teşekkür ederim canım bundan hevesimi alınca dikkate alıcam bu sözlerini, şimdi böyle kullanmak durumundayım, okadar para döktüm ayol :))fıstık ben de tam senin konuya yorum yazıyordum bildirim gelince bakayım dedim senmişsin bu kadar olurben de seni zevkle takip ediyorum tatlım
bu konudayken yazayım aslında sana, çünkü bence sen şu country aşkından vazgeçip buradaki arkadaş gibi düz renk yastıklarla ve yastıkların rengindeki aksesuarlarla renk katsan salonun 10 numara 5 yıldız olacak
kullan tabiki tatlım önemli olan senin beğenmen sonuçta sen yaşıyorsun o salonda nasıl mutlu oluyorsan sen mutlu ben mutluteşekkür ederim canım bundan hevesimi alınca dikkate alıcam bu sözlerini, şimdi böyle kullanmak durumundayım, okadar para döktüm ayol :))
haklısın tatlım, doğrusu ben şuan böyle mutluyum :) ama yarın fikrim değişebilir, sıkılabilirim tabi...Şuan modernle country nin harmanlandığı elektik tarzı seviyorum, yarın ne olur bilemem...Renk uyumu nasıl sadece o açıdan yorumlarsan tatlım?kullan tabiki tatlım önemli olan senin beğenmen sonuçta sen yaşıyorsun o salonda nasıl mutlu oluyorsan sen mutlu ben mutlu, herkes kendi zevk anlayışına göre yorumluyor sadece
cokmu kötü duruyor .ben tabloyla bütünleşsin diye o tonlarda uzun yastık almıştım.. çiçeklerimde var aynı tonlarda... Bu şekilde düşünen başka arkadaş varmı ona göre hardal sarısı olan yastıkları kaldırayım ..???canım öncelikle salonun ve mobilyaların çok şık sade hali de oldukça güzeldi böyle de çok şık olmuş ancak nacizane birkaç fikrimi belirtmek isterim, foto çekiminden mi bilmiyorum ama yastıklar hardal sarısı durmuyor normal sarı gibi, eğer sarıysa bence o sarı yastıkları kaldırıp yerine "turkuaz krem kahve " desenli yastıklar kullansan daha göz yormayan daha uyumlu bir salon olur ya da illaki bu yastıklar olacaksa o zaman düz sarı turkuaz geçişi çok sert olmuş aralara "sarı turkuaz krem kahve" desenli birkaç yastık koyarsan çok daha güzel görsellikte uyumlu bir salonun olur diye düşünüyorum örnek foto koyuyorum , tabiki bu benim dekorasyon anlayışıma göre, önemli olan sizin nasıl mutlu olduğunuz Allahım ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin
böyle daha mı güzel oldu ???canım öncelikle salonun ve mobilyaların çok şık sade hali de oldukça güzeldi böyle de çok şık olmuş ancak nacizane birkaç fikrimi belirtmek isterim, foto çekiminden mi bilmiyorum ama yastıklar hardal sarısı durmuyor normal sarı gibi, eğer sarıysa bence o sarı yastıkları kaldırıp yerine "turkuaz krem kahve " desenli yastıklar kullansan daha göz yormayan daha uyumlu bir salon olur ya da illaki bu yastıklar olacaksa o zaman düz sarı turkuaz geçişi çok sert olmuş aralara "sarı turkuaz krem kahve" desenli birkaç yastık koyarsan çok daha güzel görsellikte uyumlu bir salonun olur diye düşünüyorum örnek foto koyuyorum , tabiki bu benim dekorasyon anlayışıma göre, önemli olan sizin nasıl mutlu olduğunuz Allahım ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin
canım benim illaki herkesin yorumu beğenisi önerisi farklı olacak..sen bunların içerisinden senin gözüne, dekorasyon anlayışına uyum sağlayan ve en önemlisi seni mutlu eden iyi hissettirenleri seçeceksin..bana göre mesela o uzun yastıklar varken daha yumuşak daha güzel daha tatlı salonun...Bence sen hangi şekliyle daha mutlu oluyosan onu yap..her denileni uygulayamayız ki...böyle daha mı güzel oldu ???
Cok tatlısın ☺ayrıca farklı şekillerde de kullanabilirsin...bazen kaldırırsın sarıları böyle kullanırsın bazen koyarsın...bazen sarıları kaldırıp ortaya aldığın şalı atarsın değişik değişik kullan gitsin bence nasıl beğeniyosan...
Teşekkür ediyorumÇok hoş olmuş salonun gerçekten de. :) Bence sarı yastıkla daha güzel görünüyor.
teşekkür ederim cnm sen de öyleCok tatlısın ☺
canım ben böyle daha çok beğendim, sarıyla olan hali de kötü değil sadece öyle daha sert bi geçiş ve daha spor duruyor böyle avizelerin ve mobilyalarınla daha salon gibi asil durmuş, zaten seçimlerinden belli çok zevklisin belki fotolar yanıltıyordur yakından daha da güzeldir bendimahinin dediği gibi değiştir değiştir kullan tatlımböyle daha mı güzel oldu ???
Yanlis anlamadiysam sen sadece turkuazli halini begendin ?? Bu oda hem oturma hem salonum . Uc cocugum var ve hepsine oda verince burda oturup kalkiyoruz.. bu yuzden fazla kirilcak dokulcek sey koyamiyor cok acik renk kullanamiyorumcanım ben böyle daha çok beğendim, sarıyla olan hali de kötü değil sadece öyle daha sert bi geçiş ve daha spor duruyor böyle avizelerin ve mobilyalarınla daha salon gibi asil durmuş, zaten seçimlerinden belli çok zevklisin belki fotolar yanıltıyordur yakından daha da güzeldir bendimahinin dediği gibi değiştir değiştir kullan tatlım
evet canım turkuaz hali, bu da benim salonumun renk kombinasyonuYanlis anlamadiysam sen sadece turkuazli halini begendin ?? Bu oda hem oturma hem salonum . Uc cocugum var ve hepsine oda verince burda oturup kalkiyoruz.. bu yuzden fazla kirilcak dokulcek sey koyamiyor cok acik renk kullanamiyorum
evet canım turkuaz hali, bu da benim salonumun renk kombinasyonu[/QUO
merak ettim yollasana fotosunu salonunun..
canım iş yerindeyim hafta sonu çekebilirsem koyarım foto
parçalar ayrılmıyor ki hepsi bitişik :)Eski halini bilemiyorum; ama bu haline bakarak çok şık olmuş salonunuz. Sadece tv ünitesi beni yordu. Ben olsam parçalarını ayırıp kullanırdım diye düşündüm. Yani tv yi duvara monte eder, dolaplari ve raf kısmını biraz daha mesafe bırakarak monte ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?