinda herkes hayatindan memnun. Herkes mutlu. Olan sana oluyor. Kafanda kurup icinde biriktiriyorsun. Hic saglikli degil
 
Eşim kocaman adam. Ama halaa annesinin küçük oglu gibi davranıyor. Evet arayı bulamıyor.
Maalesef eşim yüzünden takıntı yaptım. Ona çok dedim. Bak yüzgöz yapma beni diye.Çok görüşmekten böyle olduk.Bunu takıntımı görüşmeyerek aşmaya çalışıyorum.
 
Evin müsait olup olmadıgı tartısmadan da halledilebilir. Bence siz dolmuşsunuz. En ufak bi yorumu bile canınızı sıkmaya baslamış. Çok haklısınız. Sinirleriniz baya yıpranmış.
 
Konu sahibi herkes gibi ben de söyledim size daha önce. Sizin probleminiz kocanız. Kayınvalide onu da sorar bunu da sorar işi ne merak eder sorar. Kocanız niye liste gibi döküyor kamera aldık da kedilere kaliteli mama aldık da. Kocanız napıcan anne ne aldıksa aldık boşver sen diye geçiştirse problem yaşamayacaktınız. Kocanız yetişkin değil. Sürekli bir onaylanma ihtiyacı içinde ailesi tarafından. Sizinle iletişimi sıfıra yakın ama siz de iletişime kapalı görünüyorsunuz. Bilemiyorum kocanızla terapiye gidin bence sağlıklı iletişim kurmaya alışın. Kardeşinizi de çağırın ayrıca ya ne münasebet morali bozuluyor. Bebek mi bu adam duygularını regüle edemiyor?
 
Evet elimden gelen sadece bu. Maaşımı saklamak benimde hoşuma gitmiyor. Ancak annesinin oturup evimize giren parayı hesaplaması hoşuma gitmiyor.Napayım meraklı huyu bu diyor
E tamam o zaman. Sizin de huyunuz bu. Madem senin annesini öyle kabul etmeni istiyor, o da seni o şekilde kabul edecek.
 
Burada haksızsınız ama. Siz aile içine girmek istemiyorsunuz diye adam sizi çağırmamış ama kardeşinin evleneceği kızla da tanışsın bir zahmet. Burada bir sorun yok bana göre ama siz çok doldurunuz için gözünüze batıyor gibi.
 
Birde şu var. Şimdi ben iki aileyi eşitlemeye çalışıyorum. Ben eş tarafına bayramdan bayrama gidiyorum. Bu yüzden eşimi de götürmüyorum. Şimdi kardeşim gelirse kvleride mi çagırmam gerekecek. Bu arada 2 güne bir mutlaka eşimin arkadaşı bize gelir.Benim bir kız kardeşim arada gelir.
İşte detaylı herşeyimizi anlatıyor, yaptığım ibadete kadar. Kv kaç gün oruç tuttuguma kadar biliyor. Ee bu da beni rahatsız ediyor. Çocuk gibi tembih ediyorum.Eşimin iş yeri alişveriş kartını bayaa artırdı.Eşime söyleme diye tehbih ediyorum.
 
Yok kızla tanıştı. Onda problem yok. Kız, kaynım, kızın kuzeni ve eşim 4 ü mekana falan gitse hoş olur mu diye sordum aslında. Şimdi kızla tanıştı. Kaynım beni sinir etmek için o ortama eşimi sokmaya çalışacak.
 
Ben sizin içli dışlı olmak istememenizi de her ayrıntının bilinmesini istememenizi de anlıyorum hak da veriyorum. Keşke kocanız da anlasa. Bence terapiyi deneyin kocanız gelmezse siz kendiniz için gidin. Sizin kafanız çok karışık sürekli içinizden konuştuğunuz buradan bile anlaşılıyor. Aileleri eşitlemek ne alaka hiç anlamadım ev sizin de eviniz değil mi? Kocanızın tarafını çağırmadan 2 saatliğine kardeşinizi çağıramayacaksanız çıkın gidin o evden zaten. Siz işi yarışa dökmüşsünüz böyle skor tutarak yürütemezsiniz evliliğinizi.
 
Yatılı gelmeyecekler. 1 2 saatlik gelecekler. Cumartesi çagıracaktım.
Yatılı bile gelmeyeceklermiş neden çağırmayı erteliyorum?
Kardeşin konuşursa sende eşine ben senin ailene her şekilde saygı duyuyorum sende benim aileme duymak zorundasın diyeceksin kardeşini ve eşini güzelce ağırlayacaksin.

Kvnin haddine değil ne kadar maaş aldığın.
Eşine herşeyini anlatmayacaksin canım madem hemen annesine ötüyor sende stratejik davranacaksın.
 
Kaynin özellikle abisini tek çağırıyor o zaman.
İş eşinizde bitiyor siz olmadan gitmeyecek yoksa sizi de götürecek.
 
Yok karar aldım anlatmayacagım. Hastahane randevusu aldım, eşime söylemedim. Sırf hemen yetiştiriyor diye.
 
Kaynin özellikle abisini tek çağırıyor o zaman.
İş eşinizde bitiyor siz olmadan gitmeyecek yoksa sizi de götürecek.
Normali gitmemesi. Hadi kız, kaynım varken gitsin de. Öyle kuzen falan varken saçma. O kuzenle bekar ve eşimle yaşıt.O yüzden istemiyorum.Kaynım hep tek çagırıyor. Tatsızlık olmadan önce ben 2 kez kaynım ve kızı bize davet ettim. İşleri çıktı gelmediler. Sonra zaten kaynımla tatsızlık olunca bidaha davet etmedim.
 
Onun ailesi yazın gelmişti, benimkide öyle.Şimdiki başıma kalksın istemiyorum. Aslında çok saçma. Ama kendimce önlem alıyorum. Hayatımda 7 aydır kvyi görmüyorum. Ama maalesef gene onun yüzünden aslında eşim yüzünden kavga ediyoruz.
Eşime dün dedimki, benimle alakalı şeyleri anlatma. Rahatsız oluyorum. Sanki izleniyor gibi hissediyorum.
 
Eşinizin yaptığı şey terbiyesizlik.
Kendi annesi yıllardır hep olumsuz şeyler söylüyor ona neden ağzını açıp bir şey diyemiyor ?
Kimse eşimle evimizle ilgili yorum yapmasın deyip kesip atmıyor ?
Şimdi kırk yılda bir gelen kardeşinizin gelmesi batmış anlaşılan.
Ki kendi kendine falcılık yapıyor ya odaya küçük derseymis.
E derse desin bunda ne var ki ?
Evet biraz küçük deyip geçilir yani.
Ki kaldı ki belki böyle bir yorum bile yapmayacak kardesiniz varsayım üzerinde kavga çıkarmış resmen eşiniz.
Kv çenesini kapatmıyorsa bu eşinizin suçu zaten sınır cizememis.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…