- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Ben huyunu kabul ettim. Ve huyunu bildigim için uzak duruyorum ondan.Ben empati yapar diye düşündüm sadece.Ne empatisi yahu? Sen benim aileme laf söyledin ama bak senin ailen böylenin empatisi mi olur? Bu laf sokmak sadece. E kardeşinizin huyu bu höd höd konuşuyor normal buluyorsunuz da kayınvalidenizin huyu bu çok soru soruyor diye neden anormal oluyor? Onun annesi sizin evinize gelecek olsa siz de gülücükler içinde hazırlık yapmazdınız diye tahmin ediyorum. Hiç kimse ailesine toz kondurmaz siz de dahilsiniz buna. Aileleri bırakıp kendi çekirdek ailenize odaklanın.
37 yasinda bi adamin daha degisecegini sanmiyorum. En büyük suclu esin. Arayi bulmayi beceremiyorEvet eşim arayı bulamıyor.37 yaşında kocaman adam. Ama halaa ailesinin agzına bakıyor.
Surat yapıyor. Bu sefer ben deliriyorumSen düzelirsen çözülür. Tamam kardeşim laf ederse cevap verirsin de geç tartışma. Takma kafaya de gül tartışma. Empati yapar mı adam sence ? Herkes bişey söylüyor bu hayatta zaten
Eşim kocaman adam. Ama halaa annesinin küçük oglu gibi davranıyor. Evet arayı bulamıyor.37 yasinda bi adamin daha degisecegini sanmiyorum. En büyük suclu esin. Arayi bulmayi beceremiyor
Sende kv kayini takinti haline getirmissin. Senin disinda herkes hayatindan memnun. Herkes mutlu. Olan sana oluyor. Kafanda kurup icinde biriktiriyorsun. Hic saglikli degil
Yapsın ? Manipule oluyorsunuz. Sizene surat asmasından ? İstediğin kadar surat as diyip gülün. 2 3 5 saat sonra mecbur düzelicek. Siz güçlü olmadığınız için deliriyorsunuz. Güçlenmeniz lazım.Surat yapıyor. Bu sefer ben deliriyorum
Evin müsait olup olmadıgı tartısmadan da halledilebilir. Bence siz dolmuşsunuz. En ufak bi yorumu bile canınızı sıkmaya baslamış. Çok haklısınız. Sinirleriniz baya yıpranmış.2 yıldır evliyim.Kv ile anlaşamıyorum.Zaten birçok konum var.Çokta gittim, azda gittim.Mesafede koydum.Ancak her gitmemde söylediği sözler aklıma takılıyor,aşamıyorum.Herşeye karışıyor.Aldığımız maaş miktarı, tarihinin takibi, faturalarımızın takibi, gelen giden, kedilerime aldığım mama, kedilerimi eve almam (eve alma diyor). Daha birçok şey var. Anne babam ayrı diye 3 4 kez ben sizin gibi aile görmedim, kopuksunuz.Nasıl ailesini, biz çok baglıyız falan dedi.Bende en son yaşanan tatsızlıkta tuzu biberi olunca kv ile görüşmeme kararı aldım. Eşim kendisi götürmeyeceğim dedi.
Yılda 1 ya da 2 kez erkek kardeşim bize gelir.Kvleride ayrıca çağırırım.Kardeşimin eşi bize gelmek istiyormuş.Bizimde evimiz kira.Bizim katta dogalgaz yok.Salon aşırı büyük.Bizde klimayı ufak odaya kurduk.2 senedir bu şekilde ısınıyoruz.Kışın zaten gelen giden yok. Ben yogun çalışıyorum.Oturmak için odada berjer ve sadece 1 büyük koltuk var.Bu hafta tatile çıkıyorum. Bende cumartesi erkek kardeşim ve eşini çagıracaktım. Eşimde diyorki. Erkek kardeşin şimdi gelip bu oda çok ufak deyip moral bozacak dedi. Bende 6 ayda bir görüyorsun. Bende 2 senedir bazılarını çekiyorum dedim.Tartışma çıktı.Anneside herhalta burnunu sokuyor.Annesi iyi niyetten söylemiş.Ben boş yere büyütüyormuşum.Bende kardeşimi falan çagırmamaya karar verdim.
O karar canım sıkıldıki.Sinirden aglıyorum. Ben ailesini pohpohlamak, çekmek zorunda mıyım? Annesini zerre kadar sevmıyorum.Bayramdan bayrama gitmek istiyorum.Kardeşime gelme konusunda ne diyeyim. Eşim agırlayacak yer yok, yazın çagır diyor.
