tavsiyelerinize uydum nasıl olmuş -salonum

• Konu Sahibi Konu Sahibi hato
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkür ederim canım bundan hevesimi alınca dikkate alıcam bu sözlerini, şimdi böyle kullanmak durumundayım, okadar para döktüm ayol :))

teşekkür ederim canım bundan hevesimi alınca dikkate alıcam bu sözlerini, şimdi böyle kullanmak durumundayım, okadar para döktüm ayol :))
kullan tabiki tatlım önemli olan senin beğenmen sonuçta sen yaşıyorsun o salonda nasıl mutlu oluyorsan sen mutlu ben mutlu , herkes kendi zevk anlayışına göre yorumluyor sadece

kullan tabiki tatlım önemli olan senin beğenmen sonuçta sen yaşıyorsun o salonda nasıl mutlu oluyorsan sen mutlu ben mutlu , herkes kendi zevk anlayışına göre yorumluyor sadece
haklısın tatlım, doğrusu ben şuan böyle mutluyum :) ama yarın fikrim değişebilir, sıkılabilirim tabi...Şuan modernle country nin harmanlandığı elektik tarzı seviyorum, yarın ne olur bilemem...Renk uyumu nasıl sadece o açıdan yorumlarsan tatlım?

cokmu kötü duruyor .ben tabloyla bütünleşsin diye o tonlarda uzun yastık almıştım.. çiçeklerimde var aynı tonlarda... Bu şekilde düşünen başka arkadaş varmı ona göre hardal sarısı olan yastıkları kaldırayım ..???

Son düzenleme:
böyle daha mı güzel oldu ???

Eklentiler

• 20150311_155544 (1).webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 104
  • 20150311_101213 (3).webp
    26 KB · Görüntüleme: 87
canım benim illaki herkesin yorumu beğenisi önerisi farklı olacak..sen bunların içerisinden senin gözüne, dekorasyon anlayışına uyum sağlayan ve en önemlisi seni mutlu eden iyi hissettirenleri seçeceksin..bana göre mesela o uzun yastıklar varken daha yumuşak daha güzel daha tatlı salonun...Bence sen hangi şekliyle daha mutlu oluyosan onu yap..her denileni uygulayamayız ki...

ayrıca farklı şekillerde de kullanabilirsin...bazen kaldırırsın sarıları böyle kullanırsın bazen koyarsın...bazen sarıları kaldırıp ortaya aldığın şalı atarsın değişik değişik kullan gitsin bence nasıl beğeniyosan...

Çok hoş olmuş salonun gerçekten de. :) Bence sarı yastıkla daha güzel görünüyor.

Cok tatlısın ☺

canım ben böyle daha çok beğendim, sarıyla olan hali de kötü değil sadece öyle daha sert bi geçiş ve daha spor duruyor böyle avizelerin ve mobilyalarınla daha salon gibi asil durmuş, zaten seçimlerinden belli çok zevklisin belki fotolar yanıltıyordur yakından daha da güzeldir bendimahinin dediği gibi değiştir değiştir kullan tatlım

Yanlis anlamadiysam sen sadece turkuazli halini begendin ?? Bu oda hem oturma hem salonum . Uc cocugum var ve hepsine oda verince burda oturup kalkiyoruz.. bu yuzden fazla kirilcak dokulcek sey koyamiyor cok acik renk kullanamiyorum

Son düzenleme:
Yanlis anlamadiysam sen sadece turkuazli halini begendin ?? Bu oda hem oturma hem salonum . Uc cocugum var ve hepsine oda verince burda oturup kalkiyoruz.. bu yuzden fazla kirilcak dokulcek sey koyamiyor cok acik renk kullanamiyorum
evet canım turkuaz hali, bu da benim salonumun renk kombinasyonu

Eklentiler

• IMG_2761.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 76
Eski halini bilemiyorum; ama bu haline bakarak çok şık olmuş salonunuz. Sadece tv ünitesi beni yordu. Ben olsam parçalarını ayırıp kullanırdım diye düşündüm. Yani tv yi duvara monte eder, dolaplari ve raf kısmını biraz daha mesafe bırakarak monte ederdim.

Valla evin eski halini biliyorum. Bu kadar ufak dokunuşlarla ne büyük fark yaratmışsınız. Harika olmuş :)

parçalar ayrılmıyor ki hepsi bitişik :)

Biliyorum canim.
Marangoz desteğini alarak ayırmayı kastetmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…