E tamam o zaman. Sizin de huyunuz bu.Evet elimden gelen sadece bu. Maaşımı saklamak benimde hoşuma gitmiyor. Ancak annesinin oturup evimize giren parayı hesaplaması hoşuma gitmiyor.Napayım meraklı huyu bu diyor
Burada haksızsınız ama. Siz aile içine girmek istemiyorsunuz diye adam sizi çağırmamış ama kardeşinin evleneceği kızla da tanışsın bir zahmet. Burada bir sorun yok bana göre ama siz çok doldurunuz için gözünüze batıyor gibi.Eşime iş yerinde verilen alışveriş kartı miktarı baya arttı.Hadi bunu yetiştir dedim. Eger bunu da yetiştirirken, o yetiştirdiğin insanlara, maşallah eşimin agzında bakla ıslanmıyor diyeceğim dedim.Ki cidden diycem artık.Zaten ben kötüyüm.Evet çocugun demediği laf yüzünden bana surat yapıyor. Ama kendi anası herşeye karışıyor.İyi niyet, huyu bu. Nefret ediyorum annesinden.
Size şunu soracağım. Eşim annesigile gidince gece 11 de eve geliyor, geç degil mi. Ben sabah erken kalkıyorum. En geç 10 buçuk gibi yatıyorum. 11 gibi gelince bu sefer onu bekliyorum.
Birde benim şimdi eş tarafı ile pek muhabbetim yok. Eşim, kaynım, kaynımın sevgilisi, kaynımın sevgilisinin kuzeni falan hepsinin buluşması sizce dogru mu? Yani eşim kaynımı sevgilisi ile tanıştı.Aynı ortamda eşimle yaşıt bu kızın olması dogru mu
Dün zaten konu açacaktım. Herşeyi ailesine anlatıyor. Benim konuşmamanın anlamı kalmıyorkiEvin müsait olup olmadıgı tartısmadan da halledilebilir. Bence siz dolmuşsunuz. En ufak bi yorumu bile canınızı sıkmaya baslamış. Çok haklısınız. Sinirleriniz baya yıpranmış.
Birde şu var. Şimdi ben iki aileyi eşitlemeye çalışıyorum. Ben eş tarafına bayramdan bayrama gidiyorum. Bu yüzden eşimi de götürmüyorum. Şimdi kardeşim gelirse kvleride mi çagırmam gerekecek. Bu arada 2 güne bir mutlaka eşimin arkadaşı bize gelir.Benim bir kız kardeşim arada gelir.Konu sahibi herkes gibi ben de söyledim size daha önce. Sizin probleminiz kocanız. Kayınvalide onu da sorar bunu da sorar işi ne merak eder sorar. Kocanız niye liste gibi döküyor kamera aldık da kedilere kaliteli mama aldık da. Kocanız napıcan anne ne aldıksa aldık boşver sen diye geçiştirse problem yaşamayacaktınız. Kocanız yetişkin değil. Sürekli bir onaylanma ihtiyacı içinde ailesi tarafından. Sizinle iletişimi sıfıra yakın ama siz de iletişime kapalı görünüyorsunuz. Bilemiyorum kocanızla terapiye gidin bence sağlıklı iletişim kurmaya alışın. Kardeşinizi de çağırın ayrıca ya ne münasebet morali bozuluyor. Bebek mi bu adam duygularını regüle edemiyor?
Yok kızla tanıştı. Onda problem yok. Kız, kaynım, kızın kuzeni ve eşim 4 ü mekana falan gitse hoş olur mu diye sordum aslında. Şimdi kızla tanıştı. Kaynım beni sinir etmek için o ortama eşimi sokmaya çalışacak.Burada haksızsınız ama. Siz aile içine girmek istemiyorsunuz diye adam sizi çağırmamış ama kardeşinin evleneceği kızla da tanışsın bir zahmet. Burada bir sorun yok bana göre ama siz çok doldurunuz için gözünüze batıyor gibi.
Bu tip şeylere çok takılmayın derim.Yok kızla tanıştı. Onda problem yok. Kız, kaynım, kızın kuzeni ve eşim 4 ü mekana falan gitse hoş olur mu diye sordum aslında. Şimdi kızla tanıştı. Kaynım beni sinir etmek için o ortama eşimi sokmaya çalışacak.
Ben sizin içli dışlı olmak istememenizi de her ayrıntının bilinmesini istememenizi de anlıyorum hak da veriyorum. Keşke kocanız da anlasa. Bence terapiyi deneyin kocanız gelmezse siz kendiniz için gidin. Sizin kafanız çok karışık sürekli içinizden konuştuğunuz buradan bile anlaşılıyor. Aileleri eşitlemek ne alaka hiç anlamadım ev sizin de eviniz değil mi? Kocanızın tarafını çağırmadan 2 saatliğine kardeşinizi çağıramayacaksanız çıkın gidin o evden zaten. Siz işi yarışa dökmüşsünüz böyle skor tutarak yürütemezsiniz evliliğinizi.Birde şu var. Şimdi ben iki aileyi eşitlemeye çalışıyorum. Ben eş tarafına bayramdan bayrama gidiyorum. Bu yüzden eşimi de götürmüyorum. Şimdi kardeşim gelirse kvleride mi çagırmam gerekecek. Bu arada 2 güne bir mutlaka eşimin arkadaşı bize gelir.Benim bir kız kardeşim arada gelir.
İşte detaylı herşeyimizi anlatıyor, yaptığım ibadete kadar. Kv kaç gün oruç tuttuguma kadar biliyor. Ee bu da beni rahatsız ediyor. Çocuk gibi tembih ediyorum.Eşimin iş yeri alişveriş kartını bayaa artırdı.Eşime söyleme diye tehbih ediyorum.
Yatılı bile gelmeyeceklermiş neden çağırmayı erteliyorum?Yatılı gelmeyecekler. 1 2 saatlik gelecekler. Cumartesi çagıracaktım.
Kaynin özellikle abisini tek çağırıyor o zaman.Yok kızla tamam aynı ortamda olsun. Ama bu kızın bekar kuzeni, kaynım falan aynı ortamda ben olmadan 4lü beni yok sayarak buluşmaları dogru mu? Kaynım araba muhabbetinden bana tavırlı. Ve eşimde kızla artık tanıştı ya. Eşimi daha çok çağıracaktır.Benim dedigim eşimin ben olmadan 4 lü ortama girmesi normal mi? Sanki eşi ben degilim, kızın kuzeni gibi.
Ben anneme gittiginde 6 7 da maksimum evde oluyorum.Zaten sürekli dışarıda oluyoruz.Normalde biz 10 gibi yatan insanlarız.Bu yüzden bana geç geliyor
Yok karar aldım anlatmayacagım. Hastahane randevusu aldım, eşime söylemedim. Sırf hemen yetiştiriyor diye.Yatılı bile gelmeyeceklermiş neden çağırmayı erteliyorum?
Kardeşin konuşursa sende eşine ben senin ailene her şekilde saygı duyuyorum sende benim aileme duymak zorundasın diyeceksin kardeşini ve eşini güzelce ağırlayacaksin.
Kvnin haddine değil ne kadar maaş aldığın.
Eşine herşeyini anlatmayacaksin canım madem hemen annesine ötüyor sende stratejik davranacaksın.
Normali gitmemesi. Hadi kız, kaynım varken gitsin de. Öyle kuzen falan varken saçma. O kuzenle bekar ve eşimle yaşıt.O yüzden istemiyorum.Kaynım hep tek çagırıyor. Tatsızlık olmadan önce ben 2 kez kaynım ve kızı bize davet ettim. İşleri çıktı gelmediler. Sonra zaten kaynımla tatsızlık olunca bidaha davet etmedim.Kaynin özellikle abisini tek çağırıyor o zaman.
İş eşinizde bitiyor siz olmadan gitmeyecek yoksa sizi de götürecek.
Onun ailesi yazın gelmişti, benimkide öyle.Şimdiki başıma kalksın istemiyorum. Aslında çok saçma. Ama kendimce önlem alıyorum. Hayatımda 7 aydır kvyi görmüyorum. Ama maalesef gene onun yüzünden aslında eşim yüzünden kavga ediyoruz.Ben sizin içli dışlı olmak istememenizi de her ayrıntının bilinmesini istememenizi de anlıyorum hak da veriyorum. Keşke kocanız da anlasa. Bence terapiyi deneyin kocanız gelmezse siz kendiniz için gidin. Sizin kafanız çok karışık sürekli içinizden konuştuğunuz buradan bile anlaşılıyor. Aileleri eşitlemek ne alaka hiç anlamadım ev sizin de eviniz değil mi? Kocanızın tarafını çağırmadan 2 saatliğine kardeşinizi çağıramayacaksanız çıkın gidin o evden zaten. Siz işi yarışa dökmüşsünüz böyle skor tutarak yürütemezsiniz evliliğinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?